Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

:)) çok sevindim senin adınaa
desene siz beraber büyüdünüz :)

.sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir

aferin sanaaa
bende nöbetçiyimm
eşim kıymalı pide getirdii aç karnına bu saate kadar kahvaltı yapmadıgım için yedim (
akşama kadar daha birşey yemiycem ama :18:

hoşbulduk mervecim... valla işte böyle birbirimizi motive edersek bir yerlere varabiliriz. Hepimizin amacı belli kendimizle daha barışık bir hayat :))) bir hevesle başlayıp bırakmamak lazım.... İnşallah hedeflediğimiz kilolara bir an önce ulaşıp o kiloyu koruyabiliriz....

Merhaba arkadaslar,
Sanirim bir mezun vermissiniz hayirli olsun darisi bizlere :)
Grupta yer varsa ben de katilmak istiyorum araniza
5 gundur diyetteyim iyi gidiyor bu yarisma da motivasyon acisindan harika olur diye dusunuyorum
hoşgeldin aramıza canım..

[]

hoşgeldinn...yeni gelen arkadaşlara bol paylaşımlı , az kalorili günler dilerim

ay ay ay haftasonuda topiğe uğranırmış , mesajda atılırmış..gözlerime inanamadım bi an...amma velakin şu hoppiş nerde dememiş kimse vallahi kırıldım....beni soracak olursanız canlarım haftasonunu bol bol gezerek ve alışveriş yaparak geçirdim...birazda kaçamak yaptım ama fazla değil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosbulduk
Arkadaslar bir itirafim var. Dun gece yine dayanamayip bir kase cornflakes yedim nolcak bu gece yemeler bilmiyorum.. Sonra kendimi suclu hissedip uzun zamandir elbise askisi olarak kullandigimiz kondisyon bisikletine bindim bir 15 dakika kadar orta guclukte. Ordan mekikti bacak hareketiydi beldi derken saat neredeyse 2 olmustu. Dus alip yattim (iyi uyudum en azindan)
Bunu size soyluyorum cunku kendimi iyice suclu hssetmek ve bidaha su cornflakes kutularina yanasmamak istiyorum (en azindan gece!)
Bu arada adet donemim oldugu icin olabilir, birkac gundur tokluk hissi kayboldu sanki midem kara delik gibi birsey oldu haha
En azindan cikolatasiz tatlisiz geciriyorum bu haftayi bu benim icin buyuk basari :18:
Gece yeme konusunda beni azarlamak isteyen varsa cekinmesin sanirim buna ihtiyacim var kizlar.. Gunluk kalori alimi acisindan iyiyim asiri yemiyorum tatli hamur kola yok, bir tek su gec saatte yeme sorunum kaldi.

cornflakes kalori değerlerini bilmiyorum..o yüzden bi yorum yapamıycam ama kendini hemen çok kısıtlama..hee diyelimki bi kaçamak yaptın , o zaman yap sporunu , ver cezanı ki sende zaten yapmışsın sporunu..regl dönemi istah açılması bendede çok fazla oluyo...zero tavsiye ederim , bal gibi...tatlı isteğini köreltmende faydalı olabilir..

Hmm zero nedir bilmiyorum Su irmik tatlisindan yapayim dedim yagsiz olani, seker yerine splenda koyarak (tabi kivami pek olmuyor o zaman da). Ya da iste cornflakes (special k creamy berry crunch) veya weetabix cikolatali olan, onlar da tatli ihtiyacini kesiyor ama 150-200 kalori civarinda.

coca-cola zero canım..200 kalori civarı ise o zaman bir öğününü tatlıya ayırarak geçireceksin demektir..

Ayyyhhh yaaa ben ne zaman zayıflıcam yaaa Güzel güzel kıyafetler şööyle şıkır şıkır kot pantalonlar elbiseler giymek istiyorum ama bacaklarım göbeğim pörtlemesin istiyoruuuummm....... Bu haldeyken hiç bir şeyi kendime yakıştıramıyoruumm....

coca-cola zero canım..200 kalori civarı ise o zaman bir öğününü tatlıya ayırarak geçireceksin demektir..

hmm.. kolaya hic bulasmasam daha iyi. gunde en az 2 kutu iciyordum cok zor biraktim, 1 ay kadar oldu. resmen bagimlilik yapiyor soyleyeyim. daha once 2 kere daha birakmis birkac ay sonra yine baslamistim. yemeklerde hala ariyorum bazen yerine de birsey konmuyor

yapma o kadar kilolu degilsin, kisa zamanda o birkac kilo gidecek ve muhtesem goruneceksin o kesin, ama bence simdiden kendini sevmeye baslasan cok iyi olur..
ben asil kendimden nefret ediyordum aynaya bakmak istemiyordum sosyallesmek insan icine cikmak bile istemiyordum
sonra bir kitap okudum bu kilo verme surecinde kendimizle ilgili dusuncelerimiz o kadar etkili ki..
gozlerimi kapatiyorum ve de kendimi ideal kiloma ulasmis olarak hayal ediyorum, ne giydigimi, nasil hareket ettigimi, insanlarla nasil konustugumu hayal ediyorum, sonra gozlerimi acip aynada kendime bakiyorum. ben ayni benim, ayni karakter, ve o incecik vucut da benim (derinlerde bir yerde haha)..
dusunce gucu hastaliklar da olmak uzere pek cok konuda oldukca etkilidir, pozitif olmak lazim. neden boyleyim diye uzulmek yerine, kisa zamanda idealim olan bu kiloya ulasacagim diye dusunmeye gayret. veya sisman birine bakip off boyle olmam umarim demek yerine, zayif birine bakip iste ben boyle olmak istiyorum ve de olmamam icin hicbir sebep yok demek lazim. negatifleri atalim kafadan.. ise yariyor :O

günaydın sesiz topik nerdesiniz ben geldim kimse yoktu gidiyorum yürümeye sonra kahvaltımı yapıcam sonra ev işlerim var sonra ugrarım

ay hopiş kırıldınmı gel barışalım kız dedim pazar hopiş adaya gitmiştir kocasıyla

Son düzenleme:

Öff valla zor şey bu psikoloji olayları. Herşeyim tamda bir kilo problemim varmış gibi takıntı halini aldı bende. Mutlu olamıyorum. Ben sadece zayııfları görüyorum çevremde. Ayy diyom şuna bak çıtı pıtı biri daha geçiyo ayyy sıfır beden biri daha geçiyo ayy ben böyle zayıf olcam o üstündekini hayatta giymem kıymetini bilmiyolar :))) Ama dikkat ediyorum şimdiki gençler çok bilinçli ve sağlam geliyor.

Neyse, bu günkü menümüz;

08:30 1 yovita
10 fındık

10:00 1 elma
1 b. yeşilçay

12:00 1 elma
80 gr ton balığı
1 küçük ayran

14:00 1 elma
1 b. yeşilçay

16:00 1 elma
1 b. yeşilçay

18:00 1 elma
1 b. yeşilçay

yemede yanında yat yanii....

selam arkadaşlar....
nasılsınız...hepiniz umarım iyisinizdir...çok ihmal ettim takımı elimde olmadan yogunluktan dolayı..
tatil sonrası geçen hafta çok yogundum..evde gün vardı ve yine hafta içi misafirlerim..yarın da büyük bir misafir toplulugum olucak..temizlikti ikramdı derken hep yogun geçti..
bir de ben pskolojik olarak rejime ihanet ettim mi takıma gelesim gelmiyor..vicdan azabı gibi oluyor..
ama toparladım çok şükür..

Hoşbulduuk hemen üstüme alındım. 16 kiloyu nasıl verdin kardeş helaal olsun naptın de bana daa....

canım burda verdim bu kiloyu 3 ayda ara vermiştim geri döndüm yeşil çay ve 6 öğün beslendim çok dikkat ettim aç kalmadım kalori hesabı yaptım ve şükür geri almadım sadece 2 kilo oynadı 5 ay ara verip tekrar başladım diyete bakalım inşlh vericem ve hedefime ulaşıcam buraya gelip paylaşmak çok önemli motive oluyorsun ve şu yarışma için tutuyorsun boğazını umarım hepimiz ulaşırız hedefimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…