- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.321
hay demez olaydım yaaaa...poğaça yapıcam dedim ya, şimdi arkadaşım aradı...yarın misafirliğe geleceklermiş
:))))) yavrum benimm çok teşekkür ederimm
ey gidiii yerim ben tosunumuuuu:)))
lisede okulda bi kız bizi görmüş yanyana yanıma gelip dün yanında birini gördük abin hehralde çok benziyosunuz onu bana ayarlasana ben ondan hoşlanıyorum demiştiiiiöküzzzz
demiştim bana baaaaa gızzzz o benim sevgilimmmmmm :))))))))))
ay evet murchh yok çirkin çocuk değildi güzeldi amaa zayıftı sadece sen zayıfla kuzummm incecik ol hayat bu bellimi olur bir yerde karşılşırsınızz görsün altına etsin hasetindennn
bırak kuşummm
etrafına bak kendine güvenemeyen adamdan koca olmaz boşverrrrr
eminim çok daha iyi biri çıkacak karşına
biri varsa dene kızımm pişman olmazsınn
bir badi alırkende denemiyoruzmu bize uyuyomu uymuyomu diye..
dene bakalım hiç ummmadıgın biri öyle sevdirirki kendinii sen bile kendine şaşarsınnn...
evet koca azcık daha yapılı olcak o kesin
zayıf cılız koca yanında tosun gibi durmayalım))
kızlarr bi arkadaşa başşlık açmış
50 kilo vermiş
isterseniz bi bakın başlıga
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/476382-kizlar-tam-50-kg-verdimmmmm.html
ve makarna yemiz ama yagsız sarımsaklı yogurtluuu
bi arkdaşta kızının verdiğini yazmış aynen yogurtlu makarna yiyerek :)))
işte mesajları
ay kızlar ordamısınızz
şuan çok sinirliyimm
annem aradı kardeşim 10 yaşında 4.sınıfa gidiyor..
bugün eve gelmemiş servisi aramış servis bekledim gelmedi demiş..
Okulu aramış filan neyse ulaşamamış..
evi başka bi veli aramış anneme demişki kusura bakmayın dayanamadım aradım..
oğlunuzu öğretmen dövmüş oda eve gitmicem demiş.. bu öğretmen bu ara oğlunuza kafayı takmış 1 aydır her gün nerdeyse onu dövüyomuş..
sizde gitmeyince içimden diyorumki bu çocugun velileri nasıl sorumsuz gelip ilgilenmiyolar çocuklarıyla her gün dayak yiyoda..
Annem şok tabi.. kardeşim bişe demiyo çünkü..
babam gitmiş hemen okulun önünde bulmuş onu..
ama babama hala yok öğretmen beni dövmedi diyomuş Çocuk demekki korkuyo...
Şimdi yarın toplantısı var..
anneme dedimkii anne o toplantıya bende gelcemm...
O öğretmeni varya şuan elime geçirsem mahfederim o derece sinirliyimmmmm
ben o şeref yoksunu öğretmene ne diyimmmm ağzımı tutamıycam milletin içinde kötü konuşcamm kendimi biliyomm
ayyyy aynı benim kardeşimin öğretmenini anlattın 2. sınıfta kardeşimin kulağını çekmiş ertesi gün hemen gidip konuştum bir daha g... yiyorsa çeksinde görelim kardeşimin kulağını ,o günden beride tip tip bakışıyoruz :)
mursh doğrudur canım 78 hatırlıyorum ben bu haftaki tabloyada bakmadım bu hafta 78.8 çıkmıştım nasıl hesaplıyorsanız artık ayarlayın ,mayısta ayrıldım sonra bir dönem geldim ama düzenli giremediğim için izinli sayıldım
ve 4 ay diyet yapmadım sadece dikkat ettim tatile gittim orda biraz kaçırdım tabi 2 kilo alıp verdim dengede kalmaya çalışıyorum umarım hedefime ulaşırım
günaydın hanımlar bugün tartıldım kilom 56.7 ,hedefime ulaştım nihayet ama hiç mutlu değilim çünkü teyzemin böbreklerinde taş var ve şu anda hastahanede ,bende birazdan yanına gitcem çok dua edin ameliyatı falan iyi geçsin ve ayrıca yarında kilo bildiriminde bulunamazsam beni 56.7 diye yazarsınız
78 isen gecen haftaki liste yanlıştı...
murch burdamısın canım bu haftaki listede değişiklik yok dimi sonuçta gecen hafta 78.8 bildirmiş.. yarınki kilosuna gre normal hesaplama yapılacak
Eki Görüntüle 272487 Eki Görüntüle 272488
Teyzeleri bakın neler aldım paşazademe =))
Biliyorum çok alakasız ama dün akşam alışverişe gittik kışlık cicileri aldık bunlara bayıldımmmm paylaşmak istedim =))
murçda yok bugün..
eveeet buzluğa çok ii oluyor bende sigara böreği bulundururum sürekli aniden biri gelince iyi oluyor yanına hemen makarna salatası yapıyorum irmik tatlısı =D 3 çeşit aniden gelene iyi işte
ye kuşum yee...affiyet olsun..poğaçamııııı
Ayy ben öğle yemeği yemedim acıktımm
sanada afiyet olsun bebişim...ayrıyeten kolay gelsin..bende murç bizle vedalaşmadan gittimi acaba diye düşündüm..Eki Görüntüle 272578
Bu Öğlen ;
Kepekli makarna üstü peynirli tavuk sote :))) (Sıfır yağ kullanılmıştır )
Eki Görüntüle 272577
Dünkü öğle yemeğim ;
Tavuklu Salata
eveeet buzluğa çok ii oluyor bende sigara böreği bulundururum sürekli aniden biri gelince iyi oluyor yanına hemen makarna salatası yapıyorum irmik tatlısı =D 3 çeşit aniden gelene iyi işte
ay eda mesajı şimdi gördüm bizim ikizlerin 1. sınıftayken ögretmeni aklıma geldi gerçi ben adamı okuldan attırdım sende git onu ordan attır hakkınızı arayın .bizimki dövmüyodu 1.sınıf ögrencisi tuvalete gitmek isteyince tenefüsü bekle diyomuş kaç kez altına işeyip sogukta donmuşlardı bende okuldan attırdım onuay kızlar ordamısınızz
şuan çok sinirliyimm
annem aradı kardeşim 10 yaşında 4.sınıfa gidiyor..
bugün eve gelmemiş servisi aramış servis bekledim gelmedi demiş..
Okulu aramış filan neyse ulaşamamış..
evi başka bi veli aramış anneme demişki kusura bakmayın dayanamadım aradım..
oğlunuzu öğretmen dövmüş oda eve gitmicem demiş.. bu öğretmen bu ara oğlunuza kafayı takmış 1 aydır her gün nerdeyse onu dövüyomuş..
sizde gitmeyince içimden diyorumki bu çocugun velileri nasıl sorumsuz gelip ilgilenmiyolar çocuklarıyla her gün dayak yiyoda..
Annem şok tabi.. kardeşim bişe demiyo çünkü..
babam gitmiş hemen okulun önünde bulmuş onu..
ama babama hala yok öğretmen beni dövmedi diyomuş Çocuk demekki korkuyo...
Şimdi yarın toplantısı var..
anneme dedimkii anne o toplantıya bende gelcemm...
O öğretmeni varya şuan elime geçirsem mahfederim o derece sinirliyimmmmm
ben o şeref yoksunu öğretmene ne diyimmmm ağzımı tutamıycam milletin içinde kötü konuşcamm kendimi biliyomm
helal olsun sana fadime...en doğru olanı yapmışsın...şimdi eddaşum onu ilçeye bildirdiği vakit zaten onun için bi işlem yaparlar muhakkak..ay eda mesajı şimdi gördüm bizim ikizlerin 1. sınıftayken ögretmeni aklıma geldi gerçi ben adamı okuldan attırdım sende git onu ordan attır hakkınızı arayın .bizimki dövmüyodu 1.sınıf ögrencisi tuvalete gitmek isteyince tenefüsü bekle diyomuş kaç kez altına işeyip sogukta donmuşlardı bende okuldan attırdım onu
Eki Görüntüle 272578
Bu Öğlen ;
Kepekli makarna üstü peynirli tavuk sote :))) (Sıfır yağ kullanılmıştır )
Eki Görüntüle 272577
Dünkü öğle yemeğim ;
Tavuklu Salata
Allahtan yarın cuma bildirimini yapmış olucam...yoksa kedinin ciğere baktığı gibi bakıcaktım öyle milletin ağzına
yi yavrum yii...yapacak bişey yok:))köye kadar gidipde yememek olmaz...ama ölçülü ye, ipin ucunu kaçırma..hopiş ben şimdiden köye gidrsem nasıl dayancam en sevdigim şey taze tereyagı sıcak ekmek çökelek napsamki bide inek kesicekler bizimkiler
yi yavrum yii...yapacak bişey yok:))köye kadar gidipde yememek olmaz...ama ölçülü ye, ipin ucunu kaçırma..
afiyet olsun mursh tartıda oynama varmı
sanada afiyet olsun bebişim...ayrıyeten kolay gelsin..bende murç bizle vedalaşmadan gittimi acaba diye düşündüm..
Yok tatlım bee nerde aynıyım hala ben anlamadım valla bu ısı bakalım nasıl olcak tatıl donusu
Yok cnm gıdermıyım hıc :) İşte sabahtan karıstı ortalık baya ogleden sonra bu zmana kadarda evraklarımı toparladım aanca ıste ama bugun son yarın yola cıkıyorum hayırlısıyla:) İnş kazasız belasız kaybolmadan pısman olmadan zar zor ızın aldıgım anamı babamı uzmeden doner gelırım :)
Edda ben yarın bıldırım yaparım cnm sana msj atarım kılomu :))))
ay eda mesajı şimdi gördüm bizim ikizlerin 1. sınıftayken ögretmeni aklıma geldi gerçi ben adamı okuldan attırdım sende git onu ordan attır hakkınızı arayın .bizimki dövmüyodu 1.sınıf ögrencisi tuvalete gitmek isteyince tenefüsü bekle diyomuş kaç kez altına işeyip sogukta donmuşlardı bende okuldan attırdım onu
olmazmı 13 yaşına geldiler halen büyütmekte zorlanıyorum .dün ikizin teki okulda beden dersinde top oynarken nasıl vurmuşsa topa okulun camını kırmış artık ödücez canları sagolsun .birbirlerin kıyafetlerini hiç giymezler magazaya gideriz aynı model hayatta almazlar ..kızlarım birbirlerin kıyafetlerini giyerler anlaşırlar bazen şakadan takılırım bende zayıflayıp size ortak olcam kıyafetleri 3 ortak giycez ilerde kızlar tamam anne sen zayıfla dolabımızı sana feda edicez diyorlar .acaba benden umudu kestilermi
mervecim yeni işin hayırlı olsun bol bereketli paralar kazanıp evinde mutlu şekilde harcarsın inşallah
AYYY muchh temizlik gerek hoppidickn dediği gibi burada motivasyon önemli katılım önemli..
deneme sürelerini iyi dikkate alalım deneme süresinde bile tam gelmiyorsa almıuyalaım takıma..
böyle böyle katılımı iyi olan arkadaşlar kalsın..
gidecem hayatım..
bende duyunca sinirlerim zıpladı çocuk okuldan nefrett etti ya..
bende diyorum bu çocuk son zamanlar niye kötülük yapıyo..
her akşam huysuz annem ödev yaptırıyoyaa azcık huysuzlansa annem herkez gibi seni öğretmenine diycem diyoduk ve bu çıldırıyodu.. nolurr demeyin... ama kriz gibi ağlıyodu..
meger çocuk korkusundan..
Bugün babam sabah başka kardeşimin eski okuluna gitti oraya aldırcaz onu..
çocuk toplar kendini ya..
Yavrum okdar korkuyokii annem dün soruyomuş anlat vuruyomu yok anneee vurmuyo diyo..
sonra annem anlat kimseye demiycem dogruyu anlatırsan seni başka okula aldırcam diyince ağlayarak anlatmış anneme..
her gün vuruyo.. dünde verdiği testteki bir soruyu sadece 1 soruyu yapmadı diye dövmüş hayvan herif..
bugün rapor aldım ona 2 gün.. bi konişiyim okulu değişinceye kadar el değdirebilecekmi daha.. g.. ister bundan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?