- 27 Kasım 2018
- 119
- 224
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.581
Ben Bi ara portakallı yemeğini yapmıştım ama çok sevmedimKizlar kereviz icin guzel lezzetli bir tarifiniz var mi.ben cigden yogurtlu yiyordum tiksindim.
Oooo ne çabukBen çok para harcıyorm ya kıyafete ne güzel olur keşke bnde o seviyeye gelebilsem. Kızlarım içinde ciciler dikme hayalim var aldım zaten biraz önce makineyi
bende havuçla birlikte soteliyorum güzel oluyorKizlar kereviz icin guzel lezzetli bir tarifiniz var mi.ben cigden yogurtlu yiyordum tiksindim.
O beni ikna edemedi almamam içinOooo ne çabuk
İkna etmisin enişteyi :)
Maşallah poni ne ara aldın nerden kaça aldın bende düşünüyorum seneye kalıp çıkarmayı inşallahÇok güzel gerçkten
Ben çok para harcıyorm ya kıyafete ne güzel olur keşke bnde o seviyeye gelebilsem. Kızlarım içinde ciciler dikme hayalim var aldım zaten biraz önce makineyi
İyi diyim iyi olsun pınarım. Zor geçiyor bu sefer gebeliğim
Haşlanmış tavuk göğsü didikle ve ceviz koy içine yoğurtla güzel oluyorKizlar kereviz icin guzel lezzetli bir tarifiniz var mi.ben cigden yogurtlu yiyordum tiksindim.
abla bu sefer ayda 3 kilo vermeyi düşünüyorum azmi olur sence yani hızlı verip hızlı almaktansa bir nevi koruyarak devam etme abla seninde boy uzun kilon çok gostermiyordurSenin yaza kalmaz heralde cnm
Sen güzel veriyorsun
Benim yaza kadar surer
bizimde biri 2.5 biride 11aylik ikimizin de usaklarida küçük buyugu krese verdi mi ben bir tuvalete alistirsam oyun için 2 -3 saat gönder meyi düşünüyorum çünkü küçüğü çok hirpaliyor biraz dikkati dağılmasi laziminşallah abla şimdi suyla oynatiyorum duş almaya ikna edemedim bende oyunla hallediyorum
inşallah canım hastayken huma çok sinirli
birde ben yemekleri halledebilsem çocukların yanından ayrılamıyorum
Biri 3,5 yaşında biri 5 aylik
Ben aynı şeyi düşünmüyor aşı konusunda özel aşılarına varana kadar yaptırdım humada bu yasa kadar çok şükür bu kadar kötü hasta olmadı ilk defa antibiyotik veriyoruz
sağol ponim
maşallah az yemişsin afiyet olsunSahur (1:00)
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
İftar(17:40)
1 kepçe yoğurt çorbası
4 YK tavuk yemeği
2 YK pilav
Salata
Su: şuan 1 lt oldu yatana kadar 2.5 olur
seninkine az olmus spor harika tebriklerMenum
13.00
peynirli salata
1 dilim ekmek
16.30
cok az sutlu kahve
1/2 diyet biskuvi
20.00
balik
salata
60 dk yuruyus
boy 164 kilo hedef 60 -57arasiAa ne guzelmis bide iyi geciniyorsaniz daha ne olsun
Sagol cnm 1.68 boyum senin hedef kilo kac
Bi süredir araştırıyordum canım janome tr 1018 modelini aldm n11den 740 lirayaMaşallah poni ne ara aldın nerden kaça aldın bende düşünüyorum seneye kalıp çıkarmayı inşallah
Haşlanmış tavuk göğsü didikle ve ceviz koy içine yoğurtla güzel oluyor
-200 ile geçtim seniGünaydın kızlar iyi birol eksi bekliyordum ama olmadı regl olmadım wçok ye çıkmadım düzensiz cisli beslerdim
haftaya inşallah
Kilo bildirimi Geçen cuma 74.9
Bugün 74.4
-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?