- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.881
Afiyet olsun kabağı hiç buzluğa atmadım demekki oda giriyormuş :)Kabak tatlısı canm çok çözdürmeden şekerini döküp kısık ateşte pişiriyorm iyi oluyo bn çok severim bebek çorbası içinde çok atarım
hala mikser gibiyim kız karıştırıp duruyorum hihihi iyi şükür iyi olsun :)Yok abla karisdirdin sanirim bizim gozler iyi cok sukur
Buranın düğünleride yemekli oluyor gitme abla bosver saat 9 da bide o yağlı et pilav yemek zorunda kalın dayanaman bence :)Ayy valla sıkıntı bastı hic gitmek istemiyorum
Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum
Benim adamla küstük dün baristiydik
Keşke dün barismasaydim gitmezdim o zaman :)
Oh gez dolaş canım Almanyadasin galiba ne zaman tr ye dönüyorsun annenin durumu nasıl seni bırakmak istemiyordu ya şuan iyidir inşallahPek ugrayamiyorm eve gidince daha aktif olucam ama yinede takipteyim
Suanda alisveris merkezine gidiyoruz aksamda nargile falan dusunuyoruz
Pahalı ablam ya Allahtan kızım nasiplide büyük eşyaları eşimden dostumdan gelicek ben kıyafet Alicam sadeceBebek esyalarida çok pahali
Nesi var menunun gayet iyi hem şimdiden sikinca listeye kadar kitlenur bünyeİyi akşamlar hafta sonu koşturması herkesler ailesi çocuklarıyla sevdikleriyle mutludur umarım
Menüm
Sabah
1 patates ile peynirli omlet
1 dl çikolatalı ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
3 kaşık makarna
Akşam
1 tabak melemen
1 kase yoğurt
2 dl baklava
Berbat menü yazmasam daha iyiydi
Su 2 litreyi geçer
Su hatırlatma uygulaması varmış kilo yaş uyku saatlerini yazıyorsun günlük su tüketim miktarını hesaplayıp 2 saatte bir hatırlatıyor onu indirdim işe yaradı şimdilik
Haftaya toparlariz inşallah canım pazartesiden itibaren bende bir düzene girecem artikİyi akşamlar hafta sonu koşturması herkesler ailesi çocuklarıyla sevdikleriyle mutludur umarım
Menüm
Sabah
1 dl çikolatalı ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
3 kaşık makarna
Akşam
1 tabak melemen
1 kase yoğurt
2 dl baklava
Su 2 litreyi geçer
Su hatırlatma uygulaması varmış kilo yaş uyku saatlerini yazıyorsun günlük su tüketim miktarını hesaplayıp 2 saatte bir hatırlatıyor onu indirdim işe yaradı şimdilik
Bencede canım birde şimdi eltimin oldu ya valla mirosu seviyorum tamam aglayinca anasına verBaharım kuzey daha bebek daha ona doyamadigin için heveslenmemen çok normal
Kübra benim gözümde bu sene büyüdude öyle bebek özlemi başladı bende
Ayy valla sıkıntı bastı hic gitmek istemiyorum
kız suyu hatırlamışsin ama menü biraz canlı :)İyi akşamlar hafta sonu koşturması herkesler ailesi çocuklarıyla sevdikleriyle mutludur umarım
Menüm
Sabah
1 dl çikolatalı ekmek
Öğlen
1 tabak pırasa
3 kaşık makarna
Akşam
1 tabak melemen
1 kase yoğurt
2 dl baklava
Su 2 litreyi geçer
Teşekkür ederim baharay pc den girdim nasıl rahat oldu anlatamam , uygulamadan dolayı zor oluyormuş demek ki
Poni Bon @eyledi @askrhpozitif öğretmenler gününüz kutlu olsun canlar
bence en önemli meslektir öğretmenlik
2. sınıfa kadar bana gerizekalı maumelesi yapan bu cocugun özel egitime ihtiyacı var dıyen de öğretmendi
3. sınıfta hayatıma dokunan beni okul birincisi yapanda öğretmendi iyi ki sanslıymısım , iyi ki 3. sınıfta sınıfım degişmiş
gönül borcumu ödeyemediğim öğretmenimi de anmış oldum
İnşaallah abla bnmkiler pek sevimli anasınıfı olduğu için. TeşekkürlerrrPoni Bon @eyledi @askrhpozitif bu gün öğretmenler günüydüü kızlar yazınca hatırladım . siz eğitim neferlerini seviyorum saygıyla eğiliyorum ve kocamannn
öğretmenler gününüz kutlu ve mutlu olsun, inşallah öğretmenlerin değerini çok daha iyi bilen saygılı bir nesil okutursunuz
Afiyet olsn. Ben başka yerlerde yemiştim ama kndim ilk kez yaptm çok hoşuma gitti yaparım artık. Haşlaymca fırında kızartıyor musun?kız ponimm hamişim bi tenem ellerine sağlık yoğurtlu karnıbahar çok güzel seçim olmuş az önce de eşim akşama salata yerine yoğurtlu karnıbahar istedi ben de yapıcam :)
Ayy valla sıkıntı bastı hic gitmek istemiyorum
Sppr yok mu afiyet olsn. Balığı baya tüketiyosn ne güzelİyi akşamlar herkese
Sabah (11:00)
3 dilim sucukla omlet
1 dilim ekmek
3 çeri
2 parmak peynir
Ara (12:30)
2 kare bitter
Kahve
Öğle(15:40)
Ton balıklı sandviç avuç içi kadar
Akşam(19:00)
12 tane hamsi
Avuç içi kadar mısır ekmeği
1 YK turşu kavurması
Salatta
1 kepçe çorba
Şu: 3lt
Dugundeyizzzz başım çatladı karnım açHerkes nerde yabenden sonra pek yazan olmamis kızlar gezmelerdemisiniz bende eve yeni geldim
Gittinizmi abla biraz idare et eve gidince dimlenirsin kimseyle konuştun mu kilo aldığın için ne yorum yaptilar Tekrar diyete başladım tığ gibi olacam deseydin :)Dugundeyizzzz başım çatladı karnım aç
Bu menüye güzel eksilerken gelir afiyet olsun canimİyi akşamlar herkese
3 dilim sucukla omlet
1 dilim ekmek
3 çeri
2 parmak peynir
2 kare bitter
Kahve
12 tane hamsi
1 YK turşu kavurması
Salatta
1 kepçe çorba
Tüh abla bi gün daha bekleseydin :)Ayy valla sıkıntı bastı hic gitmek istemiyorum
Kangurum hafta sonu olunca böyle oldu bu dediklerini zuhal abla duymasınNesi var menunun gayet iyi hem şimdiden sikinca listeye kadar kitlenur bünye
Hepsi aynı anda olmuyooBencede canım birde şimdi eltimin oldu ya valla mirosu seviyorum tamam aglayinca anasına ver
kız suyu hatırlamışsin ama menü biraz canlı :)
Menü çok başarılı tebrik ederimİyi akşamlar herkese
3 dilim sucukla omlet
1 dilim ekmek
3 çeri
2 parmak peynir
2 kare bitter
Kahve
12 tane hamsi
1 YK turşu kavurması
Salatta
1 kepçe çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?