Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
13:00(kolum kanadım kalkmıyordu dışarıdan söyledim)
2 dilim pizza

20:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Yarım tabak peynirli makarna

Su :2litre
Spor yok
Biraz karbonlu olmuş ama sınırlı yemişsin afiyet olsun mervecim
Haftaya da iyi bir eksi gelecek galiba tatlım afiyet olsun canim

evet haklisin sagol canim kendim yaptım birazda çok olmuş gördükce de yedim

kendini 2 d.durmana maşallah[/QUOTE]
gülüm benim yöntem suyu çiğneme sanatı denen yudum yudum sürekli içmek ve evet yemeği yavaş iyice çiğnemek çok işe yarıyor ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum (acıkmam 6-7 saati buluyor iki öğün yiyorum zaten öğle ve akşam)ve cidden yavaşım artık zaten istesem de büyük lokma ağzıma alıp hızlı yiyemiyorum çeneme kramp giriyor (hastalığımdan)
eltimin 3 kızı var 3 ü de aşırı zayıf büyük olan 25 yaşın da tedavi görecek kadar zayıf yazın kv de onlar da olunca yemekten soğursun diyor eşim, o kadar küçük lokmalar alıyor ki ağzına ve çooook uzun çiğniyor izlemeye kalksan iştahın cidden gider , zayıflar asla çok hızlı yemiyor kesinlikle

Muz yeme kabiz yapiyor diyorlar.
hedeflerimiz yakinmis.insallah kisa surede veririz.
muzu ara sıra yersen kabız yapma ihtimali var sık sık yersen yapmaz potasyum ağırlıklı olduğu için çok faydalı bence yanına sıcak sütte oldu mu üstüne de tarçın ohh mis gibi çok açken kurtarıcı:)

hoş geldin gülümmm
bak burası sana nasıl iyi gelecek kuzuların daha küçük hem de çalışıyorsun eve gelince anne isterler yanın da normal olarak , işi gücü çok kafana takmayıp uykunu yeterince alsan bile çok güzel zayıflayacaksın yaşamın hareketli 2 küçük çocukla nasıl olmasın demii:) burada da menü paylaşınca insan gün boyu ne yediğini neyi kaçırdığını çok güzel takip edebiliyor bu bile fazla ıvır zıvır yemeyi engelliyor psikolojik olarak lafın kısasıı gelsinnnnn eksi rakamlarrrr

Canim ici kremali disi cikolata kapli.bir pakette 8 tane varsaka saka.suntalardan.ben seviyorum.yogurtla falan da guzel oluyor
iyi canım o zaman afiyet olsun

kendini 2 d.durmana maşallah
gülüm benim yöntem suyu çiğneme sanatı denen yudum yudum sürekli içmek ve evet yemeği yavaş iyice çiğnemek çok işe yarıyor ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum (acıkmam 6-7 saati buluyor iki öğün yiyorum zaten öğle ve akşam)ve cidden yavaşım artık zaten istesem de büyük lokma ağzıma alıp hızlı yiyemiyorum çeneme kramp giriyor (hastalığımdan)
eltimin 3 kızı var 3 ü de aşırı zayıf büyük olan 25 yaşın da tedavi görecek kadar zayıf yazın kv de onlar da olunca yemekten soğursun diyor eşim, o kadar küçük lokmalar alıyor ki ağzına ve çooook uzun çiğniyor izlemeye kalksan iştahın cidden gider , zayıflar asla çok hızlı yemiyor kesinlikle[/QUOTE]ablacim bu şekilde beslenme ne zamandir yapıyorsun rahatsızlığın nedir
Evet ya güzel tesbit hakikaten iştahın kaçıyor bizim de bir arkadaş vardı herkes sofradan kalkıyor bakıyorsun o bir sofrada yavaş yediğinden tabağını bitiremiyordu bi deri bi kemikdi
Demek ki yavaş yemeği bile sadece hayatımıza geçirsk çok yol alırız ayrıca gulum demen çok nazikçe bir davranış teşekkür ler

afiyet şifa olsun ev yapımıymış da oh ohh hepsi enerji kas olsun sana :)
Allah razı olsun ablacim elde yogurmak uğraştırıcı standli mikser olmasa uğraşmam herhalde

yarın muzla bende kakaolu hindisyan cevizli toplar yapıp kahvenin yanından yemeği planlıyorum hem bitter sevgimi böylelikle karsiliyorum

Bugünki menum
Sabah
1 küçük tost peynir zeytintinn 1b kahve
Ara
3 kare cikolata, yarım elma yarım armut
Öğlen
1 tb yoğurtlu brokoli 2 sigara böreği
Aksam
Bir avuç fıstık 1 ceviz 1 kase şehriye corbasi
Su 2 lt
Spor yok

Menum
13:00(kolum kanadım kalkmıyordu dışarıdan söyledim)
2 dilim pizza

20:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Yarım tabak peynirli makarna

Su :2litre
Spor yok
Normalde karbon çok ama hastasın iki bebek birşey diyemiyorum kuzu afiyet olsun
pınar kocayı bulunca akşam bisküvi keyfine mi gectin
tatlım meyve porsiyonun normal ama sabah kahvaltıda hem iki yumurta hem iki dilim ekmek çok olur ya bir yumurta peynir iki dilim ekmek yada iki yumurta ekmek 1

kendini 2 d.durmana maşallah[/QUOTE]
2 dilim ekmek 1 yağ 2 et yerine canım ama tabi bazı pideler çok büyük ve kalın oluyor benim yediğim yer tasher taş fırın incecik
Menum
11.00
peynir zeytin
domates salatalik
1 dilim ekmek

14.00
kivi
1/2biskuvi

18.00
corba
salata
kofte

Spor yok.yarin 2 kat yaparim.
Miktarları yaz kız böyle bakınca çok az görünüyor çünkü ayrıca yorma kendini haftaya benimle yarışırken lazım olacak
Pnrrr-12 yuruyuslerim kosu bandinda yarim saat 3 de yarim saat 4 de oluryor.kac puan 1 mi 2 mi.
baslangic olarak bu tempoda basladim.65 e dustukten sonra biraz interval kosu yapmaya baslayacagim.su an kas olussun istemiyorum.
aslında spor hocası bana egimsiz programı önermişti hani varya hafızada ki onda birle baslamalisin eğim basen yapıyormus

Muz yeme kabiz yapiyor diyorlar.
hedeflerimiz yakinmis.insallah kisa surede veririz.
Şehir efsanesi canım o kişiden kişiye değişir ama yıllarca muzdan korkuttular inusilin direncin yoksa normal bir meyve oda
Daha once diyette yilbasina girmedim.o gun her sey serbest miyoksa yilbasindan once tuyeyim
Yılbaşı hangi güne geliyor bı bak salı büyük ihtimalle abartmadan yenir ama cumaya herkes fiyasko oluyor o ayrı aramızda ha deme kimseye
afiyetle güzel menü

Çiğ köfteler bitti mi sonunda
Çok karışık olmuş ve bol karbonlu eşine söylemeyecek misin diyetini canım istemiyor filan de bence yoksa senin için zor olur
Hoşgeldin canım

Maşallah 3 lt su menude cok iyi afiyet olsun canim

Rakıdem bu menü olmamış pideyi 3 - 4 tane goturseydin
3-4 mu kız diyette olmasam hadi olsun bir 3-4 nasıl yeyim sen hiç heveslenme sporu 60 dk tamamladım 240 point
abla ya

Herkese iyi geceler kızlar yarın daha da güzel menüler görürüz inşallah evdeki çocuklara,kocalara , sizi her gördüğünde bedeninizi incelediği halde iyisin iyi boşver diyen sinsi akrabaya dosta , ay sen kilo mu aldım deyip burnu büyüyen fitne fucurlara uymayın ... Hedefimiz belli kolay olmayacak ama biz zaten zoru severiz

Hahhaha ablaa ne guldum ya cok fenasin  hazir cocukda istiyoruz fena olmaz dimi

ablacim bu şekilde beslenme ne zamandir yapıyorsun rahatsızlığın nedir
Evet ya güzel tesbit hakikaten iştahın kaçıyor bizim de bir arkadaş vardı herkes sofradan kalkıyor bakıyorsun o bir sofrada yavaş yediğinden tabağını bitiremiyordu bi deri bi kemikdi
Demek ki yavaş yemeği bile sadece hayatımıza geçirsk çok yol alırız ayrıca gulum demen çok nazikçe bir davranış teşekkür ler

Allah razı olsun ablacim elde yogurmak uğraştırıcı standli mikser olmasa uğraşmam herhalde

yarın muzla bende kakaolu hindisyan cevizli toplar yapıp kahvenin yanından yemeği planlıyorum hem bitter sevgimi böylelikle karsiliyorum[/QUOTE]
troid bezlerim alındıktan sonra fibromiyalji denen bir hastalığım oldu tedavisi yok diyorlar boyunda da düzleşme var daha doğrusu dümdüz olmuş o ikisi de çene kaslarını etkiliyor ama çok büyük sıkıntım yok allaha şükür
gülsün o yüzden gülüm diyorum bence tüm çocuklar da kadınlar da güldür sadece suyunu güneşini (sevgiyi) iyi alamayınca az soluyorlar
yavaş yemek cidden çok etkili ilk başlar da unutmalar olsada her sofraya oturunca yavaş yiycem diye kendi kendine telkinde bulununca hatırlarsın zamanla alışkanlık haline gelir zaten 2 senedir belki biraz daha uzun zamandır bu şekilde besleniyorum yemek yedikten sonra ağzına bir leblebi tanesi bile koymazsan 4 saat sonra yağ yakan leptin hormonu çalışmaya başlar öğün aralarını o yüzden 5 saatten kısa tutmuyorum zaten acıkmıyorum bazen 8 saati buluyor acıkmam
yüzde 70 oranın da bitter bulursan gündüz 2 kare yiyebilirsin bence zayıflamaya, yorgunluğa iyi geldiğini söylüyor uzmanlar ve tabii kadınlara afrodizyak etkisi var :)

Çok doğru gerçektn

Az kalmış canım dayan :)
Branşın nedir?
Branşm okulöncesi. Kızım3.5 yaşında o da benm sınıfımda köy okulundayım kızım sürekli hasta o yzden izne ayrılmayo çok istiyorm. Senin branşın ne?

gülüm çok kısmışsın gibime geldi allahtan çerez var ama onun dışın da tok tutacak bir şey yok sanki

2 dilim ekmek 1 yağ 2 et yerine canım ama tabi bazı pideler çok büyük ve kalın oluyor benim yediğim yer tasher taş fırın incecik

Miktarları yaz kız böyle bakınca çok az görünüyor çünkü ayrıca yorma kendini haftaya benimle yarışırken lazım olacak
aslında spor hocası bana egimsiz programı önermişti hani varya hafızada ki onda birle baslamalisin eğim basen yapıyormus

Şehir efsanesi canım o kişiden kişiye değişir ama yıllarca muzdan korkuttular inusilin direncin yoksa normal bir meyve oda

Yılbaşı hangi güne geliyor bı bak salı büyük ihtimalle abartmadan yenir ama cumaya herkes fiyasko oluyor o ayrı aramızda ha deme kimseye
afiyetle güzel menü

Çiğ köfteler bitti mi sonunda

Çok karışık olmuş ve bol karbonlu eşine söylemeyecek misin diyetini canım istemiyor filan de bence yoksa senin için zor olur

3-4 mu kız diyette olmasam hadi olsun bir 3-4 nasıl yeyim sen hiç heveslenme sporu 60 dk tamamladım 240 point
abla ya [/QUOTE]
ne var baharım yalan mı kız en iyi kalori yakan spor yatak sporu belki bilmeyenler vardır öğrensinler diye yazdıydımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…