- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.561
Valla şu kaldırımların engelliler için olan eğimli yerler varya oraya park ettiklerinde ben çıldırıyorum bebek arabasıyla zorlanıyorsam tekerleklisandalye ile kim bilir nasıl zorlanıyor anahtarı alıp cizmemek için zor tutuyorum
Ay inşallah yaseminin yoksa yamuk kalacakYok kız korkma benim büyük oğlanda öyleydi düzeldi ama ne zaman bilemiyorum
Bende zencefilli yogurtmu olsam
Poni bak bunları yapıyorum ben perspektif rölyef çok zevkli ve stres atıyorumEki Görüntüle 2210490 Eki Görüntüle 2210491
İdare ederler abla yataktan çıktılar :)
Hey allam -700 e az diyo ya
Pınar düzenini kurdu morali yerine geldi artık diyetine odaklanırbende öyleyim ev işi bittimi kanat takıp uçasım geliyor
Çocuklara oyuncak anneyede ev eşyası biblo vazo gibi bişey olabilir
Sizede geçmiş olsun çocuklar
Çiçek gibiler
Kız zaten 2 gündür öğünlerine bakıyom aç yaşıyon daha ne yapacantakım çıldırdı
Teşekkürler mervecim
Bide eti iki taraflı dağlayip yiyorlar mühürlü et oluyormuş çiğ çiğ yiyorlar iyyyy
Eki Görüntüle 2210523
Böyle
saglıkla kucağına al canım inşallah bu sene kız senesi sanirimMerhaba herkese.
Evet abla 2. Geliyor kızımız olacak inşallah
Bugun iyi yedim yaÇok az yiyorsun gibi geliyor dünde menun azdi
Aaaaa kac gundur burdayim.adim degisti dontgiveup diSende kimsin ya
Aaaaa kac gundur burdayim.adim degisti dontgiveup diSende kimsin ya
Hoşgeldin fatmaMerhaba herkese.
Ay sevilay hayret ediyorum bu içi çiğ eti nasıl yiyorlar birde bunu yemekde proluk istiyormuş kanını akıtmadan keserek yiyecekmişsin yoksa tabağın hep kan oluyormuşBide eti iki taraflı dağlayip yiyorlar mühürlü et oluyormuş çiğ çiğ yiyorlar iyyyy
Eki Görüntüle 2210523
Böyle
ay benimse nick degisesim var napsam bilemiyom ama
Cok guzelmis eline saglik resim uzerine mi yapiyorsun neyden yapiliyor
Eki Görüntüle 2210543
Saolasın canım
Aynı resimden 8-10 tane alıyorsun bıçakla keserek üstüste yapıştırarak resmi 3 boyutlu hale getiriyorsun
Zor ama bitmiş hali öyle güzelki
Bak bunu arkadaşım bugün bitirdi
Hepsi cok güzel cnm bayada emekli görünüyorPoni bak bunları yapıyorum ben perspektif rölyef çok zevkli ve stres atıyorumEki Görüntüle 2210490 Eki Görüntüle 2210491
ayy bunları secmece alıyorlar heraldeKurstan geldim yemekler yapıldı sofra kuruldu ahaliyi bekliyorum
Bu arada size bi göz atayım dedim
Eki Görüntüle 2210492
Aha bu delilerin yüzünden dikkatimi toplayamıyorum kavga ediyorlar boş beleş bunlar yaaaa
Guzel gorunuyor cnmSahur (1:00)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
İftar(17:40)
1 kepçe yoğurt çorbası
4 YK tavuk yemeği
2 YK pilav
Salata
Su: şuan 1 lt oldu yatana kadar 2.5 olur
dünkü menüye göre bugun daha iyiMenum
13.00
peynirli salata
1 dilim ekmek
16.30
cok az sutlu kahve
1/2 diyet biskuvi
20.00
balik
salata
60 dk yuruyus
20 senedir yan yana oturuyoz çok şükür hiç Bi sorunumuz olmadıAa ne guzelmis bide iyi geciniyorsaniz daha ne olsun
cumartesi sabah gidip pazar akşama doneriz inş. CnmKac gunluk gidiyirsunuz abla. Bende biyere giderken hep bole hazirlik yoruyor insani ya kolay gelsin
Cocuklar ufak bi oyuncak veya cuko mutlu eder ama kisisel hediye zor oluyor ya ev icin bisi alabillirsn veyatta ben genelde turkiyeden almanya giderken lokum kolanya kahve aliyorm ama orda ne olabillir bilemedm
kızın yanına berline cnmNere gidiyon abla
heee kanlı etBide eti iki taraflı dağlayip yiyorlar mühürlü et oluyormuş çiğ çiğ yiyorlar iyyyy
Eki Görüntüle 2210523
Böyle
Yok yok iyi seninkiiay benimse nick degisesim var napsam bilemiyom ama
Ben anca pazartesi basliyabilirimKizlar yarindan itibaren spor icin beni etiketleyin liste tutucam
Gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsinMerhaba herkese.
Aynen sadece gen olayına güveiyormDikiş dikmeyi biliyon mu
Yoksa sadece genlerinemi guveniyon
Valla bizim burda zaten hep sıkıntı havalar güzel olsa hiç çıkarmayacagim arabayi yerinden
Düne göre daha iyi ama hala az bence birde spor yapıyorsun çünkü canımMenum
13.00
peynirli salata
1 dilim ekmek
16.30
cok az sutlu kahve
1/2 diyet biskuvi
20.00
balik
salata
60 dk yuruyus
oo Fatma gözün aydın canım darısı bize diyelim takımın hamileleri hep kıza hamile ay acele etsem yetişir miyim bu kız fulyasinaMerhaba herkese.
iykkk hiç tarzım değil özellikle iyi pişmiş tercihimAy sevilay hayret ediyorum bu içi çiğ eti nasıl yiyorlar birde bunu yemekde proluk istiyormuş kanını akıtmadan keserek yiyecekmişsin yoksa tabağın hep kan oluyormuş
Çok güzel gerçktenPoni bak bunları yapıyorum ben perspektif rölyef çok zevkli ve stres atıyorumEki Görüntüle 2210490 Eki Görüntüle 2210491
Ben çok para harcıyorm ya kıyafete ne güzel olur keşke bnde o seviyeye gelebilsem. Kızlarım içinde ciciler dikme hayalim var aldım zaten biraz önce makineyiPoni kalıp çıkarabiliyorsan çok zevkli olur
Benim arkadaşım dikiş dikip kalıp çıkarabiliyor öyle kursa felanda gitmedi dike dike öğrendi
Pahalı markalara gidiyor tesettürlü biliyosun çok pahalı tesettür kıyafetleri 300 400 liralık bi tuniğin mağazada fotosunu çekip kendine göre yapıyor çokda başarılı bence sana öğretebilecek birini bul ve dene derim
İyi diyim iyi olsun pınarım. Zor geçiyor bu sefer gebeliğimSelamnasilsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?