Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben galiba yorumlama konusunda beceriksizim bana kalırsa kurabiye çukulata krema sosis olmamış ama senin kilondaki birisi için normalse işte onu bilmiyorum sonuçta benim için çok fazla

Sosis ciko kurabiye bunlar olmasa daha güzelmis canım

Haklisiniz kizlar daha dikkat edicem duzenlemem lazim menulerimi diät modundan cikmistim herseyden az da olsa yiyordum birden duzene girmek zor oluyor haliyle

Canim kurabiye bol yeseydin

2 kurabiye yedim diye hemen sevinme bakiyimm

Pnrrr-12 yuruyuslerim kosu bandinda yarim saat 3 de yarim saat 4 de oluryor.kac puan 1 mi 2 mi.
baslangic olarak bu tempoda basladim.65 e dustukten sonra biraz interval kosu yapmaya baslayacagim.su an kas olussun istemiyorum.

Bantta yuruyus 3 puan canim ama seviyeleri bilemiyorum smdi 3veya4 demissin ama sen 3 den hesapla 30 dk ise 30x3 =90puan ediyor cnm

Oglumu uyutup elime telefonu anca alabiliyorum
Menu
Sabah 11.30
Brokolili yumurta
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmwz
Yesillik
Öğlen 15.30
4 yk bamya
2 yk pilav
2 yk yogurt
Aksam 18.30
1 tabak kucuk boy mercimek koftesi
Salata ayran
21 30 gibi yarim mandalina yarim nar
3 lt su 1 limonli soda 1 fincan yesilcay 40 dk yürüyüş Pnrrr-12 Mefkurem

Menüm
Kahve çok az kuru üzüm 1 ceviz
Kahvalti11-12 gibi
sebzeli omlet küçük bir parça peynir sebze 2 çiğ köfte 1 d.ekmek
Ara 1 kase çorba havuç
Akşam 19- 20.00
2 kaşık bulgur pilavı yeşil fasulye yemeği salata çok az turşu 1 d.ekmek çok az yagsiz peynir
2lt su 1 maden suyu spor yok

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin ben poni. 29 yaşmda 1 kız annesiyim ikinci kızım yolda nasipse.meslektaşız. d.iznine ayrılmayı dört gözle bekliyorum

Menum
11.00
peynir zeytin
domates salatalik
1 dilim ekmek

14.00
kivi
1/2biskuvi

18.00
corba
salata
kofte

Spor yok.yarin 2 kat yaparim.
canım bu bisküvi nin modeli nedir acaba bir sade oluyor bir çikolatalı bir kremalı vs ona gorede kalori artıyor

brokoli li yumurta ilk kez duydum nasıl tadı bizim burda casurla yapıyorlar oda benzer bir ot güzelde oluyor birde mercimek köftesi kaç adet

Cnm brokoliyi küçük kucuk dograyop kapya biberide ayni sekilde beraber zeytinyagi ile pisiriyroum ustune yumurta kiriyorum mukemmel oluyor ve asiri tok tutuyor . Adet seklidnde yapmadimki kucuk pasta tabagi kadar vardi

Cnm brokoliyi küçük kucuk dograyop kapya biberide ayni sekilde beraber zeytinyagi ile pisiriyroum ustune yumurta kiriyorum mukemmel oluyor ve asiri tok tutuyor . Adet seklidnde yapmadimki kucuk pasta tabagi kadar vardi
Madem tadı güzel denemek lazım yumurta sebzeli olunca daha tok tutuyor afiyet olsun

Canim ici kremali disi cikolata kapli.bir pakette 8 tane varsaka saka.suntalardan.ben seviyorum.yogurtla falan da guzel oluyor

Bu su işi ne kötü iş yawwww ıcmiyorum dün bugün ama okuldayken içiyorum yine 1 lt bu ara suyu çoğaltmak hedefim
gülüm suyu içmeyince bedenin susuz kalma korkusundan önceki suları tutar bırakmaz eğer düzenli günde 3-3.5 litre kadar içersen bir kaç gün sonra bedenin tamam su geliyor tutmama gerek yok diyip normale döner ödemleri atar tartıda normal kilon görünür senin kilona göre düşünürsek 5-6 hatta 7-8 kilo bile ödemin olabilir

dilek küçük değil ama çoktan işi biliyor kızzz onun için öyle yazdım kimisi doğuştan yada çocukluktan bilir ben şunun şurasın da 4 senedir kime nasıl davranacağımı bilip uyguluyorum , bak şimdi kv ile yaşayıp böyle de özgür olunca daha da saygı duymaya başladım keseli kanguruma :)

Kizlar su icme.duruminuz nedir gunde 3 litre 4 litre icen ben suan içemiyorum yarim.bardakda tikaniyorum midem bulaniyor neden olabilir
Azar azar iç canım bir siseye yada bardaga su koy iki yudum iç biraz bekle tekrar iç ben hava soğuk olduğu için ilik su yada sekersiz bitki çayı içiyorum

iyi aksamlar kizceler
diyet yeni basladigim icin cok fazla kismadim
1 2 gun gecis donemi olsun diye.
dun
sabah : 2 tane tahta gibi kosele gibi olan form biskuvi 2 3 cay
oglen biraz kiyma sotenin ustune yumurta ve peynirden omlet
ceyrek yarisi ekmek
ara elma
aksam bir tabak bulgur pilavi ve etli nohut yemegi turşu ve kuru sogan
normalde cok tursu yemem tansiyondan dolayi ama cok canim cekti

bugun
sabah yarim simit cay(disardaydim)
oglen bir gobit et doneri ve ayrani kizimla yedim yarisi yani(disardaydim)
aksam 2 3 kasik nohut yemegi ve oglumun kalan iki isirim doneri
biide baklava
kocis diyeti bilmiyor yine baklava alip gelmis ben de dedim annemlere gidelim orda yiyelim ondan böyle oldu
simdide bir cennet hurmasi yarimda minik armut .
cok sey yemis gibi gozukuyor ama cok aciktim duzensizdi cunku
hersey daha iyi olacak ama

Hoşgeldin canım
Maşallah 3 lt su menude cok iyi afiyet olsun canim
Kızlar menüm
Sabah(10:30)
2 yumurtadan omlet
1 kivi
3 çeri domates
1 kk peynir

Ara(13:30)
1 minicik muz
Kahve

Akşam(18:00)
1/2 kuşbaşılı pide
1 ayran

Su: 2 lt Spor: 35 dk eliptik Pnrrr-12 140 puan
Rakıdem bu menü olmamış pideyi 3 - 4 tane goturseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…