- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.041
sen 2 canlı olduğun için 2 katı tatluuk şirinsin , cidden yaa şimdiye kadar hamiller hep bana çok şirin görünüyor onu fark ettim:)Sizin tatlılığınızın yansımasıdır o ablammm
Bilmez miyim sana sökmeyeceğini:) Ama merak etme bu sefer seni üzmeyeceğim. Beraber 65 olalım diye bak hedef bile güncelledim.Hosgeldinnnn canom mm
Artık dur demeye kesin karar verdinmi
Ben alinganim falan demişin ama bunlar bana sökmez biliyosun :))
Su anda senden şişkoyum
Eger yerinde sayarsan hiç acımadan geçerim seni
Dikkat edince de çok guzel verdiğini hatırlıyorum
İngiltere nasıl alistinmi
ayy cidden yaaa kuzum nasıl da şaşırıp ağlamış ,gözüm de canlandı o sahne bak yine burnumun direği sızladı duygulandım iyi ki gittin değdi cidden :) yeri rahat mı kız evi bir dolu kız anlaştığı olur anlaşamadığı olur rabbim hep iyilerle karşılaştırsınEkimimmmm bidenecik bacım
Valla bende hepinizi cok özledim
Gelemesemde aklim buradaydı
En çok da yemek sofralarında :))
Baya stresli kosturmacali geçti ana kızın o mutluluğunu heyecanını görmek yeterdi
Bugünde çıkmadan onun kaldığı kız evine gittik
Biliyorsun sen 9.takimin danışmanlığıni yapıyorsun şekerim :))ayın 19 una kadar fazla gelemeyebilirim eşim izinli evde olacak da sonrası emrinize amedeyim elimden ne gelirse yaparım tabiki yaşam koçu da olurum aslan kaplan da cancağızım :))
O hamile olmasada doğuştan şeytan tüyü var onda :)sen 2 canlı olduğun için 2 katı tatluuk şirinsin , cidden yaa şimdiye kadar hamiller hep bana çok şirin görünüyor onu fark ettim:)
öhööm öhööm ben demi hihihihiBiliyorsun sen 9.takimin danışmanlığıni yapıyorsun şekerim :))
Anam pek uzunmuş yavvvy(
doğru diyorsun maşallah kendini her zaman her şekilde sevdirir bu hatun :)O hamile olmasada doğuştan şeytan tüyü var onda :)
Valla Edibe kurtulalim artık cnm yaaBilmez miyim sana sökmeyeceğini:) Ama merak etme bu sefer seni üzmeyeceğim. Beraber 65 olalım diye bak hedef bile güncelledim.
Alıştım çok şükür. Kızım da Ocak ayından itibaren günde üç saat anaokuluna gidecek ben spora daha fazla vakit ayırırım diye umut ediyorum.
Eeee heralde burda başka psikolojik danışman kapasitesi kimde var :)öhööm öhööm ben demi hihihihi
İyi uykular cancazimbenim çok uykum geldi netten okuduğum kitabı bitiricem diye kaç saat oturdum sandalyede bitti şükür de gözlerim yorulmuş biraz
yarına mutlu enerjik uyanırız inşallah iyi geceler yürekten canlarımm
doğru valla bir de kendimi her halimle olduğum gibi kabul ediyorum ekle başa tam muhteşem olsunİyi uykular cancazim
Bende uyucamda
Kendimi seviyorum
Kendimi affediyorum
Saglikla inceliyorum
60kiloyum diyorum
Doğrumu ?
İsim hazır ben hazır değilim maşallah kız tüm geçmişi okumussunYaa Allah aşkına ne kararsızı, be güzel isim de bulmuşsun. Senin de daha yaşın geçmesin, oğlun da kardeşsiz kalmasın daha fazla. Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah.
Hoşgeldin abla ev gibisi yok dimi yayıl vallaSlamlarrrr can kuslarim yaseminli yeşil caylarim
Cok şükür evimizee sağ salim geldik
Yollar cok kalabalıktı
2 gundur 12 saat yollardaydik bide şehir içi var bide
Malesef wc korkusuna 2 gundur doğru dürüst şu içemedim
Eve geç gelincede geç yemis oldum eşim yemeğe gidelim dediydi ama istemedim evde kahvaltilik atistirdim
Herkesler iyimii
Beni ozledinizmi
kurcalamaPeki önceden kimdim ben biliyomusun:) çoğu arkadaşın kafası karıştığını dusunuyorum ben kimim konusunda:)
Gerçekten gormeliydinayy cidden yaaa kuzum nasıl da şaşırıp ağlamış ,gözüm de canlandı o sahne bak yine burnumun direği sızladı duygulandım iyi ki gittin değdi cidden :) yeri rahat mı kız evi bir dolu kız anlaştığı olur anlaşamadığı olur rabbim hep iyilerle karşılaştırsın
Ama bu yalan olurdoğru valla bir de kendimi her halimle olduğum gibi kabul ediyorum ekle başa tam muhteşem olsun
Ya biri acil açıkklama yapsın, @Keseli kanguru Dilek değil mi yani eski @ayyulduz? Çatlatmayın meraktan. O değilse Dilek nerede?İsim hazır ben hazır değilim maşallah kız tüm geçmişi okumussun
Hoşgeldin abla ev gibisi yok dimi yayıl valla
kurcalama
Ben zaten evekusuyum disarlarda helede uzun süreli kalmak hiç bana göre değilHoşgeldin abla ev gibisi yok dimi yayıl valla
Evet cnm dilek oYa biri acil açıkklama yapsın, @Keseli kanguru Dilek değil mi yani eski @ayyulduz? Çatlatmayın meraktan. O değilse Dilek nerede?
Hamilelik boşuna mı 9 ay? O ara hazır olursun kardeşİsim hazır ben hazır değilim maşallah kız tüm geçmişi okumussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?