Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar kereviz icin guzel lezzetli bir tarifiniz var mi.ben cigden yogurtlu yiyordum tiksindim.
Ben Bi ara portakallı yemeğini yapmıştım ama çok sevmedim
Kimisi normal patates yemeği gibi yapıyor

YouTube bakarsan vardır değişik tarifler

Maşallah poni ne ara aldın nerden kaça aldın bende düşünüyorum seneye kalıp çıkarmayı inşallah

Kizlar kereviz icin guzel lezzetli bir tarifiniz var mi.ben cigden yogurtlu yiyordum tiksindim.
Haşlanmış tavuk göğsü didikle ve ceviz koy içine yoğurtla güzel oluyor

selam canlarım bu ara hortlak gibiyim gece uykuya dalamıyorum gündüz kendime gelemiyorum akşam uyumamak bana yaramıyor illa uyuyunca iyi oluyorum işlerimi de bitirdim yarına pek iş kalmadı gerçi benim koca salon da kabak çekirdeği çitlemiş yine ama pek dökmemiş galiba :)
yarın tartı günü bakalım ne çıkıcam bu ara yeme işini salmıştım( kendime ayrı yemek yapmıyordum, özenmiyordum da) bu gün tekrar düzene koyma kararı aldım uyguladım da şükür ..
ne yalan diyim geçmişe bakmadım yeni bir kitaba başladım aklım onda kaldı geçmiş de çok uzun yavfff tembelliğimi hoş görün herkes iyi ve sağlıklı olsun alım burada kalmasın o kadarrr.. valla seviyorum sizii

Senin yaza kalmaz heralde cnm
Sen güzel veriyorsun
Benim yaza kadar surer
abla bu sefer ayda 3 kilo vermeyi düşünüyorum azmi olur sence yani hızlı verip hızlı almaktansa bir nevi koruyarak devam etme abla seninde boy uzun kilon çok gostermiyordur

bizimde biri 2.5 biride 11aylik ikimizin de usaklarida küçük buyugu krese verdi mi ben bir tuvalete alistirsam oyun için 2 -3 saat gönder meyi düşünüyorum çünkü küçüğü çok hirpaliyor biraz dikkati dağılmasi lazim

Sahur (1:00)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi

İftar(17:40)
1 kepçe yoğurt çorbası
4 YK tavuk yemeği
2 YK pilav
Salata

Su: şuan 1 lt oldu yatana kadar 2.5 olur
maşallah az yemişsin afiyet olsun

Menum

13.00
peynirli salata
1 dilim ekmek

16.30
cok az sutlu kahve
1/2 diyet biskuvi

20.00
balik
salata

60 dk yuruyus
seninkine az olmus spor harika tebrikler

Aa ne guzelmis bide iyi geciniyorsaniz daha ne olsun

Sagol cnm 1.68 boyum senin hedef kilo kac
boy 164 kilo hedef 60 -57arasi

Günaydın herkese
Maşallah poni ne ara aldın nerden kaça aldın bende düşünüyorum seneye kalıp çıkarmayı inşallah

Haşlanmış tavuk göğsü didikle ve ceviz koy içine yoğurtla güzel oluyor
Bi süredir araştırıyordum canım janome tr 1018 modelini aldm n11den 740 liraya

günaydın kızlarr
dün menüm

sabah 07.00 yarım bazlama ekmeği
iki dilim peynir
6 zeytin
salatalık
1 adet portakal

öğlen 12.00 bir kase yarma çorbası

15.00 1 elma
bir avuç kaju

akşam 20.00 bir kase şehriye çorbası
bir ayva
bir elma

su: 2 lt

ama çikolata yedim dün kocaman bi tane hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…