Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bel agrisi ve gogus agrisi ile uyandim bu siralar gogsum.cok agriyor yan tarafları filan sirt agrisi vururmu ki kizlar bilemedim bi doktora gitmek gerek galiba

Menü
Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
2 parca sucuk
3 dilim.patates az yagda pisirdim
2 dilim kepek ekmek
Yesillik
Oglen 15.30
3 adet mercimek kofte
Soda
Aksam 18.30
5 adet lahana sarmasi
4 adet kuru dolma
Salata yogurt
Su 3 lt spor yok Mefkurem

Bugün hiç cikolata gibi cis yiyecekler yemedim Ama biraz karbonlu oldu yarın daha iyi olur inşallah sende durumlar ne rakibem
bende öğlen misafirlik akşam misafirlik idare etmeye çalıştım

Bence kötü değil canım
Bugünkü menü
Sabah 10.30
Beyaz peynir
6 kaşık menemen
8 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 14.30
3 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık tavuk sote
Akşam 19.30
5 kaşık tavuk sote
Salata
Su 1.5 lt falan anca oldu
Afiyet olsun canım su az olmuş tabi
Akşam bir meyve mi ? Birde greyfut iki porsiyon ediyor öğlen bir porsiyon yemişsin
Küçük kızı acile gotuyoruz kızlar bir toparlanmadik
Ayy ona da geçti tuhh
Bel agrisi ve gogus agrisi ile uyandim bu siralar gogsum.cok agriyor yan tarafları filan sirt agrisi vururmu ki kizlar bilemedim bi doktora gitmek gerek galiba
Kesinlikle
akşam ki dolmalar çok olmuş sanki kuru patlıcan dimi yanlış anlamadım

Yarin oruc tutayim diyorum sahura mi kalksam yiyip.mi yatsam.bilemedim tavsiyesi olan vsr mi
ben gece geç yeyip yattım hatta bir saatte bekliyordum ama kilo veremedim almadım ama veremedim de yarın sahura kalkacağım iki üç günde öyle deneyecegim bakalim

Menü
Sabah (10:30)
2 yumurta 1 inin sarısı yenmedi
Tere
5 top peynir
4 zeytin

Ara(12:30)
1 fincan sütlü kahve
2 ceviz

Öğle (15:00)
1.5 kepçe çorba
4 YK tavuk sote
Muska kadar börek peynirli fırında

Akşam(18:30)
10 tane hamsi
Salata
1/3 mısır ekmeği (1 üçgen dilimin)
2 çatal un helvası tadına baktım

Su:2.5lt spor:45dk eliptik @Pnrrr-20 180 puan

Süper olmuş helvada içinde ukte kalmamış

Menüm
Sabah 11
2 yumurta ile peynirli omlet
2 zeytin
3 kaşık kıyma
Akşam 18:30
1 porsiyon kokoreç sandviç ekmeğin yarısına koydum
1 bardak ayran

Az önce 4-5 kayısı kurusu
Su 2 litre

Evde olduğum tek gün bugün olduğu için pek düzenli beslenemedim temizlik vs ile uğraşmaktan

Kahvaltı (12.00)
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
10 adet siyah zeytin
Domates
1 portakal

Ara (16.00)
Çeyrek haşhaşlı poğaça (aslında çeyrek bile sayılmaz, ucundan tattım ama olsun yazayım :)
2 hurma
Bir ara da 3 parça bitter çikolata attım ağzıma

Akşam (19.30)
1 kase yoğurt çorbası
1 adet mandalina

Spor olarak da temizlik yaptım olur mu? :))

Afiyet olsun menü güzel pazar günleri bende ne yedim kafamda zor topluyorum aslında ahali evde oluyo yoğun oluyorum
Su miktarı ve sporuda menünün altına yazarmısın spor listesini @Pnrrr-20 pınar tutuyor onuda etiketlemen gerekiyor menülerine

Merhaba canım arkadaşlarım,
Geri dönmenize çok ama çok sevindim. 85 kilo civarlarında izne ayrılmıştım. Bir süre korudum ama veremeyince döneyim dedim. Baktım ki grup dağılmış. Diğer grupların hiç birine başlamak içimden gelmedi. Tesadüfen geldiğinizi görünce heyecanla katılayım dedim. 10 kilomu da aldım geldim. 95 kilo oldum rezil bir durum derken sizin de çoğunlukla aldığını görünce ne yalan söyleyeyim biraz rahatladım. Gerçi boyumun 1.60 olduğu düşünülürse hala en tombik benim, siz üzülmeyin Ben fark edene kadar baya yazışmışsınız, hepsini okuyamadım yarın sabahtan itibaren hem diyete ve menü yazmaya hem de aktif olarak yazmaya başlıyorum. Hepinizi çok özlemişimKilo aldıkça sağlığımda bozuluyor. Bu sefer başarmak zorundayım başka şansım yok, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Hatta hedefimi 65 olarak güncellemek istiyorum. 9. takım olarak birincilik tahtını bırakmayalım. Mefkurem istersen 85 olana kadar free listede kalayım, takım ortalaması düşmesin. Bu sefer düzenli olarak spor yapmayı düşünüyorum. Kondisyon bisikleti de aldım.
Bu arada Poni Bon ve @Keseli kanguru bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. askrhpozitif senin de bebeğin hayırlı olsun, güle güle büyüt. @seydan94 ben de senin menüleri takip etmeyi düşünüyorum, Habinar Yaseminciğim gibi

Mefkurem burada saat farkı TR'ye göre üç saat, seninle gece muhabbetlerini özledim. Evde değilsin galiba şimdi, dönünce muhabbet ederiz
Yarın görüşmek üzere

Kız Edibe geldin mi sende bak bu defa herkes mezun olacak yapamiyorim yedim dersen

Süper olmuş helvada içinde ukte kalmamış
Biraz gözler üzerimde olduğu için aldım iki çatal malesef bezdum artık diyetteyik demekten
Menüm
Sabah 11
2 yumurta ile peynirli omlet
2 zeytin
3 kaşık kıyma
Akşam 18:30
1 porsiyon kokoreç sandviç ekmeğin yarısına koydum
1 bardak ayran

Az önce 4-5 kayısı kurusu
Su 2 litre
Afiyet olsun kokoreci evde mi yaptın
düzensiz ama kötu bir menü değil canım

Kız Edibe geldin mi sende bak bu defa herkes mezun olacak yapamiyorim yedim dersen
Ah ne güzel olur. Yine de hasas ve biraz alıngan bir yapım olduğunu hatırlatayım, çok acıtmadan dövün Kolay değil yılların alışkanlıkları. Sana da maşallah kuzum, zor veriyorum diye üzülüyordun ama yine iyi korumuşsun bravo valla. Bu sefer hem kolay gitsin hem de kalıcı olsun inşallah. Yakında senden de bebek haberleri bekliyoruz

hoş geldin canoom
kızların geri döndüğünü , sen de görünce şaşırdın heyecanlandın demi :)

ekim2009 bak o kadar da düşündüm yazmadığım kim var diye, gece gece bu kadar olmuş, kusura bakma. Kimse ortalarda yokken senin takıldığın başlıklara girip senin mesajlarını okuyordum. Süpersin yaa müthiş bir istikrarla kilo veriyorsun. Canım benim her daim ilham kaynağımsın. Bu akşamdan başlıyorum olumlamalarıma

Ay dur ben çok kararsızım resmen ovulasyonngunleri kaçıyorum adamdan
Kilo zor verdiğim gibi kolayda almıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…