Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrıkler cnmmm ıns hep bole bu kıloda kalırsın :))) Teyzen ıcın cok gecmıs olsun dıorum...Senı mezun yazalımmı bu hafta nedersın yoksa devam edıcekmısın daha ?

sağol cnm çok tşk ederim ,evet mezun yaz cnm beni artık devam etmicem kilo vermeye yeter bu kadar

slm menüm

2011-10-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Nar 1 adet 105

[4] Yürümek (Asfalt) 15 dak 94.56
[5] Yemek Pişirmek 30 dak 106.38
[6] Ev Temizlemek 60 dak 49.644

[7] Baklava-ev yapımı 2 ADET 224
[8] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 8 ADET 500
[9] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[10] Ekmek 2 DİLİM 130
[11] Sucuk 20 GRAM 90
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir 20 GRAM 50

Toplam : 981.776 kal.

bol suuu

2011-10-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Nar 1 adet 105

[4] Yürümek (Asfalt) 15 dak 94.56
[5] Yemek Pişirmek 30 dak 106.38
[6] Ev Temizlemek 60 dak 49.644

[7] Baklava-ev yapımı 2 ADET 224
[8] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 8 ADET 500
[9] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[10] Ekmek 2 DİLİM 130
[11] Sucuk 20 GRAM 90
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir 20 GRAM 50

Toplam : 981.776 kal.

bol suuu

Kadınlar Klubünün en güzel üyeleri ben izine çıkıyorum ...Hala çalıştırıyorlar valla gece kacta cıkcam acaba ? Neyse yarın sabahtan bavulumu toplayıp uçuyorummmm :)))

Kızlar bensız cok kaynatmayın bol bol kılo verın )) Aklımdasınız öpüyorum siziii :)

Eddacım saat 13:00 kadar msj gelmezse benı ızınlı yazzz ... Kılom aynı cıkarsa bıldırmeye bılırım :)))

Seviyoreeeeee siziii :)))

Günaydın canlarrrrr
Murcum bidenemmm güle güleee
sensiz topic yetim gibi kalcak erken dön
bizde seni seviyoreeee

cnmm sana ıyı tatıller öleyse

kızlar ben 2 haftadır sadece 1 yada 2 ögun ondada cok az seyler yıyorum cenaze dolayısıyla hep ayaktaydım kosusturmaca buna ragmen kılo almısım 105.1

kızlar kilo bildirimimi yapıyorumm 66,9 üzgünüm ama gecen haftadan 100 gram fazla...
sabah uyandım kaç gündür tuvalet sorunum var akşam kayısı filan yedim hem bugün kilom az çıkar diyeee
ama boşa belki olsaydı azcık tartıda az çıkardım

böyle iştee kızlarrr

kızlar bu hafta listeyi ben hazırlıcam her ihtimale karşı kilonuzu bildirirken

Gecen haftaki kilom:
bu haftaki kilom şeklinde yapalım bende konrtol etmiş oliyimm

tmm canım tebrik ediyoruz seniiii
inşallah senin mertebene bizde erişiririzz

güle güle git dön murscum seni özlücez çabuk dön kendine iyi bak

belliki bu hafta vasatızz
hepimiz almışısız gibi görünüyo

aslında kızlarr insan hissederya ben azcık daraldıgımızı hissediyorumm kilo aynı nasıl oluyo yaa

belliki bu hafta vasatızz
hepimiz almışısız gibi görünüyo

aslında kızlarr insan hissederya ben azcık daraldıgımızı hissediyorumm kilo aynı nasıl oluyo yaa
eda bendede sıkılaşma var bu hafta yürüme bandına tek 3 gün çıktım bizim üst katta inşaaata başladılar adamlar heran bişe sorarlar diye bandana çıkamıyorum en iyisi yerde mekik türü hareketler yapmam

kızlar nurkelebek nerelerde sürekli uğrardı kaç gündür yok topike o gün biri geldi oda yok...
9. takıma bir bayan yazmış onu çağırdım gel diye nasılsa gülşeker mezun oluyo...
Deneme sürelerini iyi dikkate alalım bundan sonra katılımı iyi olan arkadaşları gruba katalım

canım bebişim çabuk dön...bizi unutma oralarda...kendine iyi bak, keyfini çıkar..bizde seni seviyoruz bebeemmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…