- 27 Kasım 2018
- 119
- 224
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.421
Sagol abla geldim sag saglim sukuraa geliyorsun gecikme olsun yeter ki sağ selamet gel gülüm hayırlı yolculuklar şimdiden
Gitmedim.cnm.faranjit der gitsem de sukur biraz açıldı bebek olunca doktora gidesim gelmio dışarı baya soguk kizinada gecmis olsunAynı benim kızda fısıldayıp duruyor doktora gittinmi faranjit dedi bize doktor
Niyeki havadan dolayimi
Neyse gec olsunda güç olmasın cnm hem sende aktarma falan yok direk gidiyosun
Cnm.iyi hatirlattin annem.cocukken yapardi bize hemen yapayim cok sagolElmayı dilimleyip kaynatıp ılık suyunu iç posasini boğazına sar
Cnm kereviz domates sogan brokoli kapya biber dereotu hepsini baharatla pisirip iciyorsun sabah normal kahvalti gun icinde sinirsiz çorba baya etkili biseyhimmmmmm.detoks corbasi.nasil bir tarif
Hayırlı gel canım
Ay benim kız hiç bu kadar kötü hastalanma misti ilk defa antibiyotik kullanıyoruz resmen baygın baygın dolanıyor evde
burda herkes evli cocuklu galiba
Başlamışken size bugunkü menümdende bahsedeyim.
Sabah hergün 8 de kalkarım. Saat 10 da bir yumurta. kibrit kutusu kadar peynir. roka , salatalık ve şekersiz çay
Öglen bir gibi yarım enginar yedim.
Saat 3 gibi 1 portakal
Akşam biraz önce bol salata yarım enginar garnatürlü yedim.
Haftanın 3 günüde 19-20 arası yarım saat step , yarım saat pilates yapıyorum.
Kilo verme sürecine yeni başladım. Aranızda olduğum için mutluyum.
Ayrıca bu saate kadar 2 litre su
Saf pro gibi olmuşmenum
13.00
1 haslanmis yumurta
17.00
30 gr peynirli az salata
20.00
1 kase cacik
60 dk yuruyus
Menğ yazıp katılım sağlaman gerekiyor canım cuma sabahı aç karnına wcden sonra bildirim yapıyoruz liste hazırlanıyor geç kalma bildirim içinBende şimdi spordan geldim. Bundan sonra her gün menü yazılmaya devam. Cuma gününde kilomuzu yazıyoruz değil mi ?
Teşekkür ederim ada çayı ile gargara yaptıGitmedim.cnm.faranjit der gitsem de sukur biraz açıldı bebek olunca doktora gidesim gelmio dışarı baya soguk kizinada gecmis olsun
Hoşgeldin canım dinlen biraz halledersin işleriniYok abla gelen ucak gec gelmis ondn dolayi gecikme oldu ama sukur geldim evimeewt direk ucuyorum o bile uzun geliyor
Afiyet olsun menü güzelMenum
12.30
1 yumurta az yagda
Yesillik
6 zeytin
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmez
Aksam 18.00
2 kase yesil.mercimek corbasi
4 kasik yogurt
Salata
2.5 lt su 1 fincan yesilcay spor yokMefkurem
Tuğçe azına kürekle vururum senino korku bende de çok var, kendimi kocaman bir dünya görüyorum, 2 lokma fazla yesem istifra etmeye koşuyorum korkudan
Menü güzel canım daha çok gel daha çok muhabbet edelim kaynasalim ,destek olalımBaşlamışken size bugunkü menümdende bahsedeyim.
Sabah hergün 8 de kalkarım. Saat 10 da bir yumurta. kibrit kutusu kadar peynir. roka , salatalık ve şekersiz çay
Öglen bir gibi yarım enginar yedim.
Saat 3 gibi 1 portakal
Akşam biraz önce bol salata yarım enginar garnatürlü yedim.
Haftanın 3 günüde 19-20 arası yarım saat step , yarım saat pilates yapıyorum.
Kilo verme sürecine yeni başladım. Aranızda olduğum için mutluyum.
Ayrıca bu saate kadar 2 litre su
tamam kız hatırladım bizde yapardık zayıfkenO nedemek tuğçe Allah korusun alışkanlık haline getirmedin demi
Ayak bileklerinden tutarak yürümeye çalışıyorlarmış yarış yaparak bizimkide ayağını burkmuş işte
Hoşgeldin tekrar
Aynurcum hergün menü vermek zorundayız
Liste halinde saatleriyle beraber yazıyoruz ilk gün için güzel menü
Saolasın canım
Müzmin bekarım
ikindi kimden kalanları tirtikladim öyle :)Menüm
Sabah 10
2 yumurta ile peynirli maydonozlu omlet
1 dl ekmek
Öğlen 13:30
Pancar salatası peynirli
Filtre kahve
Ara 17
1 kare bitter avuç içi kadar tavuk döner
Akşam 19
1 tabak ıspanak
1 kase tarhana
1 kase yoğurt
3 kaşık makarna
Su 2 litreye tamamlarım
Spor 1 saat aerobik
bak yediklerinin çalorisini yazdım sen Max 500 çal almışsın bu ne demek bir iki hafta kilo verirsin ama sonrasında duracak ve durduğu için sen sinir olup yiyeceksin ve 1 -2 giden kilo misli misli gelecek canım sağlıklı beslenmek önemli minimum 1200 oda sağlıklı gıdalarla başta bu kadar az yersen sonra nasıl daha da azaltacaksin kimenum
13.00
1 haslanmis yumurta = 80 cal
17.00
30 gr peynirli az salata = Max 200 cal
20.00
1 kase cacik = Max 150 çal
60 dk yuruyus
Evet menü yazıyoruz , menülere yorum yapıyoruzBende şimdi spordan geldim. Bundan sonra her gün menü yazılmaya devam. Cuma gününde kilomuzu yazıyoruz değil mi ?
Hoşgeldin pınar evineYok abla gelen ucak gec gelmis ondn dolayi gecikme oldu ama sukur geldim evimeewt direk ucuyorum o bile uzun geliyor
Şifa olsun canımCnm.iyi hatirlattin annem.cocukken yapardi bize hemen yapayim cok sagol
insan hasta olunca canı çorbadan başka birşey istemiyorMenum
12.30
1 yumurta az yagda
Yesillik
6 zeytin
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmez
Aksam 18.00
2 kase yesil.mercimek corbasi
4 kasik yogurt
Salata
2.5 lt su 1 fincan yesilcay spor yokMefkurem
Allah kabul etsin insallah cnm bende yarin hacamat yaptircam sonrasında oruc tutmaya baslamayi dusunuyorum 50 gün borcum varMenü
Sahur (1:00)
1 UNO chiali sandvich ekmeğine 50g peynirle domatesle sandvich
İftar(17:30)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
Avuç içi kadar ekmek
2 burgu peynir
1 yumurta
5 zeytin
4 YK pırasa
Ay çok saçma oldu ama canım kahvaltı etmek istedi özledim galiba çayla
Ara (21:00)
Sütlü kahve küçük fincan
Eve yeni geldim gün boyu gezilir mi gelirken çok yağmur yağıyordu bide geldim park yeri yok azıcık dellendim hemen ayarladı komşularherkes keyfince park ediyor en büyük sıkıntı
Spor: 10000 adım atmışım ama düzenli bir spor değil 45dk tam anlamı ile yürüdüm
Şu: 2 lt 3 olur
bende istiyorum hacamat yaptırmak ama iyi bir yer bulmak gerekliAllah kabul etsin insallah cnm bende yarin hacamat yaptircam sonrasında oruc tutmaya baslamayi dusunuyorum 50 gün borcum var
artık hastanelerde de yapıyorlarmış, eşime ,burada birine hacamata komşular giderken ben de gideyim dediğim de izin vermedi kullandığı çizik attığı malzemeleri ne kadar hijyenik bilemezsin hastane de sağlık persoleni dışın da yaptırmak yok dedibende istiyorum hacamat yaptırmak ama iyi bir yer bulmak gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?