Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yapıyorsunuz kizlar
TR de havalar nasıl

Bugün Bi düğün var ama heralde ben gitmem
Kilo aldim diye herkesin gozu bende oluyor
Oğlanı bana bırakıp çocuklar gider belki
Bu soğukta en iyisi kalorifer dibinde oturmak :)

musmutluuuuuuuuuuuu hafta sonlarınız olsun kızlarrr
sağlıklı yiyin için gezin tozun, yada kalorifer dibin de oturup çay içip keyif çatın, canınız ne istiyorsa bu gün onu yapın, derdi kederi , stresi üzüntüyü kapınızdan içeri sokmayın unutmayın HİÇ BİR ANA BİR DAHA SENİ DÜNYAYA GETİRMEYECEK

Bu havadada ne şu içilir ben ılık içmeye çalışıyorum canım
Mezunların durumu nasıl olacak aBbla tekrar listeye direk girecekmiyiz

Günaydın canım kuzey uyuyorsa hiç durma hemen yat
yattık valla dilegim 10:30 kalktık kırk yılda bir oluyor böyle
güzel menü

Burda ana okuluna 1 yaşından yazdırıp sıra bekliyoruz 2 buçuk yaşında başlıyor abla keşke erken yazdirsaydiniz
ay o nasıl işmiş oyle
Ne yapıyorsunuz kizlar
TR de havalar nasıl

Bugün Bi düğün var ama heralde ben gitmem
Kilo aldim diye herkesin gozu bende oluyor
Oğlanı bana bırakıp çocuklar gider belki
oldukça gunesli normlade ve 24-25 derece oluyor ama suan 27 olmus :)
mutlu hafta sonları abla

Makarna salatası yada mantı güzel olu
Musmutlu hafta sonları canim

ay pc den girdim nasıl rahat oldu anlatamam , uygulamadan dolayı zor oluyormuş demek ki

Poni Bon eyledi askrhpozitif öğretmenler gününüz kutlu olsun canlar
bence en önemli meslektir öğretmenlik
2. sınıfa kadar bana gerizekalı maumelesi yapan bu cocugun özel egitime ihtiyacı var dıyen de öğretmendi
3. sınıfta hayatıma dokunan beni okul birincisi yapanda öğretmendi iyi ki sanslıymısım , iyi ki 3. sınıfta sınıfım degişmiş
gönül borcumu ödeyemediğim öğretmenimi de anmış oldum

North River tatlım burda okula çocuklar erken başlıyor yabancı çocukların dil problemi olmasın diye 2 buçuk yaşından 4 yaşına kadar ana okulu 4 yaşında direk ilk okula başlıyor ilk okulun ilk 2 senesinde anaokul gibi 3 üncü sınıfta okuma yazma başlıyor hepsi birbirine ön hazırlık ana okulu ilk okula hazırlık için ilk okulun 2 senesi 3 üncü sınıfa hazırlık icin

anladım canım o yuzden mi sıra gelmesi uzun suruyor

anladım canım o yuzden mi sıra gelmesi uzun suruyor
Ben cocuklarda sıra bekleme problemi yasamadım tatlim ama bekleyen var iki çocuğum da yaşı geldiğinde direk başladılar anaokulunda sıra bekeyen var ama ilk okul yaşı mecbur 4 yaş olduğu için ilkokul mecbur yer veriyor bekletmiyor

Avm ye geldik çocuklarin ihtiyaclari vardı alalım diye ,bebek mağazasına geldik şimdi yoruldum biraz oturuyum dedim
Bebek kiyafetleri dahada bı guzellesmis 9 sene içinde sanki büyüledim resmen:)

ihtiyaçları vardı kislik onları ala

şimdi daha net anladım canım sagol
ay yeniden heyecan resmen bende gerçekten hiç öyle hevesler, bir bebek özlemi yok ama esim çok istiyor her ortamda kardes sart demekten adamın dilinde tüy bitti

Haa iyi kv elti falan degil:)
Sen bilirsin cnm ama börek dolma falan var dedin
Bide patates hasla ne ugrascan üstüne mayonezli :)
Pek iletişimim yok artık malum durumlardan zaten çok yabaniler ya oturaym kalkayım yiyim iki sohbet edeyim olayı yok onlarda kimseyle yok yani. Yoğurtlu karnınahar yaptm ayrıca

Poni Bon eyledi askrhpozitif bu gün öğretmenler günüydüü kızlar yazınca hatırladım . siz eğitim neferlerini seviyorum saygıyla eğiliyorum ve kocamannn
öğretmenler gününüz kutlu ve mutlu olsun, inşallah öğretmenlerin değerini çok daha iyi bilen saygılı bir nesil okutursunuz

Pek iletişimim yok artık malum durumlardan zaten çok yabaniler ya oturaym kalkayım yiyim iki sohbet edeyim olayı yok onlarda kimseyle yok yani. Yoğurtlu karnınahar yaptm ayrıca
kız ponimm hamişim bi tenem ellerine sağlık yoğurtlu karnıbahar çok güzel seçim olmuş az önce de eşim akşama salata yerine yoğurtlu karnıbahar istedi ben de yapıcam :)

Kızlar internete gezerken gördüm şu iki resime bakın azmedince oluyor demekki

Bir arkadaş, partner ya da aile bireyi ile birlikte kilo vermek hem eğlenceli hem de daha motive edicidir!

Bir çalışmaya göre, takım halinde kilo vermeye çalışan bireylerde başarıya ulaşma oranı %20 daha fazladır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…