Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol abla

Daha iyi gibi abla ateşi kontrol altına alınca iyi ateş yükseldimi bütün enerji gidiyor

hadi itiraf edeyim güzel değildi de o yüzden az yedim mantıyı

sağol ablacım
evet okulda yiyorum çok lezzetli olmadığı için fazla olmuyor öğlen yediklerim
akşamları çok yiyorum
dün akşam da bir arkadaşım davet etti yemeğe sağolsun balık yapmış çok da güzel yapmış uzun zamandır ilk defa ekmeksiz pilavsız sadece balık ve salatayla bitirdim günü :)
doktorum çok gerekmedikçe bitki çayı içmememi söyledi o yüzden uzak duruyorum

canim
hamilelikte balik yemeyin diyorlardi sanki.ben de bir dizide rastlamistim

Yarindan itibaren yarışlar start verecektir

Herkes rakibini kapsin

Kız hain planların varmi
Tabi ki abla çtesi yada pazar alışverişe gideceğim tüm planlar için uygun alışveriş yapacağım
Ben bu yuzden ramazanda kilo veremiyorum
Galiba bende de durum bu o yüzden sabah deneyeceğim birde diye düşünürken biraz önce çıktım ki meğer sabah ödem varmış çok değil ama bu bana bu haftalık yeter
Daha iyi gibi abla ateşi kontrol altına alınca iyi ateş yükseldimi bütün enerji gidiyor
Çok şükür canım daha iyi olur yakında
hadi itiraf edeyim güzel değildi de o yüzden az yedim mantıyı
annem yapsamda yesem valla bende
canim

hamilelikte balik yemeyin diyorlardi sanki.ben de bir dizide rastlamistim
tam tersi olmasın kız o gebelikte bebeğin beyin gelişimi için OMEGA üç çok önemli ceviz kuruyemiş bakliyat balık

Gunaydinnnnnn

Mutlu PERSEMBELERRRRR

Nasılsın millet
varmi derdi tasasi olan
Guzin ablanız burda
Abla tek derdimiz kilo vermekan olsun ben daha regl olmadım en az -1 demiştim ama -700 gr gelecek galiba pazartesiden bu beri düzensiz beslerdim bide regl olmadım haftaya daha iyi olur inşallah
Slm millet ben geldim
Haftaya benimle yarışacak azimli hevesli bol katilimli adaylara kapımız açıktır gelin görüşelim
Ben varım tatlım bu hafta çok dikkat edemedim haftaya yarış yaparsak daha çok azimli olurum

oo tamamdır canım aslında biraz tirstim sen baya hızlı gidiyorsun ama pilavdan donenin kaşığı kırılsın

aaa cok sasirdim et de yasak diye biliyorum
kız sen nerde okudun bunları , hangi diziyi izliyorsan acil bırak bence aksine et balık süt yumurta mevsim sebzeleri meyveleri hamilelikte on planda aslında insanın beslenmesinin temeli bunlar niye yasak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…