- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.641
ol kuzum inşallah :)1,58
15 kişi canım liste merak etme sen azimli ol yeterki ben sen gelene kadar mezun olurum söz
rica ederim ablacım
işte senin 8 haftan var benimdeol kuzum inşallah :)
yerimi kapmasın kimse az bişe kaldı şurada aranıza katılmama
saglıkla kucağına al canım inşallah bu sene kız senesi sanirim
Hoşgeldin fatma
Canım Allah tamamına erdirsin inşallah
İşe başladınmı
Herkesler hamiş yaaaa
Gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin
Heralde telin değişmiş yazmıştım sana
Valla bizim burda zaten hep sıkıntı havalar güzel olsa hiç çıkarmayacagim arabayi yerindendönünce yer bulunmuyor ama bu kaldırımda hiç olmayacak yerde olunca cidden bebek arabası ve engelliler için işkence
Düne göre daha iyi ama hala az bence birde spor yapıyorsun çünkü canım
oo Fatma gözün aydın canım darısı bize diyelim takımın hamileleri hep kıza hamile ay acele etsem yetişir miyim bu kız fulyasina
iykkk hiç tarzım değil özellikle iyi pişmiş tercihim
Ayyy bahar eline sağlık cnmkızlar geçmişten toparlamaya calıstım yeni uyelerde vs hata varsa editleyiniz
Sen elinden geleni yap ta gittiği kadar gitsin cnmbu sefer ayda 3 kilo vermeyi düşünüyorum azmi olur sence yani hızlı verip hızlı almaktansa bir nevi koruyarak devam etme abla seninde boy uzun kilon çok gostermiyordur
Sebebini biliyorsun cnmGeçen hafta 82.4 kg
Bugün 83.4 kg
Fark +1
Wcsiz ve çok erken tartldm ya
Afedersiniz dün menü paylaşmayı unutmuşum . Kilomu paylaşayim . 70,5 ilk haftam olduğu için yüzdesini hesaplamadim.
Baslangiciniz hayırlı olsun kizlarBiraz ödem atmışım ilk gün,
Dün sabah 88di bu sabah 87,3
Şimdi ballı limonlu sıcak su ile başlayacağım güne
eminim haftaya daha güzel olacak cnmGünaydın kızlar iyi birol eksi bekliyordum ama olmadı regl olmadım wçok ye çıkmadım düzensiz cisli beslerdim
haftaya inşallah
Kilo bildirimi Geçen cuma 74.9
Bugün 74.4
-500
Bu hafta zaten liste yok cnmHayırlı cumalar hanımlar
594.etapta izne ayrilmistim 79.4
Güncel 80.2
Uyuyamadım şişkinlik var dün daha azdım
Kaptan listeye girmiycem değilmi
yasimmm süper cnm bu performansi hep bekliyorum :)Günaydın
Bildirim yapayım
Geçen cuma 75.1
Cuma 74.2
-0,900
Yüzde 0.834
hepsini birden yemene gerek yok kizzgünaydın kızlarr
dün menüm
sabah 07.00 yarım bazlama ekmeği
iki dilim peynir
6 zeytin
salatalık
1 adet portakal
öğlen 12.00 bir kase yarma çorbası
15.00 1 elma
bir avuç kaju
akşam 20.00 bir kase şehriye çorbası
bir ayva
bir elma
su: 2 lt
ama çikolata yedim dün kocaman bi tane hem de
gayet guzel cnmkilo bildirimim ise
geçen cuma tartılmamıştım
bugün 74,3
Bende kocayı gönderdim bi sürü işim varHerkes uyuyomu nerdesiniz ahaliiiiii
Bildirimleri bekliyorum kursa gidecem iş güç beni bekliyo merakımdan oturdum kaldım
kız pinarrrrr harikasın bebeğimOzaman bende kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 68.9
Guncel 67.5
Fark - 1.4
Yuzde hesaplamasini unutmusum
Hızlı gelen cabuk gidiyor sanirim yada tarti farki vardi bilemicem ama cok sevindim
haftaya 7 ler gelir inş Cnmgünaydınn :)
geçen hafta 80.7
bu hafta 80.5
fark -200 gr
tatlım sen kuralları okuyup formu doldurdunmuönümüzdeki hafta diyetisyene de başlayacağım,bir de pilatese.
Doğuma 96girdim eve geldiğimde 86ydım.. doğum sonrası kilomdan bile fazlayım şimdi..
Doğumdan sonra ne güzel 78e kadar düşmüştüm emzirmeyi bırakınca yine çok hızlı kilo aldımmm
tabiki guzel seydacimKilo bildirimi
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark 600 gram
çok iyi mervecim bundan sonrashep eksi olacak inş.Kilo bildirimi geçen hafta :88,6
Bu hafta :87,8
Fark:0,8
Yuzde:0,9
yeni baslamadigin için 5 günlük sonuç için iyii cnmbenim kilo
69.5
gecen hafta cuma kac bilmiyorum.ben hep pazartesiden pazartesiye tartiliyordum.bu pazartesi 70 di.-500
haftaya minm - 1 bekliyorum :)Uygulamadan foto ekleyemedim
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73,6
Fark: 0.4
Yüzde :%0.54
Sen sevilmicek kadinmisinki canomyeni gelen fıstıklar hoş geldiniz canlar
bu aralar biraz savsaklıyorum burayı 2-3 hafta böyle sonra tamamen burdayım allahın izniyle
ben ekim yarışma dışı free üye olarak guruptayım 39 yaşın dayım, 17 yaşın da sırık atarlı her şeye olumsuz bakan bir ergen annesiyim ,19 senelik evliyim, doğuştan şişman troid bezleri 4.5 sene önce alındığın da 3. derece obez olan ben diyet yapmadan bilinç altıyla oyunlar oynayıp kendi kendine telkinle 111 kilodan 80 li rakamlara inmiş biriyim , hayatı kendimi gerçekten seviyorum en sevdiğim şey de ilgi alanımla ilgili öğrenmekk ve daha çok öğrenmek , biraz çatlak biraz sevimli ,genelde hiç bir katagoriye uymayan bir kişiliğim var az cinsim yani yine de seviyorum yavvf kendimi
Bende Bikac gündür yapmaya calisiyorum yatincahayat bankadaki 400 binlarınızdan 10 lira çalındı diye kalan paranızı hırsızı bulmak için harcanmayacak kadar değerlidir
gün için de canınızı sıkan 5-10 dk lık olaylar için geri kalan zamanınızı o olayları kafaya takarak boşa harcamayın
gün 400 bin saniye ona göre olabildiğince kendinizi kötü olumsuzluklardan arındırıp mutlu ve huzurlu olmayı seçin hatta bunu yüksek sesle söyleyin
beni üzen kötü duyguları SERBEST BIRAKIYORUM diyin
mutlu sağlıklı ve huzurlu olmayı seçiyorum diyin
mutluluk ve sevgi gölgeniz olsun ömür boyu sizden hiç ayrılmasın inaşallah .EKİM
ablacım işte benim böyle bir sıkıntım var doysam bile canımın çekmesi geçse bile elimdeki yiyeceğin dibini alırımhepsini birden yemene gerek yok kizz
Korkma almicam :) ) )
Ne citiri kizzzMerhaba kızlar. Kaptanın merhaba. Bende gelecektim buralara ama herkes 70 li rakamlarda ben ne yapım nerelere gidim nerelere başımı vurum. Buralar bana göre değil heralde.
Yukardaki listeye baktım hep çıtırlar var burda.
Hosgeldinnnn canomÇok balıklama atladım konuya galiba.Mefkurem gel hele bi dediydi de.
Ahhhh tatlım benim sorunumda oablacım işte benim böyle bir sıkıntım var doysam bile canımın çekmesi geçse bile elimdeki yiyeceğin dibini alırım
koca tobleronu sırf kalmasın geride diye bitirdiğimi bilirim yaa
Kaç kgsun FatmaHepinize çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun
Hoşgeldin canım boy kilo önemli bakma sen 70 lere benim gibi yerden bitme olunca bildiğin şişko canım oMerhaba kızlar. Kaptanın merhaba. Bende gelecektim buralara ama herkes 70 li rakamlarda ben ne yapım nerelere gidim nerelere başımı vurum. Buralar bana göre değil heralde.
Yukardaki listeye baktım hep çıtırlar var burda.
BiliyorumAyyy bahar eline sağlık cnm
liste yapmayi hic sevmiyom :))
tamamdır o iş bendeSen elinden geleni yap ta gittiği kadar gitsin cnm
Süre uzayınca da insan sikiliyor
Sebebini biliyorsun cnm
Baslangiciniz hayırlı olsun kizlar
eminim haftaya daha güzel olacak cnm
Bu hafta zaten liste yok cnm
Olsaydida artiyla giremezdin :)
yasimmm süper cnm bu performansi hep bekliyorum :)
hepsini birden yemene gerek yok kizz
Korkma almicam :) ) )
gayet guzel cnm
Bende kocayı gönderdim bi sürü işim var
kız pinarrrrr harikasın bebeğim
haftaya 7 ler gelir inş Cnm
tatlım sen kuralları okuyup formu doldurdunmu
tabiki guzel seydacim
Ama ne yalan soyliyim menulerine göre daha fazla bekliyordum :) artık sporami baslasan acabaa
çok iyi mervecim bundan sonrashep eksi olacak inş.
yeni baslamadigin için 5 günlük sonuç için iyii cnm
haftaya minm - 1 bekliyorum :)
Sen sevilmicek kadinmisinki canom
Bizde seviyoruz seniiii
Bende Bikac gündür yapmaya calisiyorum yatinca
Boşver canım çok almadım sayılır ama hiç onu takacak durumda değilimKaç kgsun Fatmadilekte hamile ponide ama dilek 97 oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?