- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.781
çocukken sevdiğin değer verdiğin biri belki de senin yanın da şişman birini eleştirmiştir sen de şişman olursam beni de sevmez eleştirir, şişmanlık kötüdür diye bilincine yerleşmiş olabilirHeralde cnm çünkü 58 kiloyken bile kendimi çok şişman görüyordum
Hatta eşim beni nasıl beğendi demiştim :))
Ama bu kucuklugumden beri olan bu korku nerden geldi onu bilmiyorum
İlkokulda bile bacaklarım kalın diye cok utanirdim
el deliye biz akilliya hasretEki Görüntüle 2208960
Bahar bugün ana ekrana kilitli ekrana bu resmi koydum su içmeyi canım istedin diye
Hiççç su içmeyi istemedim gene zorla içtim ama resmi gördükçe ha bire çişim geldi
ay benim yanaklar tombiş ya bana küçükken et tavuğu diyorlardı babaannemlerin ordaki teyzeler birde ben uzun bir çocuktum ( iğnelere başlayana kadarçocukken sevdiğin değer verdiğin biri belki de senin yanın da şişman birini eleştirmiştir sen de şişman olursam beni de sevmez eleştirir, şişmanlık kötüdür diye bilincine yerleşmiş olabilir
Huzurlu uykular abla bende bir yeşilçay içip yatacağımbiraz okudum biraz yazdım size göz atmadan yatmayayım dedim yine bağımlı olduk buraya ne güzelllll:)
iyi geceler fıstıklarım tatlı güzel rüyalar görün inşallah
İyi bari seni dinliyormuşgüzel dedin abla eşim okumayı hiç sevmiyor çünkü okuduğunu anlamıyor ama ben her gittiğim seminer tefsir etkinlikten sonra akşam oturuyorum anlatıyorum Allah tan iyi bir dinleyici dinlemezse biliyo başına geleceği
Olsun abla senin bildiğim içinbiz alıştıralım kendimizi Şimdiden yoksa haftaya ne yaparız
Ay bi benmi korkuyom senden
Valla listeye girince kriz miriz anlamamSende benim gibi öğlen tatlı krizine girmişsin abla çözecez bu işi beraber gene de güzel menün hiç değilse aç gezmiyorsun
Kiz bende okulda boyumdanda utanirdimİşte kendimizi beğenmiyoruz ondan başımıza geliyo bunlar sonra 68 kiloya gelince buna da şükür diyoz bu kadınlar ne kadar içsel yaşıyor erkeklerin umrundamı :)
Abla bende çok uzundum çöp gibiydim kambur durmaya çalışırdım herkesten uzunum diye
Şimdi bile duruşum oturuşum bozuk düzeltemedim sonra da
bide niye veremiyom diyonİşte hep aynı konu demirim dipte ama mide bulantisindan içemiyorum ilaçları
cok değişiklik olmus
en azindan ben tatliyi akşam yimedimMenü
Sabah (10:00)
1 tam buğday ve 1 ince dilim kasarlatost
1.5 yumurta
2 dana jambon
1 dilim hellim
Yesillik
Ara(13:00)
Sütlü kahve 2 kare bitter
Oglemsi(16:00)
50 g balık çupra
Brokoli karnabahar haşlaması
Akşam(20:00)
1 kase sebze çorbası
1 minik karnıyarık
2 YK barbunya
2 ince sarım lahana sarması
1yk kereviz salatası
1 tane ev baklavası
Şu: 2.5lt spor:
Bilmiyorumki cnm onu hatırlamıyorumçocukken sevdiğin değer verdiğin biri belki de senin yanın da şişman birini eleştirmiştir sen de şişman olursam beni de sevmez eleştirir, şişmanlık kötüdür diye bilincine yerleşmiş olabilir
53 kiloyken hem deee yaav bu toplum baskısı mahalle psikolojisi denen şey işte bizde yüzü dolu olana ki ben çok beğenirim o yüz tipini ay yüzlü diye severler :) sen de yanlış çekirdek inancını buldun aha daaa şimdi ben her halimle güzel özgüvenliyim sağlıklı mutluyum diyerek uykuya dalmaya çalış işe yarayacak emin ol gülümel deliye biz akilliya hasret
ay benim yanaklar tombiş ya bana küçükken et tavuğu diyorlardı babaannemlerin ordaki teyzeler birde ben uzun bir çocuktum ( iğnelere başlayana kadar) ikide bir boyumada takarlardi aha da 5. Sınıftaki kadar kaldım ve hep aklımda diyet vardı diyorum ya 53 kg iken diyet yapardım kendime işkence etmişim hemde ben o kilolarda saçma sapan ek ürün bile denedim
Bütün bagimliliklarimiz böyle güzel olsabiraz okudum biraz yazdım size göz atmadan yatmayayım dedim yine bağımlı olduk buraya ne güzelllll:)
Ben ne diyim53 kiloyken hem deee yaav bu toplum baskısı mahalle psikolojisi denen şey işte bizde yüzü dolu olana ki ben çok beğenirim o yüz tipini ay yüzlü diye severler :) sen de yanlış çekirdek inancını buldun aha daaa şimdi ben her halimle güzel özgüvenliyim sağlıklı mutluyum diyerek uykuya dalmaya çalış işe yarayacak emin ol gülüm
Dur şimdi dalamam kuzeyi çise kaldırcam: D şaka bir yana deneyeceğim abla53 kiloyken hem deee yaav bu toplum baskısı mahalle psikolojisi denen şey işte bizde yüzü dolu olana ki ben çok beğenirim o yüz tipini ay yüzlü diye severler :) sen de yanlış çekirdek inancını buldun aha daaa şimdi ben her halimle güzel özgüvenliyim sağlıklı mutluyum diyerek uykuya dalmaya çalış işe yarayacak emin ol gülüm
Yaşlandımı ondan desemİyi bari seni dinliyormuş
Peki uyguluyomu :)
Valla listeye girince kriz miriz anlamam
Bunlar son iyiigunleriniz
Boşuna okadar seyi yaşayıp vasat Bi takım olalım diye gelmedik buraya
Kiz bende okulda boyumdanda utanirdim
Hep en uzun bendim
bide niye veremiyom diyon
cok değişiklik olmus
en azindan ben tatliyi akşam yimedim
Aaaa çok sevindim cnm Allah dahada iyi etsin inş. Darısı benimkine :))Yaşlandımı ondan desem
Benden etkilendimi desem
Bebeler boyunu geçti utanıyomu desem bilemiyom şu anda düşünmem gerek
Ama var bi ışıkolacak olacak
Suyla beraber yaglarda eriyip gitsin inșAy gözüm pörtledi
Ben yatıyom
İyi geceler size
Bi olumlama yapıp yatayım
Su iç yasemin yaşam kaynağı su kurudun kaldın için pislendi su iç temizle arındır kendini çiçeğini soldurma suyunu iç su su su
Teşekkr ederim cnmm
Ne güzel dedin abla eşim okumayı hiç sevmiyor çünkü okuduğunu anlamıyor ama ben her gittiğim seminer tefsir etkinlikten sonra akşam oturuyorum anlatıyorum Allah tan iyi bir dinleyici dinlemezse biliyo başına geleceği
Olsun abla senin bildiğim içinbiz alıştıralım kendimizi Şimdiden yoksa haftaya ne yaparız
Ay bi benmi korkuyom senden
Canım istemedi abla bunu bile zorla hazırladım tembellikten :)
Benimde düşerdi poni tuzlu ayran iç dikkat et kendine yolda felan öğretmenler günün kutlu olsun canım
Saolasın kangurucum
Küçük oğlanın okulunda yapılıyor
Sen tefsir dersine gelsene aile yaşama harika bir hocamız var hayrattan geliyor anlatılmaz yaşanır öyle diyim hem misafir üyelik de başladı
Sende benim gibi öğlen tatlı krizine girmişsin abla çözecez bu işi beraber gene de güzel menün hiç değilse aç gezmiyorsun
İyi gecelerr ablabiraz okudum biraz yazdım size göz atmadan yatmayayım dedim yine bağımlı olduk buraya ne güzelllll:)
Ama çok güzel yapmışım baharım insanın yedikce yiyesi geliyor:)Siz şimdi niye beni gömdünuz ya@_Rosebud_ pamuk gibiyimdir kız ben bunlara bakma sadece kilo veremeyip kendimi listeden atmisligim var bide başka yerler tabi ama o konulara hiç girmeyelim
İşte hep aynı konu demirim dipte ama mide bulantisindan içemiyorum ilaçları
Geçmiş olsun canım
Suuuuuuuuuuuuu
Tursuya dikkat et canım bir kase çok bence tuzlu ya
patron çıldırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?