- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.921
Biraz karbonlu olmuş ama sınırlı yemişsin afiyet olsun mervecimMenum
13:00(kolum kanadım kalkmıyordu dışarıdan söyledim)
2 dilim pizza
20:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Yarım tabak peynirli makarna
Su :2litre
Spor yok
Haftaya da iyi bir eksi gelecek galiba tatlım afiyet olsun canimBugunki menum
Kahvalti 12:00
2 dilim ekmek, 1sosis, zeytin, 1kk peynir
Domates salatalik
Ara 16:00
1 yesil elma
Meyveli yogurt
Aksam 18:30
bonfile tavuk sote kremali ve salata
Ara 20:00
Ihlamur cayi
2 tahinli kurabiye + 1 kare cuko
2lt Su
Spor yok
evet haklisin sagol canim kendim yaptım birazda çok olmuş gördükce de yedimyavaş yemek gerçekten çok önemli ben yavaş yiyip çok kilolu olan görmedim
afiyet olsun abla guzel menu
en azından hedefine çok yok kolay gelsin
afiyet olsun yarım pide acaba kaç dilim ekmeğe tekabül ediyor
çok güzel tebrikler
ya çok seviyorum kendim yaptım birde sut yapıyor
çok gelmedi bana afiyet olsun
"eyledi, post: 58079143, member: 49549"]Bütün günü çiğ köfteyle götürmüşsün. Ben de çok severim ara öğünlerinde meyve ve kuru meyveyi birlikte yemissin yanında mutlaka biraz yogurt yada süt yenmeliymiş ben de diyeyisyenden öğrendim. Meyve yogurt yada kuruyemiş süt gibi şekeri dengeliyor
afiyet şifa olsun ev yapımıymış da oh ohh hepsi enerji kas olsun sana :)Evet haklısın canım suyu artırmaliyim çiğ köfte ev yapımı yok yakmadi
muzu ara sıra yersen kabız yapma ihtimali var sık sık yersen yapmaz potasyum ağırlıklı olduğu için çok faydalı bence yanına sıcak sütte oldu mu üstüne de tarçın ohh mis gibi çok açken kurtarıcı:)Muz yeme kabiz yapiyor diyorlar.
hedeflerimiz yakinmis.insallah kisa surede veririz.
Denim cnm.bende normalde cok severim su icmeyi kitlendim bu araAzar azar iç canım bir siseye yada bardaga su koy iki yudum iç biraz bekle tekrar iç ben hava soğuk olduğu için ilik su yada sekersiz bitki çayı içiyorum
hoş geldin gülümmmAdı: Sevda
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 2/ 4.5,2
Emziriyor musun: Hayır
Meslek: Öğretmen
Şu anda çalışıyorusun: Evet
Boy: 162
Kilo: 71.4
Hedef:58
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum ve abur cubur
Bize kısaca kendini anlatır mısın: 30 yaşında 6 yıllık evliyim. En büyük zaafım dondurmaHer gün yiyebilirim. Söylediğim gibi 2 kızım var Bu kez çok kararlıyım kızlar, 58 kg olmak istiyorum
iyi canım o zaman afiyet olsunCanim ici kremali disi cikolata kapli.bir pakette 8 tane varsaka saka.suntalardan.ben seviyorum.yogurtla falan da guzel oluyor
gülüm benim yöntem suyu çiğneme sanatı denen yudum yudum sürekli içmek ve evet yemeği yavaş iyice çiğnemek çok işe yarıyor ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum (acıkmam 6-7 saati buluyor iki öğün yiyorum zaten öğle ve akşam)ve cidden yavaşım artık zaten istesem de büyük lokma ağzıma alıp hızlı yiyemiyorum çeneme kramp giriyor (hastalığımdan)evet haklisin sagol canim kendim yaptım birazda çok olmuş gördükce de yedim
kendini 2 d.durmana maşallah
Allah razı olsun ablacim elde yogurmak uğraştırıcı standli mikser olmasa uğraşmam herhaldeafiyet şifa olsun ev yapımıymış da oh ohh hepsi enerji kas olsun sana :)
yarın muzla bende kakaolu hindisyan cevizli toplar yapıp kahvenin yanından yemeği planlıyorum hem bitter sevgimi böylelikle karsiliyorummuzu ara sıra yersen kabız yapma ihtimali var sık sık yersen yapmaz potasyum ağırlıklı olduğu için çok faydalı bence yanına sıcak sütte oldu mu üstüne de tarçın ohh mis gibi çok açken kurtarıcı:)
Normalde karbon çok ama hastasın iki bebek birşey diyemiyorum kuzu afiyet olsunMenum
13:00(kolum kanadım kalkmıyordu dışarıdan söyledim)
2 dilim pizza
20:00
1 tabak Sehriye corbasi
1 tabak yoğurtlu karnabahar
Yarım tabak peynirli makarna
Su :2litre
Spor yok
pınar kocayı bulunca akşam bisküvi keyfine mi gectinBugunki menum
Kahvalti 12:00
2 dilim ekmek, 1sosis, zeytin, 1kk peynir
Domates salatalik
Ara 16:00
1 yesil elma
Meyveli yogurt
Aksam 18:30
bonfile tavuk sote kremali ve salata
Ara 20:00
Ihlamur cayi
2 tahinli kurabiye + 1 kare cuko
2lt Su
Spor yok
tatlım meyve porsiyonun normal ama sabah kahvaltıda hem iki yumurta hem iki dilim ekmek çok olur ya bir yumurta peynir iki dilim ekmek yada iki yumurta ekmek 1Kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize, hoş bulduk, sağ olun, var olun :)
Bu da benim bugünkü menüm efendim:
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 yumurtadan omlet
Kk az peynir
3 hurma
Öğle:
1 kase yoğurt
Fındık, fıstık, badem vs
Ara:
3 hurma
Yarım mandalina
Akşam:
Hamsi
Salata
Yerli muz
Nasıl sizce, tecrübesizim malum, aydınlatın beni :)
Hurma çok seviyorum ve tatlı isteğimi kesiyo, sizce kilo vermemi yavaşlatır mı?
evet haklisin sagol canim kendim yaptım birazda çok olmuş gördükce de yedimyavaş yemek gerçekten çok önemli ben yavaş yiyip çok kilolu olan görmedim
afiyet olsun abla guzel menu
en azından hedefine çok yok kolay gelsin
afiyet olsun yarım pide acaba kaç dilim ekmeğe tekabül ediyor
çok güzel tebrikler
ya çok seviyorum kendim yaptım birde sut yapıyor
çok gelmedi bana afiyet olsun
"eyledi, post: 58079143, member: 49549"]Bütün günü çiğ köfteyle götürmüşsün. Ben de çok severim ara öğünlerinde meyve ve kuru meyveyi birlikte yemissin yanında mutlaka biraz yogurt yada süt yenmeliymiş ben de diyeyisyenden öğrendim. Meyve yogurt yada kuruyemiş süt gibi şekeri dengeliyor
Miktarları yaz kız böyle bakınca çok az görünüyor çünkü ayrıca yorma kendini haftaya benimle yarışırken lazım olacakMenum
11.00
peynir zeytin
domates salatalik
1 dilim ekmek
14.00
kivi
1/2biskuvi
18.00
corba
salata
kofte
Spor yok.yarin 2 kat yaparim.
aslında spor hocası bana egimsiz programı önermişti hani varya hafızada ki onda birle baslamalisin eğim basen yapıyormusPnrrr-12 yuruyuslerim kosu bandinda yarim saat 3 de yarim saat 4 de oluryor.kac puan 1 mi 2 mi.
baslangic olarak bu tempoda basladim.65 e dustukten sonra biraz interval kosu yapmaya baslayacagim.su an kas olussun istemiyorum.
Şehir efsanesi canım o kişiden kişiye değişir ama yıllarca muzdan korkuttular inusilin direncin yoksa normal bir meyve odaMuz yeme kabiz yapiyor diyorlar.
hedeflerimiz yakinmis.insallah kisa surede veririz.
Yılbaşı hangi güne geliyor bı bakDaha once diyette yilbasina girmedim.o gun her sey serbest miyoksa yilbasindan once tuyeyim
afiyetle güzel menüOglumu uyutup elime telefonu anca alabiliyorum
Menu
Sabah 11.30
Brokolili yumurta
2 dilim.ekmek
1 tk tahin pekmwz
Yesillik
Öğlen 15.30
4 yk bamya
2 yk pilav
2 yk yogurt
Aksam 18.30
1 tabak kucuk boy mercimek koftesi
Salata ayran
21 30 gibi yarim mandalina yarim nar
3 lt su 1 limonli soda 1 fincan yesilcay 40 dk yürüyüşPnrrr-12 @mefkurem
Çiğ köfteler bitti mi sonundaMenüm
Kahve çok az kuru üzüm 1 ceviz
Kahvalti11-12 gibi
sebzeli omlet küçük bir parça peynir sebze 2 çiğ köfte 1 d.ekmek
Ara 1 kase çorba havuç
Akşam 19- 20.00
2 kaşık bulgur pilavı yeşil fasulye yemeği salata çok az turşu 1 d.ekmek çok az yagsiz peynir
2lt su 1 maden suyu spor yok
Çok karışık olmuş ve bol karbonlu eşine söylemeyecek misin diyetini canım istemiyor filan de bence yoksa senin için zor oluriyi aksamlar kizceler
diyet yeni basladigim icin cok fazla kismadim
1 2 gun gecis donemi olsun diye.
dun
sabah : 2 tane tahta gibi kosele gibi olan form biskuvi 2 3 cay
oglen biraz kiyma sotenin ustune yumurta ve peynirden omlet
ceyrek yarisi ekmek
ara elma
aksam bir tabak bulgur pilavi ve etli nohut yemegi turşu ve kuru sogan
normalde cok tursu yemem tansiyondan dolayi ama cok canim cekti
bugun
sabah yarim simit cay(disardaydim)
oglen bir gobit et doneri ve ayrani kizimla yedim yarisi yani(disardaydim)
aksam 2 3 kasik nohut yemegi ve oglumun kalan iki isirim doneri
biide baklava
kocis diyeti bilmiyor yine baklava alip gelmis ben de dedim annemlere gidelim orda yiyelim ondan böyle oldu
simdide bir cennet hurmasi yarimda minik armut .
cok sey yemis gibi gozukuyor ama cok aciktim duzensizdi cunku
hersey daha iyi olacak ama
Hoşgeldin canım
Maşallah 3 lt su menude cok iyi afiyet olsun canim
Rakıdem bu menü olmamış pideyi 3 - 4 tane goturseydin
abla yaPnrrr-12 kız pınarım geneli senin çukoya tahinli kurabiyeye yazmış yaa beni biliyorsan ben de yazmasam şişerim çatlarım , kız nasıl olsa evdesin en hızlı kalori yakma sporunu yap bence nasıl olsa yediklerin o enerjiyi verir ki sana, aganigi naganigi
Pnrrr-12 kız pınarım geneli senin çukoya tahinli kurabiyeye yazmış yaa beni biliyorsan ben de yazmasam şişerim çatlarım , kız nasıl olsa evdesin en hızlı kalori yakma sporunu yap bence nasıl olsa yediklerin o enerjiyi verir ki sana, aganigi naganigi
Biraz karbonlu olmuş ama sınırlı yemişsin afiyet olsun mervecim
Haftaya da iyi bir eksi gelecek galiba tatlım afiyet olsun canim
ablacim bu şekilde beslenme ne zamandir yapıyorsun rahatsızlığın nediriyi canım o zaman afiyet olsun
gülüm benim yöntem suyu çiğneme sanatı denen yudum yudum sürekli içmek ve evet yemeği yavaş iyice çiğnemek çok işe yarıyor ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum (acıkmam 6-7 saati buluyor iki öğün yiyorum zaten öğle ve akşam)ve cidden yavaşım artık zaten istesem de büyük lokma ağzıma alıp hızlı yiyemiyorum çeneme kramp giriyor (hastalığımdan)
eltimin 3 kızı var 3 ü de aşırı zayıf büyük olan 25 yaşın da tedavi görecek kadar zayıf yazın kv de onlar da olunca yemekten soğursun diyor eşim, o kadar küçük lokmalar alıyor ki ağzına ve çooook uzun çiğniyor izlemeye kalksan iştahın cidden gider , zayıflar asla çok hızlı yemiyor kesinlikle
Çok doğru gerçektngülüm benim yöntem suyu çiğneme sanatı denen yudum yudum sürekli içmek ve evet yemeği yavaş iyice çiğnemek çok işe yarıyor ben diyet yapmıyorum acıkınca yiyorum (acıkmam 6-7 saati buluyor iki öğün yiyorum zaten öğle ve akşam)ve cidden yavaşım artık zaten istesem de büyük lokma ağzıma alıp hızlı yiyemiyorum çeneme kramp giriyor (hastalığımdan)
eltimin 3 kızı var 3 ü de aşırı zayıf büyük olan 25 yaşın da tedavi görecek kadar zayıf yazın kv de onlar da olunca yemekten soğursun diyor eşim, o kadar küçük lokmalar alıyor ki ağzına ve çooook uzun çiğniyor izlemeye kalksan iştahın cidden gider , zayıflar asla çok hızlı yemiyor kesinlikle
Branşm okulöncesi. Kızım3.5 yaşında o da benm sınıfımda köy okulundayım kızım sürekli hasta o yzden izne ayrılmayo çok istiyorm. Senin branşın ne?Az kalmış canım dayan :)
Branşın nedir?
gülüm çok kısmışsın gibime geldi allahtan çerez var ama onun dışın da tok tutacak bir şey yok sankiBugünki menum
Sabah
1 küçük tost peynir zeytintinn 1b kahve
Ara
3 kare cikolata, yarım elma yarım armut
Öğlen
1 tb yoğurtlu brokoli 2 sigara böreği
Aksam
Bir avuç fıstık 1 ceviz 1 kase şehriye corbasi
Su 2 lt
Spor yok
2 dilim ekmek 1 yağ 2 et yerine canım ama tabi bazı pideler çok büyük ve kalın oluyor benim yediğim yer tasher taş fırın incecikNormalde karbon çok ama hastasın iki bebek birşey diyemiyorum kuzu afiyet olsun
pınar kocayı bulunca akşam bisküvi keyfine mi gectin
tatlım meyve porsiyonun normal ama sabah kahvaltıda hem iki yumurta hem iki dilim ekmek çok olur ya bir yumurta peynir iki dilim ekmek yada iki yumurta ekmek 1
evet haklisin sagol canim kendim yaptım birazda çok olmuş gördükce de yedim
kendini 2 d.durmana maşallah
Helal valla her yiğidin harcı değil 60 dk eliptik yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?