- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.681
Tmm sonra bakarizbcnmYok nick değişmedi. Mezun olmadım sanırım ki devam ediyordum hala izine ayrıldım yada kovdular emin değilim.
Eylemcim artık eski duzenimize döndükEvet ben de kilo bildirimi yapıyorum
Kilo: 103.500
Boy: 1.64
Haydi bismillah
Vavvvv super canım tebrikler
kilo veren herkesleri tek tek tebrik ediyorummmm.
Pnrrr-12 Ne diyeyim bilemiyorum.Bu hafta yakacan beni belli.Verdigin kiloya bakilirsa
canım hamilelikte normal
Kızlar bildirim yaparken
Geçen hafta cuma : misal 100
Bu hafta cuma:99
Yüzde : 100-99 = 1
1*100 =100
100/(geçen haftaki kilo )100 = % 1
Bu şekilde yaparsanız aklınızda olsun
Sevilay nazar ettik kız daha fazlaydı sanki
listemiz haftaya oluşuyor zaten canım sende haftaya kadar hem kaynaşmış olursun hemde eksiye inersin
oo Yasemin
Ne diyelim enerji olsun kızına :)
Kaçla hamile kalmıştın canım
Afiyetle olsun
vayy pınar kız sen son dakikaya kadar yiuordun:)
Eksi candır abla
bende emzirirken almıştım işte hepimiz bir yerde eror veriyoruz önümüze bakalim
Kız hemen 6 Lara mi indin
Süpersin Merve
4 gün için gayet güzel
hayat bankadaki 400 binlarınızdan 10 lira çalındı diye kalan paranızı hırsızı bulmak için harcanmayacak kadar değerlidir
gün için de canınızı sıkan 5-10 dk lık olaylar için geri kalan zamanınızı o olayları kafaya takarak boşa harcamayın
gün 400 bin saniye ona göre olabildiğince kendinizi kötü olumsuzluklardan arındırıp mutlu ve huzurlu olmayı seçin hatta bunu yüksek sesle söyleyin
beni üzen kötü duyguları SERBEST BIRAKIYORUM diyin
mutlu sağlıklı ve huzurlu olmayı seçiyorum diyin
mutluluk ve sevgi gölgeniz olsun ömür boyu sizden hiç ayrılmasın inaşallah .EKİM
Bundan sonra bi daha katıldım 68 e düştüm ama ne zaman ayrıldım hatırlamıyorum. 2014 2015 de.
Kızlar artik ciddi ciddi başladık
Kacamak,Menü yazmama, takima uğramama falan istemiyorum
Arkadaslik başka, kurallar başka
Kimse kusura bakmasın
Kurallara uymayan listeye alinmicak
Mefkurem
@nanekekik
Habinar
askrhpozitif
@seydan94
Pnrrr-12
@Sweetyy83
eyledi
@Mehlikatun
@Zey-has
@istikrar1986
Deneme sürecindeki üyelerin kurallara uyacağıni umut ediyorum
pulbiberiye
@aynurarda.
@massskara
Unuttugum varmi acaba
Sana arkandan ağlar diye çok mu diyen oldu acabaablacım işte benim böyle bir sıkıntım var doysam bile canımın çekmesi geçse bile elimdeki yiyeceğin dibini alırım
koca tobleronu sırf kalmasın geride diye bitirdiğimi bilirim yaa
Hiç hatırlamıyorum, olabilirSana arkandan ağlar diye mu diyen oldu acaba
guzel menu iyi basladin.biraz benim menu tarzim gibi.Bende bugün kahvaltımı geç yaptım . Saat 12 de kalktım kahvaltıdan. 2 yumurta yeşillik zeytin saat 15 bir ayva saat 6 da biraz sonra tavuk pirzolayi tavada yağsız pisircegim. 2 litre su içtim. Saat 7 de spora gidicem. Sonra fırsat olmuyor . Erken yazdım .
geçmiş olsun canımEvet kızlar ve hazin son bende hastalandım tek umudum ufakligin hastalanmamasi
Çok iyisin pınar maşallah iyi koruyorsun 5 ileri 5 geri oturur böyleceOzaman bende kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 68.9
Guncel 67.5
Fark - 1.4
Yuzde hesaplamasini unutmusum
Hızlı gelen cabuk gidiyor sanirim yada tarti farki vardi bilemicem ama cok sevindim
Görecez bakalım :)))Kız senin nazın değdihaftaya geçecek seni
Ekim sen 78 kiloyamı düştüm demiştin başladın demi diyetegünaydınn :)
geçen hafta 80.7
bu hafta 80.5
fark -200 gr
Tebrikler şeydaKilo bildirimi
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.9
Fark 600 gram
Süpersin merve küllerinden doğuyorsunKilo bildirimi geçen hafta :88,6
Bu hafta :87,8
Fark:0,8
Yuzde:0,9
Bu kadar açlığa çok çok az vermişsinbenim kilo
69.5
gecen hafta cuma kac bilmiyorum.ben hep pazartesiden pazartesiye tartiliyordum.bu pazartesi 70 di.-500
Haftaya geçecem seni gizli rakibem :)Uygulamadan foto ekleyemedim
Geçen hafta : 74
Bu hafta : 73,6
Fark: 0.4
Yüzde :%0.54
Yok canım bizde senin gibi kilolardan düştük tekrar başlıyoruz hiç yabancılık çekme gel içeriMerhaba kızlar. Kaptanın merhaba. Bende gelecektim buralara ama herkes 70 li rakamlarda ben ne yapım nerelere gidim nerelere başımı vurum. Buralar bana göre değil heralde.
Yukardaki listeye baktım hep çıtırlar var burda.
Alma abla listeye girmek için debelenip duralım yok öyle havadan liste :)Kızlar artik ciddi ciddi başladık
Kacamak,Menü yazmama, takima uğramama falan istemiyorum
Arkadaslik başka, kurallar başka
Kimse kusura bakmasın
Kurallara uymayan listeye alinmicak
Mefkurem
@nanekekik
Habinar
askrhpozitif
@seydan94
Pnrrr-12
@Sweetyy83
eyledi
@Mehlikatun
@Zey-has
@istikrar1986
Deneme sürecindeki üyelerin kurallara uyacağıni umut ediyorum
pulbiberiye
@aynurarda.
@massskara
Unuttugum varmi acaba
Canım kaptanda yazmış liste halinde saatleriyle yazarsan daha iyi anlarız birde bizim menüleri takip et yorum yap birbirimize destek olmaz isek ne işe yarar takım ruhuBende bugün kahvaltımı geç yaptım . Saat 12 de kalktım kahvaltıdan. 2 yumurta yeşillik zeytin saat 15 bir ayva saat 6 da biraz sonra tavuk pirzolayi tavada yağsız pisircegim. 2 litre su içtim. Saat 7 de spora gidicem. Sonra fırsat olmuyor . Erken yazdım .
Hani bildirim abla benmi görmedimBenimde islerim var kızlar
Evde isleri ayarlayıp çarşıya gitmem lazım
Sonra görüşürüz
Gaye çok güzel zayıflamışsn nasıl neden aldn o kadar kiloyu geriBundan sonra bi daha katıldım 68 e düştüm ama ne zaman ayrıldım hatırlamıyorum. 2014 2015 de.
İnstagramda bi yasemin sakallıoğlu varyaayyyy o kibar hanımlara pek bi özeniyorum
ben yemek yerken kurabiye canavarına dönüyorum
benim yaptığım eyleme yemek denmez aslında bildiğin ağzıma tepmek
Bende öyleydim merve hemen adaçayı ile gargara ıhlamur ballı süt iç aman küçüğe geçmesinEvet kızlar ve hazin son bende hastalandım tek umudum ufakligin hastalanmamasi
Hızla yolumda ilerlerken hamile kaldım. Tamda isten çıkmıştım. 88 89 ile doğuma girdim belki daha da azdır. Gebelik tansiyonu çıktı bende.Gaye çok güzel zayıflamışsn nasıl neden aldn o kadar kiloyu geri
Heh şimdi gördüm tebrikler ablaKilo bildirimi
Geçen hafta 103.4
Bugun 102.3
Fark 1.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?