- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.521
Anam bu kim diyom :)artik adim degisti
ya onun planlari varmis haftaya onlari ogrenmem lazimNanekekiğe atıfta mı bulunuyosn
Naneyi bu hafta swetty kaptı :)
evet abla bu daha iyi oldu sankiAnam bu kim diyom :)
Niye değiştin
Ama iyii olmuş
Öbürü zordu
Dikiş dikmeyi biliyon muBi hobiye ihtiyacım var izindeyken evde patlamamak için annem iyi dikiş diker bana da geçmiştr herhlde yetenek
himmm.pinar a bir bakayim.once gecmisi inceleyeyim.kaybedecegim savasa girmeyeyimmmNaneyi bu hafta swetty kaptı :)
Sende istersen pinara teklif et
O da çok azimlidir
Saç o konuyu diyorsa evet kesinlikle haklıbazı balıklarda fazla metal varmış ya belki Feyza onu anlamıştır
bu hafta icin bu eksi bizi tatmin eder cnm :)
ne yemek yaptin
kilo verme için yapıldığını hiç duymamistim
Nereye yapiyor ki
oglen yiyeydinya
Ay hiç bilmiyorum bu hediye işlerini bende hep kardeşlerime sorarımBizde Allah izin verirse cumartesi sabah erken yola cikacaz
bugun çamaşırları halledeyim
Akşamda ütü yaparım
Yarinda çarşıya cikmam lazım
Orda eltimin kızı var ona da bisey almam lazım
Ne alsamki
Bide cocuklarina
Dilini isir gelmesin bı daha uzak olsunGeçmil olsun yasemin şükür bizde yeni atlattık enfeksitonu kızımın neşesi enerjisi yeni yerine geldi
Aramıza hoşgeldin canım Zuhal abla demiş ilk sayfaya bı tık tık yap senGeldim geldim :)))
amanın bende diyorum kim bunanekekik nanekekik pulbiber neredesin.hazir orucun son anlarinda haftaya olan planlarini bir anlatsannnnn
haftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacamSaç o konuyu diyorsa evet kesinlikle haklı
Ay hiç bilmiyorum bu hediye işlerini bende hep kardeşlerime sorarım
Dilini isir gelmesin bı daha uzak olsun
Aramıza hoşgeldin canım Zuhal abla demiş ilk sayfaya bı tık tık yap sen
amanın bende diyorum kim bubana uyar ama swety erken davrandı seni haftaya rezerve edeyim ki bebek
pinar a baktim abla her hafta duzenli vermis kilo.tirsmadim degilNaneyi bu hafta swetty kaptı :)
Sende istersen pinara teklif et
O da çok azimlidir
Rakiplikte, atismak sac baş yolmak serbesttirpinar a baktim abla her hafta duzenli vermis kilo.tirsmadim degilama olsun.diyetten korksak maydonoz suyu icmeyizzz o da kabul ederse ben varim @Pnrrr-20
Bende bu kim diyom naneli kekiğe pul biberli orti olmuş :)
Poni bak bunları yapıyorum ben perspektif rölyef çok zevkli ve stres atıyorumBi hobiye ihtiyacım var izindeyken evde patlamamak için annem iyi dikiş diker bana da geçmiştr herhlde yetenek
Poni kalıp çıkarabiliyorsan çok zevkli olurBi hobiye ihtiyacım var izindeyken evde patlamamak için annem iyi dikiş diker bana da geçmiştr herhlde yetenek
o kadar diyorsunhaftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacam
Çok güzeller yaseminPoni bak bunları yapıyorum ben perspektif rölyef çok zevkli ve stres atıyorumEki Görüntüle 2210490 Eki Görüntüle 2210491
nabersiniz canım daha iyi kiBuralar hareketlenmis maşallah ya
haftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacam
sorma bende yemek faslında bakıyorumKurstan geldim yemekler yapıldı sofra kuruldu ahaliyi bekliyorum
Bu arada size bi göz atayım dedim
Eki Görüntüle 2210492
Aha bu delilerin yüzünden dikkatimi toplayamıyorum kavga ediyorlar boş beleş bunlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?