- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.861
Ablam ya ne güzel bi pozitiflik bu kanatlanıp uçucaksın vallamusmutluuuuuuuuuuuu hafta sonlarınız olsun kızlarrr
sağlıklı yiyin için gezin tozun, yada kalorifer dibin de oturup çay içip keyif çatın, canınız ne istiyorsa bu gün onu yapın, derdi kederi , stresi üzüntüyü kapınızdan içeri sokmayın unutmayın HİÇ BİR ANA BİR DAHA SENİ DÜNYAYA GETİRMEYECEK
kanatlı mı kanatsız mı bilmem ama bu gidişle astral seyahat ( ruhun bedenden ayrılıp seyahatı 5.6.7. boyutlara geçiş ) etmeye merak salıcam öğrenip uçacaaam yaaavfAblam ya ne güzel bi pozitiflik bu kanatlanıp uçucaksın valla
İyi uykular kuzeyimekızlar ben yine ugrarım oglumu yarım saatte olsa uyutmalıyım akşam yine arkadastayız uykusuz kalınca sıkıntı oluyor
Baharım kuzey daha bebek daha ona doyamadigin için heveslenmemen çok normalşimdi daha net anladım canım sagol
ay yeniden heyecan resmen bende gerçekten hiç öyle hevesler, bir bebek özlemi yok ama esim çok istiyor her ortamda kardes sart demekten adamın dilinde tüy bitti
inşallah kuzum saglıkla kucağına al yeterki bebeğiniBi gün bende senin gibi listelerde olucam sabreden derviş muradına erermis
Çıktım aslında da bazen oluyor bende bugün tartıldım 87,9 DuListeye girene kadar saldım çayıra mevlam kayıra :)
Menim yok aybalam :)
3 hafta sonra mı listemiz paylasilacak abla
Canim wc ye çıkmadiysan onunda etkisi vardır sabahları aç karna su iç kuru kayısı ye
Tebrikler canım
İlk zamanlar ödem gidiyor o yüzden fazla kilo veriyoz canım ondan sonra kilo vermek zorlaşıyor
Hey gidi hey 64 olduğum günler bir an önce gek23.11.2018 - - - 597. etap
9.Takim
mefkurem(104.3/103.4 /0.9)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslg.Trh. 21.11.2018 bslgc.kg:104.3 hdf 75
Habinar(75,8/75.1/0.7)izinden dönen üye
Sweetyy83(75.1/74.9/0.2)mezun üye
Bslg.Trh:21.11.2018 bslgc.kg. Kg:75.1 hdf:65
seydan94(70.5)mezun üye
Bslg.Trh:21.11.2018 bslgc.kg70.5 Hdf:60
nanekekik(74.1/74/0.1)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslg.Trh:21.11.2018 bslgc.kg :74.1 hdf:60
Pnrrr-20(69,4/68.9/0.5)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslgc.Trh :21.11.2018 bslgc.kg 69.4 Hdf:62
Mehlikatun(82.1/80.2/1.9)mezun uye
Bslgc.Trh :21.11.2018 bslgc.kg.82,1Hdf:65
askrhpozitif(64/87.9/88.6/+0.7)536.etapta izine ayrılan üye
eyledi(103,8)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye
Bslgc.trh:22.11.2018 bslgc.kg.:103,8 hdf:75
Free canlar
Ekim2009 (80,7)
tugcegrblt(

Poni Bon(82,4)
Keseli kanguru (97)
_Rosebud_(74.5)
Teşekkürler ablacım her ne kadar görev yapmasamdaOgretmenimmm
Canim benim canım benim
Seni ben pek çok pek çok severimmm
Sen bir ana
Sen bir baba
Hersey oldun artık bana
Lütfen müziğiyle okuyun :)))
Poni Bon
askrhpozitif
@eyledi
Teşekkür ederim canım
Bugün bizdede düğün var karşıya gecicez yarında aynı sekildeNe yapıyorsunuz kizlar
TR de havalar nasıl
Bugün Bi düğün var ama heralde ben gitmem
Kilo aldim diye herkesin gozu bende oluyor
Oğlanı bana bırakıp çocuklar gider belki
Malesef öğretmenlik gönül işi çok sağol canımay pc den girdim nasıl rahat oldu anlatamam , uygulamadan dolayı zor oluyormuş demek ki
Poni Bon @eyledi askrhpozitif öğretmenler gününüz kutlu olsun canlar
bence en önemli meslektir öğretmenlik
2. sınıfa kadar bana gerizekalı maumelesi yapan bu cocugun özel egitime ihtiyacı var dıyen de öğretmendi
3. sınıfta hayatıma dokunan beni okul birincisi yapanda öğretmendi iyi ki sanslıymısım , iyi ki 3. sınıfta sınıfım degişmiş
gönül borcumu ödeyemediğim öğretmenimi de anmış oldum
sağol ablamPoni Bon @eyledi askrhpozitif bu gün öğretmenler günüydüü kızlar yazınca hatırladım . siz eğitim neferlerini seviyorum saygıyla eğiliyorum ve kocamannn
öğretmenler gününüz kutlu ve mutlu olsun, inşallah öğretmenlerin değerini çok daha iyi bilen saygılı bir nesil okutursunuz
Ben hiç birini yapamicam esim sende düğüne gel ayıp olur diyormusmutluuuuuuuuuuuu hafta sonlarınız olsun kızlarrr
sağlıklı yiyin için gezin tozun, yada kalorifer dibin de oturup çay içip keyif çatın, canınız ne istiyorsa bu gün onu yapın, derdi kederi , stresi üzüntüyü kapınızdan içeri sokmayın unutmayın HİÇ BİR ANA BİR DAHA SENİ DÜNYAYA GETİRMEYECEK
6 ayi geçtiği için yeni üye gibi oluyor cnm. 2 hafta deneme süresi 3.cuma giriliyorMezunların durumu nasıl olacak aBbla tekrar listeye direk girecekmiyiz
ayy kıskandım vallaoldukça gunesli normlade ve 24-25 derece oluyor ama suan 27 olmus :)
o da güzel secim olmusPek iletişimim yok artık malum durumlardan zaten çok yabaniler ya oturaym kalkayım yiyim iki sohbet edeyim olayı yok onlarda kimseyle yok yani. Yoğurtlu karnınahar yaptm ayrıca
Bence bu oran yüzde 20 den fazladırKızlar internete gezerken gördüm şu iki resime bakın azmedince oluyor demekki
Bir arkadaş, partner ya da aile bireyi ile birlikte kilo vermek hem eğlenceli hem de daha motive edicidir!
Eki Görüntüle 2209028
Bir çalışmaya göre, takım halinde kilo vermeye çalışan bireylerde başarıya ulaşma oranı %20 daha fazladır.
tabiki olacak senin neyin eksik :)heheheh benim de aslanım var
Açıklama için sagol cnmyaa ben yine kendimi tutamayacağım yazmazsam şişerim ,içimde tutmak kilo yapıyor şişmeyeyim demii:)
belki de zaten biliyorsunuzdur ama bilmeyen insanların çok olduğunu fark edince bunu bu ara çok sık dile getiriyorum
madem bu gün de öğretmenler günü Türkiye Cumhuriyetinin baş öğretmeni mustafa kemal atatürk ün
TÜRK , ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN sözlerinde ki öğün kelimesinden bahsedicem çoğu kişi bunu övünmek olarak algılıyor ama yanlışşş
ÖĞÜN kelimesi :öğ, us , akıl anlamındadır yani atatürk
türk, aklını kullan çalış güven demiştir boş boş kendinle övün dememiştirrrr:))))
yazdım da rahatladım yaaa:)
Bebek esyalarida çok pahaliBaharım kuzey daha bebek daha ona doyamadigin için heveslenmemen çok normal
Kübra benim gözümde bu sene büyüdude öyle bebek özlemi başladı bende
mefkurem sultanım gitmek istemiyorsan ,kendi kötü hissedeceksen ayıp olsun boş ver gitme özgürlük hakkını kullanBen hiç birini yapamicam esim sende düğüne gel ayıp olur diyor
6 ayi geçtiği için yeni üye gibi oluyor cnm. 2 hafta deneme süresi 3.cuma giriliyor
ayy kıskandım valla
o da güzel secim olmus
Bence bu oran yüzde 20 den fazladır
Bizde Bi aile oldugumuza gore
Herkesde zayiflicak zaten :)
tabiki olacak senin neyin eksik :)
Açıklama için sagol cnm
Zaten ben ayıbı dusunmuyom cnmmefkurem sultanım gitmek istemiyorsan ,kendi kötü hissedeceksen ayıp olsun boş ver gitme özgürlük hakkını kullan
ÖZGÜRLÜK her istediğini yapmak değildir , istemediğin şeyleri yapmamaktııırrr ( bence)
senelerce ona ayıp olur bunu kırmıyayım diye bize ayıp oldu kırıldık geçtik eşin zaten aile adına gidiyor ,kimse gitmese hadi neyse haklı derdim de eşin gidiyor ki
güzel güzel açıklama yapsan ne için gitmek istemediğini , yadaaa tam süslenip makyajını yapıp dik , kendine güvenen bir edeyla gider kimseyi umursamadan eğlenirsin eşinle ,seçim senin gülümZaten ben ayıbı dusunmuyom cnm
Benim adam yalnız gitmek istemiyor
Onu kırmak istemiyorum
İkna etmeye calistimda olmadigüzel güzel açıklama yapsan ne için gitmek istemediğini , yadaaa tam süslenip makyajını yapıp dik , kendine güvenen bir edeyla gider kimseyi umursamadan eğlenirsin eşinle ,seçim senin gülüm
Sanada günaydın guzellik
Sen hangi gun donuyon pinarcim
musmutluuuuuuuuuuuu hafta sonlarınız olsun kızlarrr
kuzum senin mi annenin gözlerin de sorun vardı yanlış mı hatırlıyorumNe guzel yazmissin Abla
Kızlar internete gezerken gördüm şu iki resime bakın azmedince oluyor demekki
Bir arkadaş, partner ya da aile bireyi ile birlikte kilo vermek hem eğlenceli hem de daha motive edicidir!
Eki Görüntüle 2209028
Bir çalışmaya göre, takım halinde kilo vermeye çalışan bireylerde başarıya ulaşma oranı %20 daha fazladır.
kuzum senin mi annenin gözlerin de sorun vardı yanlış mı hatırlıyorum
Ayy valla sıkıntı bastı hic gitmek istemiyorum
Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum
Benim adamla küstük dün baristiydik
Keşke dün barismasaydim gitmezdim o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?