- 27 Kasım 2018
- 119
- 224
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.261
Hosbulduk canim.Sen hamilesin zaten normal devam etHmmm anladım abla
Pek bana uymuyor o zaman
Ben karataydan devam edeyim
Yok canım şu an değil zatenHosbulduk canim.Sen hamilesin zaten normal devam et
YaniAra ara bu foruma bakarim abla.Malum kilo sorunu hep var.Kim ne yiyor ne iciyor diye.Yapabilir miyim diye cok kararsiz oldugumdan once kendimi denedim.Baktim devam ediyorum diyete katilmaya karar verdim.if yi biraz arastirdim.Cok bilgim var diyemem.Ama herseyib ucu karatay a cikiyor galiba
Zaten hamile emziklilere bazı hastalıklari olanlara onerilmiyorHmmm anladım abla
Pek bana uymuyor o zaman
Ben karataydan devam edeyim
Abla yaa karatayda bana bu zamana kadaimcelediğim en rahat beslenme biçimi gibi geliyor biliyor musun hiç zorlanmıyorum yaparkenYani
Karatay kadar yasakları yok
Tabi kilo vermek için asl olan kaliteli kalori almak
Karatay da bana mantikli gelen vucuda yag almaliyiz ki vucut depodaki yaglari kullansin.Aksi takdirde alinan yagi kitlik psikolojisi ile depo ediyor.Salatalarima hep zeytin yagi koyuyorum.Meyve yemiyorum aciktiriyor.Ceviz yemeye de calisiyorum.Bakalim kiko verme devam edecek miYani
Karatay kadar yasakları yok
Tabi kilo vermek için asl olan kaliteli kalori almak
Hani ekmeği çok yiyom dedin yaAbla yaa karatayda bana bu zamana kadaimcelediğim en rahat beslenme biçimi gibi geliyor biliyor musun hiç zorlanmıyorum yaparken
Yok ablacım midem bulandığı için yumurta yiyemiyorum onyüzden yapamıyorumZaten hamile emziklilere bazı hastalıklari olanlara onerilmiyor
Sen karataymi yapiyon
EVet ablacım ne yazık ki hamilelik döneminde çok yer oldumHani ekmeği çok yiyom dedin ya
Ondan sordum
Kaptan da denemişti zuhal abladan duymuştum birde tvde rast gelmiştimkaç kilo verdin 1 aydaBir de ben 12.00. 20.00 arasi yemek yiyorum biraz intermittent fasting gibi
Yaklasik 7 -8 kilo verdim.neredeyse hic spor yapmadim ama.simdi kalan kilolari vermek icin spora da baslayacagim.Kaptan da denemişti zuhal abladan duymuştum birde tvde rast gelmiştimkaç kilo verdin 1 ayda
Selam 9.takim ve mefkurem.Bir aydir diyetteyim.Azimli ve iradeliyim.Ama tek basina insan bir yerde kimseyle paylasmayinca sıkılıyor,rutine biniyor.Birkac haftadir da gruplari takip ediyordum.Bir turlu karar verememistim.Sonra sizin takimin acildigini gordum.Takim ici paylasim ve kaptanin surekli takibini cok sevdim.Kilom da gruptakilere yakin oldugu icin daha hirsli olurum diye dusundum.Araniza katilmak istiyorum.Tabi alirsaniz☺☺
Hoşgeldin feyzaAdim Feyza
30 yasindayim
Bekarim
Boy 163
Kilo kesin degiL 70-71 arasi
Calismiyorum.Lisans mezunuyum.Yabanci dil sinavina hazirlaniyorum.Evdeyim yani
Hedef kilom 54
Kilo alma nedenim yemeyi cok sevmem.Ya hep ya hic dusuncesi vardir.Su an da kati gidiyorum bozmamak icin.Daha once 14 kilo verip geri almistim.Tekrar azmettim ve basaracagima inaniyorum.7- 8 kilo verdim.Geri kalani da verip mezuniyetimi burada yapmak istiyorum.
Hosbulduk canimHoşgeldin feyza
Menu paylasmaya basliyor muyuzMenümü yazayım
Sabah 10
2 yumurta ve tulum peynirli maydonozlu omlet
2 dl ekmek
Öğlen 15:30
1 elma
Akşam 19
3 kaşık bulgur ile haşlanmış tavuk
1 kase tarhana çorbası
2-3 dl turp
2 tane lokum
Su 1.5 2 ye tamamlar yatarım
Evt cnm paylasiyoruzMenu p
Menu paylasmaya basliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?