- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.341
Kadınlar Klubünün en güzel üyeleri ben izine çıkıyorum ...Hala çalıştırıyorlar valla gece kacta cıkcam acaba ?Neyse yarın sabahtan bavulumu toplayıp uçuyorummmm :)))
Kızlar bensız cok kaynatmayın bol bol kılo verın)) Aklımdasınız öpüyorum siziii :)
Eddacım saat 13:00 kadar msj gelmezse benı ızınlı yazzz ... Kılom aynı cıkarsa bıldırmeye bılırım :)))
Seviyoreeeeee siziii :)))
Kadınlar Klubünün en güzel üyeleri ben izine çıkıyorum ...Hala çalıştırıyorlar valla gece kacta cıkcam acaba ?Neyse yarın sabahtan bavulumu toplayıp uçuyorummmm :)))
Kızlar bensız cok kaynatmayın bol bol kılo verın)) Aklımdasınız öpüyorum siziii :)
Eddacım saat 13:00 kadar msj gelmezse benı ızınlı yazzz ... Kılom aynı cıkarsa bıldırmeye bılırım :)))
Tebrıkler cnmmm ıns hep bole bu kıloda kalırsın :))) Teyzen ıcın cok gecmıs olsun dıorum...Senı mezun yazalımmı bu hafta nedersın yoksa devam edıcekmısın daha ?
sağol cnm çok tşk ederim ,evet mezun yaz cnm beni artık devam etmicem kilo vermeye yeter bu kadar
eda bendede sıkılaşma var bu hafta yürüme bandına tek 3 gün çıktım bizim üst katta inşaaata başladılar adamlar heran bişe sorarlar diye bandana çıkamıyorum en iyisi yerde mekik türü hareketler yapmambelliki bu hafta vasatızz
hepimiz almışısız gibi görünüyo
aslında kızlarr insan hissederya ben azcık daraldıgımızı hissediyorumm kilo aynı nasıl oluyo yaa
800 gr. vermişim..
800 gr. vermişim..
canım bebişim çabuk dön...bizi unutma oralarda...kendine iyi bak, keyfini çıkar..bizde seni seviyoruz bebeemmm..Kadınlar Klubünün en güzel üyeleri ben izine çıkıyorum ...Hala çalıştırıyorlar valla gece kacta cıkcam acaba ?Neyse yarın sabahtan bavulumu toplayıp uçuyorummmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?