Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saç o konuyu diyorsa evet kesinlikle haklı
Ay hiç bilmiyorum bu hediye işlerini bende hep kardeşlerime sorarım
Geçmil olsun yasemin şükür bizde yeni atlattık enfeksitonu kızımın neşesi enerjisi yeni yerine geldi
Dilini isir gelmesin bı daha uzak olsun
Geldim geldim :)))
Aramıza hoşgeldin canım Zuhal abla demiş ilk sayfaya bı tık tık yap sen
nanekekik nanekekik pulbiber neredesin.hazir orucun son anlarinda haftaya olan planlarini bir anlatsannnnn
amanın bende diyorum kim bu bana uyar ama swety erken davrandı seni haftaya rezerve edeyim ki bebek

haftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacam

Kurstan geldim yemekler yapıldı sofra kuruldu ahaliyi bekliyorum
Bu arada size bi göz atayım dedim

Aha bu delilerin yüzünden dikkatimi toplayamıyorum kavga ediyorlar boş beleş bunlar yaaaa

Bi hobiye ihtiyacım var izindeyken evde patlamamak için annem iyi dikiş diker bana da geçmiştr herhlde yetenek
Poni kalıp çıkarabiliyorsan çok zevkli olur
Benim arkadaşım dikiş dikip kalıp çıkarabiliyor öyle kursa felanda gitmedi dike dike öğrendi
Pahalı markalara gidiyor tesettürlü biliyosun çok pahalı tesettür kıyafetleri 300 400 liralık bi tuniğin mağazada fotosunu çekip kendine göre yapıyor çokda başarılı bence sana öğretebilecek birini bul ve dene derim

Buralar hareketlenmis maşallah ya
nabersiniz canım daha iyi ki

haftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacam
himm ben planlarımı sana mı saklasam acaba

Kurstan geldim yemekler yapıldı sofra kuruldu ahaliyi bekliyorum
Bu arada size bi göz atayım dedim
Eki Görüntüle 2210492
Aha bu delilerin yüzünden dikkatimi toplayamıyorum kavga ediyorlar boş beleş bunlar yaaaa
sorma bende yemek faslında bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…