- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.481
edacım erkenden anne oldum 17 yaşımda kızımı kucagıma aldım beraber büyüdük şimdi ünüversitede okuyo onlarla gurur duyuyorum iyiki dogurmuşum onlar benim kardelenlerim tek okuyan benim kızlar bizim ailede
.sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir
aramıza hoşgeldın burada paylasımlar oldugu surece cok guzel vakıt gecırıyorsun motıvasyon super oluyor ama son zamanlarda fazla paylaşım yapamıyoruzama en kısa zamanda topıcıkımız daha motıve edıcı bır hal alıcak umarım
.sabah ikizlerim gözleme istediler onlara yaptım artanı hemen alt katta eltime gönderdim ama hiç yemedim kendime bir
hoşgeldin aramıza canım..Merhaba arkadaslar,
Sanirim bir mezun vermissiniz hayirli olsun darisi bizlere :)
Grupta yer varsa ben de katilmak istiyorum araniza
5 gundur diyetteyim iyi gidiyor bu yarisma da motivasyon acisindan harika olur diye dusunuyorum
hoşgeldinn...yeni gelen arkadaşlara bol paylaşımlı , az kalorili günler dilerimSelamlar.....
Takımınıza bende geldim.... Şu takım taklavat olayı beni biraz gaza getirir belkim...
kilom 62.3 hedefim 50 ama 55 falan da olur aman başında 5 olsunda.... Boy 1.56. Şu aralar elma diyeti yapıyorum bu gün tam 6 gün oldu 66 kilodan 62.3 e düştüm, maşallah barekallah.... Aylardır 66 yı oynatamayan biri olarak bir haftada bu kadar kilo vermek bir mucize. Ama tabi baya bi aç kaldım. Artık elma yemek işkence halini aldı. Pazar günü elma diyetime bir gün ara verip pazartesi gene başlıcam.
cornflakes kalori değerlerini bilmiyorum..o yüzden bi yorum yapamıycam ama kendini hemen çok kısıtlama..hee diyelimki bi kaçamak yaptın , o zaman yap sporunu , ver cezanı ki sende zaten yapmışsın sporunu..regl dönemi istah açılması bendede çok fazla oluyo...zero tavsiye ederim , bal gibi...tatlı isteğini köreltmende faydalı olabilir..Hosbulduk
Arkadaslar bir itirafim var. Dun gece yine dayanamayip bir kase cornflakes yedimnolcak bu gece yemeler bilmiyorum.. Sonra kendimi suclu hissedip uzun zamandir elbise askisi olarak kullandigimiz kondisyon bisikletine bindim bir 15 dakika kadar orta guclukte. Ordan mekikti bacak hareketiydi beldi derken saat neredeyse 2 olmustu. Dus alip yattim (iyi uyudum en azindan)
Bunu size soyluyorum cunku kendimi iyice suclu hssetmek ve bidaha su cornflakes kutularina yanasmamak istiyorum (en azindan gece!)
Bu arada adet donemim oldugu icin olabilir, birkac gundur tokluk hissi kayboldu sanki midem kara delik gibi birsey oldu haha
En azindan cikolatasiz tatlisiz geciriyorum bu haftayi bu benim icin buyuk basari :18:
Gece yeme konusunda beni azarlamak isteyen varsa cekinmesin sanirim buna ihtiyacim var kizlar.. Gunluk kalori alimi acisindan iyiyim asiri yemiyorum tatli hamur kola yok, bir tek su gec saatte yeme sorunum kaldi.
cornflakes kalori değerlerini bilmiyorum..o yüzden bi yorum yapamıycam ama kendini hemen çok kısıtlama..hee diyelimki bi kaçamak yaptın , o zaman yap sporunu , ver cezanı ki sende zaten yapmışsın sporunu..regl dönemi istah açılması bendede çok fazla oluyo...zero tavsiye ederim , bal gibi...tatlı isteğini köreltmende faydalı olabilir..
Hmm zero nedir bilmiyorumSu irmik tatlisindan yapayim dedim yagsiz olani, seker yerine splenda koyarak (tabi kivami pek olmuyor o zaman da). Ya da iste cornflakes (special k creamy berry crunch) veya weetabix cikolatali olan, onlar da tatli ihtiyacini kesiyor ama 150-200 kalori civarinda.
coca-cola zero canım..200 kalori civarı ise o zaman bir öğününü tatlıya ayırarak geçireceksin demektir..
Ayyyhhh yaaa ben ne zaman zayıflıcam yaaaGüzel güzel kıyafetler şööyle şıkır şıkır kot pantalonlar elbiseler giymek istiyorum ama bacaklarım göbeğim pörtlemesin istiyoruuuummm....... Bu haldeyken hiç bir şeyi kendime yakıştıramıyoruumm....
ay ay ay haftasonuda topiğe uğranırmış , mesajda atılırmış..gözlerime inanamadım bi an...amma velakin şu hoppiş nerde dememiş kimsevallahi kırıldım....beni soracak olursanız canlarım haftasonunu bol bol gezerek ve alışveriş yaparak geçirdim...birazda kaçamak yaptım ama fazla değil..
yapma o kadar kilolu degilsin, kisa zamanda o birkac kilo gidecek ve muhtesem goruneceksin o kesin, ama bence simdiden kendini sevmeye baslasan cok iyi olur..
ben asil kendimden nefret ediyordum aynaya bakmak istemiyordum sosyallesmek insan icine cikmak bile istemiyordum
sonra bir kitap okudum bu kilo verme surecinde kendimizle ilgili dusuncelerimiz o kadar etkili ki..
gozlerimi kapatiyorum ve de kendimi ideal kiloma ulasmis olarak hayal ediyorum, ne giydigimi, nasil hareket ettigimi, insanlarla nasil konustugumu hayal ediyorum, sonra gozlerimi acip aynada kendime bakiyorum. ben ayni benim, ayni karakter, ve o incecik vucut da benim (derinlerde bir yerde haha)..
dusunce gucu hastaliklar da olmak uzere pek cok konuda oldukca etkilidir, pozitif olmak lazim. neden boyleyim diye uzulmek yerine, kisa zamanda idealim olan bu kiloya ulasacagim diye dusunmeye gayret. veya sisman birine bakip off boyle olmam umarim demek yerine, zayif birine bakip iste ben boyle olmak istiyorum ve de olmamam icin hicbir sebep yok demek lazim. negatifleri atalim kafadan.. ise yariyor :O
günaydın kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben semaa
Hoşbulduuk hemen üstüme alındım. 16 kiloyu nasıl verdin kardeş helaal olsun naptın de bana daa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?