- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.421
Eh cogu gitmis artik gerisi gelir, zaten bir baslangic zor bir de son kalan birkac kilo. Bu benim ilk haftam iyi gidiyor gitmesine de henuz tartilmadim bakalim haftaya cuma tartida hangi rakami gorurum bilmiyorum. Siz belirli bir diyet mi uyguladiniz yoksa sadece tatli ekmek vs kisarak mi 15 kilo verdiniz? Ahh ben de biraz incelsem de su pantolonlara girmeye baslasam..
ooooo koş kuşum koşş...bekletme tosununu
eddoşum iyiki sen kaptan değilsin yoksa halimiz harap dermişimkatılıyorum sana kuşum , artık bir düzene girmemiz lazım. öyle kafana esince gel kafana esince git olmaz..3 hafta bildirim yapmayan zaten diskalifiye oluyo, o bir kuraldır zaten..
lütfen zayıflamak istemiyosanız bu topiği işgal etmeyin...sırada bekleyen çok kişi var..[SUP][/SUP]
Yesil cayi sevemedim gitti, cok faydali diyorlar yeni yag hucresi yapimini durduruyormus galiba en son hakkinda onu duydum. Ama tadi cok fena geliyor alisamadim bir turlu.
Kola cikolata da hepimizin sorunu heraldegecen pazar son cikolatami yedim henuz ozlemedim ama bakalim.
Ben su an kendi kendimin diyetisyeniyim malesef, cunku bana uyan bir diyet programi bulamadim. Gunde 1200 kalori civari aliyorum. Sabah meyve, 1 saat sonra yuruyus (1 saat civari), sonra da kendi yaptigim az zeytinyagli sebze yemeklerinden iste ne varsa. Gece gec yattigim icin 11 civari cok acikiyorum bi o sorunu cozemedim. 7den sonra birsey yemeyeyim diyorum ama bir turlu beceremedim. Muz veya activia gibi seylerle gecistirmeye calisiyorum.
Selamlar.....
Takımınıza bende geldim.... Şu takım taklavat olayı beni biraz gaza getirir belkim...
kilom 62.3 hedefim 50 ama 55 falan da olur aman başında 5 olsunda.... Boy 1.56. Şu aralar elma diyeti yapıyorum bu gün tam 6 gün oldu 66 kilodan 62.3 e düştüm, maşallah barekallah.... Aylardır 66 yı oynatamayan biri olarak bir haftada bu kadar kilo vermek bir mucize. Ama tabi baya bi aç kaldım. Artık elma yemek işkence halini aldı. Pazar günü elma diyetime bir gün ara verip pazartesi gene başlıcam.
kuralları okudum şekercim.... kabuuullll... şimdilik azimle çabalıyorum, inşallah devam eder azmim de istediğim kiloya ulaşabilirim.
Ben yazayım o zaman bu gün kü menümü...
Elma diyeti yapıyorum.
Sabah:
8:30 - 1 activya probiyotik yoğurt
1 ince dilim pastırma
1 minik kare bitter çukulata -- haftanın ödülü olarak... kare bitter derken aklınız bir paket gelmesin lütfen....
10:00 - 2 elma
3 gün kurusu kayısı
1 bardak form çayı
12:00 - 1 elma
1 bardak yeşil çay
14:00 - 1 elma
1 bardak yeşil çay
16:00 - 1 elma
1 bardak yeşil çay
18:00 - 1 elma
1 bardak yeşil çay
arada bol bol su içicem ve öğleden sonra bir ara sirkeli ballı su içerim. Böylelikle bu günüde kapamış olurum.
Akşamada 30 mekik çekerim. Zaten 10 dakkalık ayak üstü sporumu yaptım. Gün içinde aralarda böyle bacak hareketleri falan yapıyorum kendimce.
Bakalım bakalım neler yapıcaz....
selam kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bu arada bayaa katı kurallar mı geliyo ne
buarada asya neden mesajını değiştin sorun yok yani yazmanda :))
1 dakkaaa
sen 1 haftada 4 kiloyu böylemi verdin ama canım bu diyet değilki grev grevvvv
bence bir anda vücuduna bu kadar yüklenmee
hiç birşey yemiyosunki yeşil çay elme yeşil çay elma
bari sabah kahvaltını yap güzelce
sonrasında yeme
ne biliyim tekrar eski konuları acmayı gereksiz gördüm yazdıktan sonra silmiştim ama sen görmüşsün
gözünden de bişey kaçmıya haa
Yok yok bu gün böyle oldu. Önceki günlerde sabah kahvaltımda haşlanmış yumurtada yemiştim. Grev demeyelimde detoks diyelim. Çünkü bu diyete başlamadan bir hafta önce her gün birinin doğum günü vardı acaip yedim o hafta... Pasta pasta pasta ayy bir senenin stoğunu yaptım sanki. Birde ben gece yemek yerdim, kola içerdim hergün bir litre, çukulata bulduğum kadar bunları kesince bir haftada verdim yani bu kiloyu. Anca temizlenmiştir içim. 59 a falan düşünce tabi düşebilirsem biraz menülerime yeşillikler eklicem hayırlısıyla. O rakamı görmeden ıı ııhhh yok bana bişi... Sadece pazar günü ara vercem bir tavuk budu yicem inşallah.... Hatta geçen hafta rejimin arasında bir çorbayla kabak yemeği götürmüşlüğümde var yani :)) Ama ne pastalar ne yemekler reddettim o arada varyaa.... Ben bile kendime şaştım :))
btlbetul buarada kendinden bahesedermisin
napıyon ne ediyon kaç yaşındasın evlisin bekarmı okuyonmu :))
Bekarım canımcım turşu olma yolunda ilerliyorum. İş ev arasında mekik dokuyorum.
Benim kilom hep 60 - 62 arası olmuştur ömrümce 6 yıl önce şok bir diyet yaptım ve 47 ye düştüm. Tabi çevremden tepkiler yağdı yok yığılıp kalcakmışım, yok çirkin olmuşum, yok hastalıklı gibi görünüyomuşum. Oysaki ben nasıl mutluydum nasıl mutluydum. Sonra herkez zorlaya zorlaya iştahım eski haline geri döndü. Hatta dahada iştahlı bir hale geldim. Günde bir pizzayı tek başıma yer hale geldim. Pasta börek derken.Hayatımın rekorunu kırdım. 67.8 oldum. Geçen senden beri bişiler yapıyorum kendi çapımda. en son 64 düştüm sonra yine 66 oldum 1 haftadırda elma diyetindedim şimdikde burdayım.
28 yaşındayım bu arada. Bir ara spor salonuna yazılayım dedim ama evime çok uzaklar. Akşam iş çıkış zor olacak. Evime yakın bir yerde buldum gerçi ama orda da çok erkek var rahat edemem gibi geldi. Bakalım yakında bir yer daha açılıyormuş sırf bayanlara plates. Ayy inşallah orayı beğenirim ve saatleride uyarda biraz ekşın olur hayatımda.
kaçarmııı :):):)))
ayyy iyi irade var sende ozaman
ben yapamıyomm diyete başlıyom amaa bir arkadaşa gitsem döktürse yemekler asla hayır diyemiyorum
bunu kırmaya çalışıyom işteee(
kilolarımız yakınmışi aslında bak sen inmişsin 63 e ayy beni gaza getirse seni kıskanıyım veriyim kilolarıııı
valla istediğin kiloya düş, sonra spora başla, kilonu sabitle, sonra azar azar ne istiyosan ye....akşam belli bir saatten sonra da yeme... benim şimdiki sloganım bu... gel sende başla elma diyetine.... oluyo, işe yarıyo ispatı benim... dene bir hafta nolcak gör... tabi bir sağlık problemin yoksa şeker tansiyon vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?