- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.441
ben elma yiyememkiii
hiç sevmem meyveyii
ama 1 haftalık ölüm rejimi yapabilirim herhalde yemek yemeden sadece salata peynir tavuk yiyerek..
biz bi ara Dukan diyeti yaptık(sadece peynir + süt+ yogurt +yumurta+tavuk et yiyosunn ) burada arkadaşlarlaa
ben işte dukanla 70 den 66 ya düşmüştüm ama 10 günde aynen 4 kilo verdim ama 1 kilo aldım tatilde...
evett ben de takima yeni geldim :)) daha pazartesi diyete baslamistim ama cuma tartilmak zorunda kaldim onumuzdeki cuma burada yazip karsilastirabilmek icin. 3.5 kilo gitmis 5 gunde :O ama tabi kilo fazla olunca (bir de ilk hafta olunca) hizli gidiyor. gune coook mutlu basladim ama :)))) hep boyle gider umarim
bende bayıla bayıla yemiyom hatta artık yerken böööğğk diyesim geliyo. Ama nabalım işe yaradığını gördüğüm için bırakamıyom.
dukan diyetinde menü ne güzelmiş öyle etler metler ayy hoş geliyo kulağa. 10 günde 4 kilo iyimiş valla... şu ellilere düşeyimde arada değişiklik olsun diye dukan da yaparım şaşırsın metabolizmam.
Tamam zaten hergun evdeyim bol bol katilirim artik :)
28 yasindayim evliyim cocugum yok, endustriyel psikologum su an calismiyorum ama 7 kasimda yeni isime basliyorum. Bu aralar hergun spor yuruyus vs yaparak ve de pc basinda zaman geciriyorum.
170 boyundayim ve malesef 99.7 kilo ile diyete basladim gectigimiz pazartesi, su an 96 olmusum. Hayatimda boyle bir rakami tartida ilk kez gordum, 80 bile korkutucu gelirdi genelde 75 civariydim hep. Ama gel gor ki evlendikten sonra esim de ben de inanilmaz kilo aldik, ve bu farketmeden ve cok hizli bir sekilde oldu. O da simdi spor yapiyor biraz da yediklerine dikkat etmeye calisiyor ama diyet yapmiyor.
esim ingiliz ben de martta evlendim ingiltere'ye yerlestim. ekonomik kriz, hic is yok, ailemden uzak vs olunca bir hayli depresif bir haldeydim uzuldukce sikildikca surekli tikistirdim cikolatalari biskuvileri. Sonra buralara alistim arkadas edindim simdi de guzel bir is buldum, kendime guvenim geldi yine. Hemen diyete ve spora basladim su an iyi gidiyor. Bu siteyi aslinda senelerdir okuyorum (duzenli olmasa da) ama ilk kez araniza katilmak icin bir girisimde bulundum zira durum icler acisiydi ve motivasyona ihtiyacim vardi, normalde cok girisken degilimdir ama bu ortami ve insanlari sevdim cok icten paylasimlar cok hosuma gitti ben de umarim birilerine yardimci olabilirim bu surecte. hep beraber birbirimizi motive edecegiz oyle degil mi..
davet icin tekrar tesekkurler kurallari basta okumustum ama bir daha goz atayim unuttugum birsey olmasin.
bu arada btlbetul o kadar yesil cay cok degil mi 3 bardaktan fazla icmeyin diyorlar nedenini bilmiyorum ama..
bu arada btlbetul o kadar yesil cay cok degil mi 3 bardaktan fazla icmeyin diyorlar nedenini bilmiyorum ama..
Brighton'a bagli Shoreham-by-Sea, guney sahili. Cok guzel sessiz sakin yemyesil ve masmavi bir yer :)) ama bu yaz hic 20li dereceleri goremedik malesef yazin hava hep bahar havasi. Eskiden yazin sicaktan sikayet ederdim simdi cok ozluyorum
Evet kilo acisindan ben de aynen oyleyim. Cikolatadan ve koladan vazgecmek zor oldu ama basardim. Evde biskuvi hamur isi vs olunca hayir diyemiyordum en buyuk sorunum da oydu. Tok da olsam gidip gelip atistiriyordum. Simdi o aliskanliklardan kurtuldum tek sorunum gece acikmak, 7den sonra birsey yemek istemiyorum ama imkansiz gibi birsey su an icingec yatiyorum felaket acikiyorum 11-12 gibi.
kızlar buarada dünkü menüm
sabah kahvaltıda
1 fincan çay
1 poğaça
ara yok
öğle 1 tuzlu çubuk
1 fincan çay
ara 1 nescafe
akşam tavuk sote
bol marus salata
1 bardak kola(
1 İNCE DİLİM EKMEK
yatarken 2 kuru kayısı
1 bardak su
kola poğça cıss.... nescafede üçü bir aradaysa cısss....
öncelikle yazın çok küçük ve mavi çok carttt zor okunuyo :))
gece yemek işini sakın yapmaa artık diyete başlıyosun en önemlisi onu kesmelisin..
aslında 6 gibi iyi yesen gece neden acıkasınki..
akşam yemek sonrsı bi kahve içsen iştahınıda kapatır aslında ben bazen canım bişey çekiyo akşamm
ozaman nescafe yapıyorum yada gerçek sütle kendime kahve yapıyorum.. iştahı baya kapıyo..
Benim çoğu akrabalarım ingilterede ama hep londradalar.. en yakın arkadaşımda orda.. bu uzaklıgı hiç sevmiyorum ailen türkiyede herhade öyleyse zordur..
kucuk ve mavi mi :O bana buyuk ve siyah gibi gorunuyor bir bakayim nasil degistiriliyor.
kahve acligi kesiyor iyi fikir de iste uyku problemim var gec saate kadar uyuyamadigim icin pek icmek istemiyorum. yine de gece yemekten iyidir. gerci gece yedigim muz veya activia yogurt, cok agir birsey de yemiyorum. yine de o da olmasa iyi olurdu tabi.
boyle iyi mi
kusura bakmayin bana hep siyah ve normal boyutta gorunuyor hic farketmemisim
bu arada weight loss ticker'i nasil ekleyebilirim forum imzam olarak? bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?