Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende öluyorum yorgunluktan yaticm sanirim yarind alisveria ve temizlik yapmam gerek of of 3-4 hafta yoktum ev cok kotu gorunuyor

burda herkes evli cocuklu galiba

Mrb arkadaslar hosgeldiniz tanismadik bende tatilden yeni dondum daha aktif olucm artik :)
Ismim Pınar 25 yasindaym 2bucuk senelik evliyim 91 le basladim 65 indim suanda 69lardayim malum grup dagilinca bende salunca biraz geri aldim. Bu seferki hedefim 62 insallah hepberaber ulasiriz hedeflerimize :)
Ha bu arada cocuk yok daha ama istiyoruz nasipse bi supriz gelebillir

Bende şimdi spordan geldim. Bundan sonra her gün menü yazılmaya devam. Cuma gününde kilomuzu yazıyoruz değil mi ?
Menğ yazıp katılım sağlaman gerekiyor canım cuma sabahı aç karnına wcden sonra bildirim yapıyoruz liste hazırlanıyor geç kalma bildirim için
Gitmedim.cnm.faranjit der gitsem de sukur biraz açıldı bebek olunca doktora gidesim gelmio dışarı baya soguk kizinada gecmis olsun
Teşekkür ederim ada çayı ile gargara yaptı
Birde ufaklığın nebülizatör makinası var onunla ventolin verdim iyi şükür
Yok abla gelen ucak gec gelmis ondn dolayi gecikme oldu ama sukur geldim evime ewt direk ucuyorum o bile uzun geliyor
Hoşgeldin canım dinlen biraz halledersin işlerini
Menum
12.30
1 yumurta az yagda
Yesillik
6 zeytin
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmez
Aksam 18.00
2 kase yesil.mercimek corbasi
4 kasik yogurt
Salata
2.5 lt su 1 fincan yesilcay spor yok Mefkurem
Afiyet olsun menü güzel

o korku bende de çok var, kendimi kocaman bir dünya görüyorum, 2 lokma fazla yesem istifra etmeye koşuyorum korkudan
Tuğçe azına kürekle vururum senin o ne demek öyle .hasta olursun mazallah ve metobilizma böyle şeylerde kendini kilitliyor

Menü güzel canım daha çok gel daha çok muhabbet edelim kaynasalim ,destek olalım
tamam kız hatırladım bizde yapardık zayıfken

ikindi kimden kalanları tirtikladim öyle :)

menum

13.00
1 haslanmis yumurta = 80 cal

17.00
30 gr peynirli az salata = Max 200 cal

20.00
1 kase cacik = Max 150 çal

60 dk yuruyus
bak yediklerinin çalorisini yazdım sen Max 500 çal almışsın bu ne demek bir iki hafta kilo verirsin ama sonrasında duracak ve durduğu için sen sinir olup yiyeceksin ve 1 -2 giden kilo misli misli gelecek canım sağlıklı beslenmek önemli minimum 1200 oda sağlıklı gıdalarla başta bu kadar az yersen sonra nasıl daha da azaltacaksin ki

Bende şimdi spordan geldim. Bundan sonra her gün menü yazılmaya devam. Cuma gününde kilomuzu yazıyoruz değil mi ?
Evet menü yazıyoruz , menülere yorum yapıyoruz
Yok abla gelen ucak gec gelmis ondn dolayi gecikme oldu ama sukur geldim evime ewt direk ucuyorum o bile uzun geliyor
Hoşgeldin pınar evine
Cnm.iyi hatirlattin annem.cocukken yapardi bize hemen yapayim cok sagol
Şifa olsun canım
Menum
12.30
1 yumurta az yagda
Yesillik
6 zeytin
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmez
Aksam 18.00
2 kase yesil.mercimek corbasi
4 kasik yogurt
Salata
2.5 lt su 1 fincan yesilcay spor yok Mefkurem
insan hasta olunca canı çorbadan başka birşey istemiyor

Menü
Sahur (1:00)
1 UNO chiali sandvich ekmeğine 50g peynirle domatesle sandvich

İftar(17:30)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
Avuç içi kadar ekmek
2 burgu peynir
1 yumurta
5 zeytin
4 YK pırasa
Ay çok saçma oldu ama canım kahvaltı etmek istedi özledim galiba çayla

Ara (21:00)
Sütlü kahve küçük fincan

Eve yeni geldim gün boyu gezilir mi gelirken çok yağmur yağıyordu bide geldim park yeri yok azıcık dellendim hemen ayarladı komşular herkes keyfince park ediyor en büyük sıkıntı

Spor: 10000 adım atmışım ama düzenli bir spor değil 45dk tam anlamı ile yürüdüm

Şu: 2 lt 3 olur

Allah kabul etsin insallah cnm bende yarin hacamat yaptircam sonrasında oruc tutmaya baslamayi dusunuyorum 50 gün borcum var

selam gençlüüükk hastalar çoğalmış şöyle bir göz attım hızlıca geçmişe
askrhpozitif geçmiş olsun kuzuma inşallah antibyotik çabuk etkisini gösterir iyileşir hemen kuzum
kızlar kabızlık için ki kronikti bir dönem 5-6 ay öncesine kadar, bana z. yağı kayısı incir işlemezdi en etkili yöntemim sütçüden alıp kaynattığım tam yağlı sütte bal katıp içmek ve bildiğiniz tereyağını eritip yemek ,ben içli köfte yaptığım zaman 1-2 taneye bol bol tereyağı döküp yedim yada köfteyi yemeyip yağına ekmek bandım , bol tereyağlı yumurta da iş görür :)
hatırlatma olsun : tam yağlı sütü içince bağırsakları sabun gibi kaplayıp gün için de yenen fazla yağlı gıdaların yağının emilmesine izin vermeden bağırsaktan atar ..

ses kısılması boğaz ağrısına : yine tereyağı ve yanında kankisi pekmezle tavada 2 taşım kaynatıp lüpletmek gerek etkilidir kilo yapar diye korkmayın 2 -3 kaşık ağız yakmayacak kadar ılıtıp içince bağırsağı da güzel çalıştırır çekinmeyin için gariii:))

bende istiyorum hacamat yaptırmak ama iyi bir yer bulmak gerekli
artık hastanelerde de yapıyorlarmış, eşime ,burada birine hacamata komşular giderken ben de gideyim dediğim de izin vermedi kullandığı çizik attığı malzemeleri ne kadar hijyenik bilemezsin hastane de sağlık persoleni dışın da yaptırmak yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…