Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelmeyi çok isterim yaso da busene oğlanla babasının peşinde geçiyor zamanın, dersane güreş arkadaşları ile gezmeleri araba bende olduğu için ben götürüp getiriyorum iyide oluyor aslında ergenimin peşindeyim hergun arkadaşlarını çevresini tanıyorum bu sayede
Düzenli olmasa da misafir üye olarak katılmak isterim hangi günler kacta

Bende boyumdan utanirdim,öğretmen öne oturttuğu zaman tahtayı göremiyoruz diye isyan çıkardı sınıfta :)
Yasitlarima göre abla gibi dururdum ilkokulda hoslandigim çocugun aklından bile geçmezdi onu beğendim herhalde:)

Ocak ayına kadar yani üyelikler yenilene kadar misafir üyelik başlattılar canımcım
Pazartesi 13:30 14:30 arası nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile
Mutlaka gel beklerim

O Okadar da değil sevilay hanimcim haftaya cuma en az - 500 olacak

Önümüzdeki cuma başlıyoruz cnm
Sonraki cuma verilen eksiler listede olacak
Herkes min. Yüzde 1 verecek
Tmm abla pazartesiden itibaren startı verelim artık bide haftalık hedef koyalım yarışmalar çekişmeler olsun eskiden ne güzeldi yine başlayalım artık 63 kiloyu ozledim

Günaydın herkese bol enerjik bir gün olsun ama dün geç yattık biraz daha uyuyacağım niye uyandiysaam zaten
Bende geç yatip erken kalktim sanki kucuk çocuk var :)

sen araba kullanamadigin zaman ne yapacaklar

zaten en uzunum diye herzaman arka tarafta otururdum

Başladı abla inatligi disinda iyi çok şükür :) oğlan da ilk okula gidiyor
ooooo okullu olmuş oglanda
Yer yok diye bizim kizi bu sene almamislardi ağustosta baslicak o da

Karanlık bir cumartesi sabahından herkese günaydın kizlar gün daha aydinlanmadi ama herkese günaydın
aynenn bide yağmurlu

Tmm abla pazartesiden itibaren startı verelim artık bide haftalık hedef koyalım yarışmalar çekişmeler olsun eskiden ne güzeldi yine başlayalım artık 63 kiloyu ozledim
cumadan itibaren herşey eskisi gibi olacak cnm
Zaten kurallara uymayan listeye giremez :)

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…