Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yeni başladığımız için bu hafta herkesten min. yüzde 1.5 istiyorum
Ona göre onleminizi alın
Cuma bahanelerle gelmeyin

Benim vermem gereken min. - 1.6 yüzde 1.56 yapıyor
Herkes hesabını yapsın
benim ne kadar abla ben yeni baslamadim.artik 1 ay 1 haftalik.doguma gun sayiyorummm

kız mefkuşummm iyi ki gittiniz yaaa valla gözüm de canlandı ben bile duygulandım gözlerim doldu çok güzel süpriz oldu kızına rabbim nice nice sağlıklı ömürler versin ona da tüm evlatlarına sana ailene de inşallah hep böyle mutlu huzurlu kılsın rabbim

Hoş bulduk canım :))
Evet çok hareketli bir yaşamım var gerçekten, hep birlikte gelsin eksileeeerrrrr :)
Maşallah sen ne güzel kilo vermişsin öyle...
ben ufak ufak ağır ağır gidiyorum ama hep eksiye doğru gidiyorum allaha şükür biraz sabırlı olmak lazımmış 2-3 ayda vereyim diye abuk subuk diyetler şok kürler yersizmiş varsın 3-4 sene olsun gidiyor ya şükür :)

ne var baharım yalan mı kız en iyi kalori yakan spor yatak sporu belki bilmeyenler vardır öğrensinler diye yazdıydımm
Ay yok abla ya oda şehir efsanesiymis yoksa ben tığ gibi olmalıydım
Helal valla her yiğidin harcı değil 60 dk eliptik yapmak
Sağol canım

Günün menüsünü güzel atlatmıssin abla kızında çok sevinmiş ne güzel
O şişko halı sonra zayıflayınca atarsın bize
Hep diyorlar senin olmayan diyeti ve sporu yapıyorsundur ki vücut gece gece cildiriyor hadi ben azimli Yasemino istiyorum gizli rakibim
Olsun ben beğendim akşamda açılmasıysan sorun yok unutma liste giriş kilosundan fazla olamazsın hadi eritmeye baslayalim
Yeni başladığımız için bu hafta herkesten min. yüzde 1.5 istiyorum
Ona göre onleminizi alın
Cuma bahanelerle gelmeyin

Benim vermem gereken min. - 1.6 yüzde 1.56 yapıyor
Herkes hesabını yapsın
1.2 vermem gerekli artık Perşembe bakacağız duruma göre
North River benden miktar sormuss bak sennnnn.hemen yazayim dunku miktariii

zeytin 3 tane
peynir 30 gr
domates salata yarim

kivi 2 dilim

kofte 2 tane
salata 5 catal
corba 4 kasik
kız sonra nasıl azaltacaksin acaba

gunaydin rakippp.kavurmali yumurtani yedin miii

Iyy kavurmali yumurta hic sevmemm saglikli bir kahvalti yaptim az sonrada elma mandlin vey greyfurt yiyebilirim

North River benden miktar sormuss bak sennnnn.hemen yazayim dunku miktariii

zeytin 3 tane
peynir 30 gr
domates salata yarim

kivi 2 dilim

kofte 2 tane
salata 5 catal
corba 4 kasik

Aaa rakibem hic oluyormu boyle azcik azcik herseyden bol bol yesene hem hic pasta borek corek yok hasta olursun dikkat et kendine can bogazdn gelir

kendimi yilbasina sakliyorum.bizde bayagi kalabalik olur.bir tek o gun dayanamam yemege heralde

Kayinvalde ile oturan en özgür kadın sevdim bunuhak istenmez alınır sözünü destur edinmiş olabilirim evliliğimde kv 15 yıldır aynı evi paylaşıyorum eksileri olduğu kadar artıları da oldu beraber yaşamanın elhamdülillah çok huzurlu ve mutlu bir aileyiz Rabbim hiç bir zaman Darda bırakmadı bunun en büyük etkilerinden biri kayinvaldemin duası ve Rabb'im mükafatı olaraj görüyorum..
Nazi kaprisi bütün gün kocamı anlatayim siz dinleyin halkeride eksileri olsun :)
Lakin hayattaki tek sınavım bu olsun yeterki çocuklarımla eşimle sagliklarliyla imtihan edilmeyim gerisi kolay

Evet haklısın bu hafta su içme işini tamamen on planda tutacağım bu hafta çarşamba günü diyetisyene gittiğimde güzel bir sonuçla karşılaşmak istiyorum

Selam kızlar yoğun bir pazar gününden merhaba :)
Oğlumun okulda dersanede toplantısı var oradan oraya koşturuyoruz
Evde beni deli etsede milyon kez yediklerini masandan mutfağa götür desemde kardeşini sinir edip bana cinnet geçirirse de onla gurur duyuyorum:)
Sınıfı sorunlu bir sınıf orta sonda bu sene ergenlikleri başlamış bir süre erkek çocuğu ile okuyor buna rağmen bütün öğretmenlerin teşekkürunu aldık bugün saygısı ahlaki ve başarısı ile övgülere boğulduk:)
Türkçe öğretmeni sınıfta sadece poyraza anlatıyorum dersi kıyamette kopsa sinifta o sadece benim gözümün içine bakıp beni dinliyor dedi ,daha ne ister bir anne dimi ama :)

4 cuma var yılbaşına haftada 2 versem diye umut ediyorum dileğim

Hoşgeldin sevda im inşallah birlikte hedeflerimize ulasiriz
Doğum kiloları 1,emziyorsun 2,çocuklar bı okadar enerji harcatiyordur 3.yani kesinlikle verirsin bacım çok zorlanmiycaksin bile sen yaparsın panpa:)

Evet haklısın bu hafta su içme işini tamamen on planda tutacağım bu hafta çarşamba günü diyetisyene gittiğimde güzel bir sonuçla karşılaşmak istiyorum
Bacım sabah ilk iş su şişesini doldurup masaya koyarsan ve gün içinde onu bitirmeyi hedeflersen o şişe bitiyor kendimden biliyorum!)

Huhu pazar ehaveyi mi var üzerinizde bende 45dk eliptik yaptım az sonra yemek yiyeceğim akşam geç yeriz yine balık günü malum ekmeksiz balık salata çorba yiyeceğim
Bende hamsi aldım pek iştahlı yemesemde şifa niyetine onu yiyecem akşam

Bende bı haberde okumuştum 250 kalori harcatiyor diye ,hiç utanmadim diyetisyene sordum olabilir enerji harcıyorsun sonuçta demişti gülerek:)
Ayrıca test Edip onaylamistim ertesi sabah hep eksi cikiyoedum ben:))

Bence gayet güzel afiyet olsun

Masallah dileğim Allah bozmasin
Bende hamsi aldım pek iştahlı yemesemde şifa niyetine onu yiyecem akşam
Bol bol somon ye canım
Bende bı haberde okumuştum 250 kalori harcatiyor diye ,hiç utanmadim diyetisyene sordum olabilir enerji harcıyorsun sonuçta demişti gülerek:)
Ayrıca test Edip onaylamistim ertesi sabah hep eksi cikiyoedum ben:))
haha ben neden artı çıkıyorum tabi ki bir enerji ama abartılacak kadar değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…