Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeni degistirdim siyah ve buyuk olsun diye, tuhaf bir mavi seciliydi profilde yeni farkettim :x
muzun sebebi tikayip tok tutmasiydi ama oyle tuvalet sorunu yapiyorsa birdaha elimi surmem gece gece.
activia seviyorum ama annem bagirsak tembelligi yapar aliskanlik yapar deyip duruyor.
sanirim salata gibi cok hafif birsey yapmayi deneyebilirim dedigin gibi. o gece yeme sorununu da cozsem zaten gerisi gelecek. bu diyetlerin ilk haftasi cok zor zaten hep.. aclik hissi agir basiyor da iste yavas yavas alisiyorum su an. ah su kilodan bir kurtulayim baska da birsey istemiyorum. turkiye'ye birdahaki geliste incecik olsam harika olur annem en son beni gordugunde uzulmustu kilo aldim diye. kendisi emekli beden egitimi ogretmeni ama hala cok fit. ben onun ablasi gibi duruyorum resmen yaninda kocaman
neyse kararliyim bu kilo verilecek durmak yok.. gruba resmen katildigimda bu azimle grubu ust siralara tasimaya kararliyim

Diyet başarı öykülerini okusan gaza gelirsin..
ben bazı resimleri bilgisayarıma kaydediyorum önceki hali ve sonrakşi hali diye..
onlara baktıkça kendimin aciz oldugumu hissediyorum.. onlar verirken ben hala yerimde saydıgım için...
diyet olayının dediğin gibi ilk günleri zor ama bende hep şöyle oluyo o ilk 2 gün zorlanıyorum amaa eger 2 günü başarırsam yememeyii 3. gün zaten yiyemiyorum vijdan yapıyorum ve diyorumkii bu 2 gün boşunamı çile çektim ..
tabii misafirliğine güne yada arkadaşlarla bir araya gelipppp menüyü elime alana kadar

Diyet başarı öylküleri bi bak istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri-f570/

örnek bak farmasi resimlerinide eklemişşş incecik olmuş :)))

kızlar ben gidiyorummm
eşim gelmiş yine görüşürüzz yarın ben nöbetöiyim gün boyu burdayımm
pazartesi nöbet iznim yokum
kendinize iyi bakın mucakkkkk

hoşgeldin aramıza inşallah istedigin kiloya ulaşırsın

bende kendimi tanıtayım ben 35 yaşında 4 çocuk annesiyim büyük kızım 20 yaşında küçük kızım 16 yaşında 13 yaşında erkek ikizlerim var

Gec yazmisim simdi gordum. 4 cocuk annesi icin cok gencsin :)) benim henuz cocugum yok ama kilo var masallah.. neyse yardimlasarak birbirimizi motive ederek cozeriz bu kilo sorununu da. basima dert oldu yillardir.. ama su an cok hirsliyim

Gec yazmisim simdi gordum. 4 cocuk annesi icin cok gencsin :)) benim henuz cocugum yok ama kilo var masallah.. neyse yardimlasarak birbirimizi motive ederek cozeriz bu kilo sorununu da. basima dert oldu yillardir.. ama su an cok hirsliyim

fotolarına baktımda okadar kilolu durmuyosun.kedin çok büyük benimde kedim var ama 3 aylık sarı

o zamanlar 75 civariydim ilk kez bu kadar kiloluyum, martta evlendikten sonra durmadan kilo aldim 7 ay icinde bu haldeyim iste.. o zamanki halime bile donsem mutlu olcam en azindan giyebilecegim birsuru kiyafetim olacak su an surekli esofman veya tayt+tunik vs giyiyorum bikkinlik geldi. alisveris de yapmiyorum israrla. kilo vermek icin bir sebebim daha olsun diye.

evet kedim inanilmaz buyuk ve kil yumagi. 3 yasinda su an :)

hoşgeldın aramıza bende 76 kıloyla evlendım evlenmeden önce en cok 93 kgyı görmustum evlendıkten cok kısa bı sure sonra 100lu kılolara dayandım bende senın gıbı kıyafet almıyrum kendıme zayıflıcam dıye ınsallah amacımıza ulasacagız hep beraberce

aramıza hoşgeldın burada paylasımlar oldugu surece cok guzel vakıt gecırıyorsun motıvasyon super oluyor ama son zamanlarda fazla paylaşım yapamıyoruz ama en kısa zamanda topıcıkımız daha motıve edıcı bır hal alıcak umarım

cok canım sıkılıyor butun duzenım altust oldu ya 2 haftadr gunde nerdeyse 1-2 ögun yıyorum ve kılo aldıgımı gördum su gunde 6n ögun işine bıkez daha ınanmaya basladım yanı vucudunuzu ac bırakmayın yoksa kılolar gtmıyor gelıyor glelıyorrr

tesekkurler merwecik evet hikayelerimiz oldukca birbirine benziyor, ama dedigin gibi burada birbirimizi motive ede ede kurtulacagiz bu illetten baska yolu yok

slmm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum :13:
umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız hep beraber

menüm

2011-10-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Ev Temizlemek 45 dak 37.233
[2] Yemek Pişirmek 40 dak 141.84

[3] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04
[4] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[5] Biber Kızartma (soslu) 0.25 PORSİYON 30
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Ayva Tatlısı 0.50 PORSİYON 115
[8] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
[9] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163
[10] Etli Bezelye 0.50 PORSİYON 142.5
[11] Ekmek 1 DİLİM 65
[12] Elma 1 ADET 60
[13] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156

bol suuu

Toplam : 884.467 kal.

Ben çok seviyorum yaseminli hazır çaylardan alıyorum =))) denemeni tavsiye ederim

Çİkolata tamamen çıkarmadım vazgeçemiyorum bir türlü ama bayaaa azalttım önceye göre yok denecek kadar az yiyorum..
Evet bende acıkıyorum meyve yiyorum bende..Bazen tatlııııııııı istiyor canım deli gibi o zamnalar da da irmik tatlısı yapıyorum margarin yok içinde 1 kilo süt 9 kaşık şeker ve 9 kaşık irmik =))

iyiymis soya sutu ve seker yerine splenda koysak olur mu kivami acaba. az birsey yapip denemek lazim :) az once seftali marmelati yaptim sekersiz (splenda koydum biraz), kendimi tatli yiyorum diye kandirabilmek icin. regl gunum gelmek uzere de, ona hazirlik.. :18:

irmik tatlisi hic aklima gelmemisti kesinlikle yapiyorum pazartesi

bugun yesil cay aldim burada yaseminli yok heralde zaten topu topu 3 cesit vardi pek ragbet gormuyor sanirim. elmali aldim bir de normalinden. bakalim yarin icmeye caliscam en azindan sabah bir tane.

Kızlar selammm
sizler evlerinizdesiniz tabii ben nöbetteyim sabaha kadar burdayım yarın anneme gitcemm nöbet iznimde aynnem yeni taşındıgı için interneti yok giremicem yarın..

Buarada fadime abla şok oldummm ben senin çocukları küçük sanıyodumm
20 yaşında kızınmı varr ve 35 yaşındasınn :)))
sende benim annem gibisin 42 yaşında annem benim gibi 26 yaşında kızı var ) senin gibi 15-16 da dogurmuş beni
Genç anne olmak çok güzel birşeyyy şanslısınnn

edacım erkenden anne oldum 17 yaşımda kızımı kucagıma aldım beraber büyüdük şimdi ünüversitede okuyo onlarla gurur duyuyorum iyiki dogurmuşum onlar benim kardelenlerim tek okuyan benim kızlar bizim ailede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…