- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.001
bende öğlen misafirlik akşam misafirlik idare etmeye çalıştımBugün hiç cikolata gibi cis yiyecekler yemedim Ama biraz karbonlu oldu yarın daha iyi olur inşallah sende durumlar ne rakibem
Bence kötü değil canımBugünki menum
Sabah
1 Tereyagda yumurta iki dilim ekmek peynir zeytin 1b sekersiz kahve
Öğlen 3 kaşık menemen 1 kase yoğurt 1dilim ekmek
Akşam
Bir çipura balık bol salata bir kaç çatal fırında patates 1 salatalık turşusu 1dilim ekmek
2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun canım su az olmuş tabiBugünkü menü
Sabah 10.30
Beyaz peynir
6 kaşık menemen
8 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
3 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık tavuk sote
Akşam 19.30
5 kaşık tavuk sote
Salata
Su 1.5 lt falan anca oldu
Akşam bir meyve mi ? Birde greyfut iki porsiyon ediyor öğlen bir porsiyon yemişsinBugunki menu
Kahvalti 12:30
2 dilim ekmek ile kasarli tost,
4 zeytin, 1kk peynir
domates salatalik
Ara 16:30
1 greyfurt, 1yesil elma
Aksam 18:00
2 kepce karnibahar corbasi
1 kofte, 2 dilim firin patates, 3 dilim patlican
Cacik ve Salat
Ara 20:00
1 kase meyveli yogurt, 2ceviz
2lt su
Spor yok
Ayy ona da geçti tuhhKüçük kızı acile gotuyoruz kızlar bir toparlanmadik
KesinlikleBel agrisi ve gogus agrisi ile uyandim bu siralar gogsum.cok agriyor yan tarafları filan sirt agrisi vururmu ki kizlar bilemedim bi doktora gitmek gerek galiba
akşam ki dolmalar çok olmuş sanki kuru patlıcan dimi yanlış anlamadımMenü
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
2 parca sucuk
3 dilim.patates az yagda pisirdim
2 dilim kepek ekmek
Yesillik
Oglen 15.30
3 adet mercimek kofte
Soda
Aksam 18.30
5 adet lahana sarmasi
4 adet kuru dolma
Salata yogurt
Su 3 lt spor yokMefkurem
ben gece geç yeyip yattım hatta bir saatte bekliyordum ama kilo veremedim almadım ama veremedim de yarın sahura kalkacağım iki üç günde öyle deneyecegim bakalimYarin oruc tutayim diyorum sahura mi kalksam yiyip.mi yatsam.bilemedim tavsiyesi olan vsr mi
Süper olmuş helvada içinde ukte kalmamışMenü
Sabah (10:30)
2 yumurta 1 inin sarısı yenmedi
Tere
5 top peynir
4 zeytin
Ara(12:30)
1 fincan sütlü kahve
2 ceviz
Öğle (15:00)
1.5 kepçe çorba
4 YK tavuk sote
Muska kadar börek peynirli fırında
Akşam(18:30)
10 tane hamsi
Salata
1/3 mısır ekmeği (1 üçgen dilimin)
2 çatal un helvası tadına baktım
Su:2.5lt spor:45dk eliptik @Pnrrr-20 180 puan
Anaaaa bulaştımı onada hey Allahım acil şifalar inşallah ne düğünmüş arkadaşKüçük kızı acile gotuyoruz kızlar bir toparlanmadik
Yeseydin kız içinde kalmasaydıBugün hiç cikolata gibi cis yiyecekler yemedim Ama biraz karbonlu oldu yarın daha iyi olur inşallah sende durumlar ne rakibem
Hahayyyy kokmuş sendeBen senin gibi 12 de sarma dolma yemiyorum datlum
Afiyet olsun menü güzel pazar günleri bende ne yedim kafamda zor topluyorum aslında ahali evde oluyo yoğun oluyorumEvde olduğum tek gün bugün olduğu için pek düzenli beslenemedim temizlik vs ile uğraşmaktan
Kahvaltı (12.00)
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
10 adet siyah zeytin
Domates
1 portakal
Ara (16.00)
Çeyrek haşhaşlı poğaça (aslında çeyrek bile sayılmaz, ucundan tattım ama olsun yazayım :)
2 hurma
Bir arada 3 parça bitter çikolata attım ağzıma
Akşam (19.30)
1 kase yoğurt çorbası
1 adet mandalina
Kız Edibe geldin mi sendeMerhaba canım arkadaşlarım,
Geri dönmenize çok ama çok sevindim. 85 kilo civarlarında izne ayrılmıştım. Bir süre korudum ama veremeyince döneyim dedim. Baktım ki grup dağılmış. Diğer grupların hiç birine başlamak içimden gelmedi. Tesadüfen geldiğinizi görünce heyecanla katılayım dedim. 10 kilomu da aldım geldim. 95 kilo oldum rezil bir durum derken sizin de çoğunlukla aldığını görünce ne yalan söyleyeyim biraz rahatladım. Gerçi boyumun 1.60 olduğu düşünülürse hala en tombik benim, siz üzülmeyinBen fark edene kadar baya yazışmışsınız, hepsini okuyamadım yarın sabahtan itibaren hem diyete ve menü yazmaya hem de aktif olarak yazmaya başlıyorum. Hepinizi çok özlemişim Kilo aldıkça sağlığımda bozuluyor. Bu sefer başarmak zorundayım başka şansım yok, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Hatta hedefimi 65 olarak güncellemek istiyorum. 9. takım olarak birincilik tahtını bırakmayalım. Mefkurem istersen 85 olana kadar free listede kalayım, takım ortalaması düşmesin. Bu sefer düzenli olarak spor yapmayı düşünüyorum. Kondisyon bisikleti de aldım.
Bu aradaPoni Bon ve @Keseli kanguru bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. askrhpozitif senin de bebeğin hayırlı olsun, güle güle büyüt. @seydan94 ben de senin menüleri takip etmeyi düşünüyorum, Habinar Yaseminciğim gibi
Mefkurem burada saat farkı TR'ye göre üç saat, seninle gece muhabbetlerini özledim. Evde değilsin galiba şimdi, dönünce muhabbet ederiz
Yarın görüşmek üzere
Biraz gözler üzerimde olduğu için aldım iki çatal malesef bezdum artık diyetteyik demektenSüper olmuş helvada içinde ukte kalmamış
Afiyet olsun kokoreci evde mi yaptınMenüm
Sabah 11
2 yumurta ile peynirli omlet
2 zeytin
3 kaşık kıyma
Akşam 18:30
1 porsiyon kokoreç sandviç ekmeğin yarısına koydum
1 bardak ayran
Az önce 4-5 kayısı kurusu
Su 2 litre
düzensiz ama kötu bir menü değil canımEvde olduğum tek gün bugün olduğu için pek düzenli beslenemedim temizlik vs ile uğraşmaktan
Kahvaltı (12.00)
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
10 adet siyah zeytin
Domates
1 portakal
Ara (16.00)
Çeyrek haşhaşlı poğaça (aslında çeyrek bile sayılmaz, ucundan tattım ama olsun yazayım :)
2 hurma
Bir ara da 3 parça bitter çikolata attım ağzıma
Akşam (19.30)
1 kase yoğurt çorbası
1 adet mandalina
Spor olarak da temizlik yaptım olur mu? :))
Ah ne güzel olur. Yine de hasas ve biraz alıngan bir yapım olduğunu hatırlatayım, çok acıtmadan dövünKız Edibe geldin mi sendebak bu defa herkes mezun olacak yapamiyorim yedim dersen
hoş geldin canoomAh ne güzel olur. Yine de hasas ve biraz alıngan bir yapım olduğunu hatırlatayım, çok acıtmadan dövünKolay değil yılların alışkanlıkları. Sana da maşallah kuzum, zor veriyorum diye üzülüyordun ama yine iyi korumuşsun bravo valla. Bu sefer hem kolay gitsin hem de kalıcı olsun inşallah. Yakında senden de bebek haberleri bekliyoruz
Ay dur ben çok kararsızım resmen ovulasyonngunleri kaçıyorum adamdanAh ne güzel olur. Yine de hasas ve biraz alıngan bir yapım olduğunu hatırlatayım, çok acıtmadan dövünKolay değil yılların alışkanlıkları. Sana da maşallah kuzum, zor veriyorum diye üzülüyordun ama yine iyi korumuşsun bravo valla. Bu sefer hem kolay gitsin hem de kalıcı olsun inşallah. Yakında senden de bebek haberleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?