- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.541
ne olsun canım kucak kucağa oturuyoruz dibinden ayırmıyor yemek bile yapamadım dünden kalanlarla kahvaltı ile idare Edicez biraz biraz toparlıyor gibi nar yemek istedi şimdi onu yiyornabersiniz canım daha iyi ki
Valla daha taze canım o sen dönüşümlü yatırmaya devam et birde bebeklede alakalı yani kimi bebeği kırk kerede cevirsen oraya dönerBebeklerde yamuk kafa ne zaman düzelir benim ufakligin kafa bildiğin yamuk Bi sağ Bi sol tarafada yatırdım ama yangın zamanı biraz dikkat etmedim sadece yamuk kafalı olarak kalacak bu gidisle
Olsun olsun hastalık zamanı normal kız kv yokmuydu o yapsın senin kızlar bu sene gelmedi dimine olsun canım kucak kucağa oturuyoruz dibinden ayırmıyor yemek bile yapamadım dünden kalanlarla kahvaltı ile idare Edicez biraz biraz toparlıyor gibi nar yemek istedi şimdi onu yiyor
Burun silici ilan etti beni
İdare ederler abla yataktan çıktılar :)evine hosgeldin pinarcim
evini ozlemis misin, eşin temizlik yapmamismi
Aman dikkat et kendine yoksa usuttunmu yada bisey mi dokundu
Yoksa akşam vuslat olunca başka biseymi oldu acaba
gayet güzel yaseminim hicde çok yemiyosun
Öğlen iş yerindemi yiyosun
Rezene ihlamur falan içebilirsin heralde
Ben düm misafirler olunca akşam geçe kalmisti bide ciss yedim sayılır
Ona rağmen düne göre tek 100 gr gelmiş mutlu oldum
Gerçi geç yattim ve yatarken çok açtım
Sen niye akşam normal yemegini yemedinki
Aç birakmayin kendinizi kuzum
artık daha sık bekliyoruz eylemcim
Biz ne yaptık ne ettik haberin yoktur :)
Diyetisyen nasil bi yol islicek
Ilac kullaniyomusun
Aynen burasıda öyle
sen ne için yapturmak istiyorsun cnm
ohhh be iyii olan biri :)) ins. Hep böyle ol cnm
kiz nasıl oldu cnm
seninki iyilestimi yasim
Biz basladikta
Sen gelmedigin icin seni bilemiyoz
Hey allam -700 e az diyo yaAbla tek derdimiz kilo vermekan olsun ben daha regl olmadım en az -1 demiştim ama -700 gr gelecek galiba pazartesiden bu beri düzensiz beslerdim bide regl olmadım haftaya daha iyi olur inşallah
Ben varım tatlım bu hafta çok dikkat edemedim haftaya yarış yaparsak daha çok azimli olurum
Pınar düzenini kurdu morali yerine geldi artık diyetine odaklanır alemsin ablaa
Evet esim bi mutfagi arada temizlemis ne supurmus ne banyoya dokunmus bugun guzek bi temizlik yaptm camasir yikadm yemegimi yaptm smdi rahatim oh.
evimi ozlemisim tabiki duzenimi
Çocuklara oyuncak anneyede ev eşyası biblo vazo gibi bişey olabilirBizde Allah izin verirse cumartesi sabah erken yola cikacaz
bugun çamaşırları halledeyim
Akşamda ütü yaparım
Yarinda çarşıya cikmam lazım
Orda eltimin kızı var ona da bisey almam lazım
Ne alsamki
Bide cocuklarina
Sizede geçmiş olsun çocuklarGeçmil olsun yasemin şükür bizde yeni atlattık enfeksitonu kızımın neşesi enerjisi yeni yerine geldi
Kız zaten 2 gündür öğünlerine bakıyom aç yaşıyon daha ne yapacanhaftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacam
Teşekkürler mervecimo kadar diyorsun
Çok güzeller yasemin
Yok kız korkma benim büyük oğlanda öyleydi düzeldi ama ne zaman bilemiyorumBebeklerde yamuk kafa ne zaman düzelir benim ufakligin kafa bildiğin yamuk Bi sağ Bi sol tarafada yatırdım ama yangın zamanı biraz dikkat etmedim sadece yamuk kafalı olarak kalacak bu gidisle
aynen bahar yatmıyor diğer tarafa döndürüyor kendiniValla daha taze canım o sen dönüşümlü yatırmaya devam et birde bebeklede alakalı yani kimi bebeği kırk kerede cevirsen oraya döner
dün akşam gitti canım o yok gelmedi kızlar bu seneOlsun olsun hastalık zamanı normal kız kv yokmuydu o yapsın senin kızlar bu sene gelmedi dimi
Merhaba herkese.
SelamSelam herkese
Binalarimiz yan yana :) doppelhaus
ișten gelirken pencerede gördüm
Gel çay iç diye çağırdım
ben şunu bilirim aşılar bağışıklığı zayıflatıyor çocuklar daha sık hasta bir iki asi hariç hepsi boşuna
pınar m ço iyi vermişsin boy kaç
b bilgiler için teşekkürler
evet abla başlasin yaza kadar hedefine ulasmam lazim
Bizde Allah izin verirse cumartesi sabah erken yola cikacaz
Akşamda ütü yaparım
Ne alsamki
Bide cocuklarina
Hoşgeldin canimhoşbuldummmm
Nere gidiyon ablaBizde Allah izin verirse cumartesi sabah erken yola cikacaz
Akşamda ütü yaparım
Ne alsamki
Bide cocuklarina
pinar a baktim abla her hafta duzenli vermis kilo.tirsmadim degilama olsun.diyetten korksak maydonoz suyu icmeyizzz o da kabul ederse ben varim Pnrrr-12
Çok az yiyorsun gibi geliyor dünde menun azdiMenum
13.00
peynirli salata
1 dilim ekmek
16.30
cok az sutlu kahve
1/2 diyet biskuvi
20.00
balik
salata
60 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?