- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.361
[canlarım ben bugün çok yoğunum ama arada gitmeye çalışıcam...edda kuşum gülşeker yerine birini alabilirsin...bence şu topiğe en son gelen arkadaşın yerinede alalım...katyy di sanıyorsam adı...paylaşımı yok çünkü..gerisine sonra bakalım..
onu düzeltmeyi bilmiyorum ki....hopidickk fotograf makinenin tarihini düzelt kuşummm 1 ay önceden gidiyon
naptın kız maşallah tek bir gününü anlat yediklerini yaz yaptıgın sporuda yaz ben niye veremiyorum :26:
taçsız prens gecen hafta kilon ne idi bu hafta ne ??
gcen hafta izinlimi yazıldın ?? bana gelen listede gecen hafta izinli yazıldıın görünüyon benmi yanlışım acaba
Ben son 3 gündür öğlelerde hiç bişe yemiyom tuzlu çubuk cay ile idare ediyom
kendimle savasıyom yemiyim diye
akşamda bol salata yiyom yada tavuk sote yedim yada sadece çorba
ama tartı oynamadım
işte böyle olunca sinirleniyomm
bide böyle az yiyince tuvalet sorunu başlıyo bende haliyle gitmiyo
aaa bugün cuma demi ben unuttum ya evet geçen hafta izinli idim gelemedim ufaklık çok hasta doktorda idim..Bu hafta geliyor kızlaaaaaaaaaaaaaaar =)))
81,4 gördüm ve çooooooooooooooooooooook mutlu oldumdediğiniz gibi tartıldım hehehe en son 81,6 idim 200 gr daha gitmiş 200 200 dür
günaydın kızlar
murcum iyi tatiller sana da
bir mezunumuz oldu sonun da ha ne güzel tebrik ederim arkadsım seni de
darısı basımıza inş.
kızlar ben sabah tartılmayı unuttumşimdi tartıldım 54.5 geldi kilom
sabah yarım litreden fazla su içtim ve kahvaltımıda yapmıştım
geçen hafta 53.5 dim aldım ama ne kadar aldım bilmiyorum ne yazsak acaba listeye
senin iş bira karışık kafamda karıştıı :26:
püsküüte soriyim olmazsa murcha sorarım seni izin zamanından beri kilo bildirimi yapmadın dimii
ozaman kaç haftadır yoksa okadar haftaya bölcez kilonu dogrumuuuu
ayyyy biri bana yardım etsin
seni aynı geçiyim istersen
keşke aç karnına tartılsaydınn benim kahvaltı su derken 1 kilo oynuyo kilom???
benim biraz başarı öykülerini okumam lazım motivasyon acısından bi türlü kendimi diyete adapte edemiyorum sabah baslayıp akşama bozuyorum bu aralar
ruh halim de cok bozuk kızlar cok sıkılıyorum akşama kadar evdeyim esimde geç geliyo canım çok sıkılıyo anlıyacağınız bu da bende yemek yeme isteği olusturuyo dün gittim takı tasarım kursuna kayıt oldum bişeylerle uğrasırsam kafam dağılır belki
kendime gelmem lazım tekrar 60 lara çıkmak İSTEMİYORUMMMMMMM
Kızlar ben çıkıyorum doktoru aradım getir bir bakalım dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?