- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.461
yeni degistirdim siyah ve buyuk olsun diye, tuhaf bir mavi seciliydi profilde yeni farkettim :x
muzun sebebi tikayip tok tutmasiydi ama oyle tuvalet sorunu yapiyorsa birdaha elimi surmem gece gece.
activia seviyorum ama annem bagirsak tembelligi yapar aliskanlik yapar deyip duruyor.
sanirim salata gibi cok hafif birsey yapmayi deneyebilirim dedigin gibi. o gece yeme sorununu da cozsem zaten gerisi gelecek. bu diyetlerin ilk haftasi cok zor zaten hep.. aclik hissi agir basiyor da iste yavas yavas alisiyorum su an. ah su kilodan bir kurtulayim baska da birsey istemiyorum. turkiye'ye birdahaki geliste incecik olsam harika olur annem en son beni gordugunde uzulmustu kilo aldim diye. kendisi emekli beden egitimi ogretmeni ama hala cok fit. ben onun ablasi gibi duruyorum resmen yaninda kocaman
neyse kararliyim bu kilo verilecek durmak yok.. gruba resmen katildigimda bu azimle grubu ust siralara tasimaya kararliyim
yeni degistirdim siyah ve buyuk olsun diye, tuhaf bir mavi seciliydi profilde yeni farkettim :x
muzun sebebi tikayip tok tutmasiydi ama oyle tuvalet sorunu yapiyorsa birdaha elimi surmem gece gece.
activia seviyorum ama annem bagirsak tembelligi yapar aliskanlik yapar deyip duruyor.
sanirim salata gibi cok hafif birsey yapmayi deneyebilirim dedigin gibi. o gece yeme sorununu da cozsem zaten gerisi gelecek. bu diyetlerin ilk haftasi cok zor zaten hep.. aclik hissi agir basiyor da iste yavas yavas alisiyorum su an. ah su kilodan bir kurtulayim baska da birsey istemiyorum. turkiye'ye birdahaki geliste incecik olsam harika olur annem en son beni gordugunde uzulmustu kilo aldim diye. kendisi emekli beden egitimi ogretmeni ama hala cok fit. ben onun ablasi gibi duruyorum resmen yaninda kocaman
neyse kararliyim bu kilo verilecek durmak yok.. gruba resmen katildigimda bu azimle grubu ust siralara tasimaya kararliyim
tesekkur ederim umarim hepimiz ideal kilomuza ulasip mezun oluruz bir gun :)
Gec yazmisim simdi gordum. 4 cocuk annesi icin cok gencsin :)) benim henuz cocugum yok ama kilo var masallah..neyse yardimlasarak birbirimizi motive ederek cozeriz bu kilo sorununu da. basima dert oldu yillardir.. ama su an cok hirsliyim
Tamam zaten hergun evdeyim bol bol katilirim artik :)
28 yasindayim evliyim cocugum yok, endustriyel psikologum su an calismiyorum ama 7 kasimda yeni isime basliyorum. Bu aralar hergun spor yuruyus vs yaparak ve de pc basinda zaman geciriyorum.
170 boyundayim ve malesef 99.7 kilo ile diyete basladim gectigimiz pazartesi, su an 96 olmusum. Hayatimda boyle bir rakami tartida ilk kez gordum, 80 bile korkutucu gelirdi genelde 75 civariydim hep. Ama gel gor ki evlendikten sonra esim de ben de inanilmaz kilo aldik, ve bu farketmeden ve cok hizli bir sekilde oldu. O da simdi spor yapiyor biraz da yediklerine dikkat etmeye calisiyor ama diyet yapmiyor.
esim ingiliz ben de martta evlendim ingiltere'ye yerlestim. ekonomik kriz, hic is yok, ailemden uzak vs olunca bir hayli depresif bir haldeydim uzuldukce sikildikca surekli tikistirdim cikolatalari biskuvileri. Sonra buralara alistim arkadas edindim simdi de guzel bir is buldum, kendime guvenim geldi yine. Hemen diyete ve spora basladim su an iyi gidiyor. Bu siteyi aslinda senelerdir okuyorum (duzenli olmasa da) ama ilk kez araniza katilmak icin bir girisimde bulundum zira durum icler acisiydi ve motivasyona ihtiyacim vardi, normalde cok girisken degilimdir ama bu ortami ve insanlari sevdim cok icten paylasimlar cok hosuma gitti ben de umarim birilerine yardimci olabilirim bu surecte. hep beraber birbirimizi motive edecegiz oyle degil mi..
davet icin tekrar tesekkurler kurallari basta okumustum ama bir daha goz atayim unuttugum birsey olmasin.
Bekarım canımcım turşu olma yolunda ilerliyorum. İş ev arasında mekik dokuyorum.
Benim kilom hep 60 - 62 arası olmuştur ömrümce 6 yıl önce şok bir diyet yaptım ve 47 ye düştüm. Tabi çevremden tepkiler yağdı yok yığılıp kalcakmışım, yok çirkin olmuşum, yok hastalıklı gibi görünüyomuşum. Oysaki ben nasıl mutluydum nasıl mutluydum. Sonra herkez zorlaya zorlaya iştahım eski haline geri döndü. Hatta dahada iştahlı bir hale geldim. Günde bir pizzayı tek başıma yer hale geldim. Pasta börek derken.Hayatımın rekorunu kırdım. 67.8 oldum. Geçen senden beri bişiler yapıyorum kendi çapımda. en son 64 düştüm sonra yine 66 oldum 1 haftadırda elma diyetindedim şimdikde burdayım.
28 yaşındayım bu arada. Bir ara spor salonuna yazılayım dedim ama evime çok uzaklar. Akşam iş çıkış zor olacak. Evime yakın bir yerde buldum gerçi ama orda da çok erkek var rahat edemem gibi geldi. Bakalım yakında bir yer daha açılıyormuş sırf bayanlara plates. Ayy inşallah orayı beğenirim ve saatleride uyarda biraz ekşın olur hayatımda.
hoşgeldın aramıza bende 76 kıloyla evlendım evlenmeden önce en cok 93 kgyı görmustum evlendıkten cok kısa bı sure sonra 100lu kılolara dayandım bende senın gıbı kıyafet almıyrum kendıme zayıflıcam dıye ınsallah amacımıza ulasacagız hep beraberce
Yesil cayi sevemedim gitti, cok faydali diyorlar yeni yag hucresi yapimini durduruyormus galiba en son hakkinda onu duydum. Ama tadi cok fena geliyor alisamadim bir turlu.
Kola cikolata da hepimizin sorunu heraldegecen pazar son cikolatami yedim henuz ozlemedim ama bakalim.
Ben su an kendi kendimin diyetisyeniyim malesef, cunku bana uyan bir diyet programi bulamadim. Gunde 1200 kalori civari aliyorum. Sabah meyve, 1 saat sonra yuruyus (1 saat civari), sonra da kendi yaptigim az zeytinyagli sebze yemeklerinden iste ne varsa. Gece gec yattigim icin 11 civari cok acikiyorum bi o sorunu cozemedim. 7den sonra birsey yemeyeyim diyorum ama bir turlu beceremedim. Muz veya activia gibi seylerle gecistirmeye calisiyorum.
Ben çok seviyorum yaseminli hazır çaylardan alıyorum =))) denemeni tavsiye ederim
Çİkolata tamamen çıkarmadım vazgeçemiyorum bir türlüama bayaaa azalttım önceye göre yok denecek kadar az yiyorum..
Evet bende acıkıyorum meyve yiyorum bende..Bazen tatlııııııııı istiyor canım deli gibi o zamnalar da da irmik tatlısı yapıyorum margarin yok içinde 1 kilo süt 9 kaşık şeker ve 9 kaşık irmik =))
edacım erkenden anne oldum 17 yaşımda kızımı kucagıma aldım beraber büyüdük şimdi ünüversitede okuyo onlarla gurur duyuyorum iyiki dogurmuşum onlar benim kardelenlerim tek okuyan benim kızlar bizim ailedeKızlar selammm
sizler evlerinizdesiniz tabii ben nöbetteyim sabaha kadar burdayım yarın anneme gitcemm nöbet iznimde aynnem yeni taşındıgı için interneti yok giremicem yarın..
Buarada fadime abla şok oldummm ben senin çocukları küçük sanıyodumm
20 yaşında kızınmı varr ve 35 yaşındasınn :)))
sende benim annem gibisin 42 yaşında annem benim gibi 26 yaşında kızı var) senin gibi 15-16 da dogurmuş beni
Genç anne olmak çok güzel birşeyyy şanslısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?