Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebeklerde yamuk kafa ne zaman düzelir benim ufakligin kafa bildiğin yamuk Bi sağ Bi sol tarafada yatırdım ama yangın zamanı biraz dikkat etmedim sadece yamuk kafalı olarak kalacak bu gidisle
Valla daha taze canım o sen dönüşümlü yatırmaya devam et birde bebeklede alakalı yani kimi bebeği kırk kerede cevirsen oraya döner

ne olsun canım kucak kucağa oturuyoruz dibinden ayırmıyor yemek bile yapamadım dünden kalanlarla kahvaltı ile idare Edicez biraz biraz toparlıyor gibi nar yemek istedi şimdi onu yiyor
Burun silici ilan etti beni
Olsun olsun hastalık zamanı normal kız kv yokmuydu o yapsın senin kızlar bu sene gelmedi dimi

İdare ederler abla yataktan çıktılar :)
Hey allam -700 e az diyo ya
  alemsin ablaa
Evet esim bi mutfagi arada temizlemis ne supurmus ne banyoya dokunmus bugun guzek bi temizlik yaptm camasir yikadm yemegimi yaptm smdi rahatim oh.
evimi ozlemisim tabiki duzenimi
Pınar düzenini kurdu morali yerine geldi artık diyetine odaklanır bende öyleyim ev işi bittimi kanat takıp uçasım geliyor
Çocuklara oyuncak anneyede ev eşyası biblo vazo gibi bişey olabilir
Geçmil olsun yasemin şükür bizde yeni atlattık enfeksitonu kızımın neşesi enerjisi yeni yerine geldi
Sizede geçmiş olsun çocuklar
Çiçek gibiler
haftaya seni gecmek icin aclik orucuna girip kosu bandinda uyuyacam
Kız zaten 2 gündür öğünlerine bakıyom aç yaşıyon daha ne yapacan takım çıldırdı
o kadar diyorsun

Çok güzeller yasemin
Teşekkürler mervecim

Bebeklerde yamuk kafa ne zaman düzelir benim ufakligin kafa bildiğin yamuk Bi sağ Bi sol tarafada yatırdım ama yangın zamanı biraz dikkat etmedim sadece yamuk kafalı olarak kalacak bu gidisle
Yok kız korkma benim büyük oğlanda öyleydi düzeldi ama ne zaman bilemiyorum

Valla daha taze canım o sen dönüşümlü yatırmaya devam et birde bebeklede alakalı yani kimi bebeği kırk kerede cevirsen oraya döner
aynen bahar yatmıyor diğer tarafa döndürüyor kendini

Olsun olsun hastalık zamanı normal kız kv yokmuydu o yapsın senin kızlar bu sene gelmedi dimi
dün akşam gitti canım o yok gelmedi kızlar bu sene

Binalarimiz yan yana :) doppelhaus
ișten gelirken pencerede gördüm
Gel çay iç diye çağırdım

Aa ne guzelmis bide iyi geciniyorsaniz daha ne olsun

Sagol cnm 1.68 boyum senin hedef kilo kac

Kac gunluk gidiyirsunuz abla. Bende biyere giderken hep bole hazirlik yoruyor insani ya kolay gelsin
Cocuklar ufak bi oyuncak veya cuko mutlu eder ama kisisel hediye zor oluyor ya ev icin bisi alabillirsn veyatta ben genelde turkiyeden almanya giderken lokum kolanya kahve aliyorm ama orda ne olabillir bilemedm

Nere gidiyon abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…