Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben jelibon cok severim atistirmakilar arasinda vazgecilmezim o yuzden almiyorum eve normalde

Hahaha kizz delisin haa iyi idare etmissin ama durumu ben bide cekingenim ole laf soliyemem falan yani ama mesafe koyunca anladi tabi hatta hala bazen der ben arayip sormasam yazcagin yok diye ama bana hergun gorusmek ters neyseki bu konuda anlasabildik

Benim öyle gecikmem olmuyor normalde ama işte mevsim değişimlerinde falan normal gerçi bi kaç gün de ama beni rahatsız ediyor işte

Hmm anladim cnm tabi hep dakik olunca farkli bende genel olark 2-3 gun hep gecikir ndirende de 1 haftayi bulur
Hala yokmu gelen giden

Günaydın tünaydın

Günaydın kızlar dune regl oldum bugün tartıldım çok güzel bir eksi gördüm çok sevindim bu eksi cumaya kadar devam eder inşallah

Ayyy ne güzel haber kız o zaman ne o hedef bak ne güzel gidiyor da o kadar da garantici olma yaw

Yok canım hala

Biz arabsdayiz tele bakamiyom midem bulanıyor

Kız sevilay 2 kilo hedefimi olur

Birbirinize iyi bakın
Akşam otele gidince gelirim anca
Gecmis olsun abla Miden niye bulanıyor ya ben çocuklardan düzgün okuyamadım onu haftalık Hedef sandım düzeltecem abla iyi yolculuklar

Hanımlar dun cok yogundum dunki menumu yazayım geçmiş e öyle bakim
Sabah 3 çiğ köfte
Ara 1 kahve 2 kayısı
Öğlen 2 d.ekmek 7 çiğ köfte sebze
Ara 1 avuç kuru üzüm 3 d.mandalina
Akşam 1 kase kıyma 2 kasik yeşil fasulye 1 çiğ köfte
1.5 lt su

Merhaba kızlar, davet etmişsiniz geldim

Hoşgeldinnnn ilk sayfada kurallarımız var onları bi oku istersen canım benim adım şeyda 25 yaşındayım iç mimarım evliyim iki kızım var şu an güncel 69.9 kiloyum bakalım hedef 60 kilolarımız yakın sanırım biraz kendinden bahsedebilirmisin tatlım ?

Kızlar yılbaşına 1 ay var

Hedefler gelsinmiii

mefkurem 102.3/96/-6.3
seydan94 69.9/64/-5.9
Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
Pnrrr-20 67.5 / 64/-3.5
ekim2009 80.5/78.5/-2.0

Son mesajdan alintilayiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…