Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.841
Bu soğukta en iyisi kalorifer dibinde oturmak :)Ne yapıyorsunuz kizlar
TR de havalar nasıl
Bugün Bi düğün var ama heralde ben gitmem
Kilo aldim diye herkesin gozu bende oluyor
Oğlanı bana bırakıp çocuklar gider belki
Bu havadada ne şu içilir ben ılık içmeye çalışıyorum canımAy gözüm pörtledi
Ben yatıyom
İyi geceler size
Bi olumlama yapıp yatayım
Su iç yasemin yaşam kaynağı su kurudun kaldın için pislendi su iç temizle arındır kendini çiçeğini soldurma suyunu iç su su su
Mezunların durumu nasıl olacak aBbla tekrar listeye direk girecekmiyiz23.11.2018 - - - 597. etap
9.Takim
mefkurem(104.3/103.4 /0.9)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslg.Trh. 21.11.2018 bslgc.kg:104.3 hdf 75
Habinar(75,8/75.1/0.7)izinden dönen üye
Sweetyy83(75.1/74.9/0.2)mezun üye
Bslg.Trh:21.11.2018 bslgc.kg. Kg:75.1 hdf:65
seydan94(70.5)mezun üye
Bslg.Trh:21.11.2018 bslgc.kg70.5 Hdf:60
nanekekik(74.1/74/0.1)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslg.Trh:21.11.2018 bslgc.kg :74.1 hdf:60
Pnrrr-20(69,4/68.9/0.5)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslgc.Trh :21.11.2018 bslgc.kg 69.4 Hdf:62
Mehlikatun(82.1/80.2/1.9)mezun uye
Bslgc.Trh :21.11.2018 bslgc.kg.82,1Hdf:65
askrhpozitif(64/87.9/88.6/+0.7)536.etapta izine ayrılan üye
eyledi(103,8)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslgc.trh:22.11.2018 bslgc.kg.:103,8 hdf:75
Free canlar
Ekim2009 (80,7)
tugcegrblt(

Poni Bon(82,4)
Keseli kanguru (97)
_Rosebud_(74.5)
yattık valla dilegim 10:30 kalktık kırk yılda bir oluyor böyleGünaydın canım kuzey uyuyorsa hiç durma hemen yat
güzel menüKızlar ben dünkü menüyü yazayım
Uyanır uyanmaz 1 bardak yeşil içecek
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Örgü peynir
1 dilim ince ekmek
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase sebze çorbası
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kase turşu
Ara
1 kupa yeşilçay
Su 2.5 lt
ay o nasıl işmiş oyleBurda ana okuluna 1 yaşından yazdırıp sıra bekliyoruz 2 buçuk yaşında başlıyor abla keşke erken yazdirsaydiniz
oldukça gunesli normlade ve 24-25 derece oluyor ama suan 27 olmus :)Ne yapıyorsunuz kizlar
TR de havalar nasıl
Bugün Bi düğün var ama heralde ben gitmem
Kilo aldim diye herkesin gozu bende oluyor
Oğlanı bana bırakıp çocuklar gider belki
mutlu hafta sonları ablamusmutluuuuuuuuuuuu hafta sonlarınız olsun kızlarrr
sağlıklı yiyin için gezin tozun, yada kalorifer dibin de oturup çay içip keyif çatın, canınız ne istiyorsa bu gün onu yapın, derdi kederi , stresi üzüntüyü kapınızdan içeri sokmayın unutmayın HİÇ BİR ANA BİR DAHA SENİ DÜNYAYA GETİRMEYECEK
Makarna salatası yada mantı güzel oluGünaydın herkese
Eşim kahvltı hazırlıyo ben evi toparlıyorm kızım bi yandan oyın istiyo misafir gelecek yoğunuz baya. Şükür ki derin dondurucu var. Doğrnmış bal kabağı, börek ve kuru biber dolması atmştım onları çıkarıcam misafire tamamdır bi de yoğurtlu bişy yapsam yeter sanırım
Musmutlu hafta sonları canimmusmutluuuuuuuuuuuu hafta sonlarınız olsun kızlarrr
sağlıklı yiyin için gezin tozun, yada kalorifer dibin de oturup çay içip keyif çatın, canınız ne istiyorsa bu gün onu yapın, derdi kederi , stresi üzüntüyü kapınızdan içeri sokmayın unutmayın HİÇ BİR ANA BİR DAHA SENİ DÜNYAYA GETİRMEYECEK
anladım canım o yuzden mi sıra gelmesi uzun suruyorNorth River tatlım burda okula çocuklar erken başlıyor yabancı çocukların dil problemi olmasın diye 2 buçuk yaşından 4 yaşına kadar ana okulu 4 yaşında direk ilk okula başlıyor ilk okulun ilk 2 senesinde anaokul gibi 3 üncü sınıfta okuma yazma başlıyor hepsi birbirine ön hazırlık ana okulu ilk okula hazırlık için ilk okulun 2 senesi 3 üncü sınıfa hazırlık icin
Ben cocuklarda sıra bekleme problemi yasamadım tatlim ama bekleyen var iki çocuğum da yaşı geldiğinde direk başladılar anaokulunda sıra bekeyen var ama ilk okul yaşı mecbur 4 yaş olduğu için ilkokul mecbur yer veriyor bekletmiyoranladım canım o yuzden mi sıra gelmesi uzun suruyor
şimdi daha net anladım canım sagolBen cocuklarda sıra bekleme problemi yasamadım tatlim ama bekleyen var iki çocuğum da yaşı geldiğinde direk başladılar anaokulunda sıra bekeyen var ama ilk okul yaşı mecbur 4 yaş olduğu için ilkokul mecbur yer veriyor bekletmiyor
ay yeniden heyecan resmen bende gerçekten hiç öyle hevesler, bir bebek özlemi yok ama esim çok istiyor her ortamda kardes sart demekten adamın dilinde tüy bittiAvm ye geldik çocuklarin ihtiyaclari vardı alalım diye ,bebek mağazasına geldik şimdi yoruldum biraz oturuyum dedim
Bebek kiyafetleri dahada bı guzellesmis 9 sene içinde sanki büyüledim resmen:)
ihtiyaçları vardı kislik onları ala
Pek iletişimim yok artık malum durumlardan zaten çok yabaniler ya oturaym kalkayım yiyim iki sohbet edeyim olayı yok onlarda kimseyle yok yani. Yoğurtlu karnınahar yaptm ayrıcaHaa iyi kv elti falan degil:)
Sen bilirsin cnm ama börek dolma falan var dedin
Bide patates hasla ne ugrascan üstüne mayonezli :)
Kabak tatlısı canm çok çözdürmeden şekerini döküp kısık ateşte pişiriyorm iyi oluyo bn çok severim bebek çorbası içinde çok atarımKolay gelsin ponicim
Baş kabağından ne yapacaksın buzluğa atıldığını ilk kez duydum
kız ponimm hamişim bi tenem ellerine sağlık yoğurtlu karnıbahar çok güzel seçim olmuş az önce de eşim akşama salata yerine yoğurtlu karnıbahar istedi ben de yapıcam :)Pek iletişimim yok artık malum durumlardan zaten çok yabaniler ya oturaym kalkayım yiyim iki sohbet edeyim olayı yok onlarda kimseyle yok yani. Yoğurtlu karnınahar yaptm ayrıca
Teşekkür ederim sevilaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?