- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.861
sisem var onu sabahtan doldurursan disiplinli bir şekilde 2 ltmi içiyorum yoksa bende kışın ihmal ediyorum suyuBen 2 lt içmeye çalışıyorum bende suyu çok seven biri değilim ama evde de işyerinde de kendime böyle kocaman bir bardağım var ona su koyuyorum yavaş yavaş içiyorum işte önümde su olmasa hayatta aklıma gelmez yoksa
4 cuma var yılbaşına haftada 2 versem diye umut ediyorum dileğim1 ayda 8 kilomuhadi mervisim göster kendo
Hoşgeldin sevda im inşallah birlikte hedeflerimize ulasirizAdı: Sevda
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 2/ 4.5,2
Emziriyor musun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyorusun: Evet
Boy: 162
Kilo: 71.4
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum ve abur cubur
Bize kısaca kendini anlatır mısın: 30 yaşında 6 yıllık evliyim. En büyük zaafım dondurmaHer gün yiyebilirim. Söylediğim gibi 2 kızım var Bu kez çok kararlıyım kızlar, 58 kg olmak istiyorum
Tabi ki canımSağol baharcim bu hafta rakipmiyiz
aramıza hoşgeldin sevda ben bahar 32 yaşındayım bir oğlum var şuan çalışmıyorumAdı: Sevda
Bize kısaca kendini anlatır mısın: 30 yaşında 6 yıllık evliyim. En büyük zaafım dondurmaHer gün yiyebilirim. Söylediğim gibi 2 kızım var Bu kez çok kararlıyım kızlar, 58 kg olmak istiyorum
iyiler canım kucukbiraz hapsuruyor buyukte çok şükür daha iyi 2 gündür ateslenmedi antibiyotige devam
Çok şükür şeydam hüma ayaklandı artık odasında oyun falan oynuyor ateşi olmayınca daha kendine geldi suruplara devam. Gülsima da biraz hapsuruyor ona da ilaç niyetine ıhlamur adacayi veriyorum
Adı: Sevda
Gayet güzel canimMenü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 kase ton balıklı peynirli salata
6 7 tane fındık
Akşam 18.30
1 dilim ekmek
1 yumurtadan biberli omlet
Beyaz peynir
6 zeytin
Su 3 lt
Eminim çok güzeldir ama Almayayım canımGel beraber yiyelim yasom
Bb nedir acaba anlamadım:))
Menü güzel afiyet olsun
Keşke her gelen böyle olsa bizim için daha iyi
Kız sende gizli rakip mi seçtin beni
Sesinin cikmamasindn belliydi seni fındık toplamaya da gonderemeyiz mevsimi değil ağzına küreklemi vursam
bb
ekşi güzel canım
Kız doyuyor musun bu kadarxikla
hayırdır neden neredesin yaramazlık yapma
İnsan daha bir sınır oluyor işte
Şimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürer
bir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun
cikolari yemeye başlamış son pınarjelibon ne kız cocukmusun sen
Aha bir tane dahahayir profilimde potansiyel rakiptir yazıyorda ben mi bilmiyorum önüne gelen beni gözüne kestirmis o değilde herkese de rakibim bu gazla ben hala neden mezun olamadım ya
Gel bebek sende gel hepiniz birden gelin
Ay Yasemin nasıl özledim simit yemeyi bir bilsen
Ay dilek gözüm korkuyor valla bugün eltimin kızın doğum günü vardı gittik bı sürü güzel şey yapmış eline sağlık ama kendisi eşofmanla duruyor dedim git üstüne birşey giy bu tshirti yeni giydim dedi kızım yürü git düzgün birşey giy fotoğraf çekilirsiniz şimdi böyle olmaz salma kendini hemen bu ne be dedim değiştirdi eski halimden biliyorum insan çocuğa adiyor kendine bakmıyor valla
bu Tontis akıllara zarar ay iyi ki Tontis yok çevremde
Haklısın bana gorede çeşitli olsa iyi ama diyet listesinde böyle bakalim sonuç ne olacakİnşallah yaseminim eski tempoma bir dönsem başka bisey istemem 2 çocuk valla yordu beni
Kız birden vücudum ağrımaya başladı ve ateşim yükseldi ilaç almamak için zor duruyorum vücut savaşsın bakalım azicik
Sağol abla takayim bari yoksa gülsima da hastalanacak
güzel kahvaltı biraz daha çeşitli olabilir sanki
Şifa olsun canım
Hadi bismillah
Senin menüler niye bana az geliyor anlamadım gitti
Sağol canım
Soğan suyudu fayda ediyor Şeyda
Ne güzel yazmışsın abla valla kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum bazen
tamam abla bol su tüketmeye gayret ediyorhn
Oyuncaklar ne kadar pahalı ya valla insan alırken açıyor almasa olmuyor
Revani gözüme çarptı ve yeşillik yok hic
kızdım abla az sonra uyandır çok uykum geldi dedi
Bu su işi ne kötü iş yawwww ıcmiyorum dün bugün ama okuldayken içiyorum yine 1 lt bu ara suyu çoğaltmak hedefimAkşam şart değil cnm gündüz gelsende yeter
Listenin dışına çıktığın zaman onuda belirt cnnc
Su hala icmiyonmu
Guzel başlangıç cnm
yürüyüşlerin tempolu spor yuruyusumu cnm
Menüde daha iyi
Baska bibsüpriz olmasın :))
Neden
Nicin
ne yapacan :))
Burda herseyimizi anlatiyoz
3 gün abla becerebilirsemne ödülü kizzz dur bi bismillah :)
Gerisi güzel
Bugün için guzel cnm
Haftada kaç gün spora gitcektin
Hemde ne şenlik küllerimizden doğuyoruzListeye giriliyor mu hafta
Desene kaptanım senlik var cuma zayıflama guruplarinda bu hafta itibariyle
Hiç kanarmıyım abla 1.5 senedir daha yeni motive olduğumu hissediyorum inadım tuttumu yaparım :)Kandırma benim azimli cekirgemi :)
Dilek iyi hatırladın valla pınar ne oldu komşuna hala aynımı @Pnrrr-20@Pnrrr-20 yanlış hatirlamiyorsam karşı komsun komşucugun fazla suyunu çıkarmıştı naptınız şuan nasıl iliskin
Dilekde küçük değil ekim haberin olsun :) ama çok fenadır kv ile yaşayan tanıdığım en özgür kadındır kendisi :)seni yaradana kurban sen baştan işi biliyorsun gülüm ben 35 inden sonra öğrendim :)
Maşallah diyeydin dostmu düşmanmı kendi tontiş ya herkesi tontiş yapacakayy bir de kek vardı bir tabak dolusu onu kendi yapmış şerbetlileri hazır almış öğleden önce mesaj atmış diğer komşular gidecekmiş beni de çağırmış eşim öğle geliyor diye ben gitmedim öğleden sonra da ben onu çağırınca tabaklara doldurup getirmiş ikramlıklarını:)
Başınız sağolsunSağolun..
Insallah bu sefer son olur mefkuş
Misafirliktemiydin açsın tabi ikramlıkları yedinSon pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadar
Sahur
Yok
İftar(17:30)
1 türk kahvesi
20:00
5 tane yaprak sarma
1 üçgen börek
2 tane mercimek köftesi
1yk patates salatası
Zuhal abla sorarsa başı çok agriyordu uyudu deyinbeni gören duyan olmadı ona göre
Çok acımasızsın abla çooookÖzetle direk diskalifiye desek anlasirmiyiz
En güzeli dilek ayar vermeden olmuyorRabbim gönlüne göre versin canım
Benim yan komsuda öyleydi ya ilk taşındığim zaman dedim bu kadın bana aşık :)aynı bloktan lakin iki kat üstten ev aldım 1 sene sonra ona bile üzüldü bu sefer katımdaki komsudan kıskanmaya başlayınca sen dedim dur orda ben hayatta gelemem böyle seylere zaten komsuculuk oyniyacak zamanim yok benim
O olaydan sonra mesafemi koydum şimdi ayda bir günümüz oluyor orda görüşüyoruz bişey lazım olunca kapımı çalıyor tatlı gelip tatlı gidiyor anliycan
Bende diyom var bişeyler sevilayda yoksa iyi verirsin senGünaydın kızlar dune regl oldum bugün tartıldım çok güzel bir eksi gördüm çok sevindim bu eksi cumaya kadar devam eder inşallah
Ne çiğ köfteymiş tümgün afiyet olsun :))Hanımlar dun cok yogundum dunki menumu yazayım geçmiş e öyle bakim
Sabah 3 çiğ köfte
Ara 1 kahve 2 kayısı
Öğlen 2 d.ekmek 7 çiğ köfte sebze
Ara 1 avuç kuru üzüm 3 d.mandalina
Akşam 1 kase kıyma 2 kasik yeşil fasulye 1 çiğ köfte
1.5 lt su
Bende içemiyorum telefonuma su içme uygulaması varmış onu indirdim hatırlatma gelince içiyorumKizlar su icme.duruminuz nedir gunde 3 litre 4 litre icen ben suan içemiyorum yarim.bardakda tikaniyorum midem bulaniyor neden olabilir
Wuuuuu merve gözlerim yandı helalKızlar yılbaşına 1 ay var
Hedefler gelsinmiii
mefkurem 102.3/96/-6.3
seydan94 69.9/64/-5.9
Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
Pnrrr-20 67.5 / 64/-3.5
ekim2009 80.5/78.5/-2.0
Nanekekik 73.6/70/3.6
Poni Bon 83.4/83.9/+0.5
Askrhpozitif 87,8/80/-7,8
Son mesajdan alintilayiniz
Hoşgeldin sevda başarılarAdı: Sevda
Hoşgeldin sevdacigim aramizaAdı: Sevda
Bilemedim ama ben de bu ay 6 kilo vermeyi hedefliyorum 103.500-6=97.500 hedefim bu ay için böyleKızlar yılbaşına 1 ay var
Hedefler gelsinmiii
mefkurem 102.3/96/-6.3
seydan94 69.9/64/-5.9
Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
Pnrrr-20 67.5 / 64/-3.5
ekim2009 80.5/78.5/-2.0
Nanekekik 73.6/70/3.6
Poni Bon 83.4/83.9/+0.5
Son mesajdan alintilayiniz
Afiyet olsun güzel menü canımMenü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 kase ton balıklı peynirli salata
6 7 tane fındık
Akşam 18.30
1 dilim ekmek
1 yumurtadan biberli omlet
Beyaz peynir
6 zeytin
Su 3 lt
Bilmiyor kiBb nedir acaba anlamadım:))
güzel menü afiyet olsunMenümü yazıp bir geçmişe bakayım
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim peynir
Içinde yeşillik havuç turp ve avakoda olan salata
1 dilim aycicekli ekmek
13.00
1 aktivia
2 ceviz
3 hurma
15.00
2 ceviz ( bugün ceviz ve hurma çok yedim tatlı krizi sanirim)
Saat 17.00
Peynirli salata
3 bardak su
Bütün günü çiğ köfteyle götürmüşsün. Ben de çok severim ara öğünlerinde meyve ve kuru meyveyi birlikte yemissin yanında mutlaka biraz yogurt yada süt yenmeliymiş ben de diyeyisyenden öğrendim. Meyve yogurt yada kuruyemiş süt gibi şekeri dengeliyorHanımlar dun cok yogundum dunki menumu yazayım geçmiş e öyle bakim
Sabah 3 çiğ köfte
Ara 1 kahve 2 kayısı
Öğlen 2 d.ekmek 7 çiğ köfte sebze
Ara 1 avuç kuru üzüm 3 d.mandalina
Akşam 1 kase kıyma 2 kasik yeşil fasulye 1 çiğ köfte
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?