- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.761
Şu anda pambık kaptanim :)Selam herkse dünden beri girip çıkmak zornda kalıyorm yazamadım bi. Bu tansiyon beni perişan etti yahu gerçi Rabbim daha büyük dert vermesin
Sizde ne var ne yok bayan hitler kaptanımbiz napsak kilo olarak
Tabi cnm karbon sadece yag değil odemde yapiyor :)Mefkusum bacaklarımda ödem oluşmaya başlamıştı iki gündür düzenli suyun ve hamuru kesmemden galiba şişlik azaldı sanki ödemde tartıda bu rakamı görmeme sebeb oldu hafif hafif yürüyüşlerde yapsam daha güzel olucak
Az değil abla da aralıklı yemelerim, bulantm geçmeden yiyemiyormŞu anda pambık kaptanim :)
Gercek yuzumu haftaya gosterecem
Sen azmi yiyosunda cnm niye dusuyo tansiyon
Kesesiz kanguru yok zatenTam bizlik degilmi sende keseli kanguru 2 ol :))
Normalde ilk birkaç ay sonra kesilmezmi bulantı senin niye uzun surdikiAz değil abla da aralıklı yemelerim, bulantm geçmeden yiyemiyorm
O Okadar da değil sevilay hanimcimListeye girene kadar saldım çayıra mevlam kayıra
Önümüzdeki cuma başlıyoruz cnmhafta sonra mı listemiz paylasilacak abla
Heralde cnm çünkü 58 kiloyken bile kendimi çok şişman görüyordumdüşünceleri neye yoğunlaştırırsak onu çekeriz senin ki şişman olma korkusu ,onu çekiyorsun gülüm
Bilmdim ki abla bu kez baya zor gçiyoNormalde ilk birkaç ay sonra kesilmezmi bulantı senin niye uzun surdiki
Kiz korkucak ne var doğasina bırakınca herşey yolunda gider Allahin izniyle.kalmadı valla gece rüyalarıma girmeye başladı sancılarım şimdiden
62-63tüm hamile kaldığımda şimdi 74-75 arasıyım tam bilmiyorum ama
ilk bir ay bir anda 65 oldum sonraki ay 62ye düştüm sonrada 5-6 ay içinde bu kiloya geldim
senin nasıl kilo alımın
Mart gebelerini takip ediyorum 6 aylık olmuş hala bulantıları devam edenler var çok zor bir durum inşallah senin 20 haftadan sonra kalmazBilmdim ki abla bu kez baya zor gçiyo
Salata yapmaya üşendimMenü güzelde cnm sadece hiç sebze yesillik vs. Eksik
Bide akşam sonrası 1 ara yapsan daha iyi olur sanki hem daha rahat uyursun
Ne güzel dedin abla eşim okumayı hiç sevmiyor çünkü okuduğunu anlamıyor ama ben her gittiğim seminer tefsir etkinlikten sonra akşam oturuyorum anlatıyorum Allah tan iyi bir dinleyici dinlemezse biliyo başına geleceğiÇok güzelmiş cnm
Sayfayida okudum
Keşke şimdiki aklımız gençken olsaymış
Tabi bu tür kitapları bizim adamlar okusa hiç Bi sorun kalmaz heralde :))
Olsun abla senin bildiğim içinAnlasildiki biz yarışma için yaratılmışız
Bu hafta o kadar sikmiyorum herkesi
Ama önümüzdeki cumadan itibaren yine zebani olup sıkıyönetim baslicakb
Canım istemedi abla bunu bile zorla hazırladım tembellikten :)Sabah daha dolu olabilirdi cnm bide kahvaltiyi erken yapmisin akşama kadar baya uzun olmuş
Su biraz artmış hadi az daha artıralım :)
Benimde düşerdi poni tuzlu ayran iç dikkat et kendine yolda felan öğretmenler günün kutlu olsun canımGebelikte damarlar genişliyo ya kan pompalama yavaşlıyo bazılarında, bn o kesimdeyim kızımda da çok düşerdi
Saolasın kangurucumAfiyet olsun spordaşim
Nerde var bu etkinlik ne güzelmiş bende severim kitap okumaya, teller yavaş yavaş oldursede kitap okuma alışkanlığıni arada bir silkelenip alıyorum elime
O Okadar da değil sevilay hanimcimhaftaya cuma en az - 500 olacak
Önümüzdeki cuma başlıyoruz cnm
Sonraki cuma verilen eksiler listede olacak
Herkes min. Yüzde 1 verecek
Sende benim gibi öğlen tatlı krizine girmişsin abla çözecez bu işi beraber gene de güzel menün hiç değilse aç gezmiyorsunBenim menum hamisler okumasın :)
10.30
2 dil Ekm
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Maydanoz dereotu
14.00
1 snikers
1 tweks
16.00
2 dil cukolu Ekm.
18.00
1karnıyarık kızartma değil
3 kș pilav
Yoğurtlu kabak Sal.
Su 2 lt
İşte kendimizi beğenmiyoruz ondan başımıza geliyo bunlar sonra 68 kiloya gelince buna da şükür diyoz bu kadınlar ne kadar içsel yaşıyor erkeklerin umrundamı :)Heralde cnm çünkü 58 kiloyken bile kendimi çok şişman görüyordum
Hatta eşim beni nasıl beğendi demiştim :))
Ama bu kucuklugumden beri olan bu korku nerden geldi onu bilmiyorum
İlkokulda bile bacaklarım kalın diye cok utanirdim
North River ablam bahar estirikli biraz sanki tepesi ativeriyor senede 1,2 sanki:)
Siz şimdi niye beni gömdünuz yaaman Allah korusun
onun için dedim zati :) çekinme kuzum dal sohbete
yok kizz aile içine değil dışarıya bazen :)
Kimde yoksa yoneticeye liste yapicam cnm
Pınar uygulamayı indirdim oradan yazıyorum şimdi
sorun olmuyor ama sayfa biraz tuhaf yazılarda küçük pek sevmedim burayı
Senin annen nasıl oldu cnm
İşte hep aynı konu demirim dipte ama mide bulantisindan içemiyorum ilaçlarıkızlar bu arada bu hamileliğimle beraber çok şey öğrendim ben
belki bir çoğunuz biliyordur ama yine ben de kalmasın :)
demir eksikliği kilo tutumuna neden olurmuş
eğer diyet yapıp yapıp kilo veremiyorsanız demir eksikliği için testinizi yaptırın muhakkak
hep şöyle bir kanı vardır bilirsiniz demir hapları iştah açar diye aksine eğer demir eksikliği olan kişiler demir ilacı almazsa kilo veremezlermiş
bir de çoğunuz zaten biliyordur tiroid çok önemli
tiroidlerinize muhakkak baktırın ve eğer bir sıkıntınız varsa ayda bir muhakkak takibini yaptırın
ben şimdi hem demir hapı hem tiroid ilacı kullanıyorum enerjim binlere şükür yerinde
kilo alımı için bişe diyemiyorum doğum sonrası onu da test edeceğim inşallah
Geçmiş olsun canımGözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek
SuuuuuuuuuuuuuMenüm
Sabah 10
1 kase müsli
1 tk fıstık ezmesi
Öğlen 14
Filtre kahve 3 kare bitter
Akşam 19
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık makarna
Su 1.5 litre
Tursuya dikkat et canım bir kase çok bence tuzlu yaSelam güzellikler
Beyimi almaya geldim onu beklerken sizlere bakıp menumu yazayım dedim bende
Gebe kadın menüsü:)
Uyanınca 1 muz
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Çeri domates
1t.k bal, tereyağ ,cokokrem
Arada 15 tane fındık
1 mandalina
Öğle kocaman kase sütlü yulaf ezmesi içine 10 tane kadarda siyah üzümle birazda kakao koydum mis oldu:)
Akşam 1 tabak patatesli bulgurlu sulu köfte
1 kase yoğurt
1 kase turşu
Arada caylan küçük kase cekirdek
4 bisküvi
Birazdanda ya nar yada elma yerim
2lt su
patron çıldırmışBenim menum hamisler okumasın :)
10.30
2 dil Ekm
2 yumurta omlet
Peynir
Zeytin
Maydanoz dereotu
14.00
1 snikers
1 tweks
16.00
2 dil cukolu Ekm.
18.00
1karnıyarık kızartma değil
3 kș pilav
Yoğurtlu kabak Sal.
Su 2 lt
süpersinnnn:)Eki Görüntüle 2208918 Eki Görüntüle 2208917
Ekimcim psikoloji kitapları okuma etkinliğine katılıyorum ayda 1 kitap okuyup üzerine söyleşi yapıyoruz bu ay ki ödevimiz bu kitap
Okunan her kitapta farklı olumlama alıyoruz farkındalığımız daha da artıyor
Siz şimdi niye beni gömdünuz ya@_Rosebud_ pamuk gibiyimdir kız ben bunlara bakma sadece kilo veremeyip kendimi listeden atmisligim var bide başka yerler tabi ama o konulara hiç İşte hep aynı konu demirim dipte ama mide bulantisindan içemiyorum ilaçları
Geçmiş olsun canım
Suuuuuuuuuuuuu
Tursuya dikkat et canım bir kase çok bence tuzlu ya
patron çıldırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?