Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu Öğlen ;

Kepekli makarna üstü peynirli tavuk sote :))) (Sıfır yağ kullanılmıştır )

Dünkü öğle yemeğim ;

Tavuklu Salata

Son düzenleme:

İnş eddacım bakıcaz ıste tum cabalar daha slım daha zarıf olmak ıcın :)))Sana takılan kızda manyakmıs haa sacını basını yolmalıkmıs tam :)))

Offf edda oofff dıyorum dahada bısey demıyorum sana :)))

evet koca azcık daha yapılı olcak o kesin
zayıf cılız koca yanında tosun gibi durmayalım ))

Kesınlıkle bende ırı erkegı cok severım ama sansıma sımdıye kadar hep cılız denk geldı :)))

Waayy beeaa denıycem :)))

Yaaa salak herıf hala boyle hocalar kaldımı yaa? Toplantısına gıt mutlaka raporda al mıllı egıtıme sıkayet et mutlaka (((

Wayy panter abla :)) Avla onu gulseker avlaaa :)Salak ogretmenler yaa

tuh lıste yanlıs oldu desene neyse ben puskute msj yazayım bu hafta duzeltelım ....

Tebrıkler cnmmm ıns hep bole bu kıloda kalırsın :))) Teyzen ıcın cok gecmıs olsun dıorum...Senı mezun yazalımmı bu hafta nedersın yoksa devam edıcekmısın daha ?

78 isen gecen haftaki liste yanlıştı...
murch burdamısın canım bu haftaki listede değişiklik yok dimi sonuçta gecen hafta 78.8 bildirmiş.. yarınki kilosuna gre normal hesaplama yapılacak

Cnmm ebn paylasım alanına yazıcam orayı takıp edın puskuut yonlendırme yapar sıze :)))

Ayy bunlara bayılduım nerden aldın yaa bende yegenıme almak ıstıyorummm :)))

murçda yok bugün..

Ahhh cnm ahh sorma basımdakı derdı...SİGARAYA ZAM GELMEK UZERE ...Devlet ÖTV ye zamn yapmıs ondan olay olduk karısık ofıs....Bide ızne ayrılıcam tamamen sorun oldu off yaaaanııı oofffff

eveeet buzluğa çok ii oluyor bende sigara böreği bulundururum sürekli aniden biri gelince iyi oluyor yanına hemen makarna salatası yapıyorum irmik tatlısı =D 3 çeşit aniden gelene iyi işte

poğaçamııııı
Ayy ben öğle yemeği yemedim acıktımm
ye kuşum yee...affiyet olsun..

sanada afiyet olsun bebişim...ayrıyeten kolay gelsin..bende murç bizle vedalaşmadan gittimi acaba diye düşündüm..

eveeet buzluğa çok ii oluyor bende sigara böreği bulundururum sürekli aniden biri gelince iyi oluyor yanına hemen makarna salatası yapıyorum irmik tatlısı =D 3 çeşit aniden gelene iyi işte

aniden gelen umduğunu değil bulduğunu yer bacımm...püskevit ne güne duruyo, bi de çay yanına...ohh şükrolsun:)))ya böyle dediğime bakma bende ani misafir gelince elim ayağıma dolanıyo, ne yapacağımı bilmiyorum..heleki bebekle çok zorr..en kolay menüm , aniden gelene yani kek, milföy, bide makarna salatası...

ay eda mesajı şimdi gördüm bizim ikizlerin 1. sınıftayken ögretmeni aklıma geldi gerçi ben adamı okuldan attırdım sende git onu ordan attır hakkınızı arayın .bizimki dövmüyodu 1.sınıf ögrencisi tuvalete gitmek isteyince tenefüsü bekle diyomuş kaç kez altına işeyip sogukta donmuşlardı bende okuldan attırdım onu

Allahtan yarın cuma bildirimini yapmış olucam...yoksa kedinin ciğere baktığı gibi bakıcaktım öyle milletin ağzına

helal olsun sana fadime...en doğru olanı yapmışsın...şimdi eddaşum onu ilçeye bildirdiği vakit zaten onun için bi işlem yaparlar muhakkak..

hopiş ben şimdiden köye gidrsem nasıl dayancam en sevdigim şey taze tereyagı sıcak ekmek çökelek napsamki bide inek kesicekler bizimkiler
yi yavrum yii...yapacak bişey yok:))köye kadar gidipde yememek olmaz...ama ölçülü ye, ipin ucunu kaçırma..

yi yavrum yii...yapacak bişey yok:))köye kadar gidipde yememek olmaz...ama ölçülü ye, ipin ucunu kaçırma..

ben yazın köye gittigimde 2 ayda 9 kilo verip gelmiştim ama tarlada çalışmıştım spor olsun diye uzak tarlaya yürüyerek gidiyodum elde çamaşır yıkıyodum suyu elde taşıyodum şimdi su eve girmiş çamaşır makinası alınmış artık istanbul gibi olmuş kaynanam diyodu bulaşık makinası alın bana

afiyet olsun mursh tartıda oynama varmı

Yok tatlım bee nerde aynıyım hala ben anlamadım valla bu ısı bakalım nasıl olcak tatıl donusu

sanada afiyet olsun bebişim...ayrıyeten kolay gelsin..bende murç bizle vedalaşmadan gittimi acaba diye düşündüm..

Yok cnm gıdermıyım hıc :) İşte sabahtan karıstı ortalık baya ogleden sonra bu zmana kadarda evraklarımı toparladım aanca ıste ama bugun son yarın yola cıkıyorum hayırlısıyla:) İnş kazasız belasız kaybolmadan pısman olmadan zar zor ızın aldıgım anamı babamı uzmeden doner gelırım :)

Edda ben yarın bıldırım yaparım cnm sana msj atarım kılomu :))))

:2::2: tamam kuşum atarsın msj :))))

kızlar bugün varya bi tuzlu çubuk yedim okdarrrr
açım aççç
ama inat ettim yemedimmm

ben gidemedim topşlantıya
müfettişler geldi burayaa (((
üffff
babam gitti aradı kızım senin gelmene gerek yok ben hallederim dedii

ay fadime iyi attırdın bide sen diyosun tuvalete göndermiyoduu
gecen kardeşim eve aç düştüüü
noldu emir neyin varrrr
meger öğretmen ceza vermiş bugün boyunca agzına lokma koymiyacak tenefüse çıkmıcaksın diye...
düşünsene sanki okul değil nazi kampıııı

bu ay boyuncada tenefüse çıkmama cezası vermişşş çocuk tenefüslere çıkmıyo sınıfta oturuyoo
niyeymiş cezaa köpekk böyle öğretmen olurmuu eğitimi kendi almalı işte.. her öğretmen bir değil... yazık biz kardeşimin önceki öğretmeninde bir şey olsa kadını evini cebini arardık konuşurduk okdar ilgiliydi..

şimdi böyle biri çıkınca şok oldukk...
Ay fadme inşallah bu zekasızda atılırr

sen baya buyutmussun ama ya herkese nasıp olmaz ıkız annesı olmak allah kolaylık versın dıcem ama coğu gıtmıs azı kalmıs zaten:)yokyok senı gaza getrmeye calısıyrlar aferın onlara

ben bu konuda bısı dıyemıyorum malum 1 haftadır hem cenaze hem ıs bende vakıt ayıramadım dgru duzgun coğunluk ne dıyosa öyle olsun

aptal ya valla sinirlerim daha çok bozuldu kardeşimin öğretmenide çok manyak bi kadın ama biz ilk şiddette tepki gösterdiğimiz için artık kardeşime birşey yapmıyo ama tüm sınıfa Allah b... versin diye bağırıyormuş ,küfür falan ediyormuş ve ayrıca folklörcüyle işbirliği içerisinde çocuklara zorla folklör yaptırıyo 29 ekimde törende oynasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…