- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.821
Menü güzel afiyet olsun
Keşke her gelen böyle olsa bizim için daha iyi
Kız sende gizli rakip mi seçtin beni
Sesinin cikmamasindn belliydi seni fındık toplamaya da gonderemeyiz mevsimi değil ağzına küreklemi vursam
bb
ekşi güzel canım
Kız doyuyor musun bu kadarxikla
hayırdır neden neredesin yaramazlık yapma
İnsan daha bir sınır oluyor işte
Şimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürer
bir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun
cikolari yemeye başlamış son pınarjelibon ne kız cocukmusun sen
Aha bir tane dahahayir profilimde potansiyel rakiptir yazıyorda ben mi bilmiyorum önüne gelen beni gözüne kestirmis o değilde herkese de rakibim bu gazla ben hala neden mezun olamadım ya
Gel bebek sende gel hepiniz birden gelin
Ay Yasemin nasıl özledim simit yemeyi bir bilsen
Ay dilek gözüm korkuyor valla bugün eltimin kızın doğum günü vardı gittik bı sürü güzel şey yapmış eline sağlık ama kendisi eşofmanla duruyor dedim git üstüne birşey giy bu tshirti yeni giydim dedi kızım yürü git düzgün birşey giy fotoğraf çekilirsiniz şimdi böyle olmaz salma kendini hemen bu ne be dedim değiştirdi eski halimden biliyorum insan çocuğa adiyor kendine bakmıyor valla
bu Tontis akıllara zarar ay iyi ki Tontis yok çevremde
Rabbim gönlüne göre versin canım
Benim yan komsuda öyleydi ya ilk taşındığim zaman dedim bu kadın bana aşık :)aynı bloktan lakin iki kat üstten ev aldım 1 sene sonra ona bile üzüldü bu sefer katımdaki komsudan kıskanmaya başlayınca sen dedim dur orda ben hayatta gelemem böyle seylere zaten komsuculuk oyniyacak zamanim yok benim
O olaydan sonra mesafemi koydum şimdi ayda bir günümüz oluyor orda görüşüyoruz bişey lazım olunca kapımı çalıyor tatlı gelip tatlı gidiyor anliycan
Benim öyle gecikmem olmuyor normalde ama işte mevsim değişimlerinde falan normal gerçi bi kaç gün de ama beni rahatsız ediyor işte
Günaydın kızlar dune regl oldum bugün tartıldım çok güzel bir eksi gördüm çok sevindim bu eksi cumaya kadar devam eder inşallah
Sağol tatlimOoo supermis sevindim senin adina canimm
Merhaba kızlar, davet etmişsiniz geldim
HoşgeldinMerhaba kızlar, davet etmişsiniz geldim
Gunaydınnn
Günaydın kızlar dune regl oldum bugün tartıldım çok güzel bir eksi gördüm çok sevindim bu eksi cumaya kadar devam eder inşallah
Ben jelibon cok severim atistirmakilar arasinda vazgecilmezim o yuzden almiyorum eve normalde
Hahaha kizz delisin haa iyi idare etmissin ama durumuben bide cekingenim ole laf soliyemem falan yani ama mesafe koyunca anladi tabi hatta hala bazen der ben arayip sormasam yazcagin yok diye ama bana hergun gorusmek ters neyseki bu konuda anlasabildik
Hmm anladim cnm tabi hep dakik olunca farkli bende genel olark 2-3 gun hep gecikir ndirende de 1 haftayi bulur
Hala yokmu gelen giden
Gecmis olsun abla Miden niye bulanıyor ya ben çocuklardan düzgün okuyamadım onu haftalık Hedef sandım düzeltecem abla iyi yolculuklarBiz arabsdayiz tele bakamiyom midem bulanıyor
Kız sevilay 2 kilo hedefimi olur
Birbirinize iyi bakın
Akşam otele gidince gelirim anca
Merhaba kızlar, davet etmişsiniz geldim
Cnm ben suan 112.1 imKızlar yılbaşına 1 ay var
Hedefler gelsinmiii
mefkurem 102.3/96/-6.3
seydan94 69.9/64/-5.9
Sweetyy83 74.4/ 69.4/ -4
Pnrrr-20 67.5 / 64/-3.5
Son mesajdan alintilayiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?