Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilmez miyim sana sökmeyeceğini:) Ama merak etme bu sefer seni üzmeyeceğim. Beraber 65 olalım diye bak hedef bile güncelledim.
Alıştım çok şükür. Kızım da Ocak ayından itibaren günde üç saat anaokuluna gidecek ben spora daha fazla vakit ayırırım diye umut ediyorum.

ayy cidden yaaa kuzum nasıl da şaşırıp ağlamış ,gözüm de canlandı o sahne bak yine burnumun direği sızladı duygulandım iyi ki gittin değdi cidden :) yeri rahat mı kız evi bir dolu kız anlaştığı olur anlaşamadığı olur rabbim hep iyilerle karşılaştırsın

ayın 19 una kadar fazla gelemeyebilirim eşim izinli evde olacak da sonrası emrinize amedeyim elimden ne gelirse yaparım tabiki yaşam koçu da olurum aslan kaplan da cancağızım :))
Biliyorsun sen 9.takimin danışmanlığıni yapıyorsun şekerim :))

Anam pek uzunmuş yavvvy(

Valla Edibe kurtulalim artık cnm yaa
Videoda kendimi görünce inan midem bulandı
Saçlarımı bile kestirecem
Şişko olunca uzun saç hiç yakismiyomus sacakli sabile gibiyim
Ben kesin kararlıyım sende takıl pesime artık bahaneleri bırakıp hedefe ulasalim

benim çok uykum geldi netten okuduğum kitabı bitiricem diye kaç saat oturdum sandalyede bitti şükür de gözlerim yorulmuş biraz
yarına mutlu enerjik uyanırız inşallah iyi geceler yürekten canlarımm

benim çok uykum geldi netten okuduğum kitabı bitiricem diye kaç saat oturdum sandalyede bitti şükür de gözlerim yorulmuş biraz
yarına mutlu enerjik uyanırız inşallah iyi geceler yürekten canlarımm
İyi uykular cancazim

Bende uyucamda
Kendimi seviyorum
Kendimi affediyorum
Saglikla inceliyorum
60kiloyum diyorum
Doğrumu ?

Yaa Allah aşkına ne kararsızı, be güzel isim de bulmuşsun. Senin de daha yaşın geçmesin, oğlun da kardeşsiz kalmasın daha fazla. Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah.
İsim hazır ben hazır değilim maşallah kız tüm geçmişi okumussun
Hoşgeldin abla ev gibisi yok dimi yayıl valla
Peki önceden kimdim ben biliyomusun:) çoğu arkadaşın kafası karıştığını dusunuyorum ben kimim konusunda:)
kurcalama

Gerçekten gormeliydin
Bizi görünce Bi kendini koyverdi
Belki yanlış Bi tabir ama en güzel öyle anlatılır :))
Anırarak ağladı :)

Evde 4-5kiz var
Odada 2 kisiler
Zaten okula ise gidiyor çok evde kalmıyor kaldigi ortamda iyi güvenilir

İsim hazır ben hazır değilim maşallah kız tüm geçmişi okumussun

Hoşgeldin abla ev gibisi yok dimi yayıl valla
kurcalama
Ya biri acil açıkklama yapsın, @Keseli kanguru Dilek değil mi yani eski @ayyulduz? Çatlatmayın meraktan. O değilse Dilek nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…