- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.801
Gelmeyi çok isterim yaso da busene oğlanla babasının peşinde geçiyor zamanın, dersane güreş arkadaşları ile gezmeleri araba bende olduğu için ben götürüp getiriyorum iyide oluyor aslında ergenimin peşindeyim hergun arkadaşlarını çevresini tanıyorum bu sayede
Ne güzel dedin abla eşim okumayı hiç sevmiyor çünkü okuduğunu anlamıyor ama ben her gittiğim seminer tefsir etkinlikten sonra akşam oturuyorum anlatıyorum Allah tan iyi bir dinleyici dinlemezse biliyo başına geleceği
Olsun abla senin bildiğim içinbiz alıştıralım kendimizi Şimdiden yoksa haftaya ne yaparız
Ay bi benmi korkuyom senden
Canım istemedi abla bunu bile zorla hazırladım tembellikten :)
Benimde düşerdi poni tuzlu ayran iç dikkat et kendine yolda felan öğretmenler günün kutlu olsun canım
Saolasın kangurucum
Küçük oğlanın okulunda yapılıyor
Sen tefsir dersine gelsene aile yaşama harika bir hocamız var hayrattan geliyor anlatılmaz yaşanır öyle diyim hem misafir üyelik de başladı
Sende benim gibi öğlen tatlı krizine girmişsin abla çözecez bu işi beraber gene de güzel menün hiç değilse aç gezmiyorsun
Günaydın canım kuzey uyuyorsa hiç durma hemen yatGünaydın herkesebol enerjik bir gün olsun ama dün geç yattık biraz daha uyuyacağım niye uyandiysaam zaten
Bende boyumdan utanirdim,öğretmen öne oturttuğu zaman tahtayı göremiyoruz diye isyan çıkardı sınıfta :)İyi bari seni dinliyormuş
Peki uyguluyomu :)
Valla listeye girince kriz miriz anlamam
Bunlar son iyiigunleriniz
Boşuna okadar seyi yaşayıp vasat Bi takım olalım diye gelmedik buraya
Kiz bende okulda boyumdanda utanirdim
Hep en uzun bendim
bide niye veremiyom diyon
cok değişiklik olmus
en azindan ben tatliyi akşam yimedim
Ocak ayına kadar yani üyelikler yenilene kadar misafir üyelik başlattılar canımcımGelmeyi çok isterim yaso da busene oğlanla babasının peşinde geçiyor zamanın, dersane güreş arkadaşları ile gezmeleri araba bende olduğu için ben götürüp getiriyorum iyide oluyor aslında ergenimin peşindeyim hergun arkadaşlarını çevresini tanıyorum bu sayede
Düzenli olmasa da misafir üye olarak katılmak isterim hangi günler kacta
Dilek her sabah meyve yiyorsun niden acabaGünaydın gençlik
1 küçük elma ve muz yiyerek güne başladım
Oglusu dersaneye bırakicam tekrar yatmayı planliyorum
Başladı abla inatligi disinda iyi çok şükür :) oğlan da ilk okula gidiyorYarın görüşürüz cnm
Bu arada senin cocuklar nasıl kız nasıl yuvaya basladimi
Tmm abla pazartesiden itibaren startı verelim artık bide haftalık hedef koyalım yarışmalar çekişmeler olsun eskiden ne güzeldi yine başlayalım artık 63 kiloyu ozledimO Okadar da değil sevilay hanimcimhaftaya cuma en az - 500 olacak
Önümüzdeki cuma başlıyoruz cnm
Sonraki cuma verilen eksiler listede olacak
Herkes min. Yüzde 1 verecek
Bende geç yatip erken kalktim sanki kucuk çocuk var :)Günaydın herkesebol enerjik bir gün olsun ama dün geç yattık biraz daha uyuyacağım niye uyandiysaam zaten
sen araba kullanamadigin zaman ne yapacaklarGelmeyi çok isterim yaso da busene oğlanla babasının peşinde geçiyor zamanın, dersane güreş arkadaşları ile gezmeleri araba bende olduğu için ben götürüp getiriyorum iyide oluyor aslında ergenimin peşindeyim hergun arkadaşlarını çevresini tanıyorum bu sayede
Düzenli olmasa da misafir üye olarak katılmak isterim hangi günler kacta
zaten en uzunum diye herzaman arka tarafta otururdumBende boyumdan utanirdim,öğretmen öne oturttuğu zaman tahtayı göremiyoruz diye isyan çıkardı sınıfta :)
Yasitlarima göre abla gibi dururdum ilkokulda hoslandigim çocugun aklından bile geçmezdi onu beğendim herhalde:)
ooooo okullu olmuş oglandaBaşladı abla inatligi disinda iyi çok şükür :) oğlan da ilk okula gidiyor
aynenn bide yağmurluKaranlık bir cumartesi sabahından herkese günaydın kizlar gün daha aydinlanmadi ama herkese günaydın
cumadan itibaren herşey eskisi gibi olacak cnmTmm abla pazartesiden itibaren startı verelim artık bide haftalık hedef koyalım yarışmalar çekişmeler olsun eskiden ne güzeldi yine başlayalım artık 63 kiloyu ozledim
Siz şimdi niye beni gömdünuz ya@_Rosebud_ pamuk gibiyimdir kız ben bunlara bakma sadece kilo veremeyip kendimi listeden atmisligim var bide başka yerler tabi ama o konulara hiç girmeyelim
İşte hep aynı konu demirim dipte ama mide bulantisindan içemiyorum ilaçları
Geçmiş olsun canım
Suuuuuuuuuuuuu
Tursuya dikkat et canım bir kase çok bence tuzlu ya
patron çıldırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?