- 27 Kasım 2018
- 119
- 224
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.901
Ben galiba yorumlama konusunda beceriksizim bana kalırsa kurabiye çukulata krema sosis olmamış ama senin kilondaki birisi için normalse işte onu bilmiyorum sonuçta benim için çok fazla
Sosis ciko kurabiye bunlar olmasa daha güzelmis canım
Canim kurabiye bol yeseydin
Pnrrr-12 yuruyuslerim kosu bandinda yarim saat 3 de yarim saat 4 de oluryor.kac puan 1 mi 2 mi.
baslangic olarak bu tempoda basladim.65 e dustukten sonra biraz interval kosu yapmaya baslayacagim.su an kas olussun istemiyorum.
Haklisiniz kizlar daha dikkat edicem duzenlemem lazim menulerimi diät modundan cikmistim herseyden az da olsa yiyordum birden duzene girmek zor oluyor haliyle
2 kurabiye yedim diye hemen sevinme bakiyimm
Tamamdir tesekkurlerBantta yuruyus 3 puan canim ama seviyeleri bilemiyorum smdi 3veya4 demissin ama sen 3 den hesapla 30 dk ise 30x3 =90puan ediyor cnm
Valla ne diyeyim bir an umutlanmadim degil
Aramıza hoşgeldin ben poni. 29 yaşmda 1 kız annesiyim ikinci kızım yolda nasipse.meslektaşız. d.iznine ayrılmayı dört gözle bekliyorumAdı: Sevda
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 2/ 4.5,2
Emziriyor musun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyorusun: Evet
Boy: 162
Kilo: 71.4
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum ve abur cubur
Bize kısaca kendini anlatır mısın: 30 yaşında 6 yıllık evliyim. En büyük zaafım dondurmaHer gün yiyebilirim. Söylediğim gibi 2 kızım var Bu kez çok kararlıyım kızlar, 58 kg olmak istiyorum
canım bu bisküvi nin modeli nedir acaba bir sade oluyor bir çikolatalı bir kremalı vs ona gorede kalori artıyorMenum
11.00
peynir zeytin
domates salatalik
1 dilim ekmek
14.00
kivi
1/2biskuvi
18.00
corba
salata
kofte
Spor yok.yarin 2 kat yaparim.
brokoli li yumurta ilk kez duydum nasıl tadı bizim burda casurla yapıyorlar oda benzer bir ot güzelde oluyor birde mercimek köftesi kaç adetOglumu uyutup elime telefonu anca alabiliyorum
Menu
Sabah 11.30
Brokolili yumurta
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmwz
Yesillik
Öğlen 15.30
4 yk bamya
2 yk pilav
2 yk yogurt
Aksam 18.30
1 tabak kucuk boy mercimek koftesi
Salata ayran
21 30 gibi yarim mandalina yarim nar
3 lt su 1 limonli soda 1 fincan yesilcay 40 dk yürüyüşPnrrr-12 Mefkurem
Cnm brokoliyi küçük kucuk dograyop kapya biberide ayni sekilde beraber zeytinyagi ile pisiriyroum ustune yumurta kiriyorum mukemmel oluyor ve asiri tok tutuyor . Adet seklidnde yapmadimki kucuk pasta tabagi kadar vardicanım bu bisküvi nin modeli nedir acaba bir sade oluyor bir çikolatalı bir kremalı vs ona gorede kalori artıyor
brokoli li yumurta ilk kez duydum nasıl tadı bizim burda casurla yapıyorlar oda benzer bir ot güzelde oluyor birde mercimek köftesi kaç adet
Az kalmış canım dayan :)Aramıza hoşgeldin ben poni. 29 yaşmda 1 kız annesiyim ikinci kızım yolda nasipse.meslektaşız. d.iznine ayrılmayı dört gözle bekliyorum
Madem tadı güzel denemek lazım yumurta sebzeli olunca daha tok tutuyor afiyet olsunCnm brokoliyi küçük kucuk dograyop kapya biberide ayni sekilde beraber zeytinyagi ile pisiriyroum ustune yumurta kiriyorum mukemmel oluyor ve asiri tok tutuyor . Adet seklidnde yapmadimki kucuk pasta tabagi kadar vardi
Canim ici kremali disi cikolata kapli.bir pakette 8 tane varcanım bu bisküvi nin modeli nedir acaba bir sade oluyor bir çikolatalı bir kremalı vs ona gorede kalori artıyor
brokoli li yumurta ilk kez duydum nasıl tadı bizim burda casurla yapıyorlar oda benzer bir ot güzelde oluyor birde mercimek köftesi kaç adet
gülüm suyu içmeyince bedenin susuz kalma korkusundan önceki suları tutar bırakmaz eğer düzenli günde 3-3.5 litre kadar içersen bir kaç gün sonra bedenin tamam su geliyor tutmama gerek yok diyip normale döner ödemleri atar tartıda normal kilon görünür senin kilona göre düşünürsek 5-6 hatta 7-8 kilo bile ödemin olabilirBu su işi ne kötü iş yawwww ıcmiyorum dün bugün ama okuldayken içiyorum yine 1 lt bu ara suyu çoğaltmak hedefim
dilek küçük değil ama çoktan işi biliyor kızzz onun için öyle yazdım kimisi doğuştan yada çocukluktan bilir ben şunun şurasın da 4 senedir kime nasıl davranacağımı bilip uyguluyorum , bak şimdi kv ile yaşayıp böyle de özgür olunca daha da saygı duymaya başladım keseli kanguruma :)3 gün abla becerebilirsem
Hemde ne şenlik küllerimizden doğuyoruz
Hiç kanarmıyım abla 1.5 senedir daha yeni motive olduğumu hissediyorum inadım tuttumu yaparım :)
Dilek iyi hatırladın valla pınar ne oldu komşuna hala aynımı @Pnrrr-20
Dilekde küçük değil ekim haberin olsun :) ama çok fenadır kv ile yaşayan tanıdığım en özgür kadındır kendisi :)
Maşallah diyeydin dostmu düşmanmı kendi tontiş ya herkesi tontiş yapacak
Başınız sağolsun
Misafirliktemiydin açsın tabi ikramlıkları yedin
Çok acımasızsın abla çooook
En güzeli dilek ayar vermeden olmuyor
Bende öyle dipdibe olayını sevmiyorum olamam da
Bende diyom var bişeyler sevilayda yoksa iyi verirsin sen
Ne çiğ köfteymiş tümgün afiyet olsun :))
Bende içemiyorum telefonuma su içme uygulaması varmış onu indirdim hatırlatma gelince içiyorum
Wuuuuu merve gözlerim yandı helal
Hoşgeldin sevda başarılar
Allah azmini daim etsin hep birlikte hedefimize en yakın sürede ulaşalım
Azar azar iç canım bir siseye yada bardaga su koy iki yudum iç biraz bekle tekrar iç ben hava soğuk olduğu için ilik su yada sekersiz bitki çayı içiyorumKizlar su icme.duruminuz nedir gunde 3 litre 4 litre icen ben suan içemiyorum yarim.bardakda tikaniyorum midem bulaniyor neden olabilir
Hoşgeldin canımAdı: Sevda
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 2/ 4.5,2
Emziriyor musun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyorusun: Evet
Boy: 162
Kilo: 71.4
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum ve abur cubur
Bize kısaca kendini anlatır mısın: 30 yaşında 6 yıllık evliyim. En büyük zaafım dondurmaHer gün yiyebilirim. Söylediğim gibi 2 kızım var Bu kez çok kararlıyım kızlar, 58 kg olmak istiyorum
Maşallah 3 lt su menude cok iyi afiyet olsun canimMenü
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 kase ton balıklı peynirli salata
6 7 tane fındık
Akşam 18.30
1 dilim ekmek
1 yumurtadan biberli omlet
Beyaz peynir
6 zeytin
Su 3 lt
Rakıdem bu menü olmamış pideyi 3 - 4 tane goturseydinKızlar menüm
Sabah(10:30)
2 yumurtadan omlet
1 kivi
3 çeri domates
1 kk peynir
Ara(13:30)
1 minicik muz
Kahve
Akşam(18:00)
1/2 kuşbaşılı pide
1 ayran
Su: 2 lt Spor: 35 dk eliptikPnrrr-12 140 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?