- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.461
sağol ablaselam gençlüüükk hastalar çoğalmış şöyle bir göz attım hızlıca geçmişe
askrhpozitif geçmiş olsun kuzuma inşallah antibyotik çabuk etkisini gösterir iyileşir hemen kuzum
kızlar kabızlık için ki kronikti bir dönem 5-6 ay öncesine kadar, bana z. yağı kayısı incir işlemezdi en etkili yöntemim sütçüden alıp kaynattığım tam yağlı sütte bal katıp içmek ve bildiğiniz tereyağını eritip yemek ,ben içli köfte yaptığım zaman 1-2 taneye bol bol tereyağı döküp yedim yada köfteyi yemeyip yağına ekmek bandım , bol tereyağlı yumurta da iş görür :)
hatırlatma olsun : tam yağlı sütü içince bağırsakları sabun gibi kaplayıp gün için de yenen fazla yağlı gıdaların yağının emilmesine izin vermeden bağırsaktan atar ..
ses kısılması boğaz ağrısına : yine tereyağı ve yanında kankisi pekmezle tavada 2 taşım kaynatıp lüpletmek gerek etkilidir kilo yapar diye korkmayın 2 -3 kaşık ağız yakmayacak kadar ılıtıp içince bağırsağı da güzel çalıştırır çekinmeyin için gariii:))
Daha iyi gibi abla ateşi kontrol altına alınca iyi ateş yükseldimi bütün enerji gidiyorevine hosgeldin pinarcim
evini ozlemis misin, eşin temizlik yapmamismi
Aman dikkat et kendine yoksa usuttunmu yada bisey mi dokundu
Yoksa akşam vuslat olunca başka biseymi oldu acaba
gayet güzel yaseminim hicde çok yemiyosun
Öğlen iş yerindemi yiyosun
Rezene ihlamur falan içebilirsin heralde
Ben düm misafirler olunca akşam geçe kalmisti bide ciss yedim sayılır
Ona rağmen düne göre tek 100 gr gelmiş mutlu oldum
Gerçi geç yattim ve yatarken çok açtım
Sen niye akşam normal yemegini yemedinki
Aç birakmayin kendinizi kuzum
artık daha sık bekliyoruz eylemcim
Biz ne yaptık ne ettik haberin yoktur :)
Diyetisyen nasil bi yol islicek
Ilac kullaniyomusun
Aynen burasıda öyle
sen ne için yapturmak istiyorsun cnm
ohhh be iyii olan biri :)) ins. Hep böyle ol cnm
kiz nasıl oldu cnm
seninki iyilestimi yasim
Biz basladikta
Sen gelmedigin icin seni bilemiyoz
hadi itiraf edeyim güzel değildi de o yüzden az yedim mantıyıAfiyet olsun canım
yolda usutmus olabilir misin
Gayet güzel menü hele hamile olup mantıyı iki kasıkta bırakmak ayrıca güzel
diyetisyene başlaman iyi olmuş hadi bol eksiler inşallah
Nerelerdesin kız sen
ben bu sabah artı çıktım gece yeyip yatmayacagim artık sahur zaten 6 da bende 5:30 gibi yemeyi düşünüyorum
sağol ablacımevine hosgeldin pinarcim
evini ozlemis misin, eşin temizlik yapmamismi
Aman dikkat et kendine yoksa usuttunmu yada bisey mi dokundu
Yoksa akşam vuslat olunca başka biseymi oldu acaba
gayet güzel yaseminim hicde çok yemiyosun
Öğlen iş yerindemi yiyosun
Rezene ihlamur falan içebilirsin heralde
Ben düm misafirler olunca akşam geçe kalmisti bide ciss yedim sayılır
Ona rağmen düne göre tek 100 gr gelmiş mutlu oldum
Gerçi geç yattim ve yatarken çok açtım
Sen niye akşam normal yemegini yemedinki
Aç birakmayin kendinizi kuzum
artık daha sık bekliyoruz eylemcim
Biz ne yaptık ne ettik haberin yoktur :)
Diyetisyen nasil bi yol islicek
Ilac kullaniyomusun
Aynen burasıda öyle
sen ne için yapturmak istiyorsun cnm
ohhh be iyii olan biri :)) ins. Hep böyle ol cnm
kiz nasıl oldu cnm
seninki iyilestimi yasim
Biz basladikta
Sen gelmedigin icin seni bilemiyoz
himmmmmm.valla ben henuz hazir degilim bunaSlm millet ben geldim
Haftaya benimle yarışacak azimli hevesli bol katilimli adaylara kapımız açıktır gelin görüşelim
hamilelikte balik yemeyin diyorlardi sanki.ben de bir dizide rastlamistimsağol ablacım
evet okulda yiyorum çok lezzetli olmadığı için fazla olmuyor öğlen yediklerim
akşamları çok yiyorum
dün akşam da bir arkadaşım davet etti yemeğe sağolsun balık yapmış çok da güzel yapmış uzun zamandır ilk defa ekmeksiz pilavsız sadece balık ve salatayla bitirdim günü :)
doktorum çok gerekmedikçe bitki çayı içmememi söyledi o yüzden uzak duruyorum
3 gün belki zorlar cnm sonrasi daha iyiiolur inş.Daha iyi gibi abla ateşi kontrol altına alınca iyi ateş yükseldimi bütün enerji gidiyor
yok canım doktorum aksine bol bol balık ve et ye dedi banacanim
hamilelikte balik yemeyin diyorlardi sanki.ben de bir dizide rastlamistim
Tabi ki abla çtesi yada pazar alışverişe gideceğim tüm planlar için uygun alışveriş yapacağımYarindan itibaren yarışlar start verecektir
Herkes rakibini kapsin
Kız hain planların varmi
Galiba bende de durum bu o yüzden sabah deneyeceğim birde diye düşünürken biraz önce çıktım ki meğer sabah ödem varmışBen bu yuzden ramazanda kilo veremiyorum
Çok şükür canım daha iyi olur yakındaDaha iyi gibi abla ateşi kontrol altına alınca iyi ateş yükseldimi bütün enerji gidiyor
hadi itiraf edeyim güzel değildi de o yüzden az yedim mantıyı
tam tersi olmasın kız ocanim
hamilelikte balik yemeyin diyorlardi sanki.ben de bir dizide rastlamistim
Abla tek derdimiz kilo vermekan olsun ben daha regl olmadım en az -1 demiştim ama -700 gr gelecek galiba pazartesiden bu beri düzensiz beslerdim bide regl olmadım haftaya daha iyi olur inşallahGunaydinnnnnn
Mutlu PERSEMBELERRRRR
Nasılsın millet
varmi derdi tasasi olan
Guzin ablanız burda
Ben varım tatlım bu hafta çok dikkat edemedim haftaya yarış yaparsak daha çok azimli olurumSlm millet ben geldim
Haftaya benimle yarışacak azimli hevesli bol katilimli adaylara kapımız açıktır gelin görüşelim
yok canım doktorum aksine bol bol balık ve et ye dedi bana
vitamin değerlerim çok düşük çünkü
Macera başlıyorYarindan itibaren yarışlar start verecektir
Herkes rakibini kapsin
Kız hain planların varmi
yok canım olur muaaa cok sasirdim et de yasak diye biliyorum
oo tamamdır canım aslında biraz tirstim sen baya hızlı gidiyorsun ama pilavdan donenin kaşığı kırılsınAbla tek derdimiz kilo vermekan olsun ben daha regl olmadım en az -1 demiştim ama -700 gr gelecek galiba pazartesiden bu beri düzensiz beslerdim bide regl olmadım haftaya daha iyi olur inşallah
Ben varım tatlım bu hafta çok dikkat edemedim haftaya yarış yaparsak daha çok azimli olurum
kız sen nerde okudun bunları , hangi diziyi izliyorsan acil bırak bence aksine et balık süt yumurta mevsim sebzeleri meyveleri hamilelikte on planda aslında insanın beslenmesinin temeli bunlar niye yasak olsunaaa cok sasirdim et de yasak diye biliyorum
Ben 2 senedir bel fitigi icin yaptiryorum ama bugun arkadas kilo vermek icin yapicak ödem atmak icin insallahsen ne için yapturmak istiyorsun cnm
senin boy kilo kac canim.profilde yazmiyor yaCanim mercimek.koftesi istior yesem.mi yemesem.mi bilemedim aksam yemeginde .
oo tamamdır canım aslında biraz tirstim sen baya hızlı gidiyorsun ama pilavdan donenin kaşığı kırılsın
ooo nanekekik sweetyy83 e karsi.buyuk yaris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?