- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.061
Teşekkür ederim açıklama için. İtinayla geçmiş okurum, neredeyse yeni baştan okutacaktı banaEvet cnm dilek o
O arayı kaçırmışım, kızını mı ziyarete gitmiştin? O nasıl, kilo verebildi mi?Ben zaten evekusuyum disarlarda helede uzun süreli kalmak hiç bana göre değil
Evt cnm o berlinde okuyor biz koln yakinlarindayizO arayı kaçırmışım, kızını mı ziyarete gitmiştin? O nasıl, kilo verebildi mi?
Bence iyi. Akşamın geç olması da kaçınılmazdı diyorsan. Artık yarın normal düzene geçersin.2.12.pazar
11.30 gibi
1dil tb Ekm.
2 ks menemen
Peynir
Domates
5 zeytin
1 kș. Mihlama (yeğen ekstra bizim için yapmış mecbur tadına baktım)
1 çatal bal
Arabada bikac badem
Yarım ayran
Eve gelince 22.00
Kıymalı 2 yumurta
2 zeytin
1 çatal Peynir
Suda sporda yok yolda 1 bar. Falan icmisimdir
Gelince içmeye basladim
Bu 2 günü gayet iyi atlattigimi dusunuyorum
Burda olmasam neler yerdim neler :))
Ama yarin artı çıkarsam yolculuktan ve şu icmemekten olabilir
Ne iyi yapmışsınız. Yeni yaşı kızına sağlık, mutluluk, hayırlar getirsin.Evt cnm o berlinde okuyor biz koln yakinlarindayiz
6 saat falan sürüyor
Dün dogum günüydü süpriz yaptık
HaberiHyoktu gidecegimizden
Evet cnm mecburenBence iyi. Akşamın geç olması da kaçınılmazdı diyorsan. Artık yarın normal düzene geçersin.
Amin cnm sagolasinNe iyi yapmışsınız. Yeni yaşı kızına sağlık, mutluluk, hayırlar getirsin.
Aaa çok sevindim, baya vermiş. Korusa bile yeter. İsterse ilerde biraz daha verir.Amin cnm sagolasin
Bu arada o da kilo verdi
93 den 77 e düştü
Su ara biraz mola verdi
Gecmis olsun canim kısa zamanda toparlanır inşallah
Geçmiş olsun canim
Ayy ona da geçti tuhh
Anaaaa bulaştımı onada hey Allahım acil şifalar inşallah ne düğünmüş arkadaş
Sagolun kızlar bir babamız kaldı hastalanmadikMerve hastalık geldi mi çocukları da perişan etmedwn gitmiyo ya. Çok geçmiş olsun
Mefkusumm canim ablam 2 haftadir bi gruba girmeyi dusunuyodum mesajin ilac gibi geldi valla ellerin dert gormesin insallah beni hatirlayip dusunup mesaj atman beni cok mutlu etti tesekkur ederimmBenden de iyi geceler
Yarın bütün enerjimiz, yüksek motivasyonumuzla buluşmak üzere
Hoşgeldinn iremi mmMefkusumm canim ablam 2 haftadir bi gruba girmeyi dusunuyodum mesajin ilac gibi geldi valla ellerin dert gormesin insallah beni hatirlayip dusunup mesaj atman beni cok mutlu etti tesekkur ederimm
İsim hazır ben hazır değilim maşallah kız tüm geçmişi okumussun
Hoşgeldin abla ev gibisi yok dimi yayıl valla
kurcalama
Ayulduzum lakin geçen sene başka biriydim:)@ayyulduz değil misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?