- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.241
Evt. Cnmderken gurup yeni açıldığı için mi liste şuan yok
Yok cnm görüşmüyoruzhmm yine gorusuyormusunuz
yaklasik 10 ayda aldimSuan kaç kilosan Zuhal abla 20 kiloyu ne kadar zamanda aldin
Sagolasin tatlimBende kurallar a bir daha gözden geçirdim kurallara zaten sadık kalınmayinca ilerlenmiyor bu iş halkanın başındaki zata çok bakıyor Zuhal abla her türlü verdigin ve verecegin emekler için şahsım adına duaciyim sana
Tekrar hosgeldin feyzacimAdim Feyza
30 yasindayim
Bekarim
Boy 163
Kilo kesin degiL 70-71 arasi
Calismiyorum.Lisans mezunuyum.Yabanci dil sinavina hazirlaniyorum.Evdeyim yani
Hedef kilom 54
Kilo alma nedenim yemeyi cok sevmem.Ya hep ya hic dusuncesi vardir.Su an da kati gidiyorum bozmamak icin.Daha once 14 kilo verip geri almistim.Tekrar azmettim ve basaracagima inaniyorum.7- 8 kilo verdim.Geri kalani da verip mezuniyetimi burada yapmak istiyorum.
Yeni katildim abla.Tekrar hosgeldin feyzacim
Daha önce başka takımda yaristinmi
Nick değişikliği falan oldumu
ay abla düğün değil eziyet pazar günü 10 dk için 1 buçuk saat yol gittik sonuç huma hastaAyy valla sıkıntı bastı hic gitmek istemiyorum
Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum
Benim adamla küstük dün baristiydik
Keşke dün barismasaydim gitmezdim o zaman :)
Hoşgeldin canımSelamlar araniza geldim ama binlerce sayfa var. Neyi nasıl yapıyoruz belli bir diyet mi uygulanıyor neden cuma günleri ve en önemlisi neler yaptık paylaşıyor muyuz öğrenmek isterim
bir meslektaş daha öğretmenler çoğaldı inşallah birlikte hedefe ulasicazYapamadım. Buraya atayım bari;
Adı:jezz
Yaşı:37
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:13 yas
Emziriyormusun:hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:172
Kilo:82
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : tatlı ve aburcubur
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iradeli olduğumu düşünüyorum. Son iki yıldır kilo fazlam var daha önce ortalama 62 kilo idim
Gelecek az kaldı bekleyin beni şu yoğunluğu atlatayimaskrhpozitif merve nerdesin
Ha bu arada şu eski azimli sportmen ne istediğini bilen kararlı Merveyide çağırsanda iki laf etsek
Dilek bu gidişle doğumun çok kolay olacak öyle bir izlenim var bendeBugün günlerden temizlik kızı gönderdim oğlan gelene kadar 1 odayı temizlesem kardir
Hedefim bütün evi sil supur toz almak :)
Kendime güveniyorum daha önce yaptim gene yaparım:)
bu Bi iki gün daha yoğun olurum abla sonrası tam gaz devam
Bazen oluyor bendeKızlar Sizde zaman zaman zor giriyomusunuz buraya
evde net sıkıntı değil başka yer rahat açılıyor kk açılmıyor bazen
Sağol canım ben hasta olunca durum vahim zaten ama genelde en son gene ben oluyorum hastaGeçmiş olsun canım sana da bulaşmasın dikkat et sen hasta olursan kim bakacak herkes birbirine bulaştırıyor
Benim kızda hasta
belediye ağaç dikmeye götürmüş bunları
dağın başına bide bu soğukta sesi felan kalmadı
Küçüğede bulaştırdı
Bana bulaşmasın diye dua ediyorum ben hasta olursam hepsi perişan oluyor
Sağol tatlımÇoooook geçmiş olsun canım ya
Ay inşallah öyle olmaz canım aman dikkat et sende tatlimGecmis olsun canim bende bugün halsizim boğazim ağrıyor oglanda gece oksurdu kışın griple geçeceğiz galiba
inşallah canım ya hiç antibiyotik kullanmak istemiyorumGeçmiş olsun kuzum küçük hastalanmaz inşallah helede daha bu kadar ufakkrn antibiyotige başlamaları çok kötü oluyor
Merhaba hoşgeldinMerhaba
yok abla ya düğünden sonra biz geçtik mecbur orayagecmis olsun cnm
Gorumcen hasta cocuklarlami geliyor sana
Hosgeldin Ayşenur çocukları sende ciftlemissinYa gurup kapanmıştı bende başka guruba gecmistim ama orda motive bir turlu olamadım kendime gurup ararken takimim acilmis çok sevindim beni de alın aranıza ben kimim mi eski nickim dagyolu
kız fırsat buldukça geçmiş okuyorjm kv bende kız hasta hafta sonu düğün VS olunca işler biriktiaskrhpozitif mervede beğenip beğenip kaçıyor hayalet modunda :)
:) ))Kv varmis Merve de
Mutluluktan gelemiyor
Ben de sizinle ayni zamanda listeye giriyorum degil miTekrar hosgeldin feyzacim
Daha önce başka takımda yaristinmi
Nick değişikliği falan oldumu
Tmm cnmYeni katildim abla.
Ama bol bol okudum
Birincilikler cok oluyor bu takimda oyle saniyorumTmm cnm
Bizi az çok taniyon heralde
Bir de herkesi sıkı takip ediyorsunuz.Gozunuzden birsey kacmiyorBirincilikler cok oluyor bu takimda oyle saniyorum
2 hafta deneme süren var cnm yarışma genel kuralıBen de sizinle ayni zamanda listeye giriyorum degil mi
Hoşgeldin aramıza doğru yerdesinAdim Feyza
30 yasindayim
Bekarim
Boy 163
Kilo kesin degiL 70-71 arasi
Calismiyorum.Lisans mezunuyum.Yabanci dil sinavina hazirlaniyorum.Evdeyim yani
Hedef kilom 54
Kilo alma nedenim yemeyi cok sevmem.Ya hep ya hic dusuncesi vardir.Su an da kati gidiyorum bozmamak icin.Daha once 14 kilo verip geri almistim.Tekrar azmettim ve basaracagima inaniyorum.7- 8 kilo verdim.Geri kalani da verip mezuniyetimi burada yapmak istiyorum.
Tamamdir.O surede de uyum saglayip saglamadigim belli olur en azindan kendimi de denemis olurum.Daha iyi2 hafta deneme süren var cnm yarışma genel kuralı
En erken 3.cuma bildiriminde giriliyor
Geçtiğimiz cuma gelseydin daha avantajliydi :)
Sıkı takipçimiz belliBirincilikler cok oluyor bu takimda oyle saniyorum
Hosbulduk canim.1 ay gibi bir surede verdim.Kati uyguladim biraz kendimi zorladim.Ekmegi cok azalttim.Cogu zaman gunde 1 dilim.aksamlari protein.falan hizli gitti.Hoşgeldin aramıza doğru yerdesin
Takımdakiler çok azimli başarılı hatunlar
Kurallara uyarsan kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım
Takım olarak birbirimize destek vermek yardımcı olmak için burdayız
Diyetini hayatının merkezine koymalısın öncelikle plan programların midenden geçmeli
Bu arada ismim yasemin 36 yaşında 3 çocuk annesiyim üniversite mezunuyum Ankaradayım 30 yaşından sonra çocukla kariyeri aynı anda yapamayı beceremedim kendimi geliştirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum aslında evde oturup kurup kurup dengemi bozup midemi doldurmaktansa atıyorum kendimi dışarı eğitim seminer spor kişisel gelişim hobby ne varsa yapmaya çalışıyorum
Şimdilik böyle işte
Sen nasıl bir diyet uyguluyorsun ne kadar sürede verdin kilonu
keske esin yalnız gitseydiabla düğün değil eziyet pazar günü 10 dk için 1 buçuk saat yol gittik sonuç huma hasta
Bizi eskiden berimi takip ediyorsun cnm yoksa yeni acildigimizdamiBirincilikler cok oluyor bu takimda oyle saniyorum
ben kül yutmazimBir de herkesi sıkı takip ediyorsunuz.Gozunuzden birsey kacmiyor
Kactan kaça düştün tatlımHosbulduk canim.1 ay gibi bir surede verdim.Kati uyguladim biraz kendimi zorladim.Ekmegi cok azalttim.Cogu zaman gunde 1 dilim.aksamlari protein.falan hizli gitti.
Sana iyi geldiğini düşünüyorsan...Bir de ben 12.00. 20.00 arasi yemek yiyorum biraz intermittent fasting gibi
O ne demekBir de ben 12.00. 20.00 arasi yemek yiyorum biraz intermittent fasting gibi
Ara ara bu foruma bakarim abla.Malum kilo sorunu hep var.Kim ne yiyor ne iciyor diye.Yapabilir miyim diye cok kararsiz oldugumdan once kendimi denedim.Baktim devam ediyorum diyete katilmaya karar verdim.if yi biraz arastirdim.Cok bilgim var diyemem.Ama herseyib ucu karatay a cikiyor galibaSana iyi geldiğini düşünüyorsan...
Benimde kahvaltılar geç oluyor genelde
Arastirdinmi if yi
Bide yarın kesin kilonu yaz ki başlangıç yapabilelim
Türkçesi aralikli oruç oluyor cnmO ne demek
Bu arada hoşgeldin :)
Hmmm anladım ablaTürkçesi aralikli oruç oluyor cnm
Normal oruçtan farkı sekersiz sıvı tüketimi serbest
Yemek ogunlerin günün 8 saati içinde oluyor. Sonra 16 saat açlik
Mesela Feyza akşam 8 de yediyse ertesi gün öğlen 12 de yiyip 16 saat açlik uygulamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?