- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.081
Canımsınsen 2 canlı olduğun için 2 katı tatluuk şirinsin , cidden yaa şimdiye kadar hamiller hep bana çok şirin görünüyor onu fark ettim:)
Canımsın yaYa biri acil açıkklama yapsın,Fitt_anne Dilek değil mi yani eski @ayyulduz? Çatlatmayın meraktan. O değilse Dilek nerede?
Aynı ben:)Ben zaten evekusuyum disarlarda helede uzun süreli kalmak hiç bana göre değil
Sağol canımmbenim, hasretlikten zayıflıyorum gibi olacak ama o kadar kolay olsaydı dimiAh bir deMehlikatun geldi aklıma. Kız nasıl da rüzgar gibi eriyip mezun olmuştum. Ben de bu sefer öyle olurum umarım. Ama eşine kavuşmuşsundur diye düşünüyordum, yine ayrılmışsınız. Allah kavuştursun. Sana da yine bir motivasyon sebebi olmuş.
Oyy kıyamamNe güzel sürpriz olmuş güzel düşünmüşsünüz. 68 kiloyl a videoda kendini hayal et ablaa yaza hallaedersn
Nazar değmesin aman
Aklıma ne geldi benm annemde pederde hiç okuluma gelmemiştir lisedeyim bi gün baban geldi dediler ben şaşkınlık içinde koştum aşağıya. İyi bi öğrenci olarak babam bnle övünecek duyacak diye heyecanlnıyorum ama nerdee bi yere gidiyomş evin anahtarını bırakmaya gelmiş bana
Oyy kıyamamNe güzel sürpriz olmuş güzel düşünmüşsünüz. 68 kiloyl a videoda kendini hayal et ablaa yaza hallaedersn
Nazar değmesin aman
Aklıma ne geldi benm annemde pederde hiç okuluma gelmemiştir lisedeyim bi gün baban geldi dediler ben şaşkınlık içinde koştum aşağıya. İyi bi öğrenci olarak babam bnle övünecek duyacak diye heyecanlnıyorum ama nerdee bi yere gidiyomş evin anahtarını bırakmaya gelmiş bana
Hoşgeldin ablamSlamlarrrr can kuslarim yaseminli yeşil caylarim
Cok şükür evimizee sağ salim geldik
Yollar cok kalabalıktı
2 gundur 12 saat yollardaydik bide şehir içi var bide
Malesef wc korkusuna 2 gundur doğru dürüst şu içemedim
Eve geç gelincede geç yemis oldum eşim yemeğe gidelim dediydi ama istemedim evde kahvaltilik atistirdim
Herkesler iyimii
Beni ozledinizmi
Üzümünü ye bağını sorma bacım:)Evveet süper ve enerjik dolu bir güne başlıyoruz,
Tartıyla barıştım da biraz bu sabah ayıptır söylemesi
82,3 olan cuma kilom
80,9 oldu
Hehheyyt
Ylnız neden bu kadar ani iniş çıkışlar anlamış değilim
Sağol canım, Bak bu da güzeldi )))Üzümünü ye bağını sorma bacım:)
Ödem vardı demekki,tebrik ederim
Küçük kızı acile gotuyoruz kızlar bir toparlanmadik
Iyi yolculuklar abla
Cok az geldi bana cnm.menu kendin mi ayarliosun diyetisyen filanmi var
Cnm emziren olunca suyu daha fazla görmek isterdim sende su cok.guzel süt yapar
Afiyet olsun cnm cok guzel
Afiyet olsun cnm suyu arttirsan daha da guzel olur
Afiyet olsun cnm karnibahar corbasini nasil yapiosun
Geçmiş olsun canim
bende öğlen misafirlik akşam misafirlik idare etmeye çalıştım
Bence kötü değil canım
Afiyet olsun canım su az olmuş tabi
Akşam bir meyve mi ? Birde greyfut iki porsiyon ediyor öğlen bir porsiyon yemişsin
Ayy ona da geçti tuhh
Kesinlikle
akşam ki dolmalar çok olmuş sanki kuru patlıcan dimi yanlış anlamadım
ben gece geç yeyip yattım hatta bir saatte bekliyordum ama kilo veremedim almadım ama veremedim de yarın sahura kalkacağım iki üç günde öyle deneyecegim bakalim
Her gün menü yazacağımızı bilmiyordum benBugün menü yazmayanlar
@seydan94
Mehlikatun
@Sweetyy83
@askrhpozitif
@istikrar1986
massskara kuzum sen devam etmiceksen bilelim
SEHER YILDIZI sehercim menulerini yarından itibaren bekliyorum
Sağlığında, yeme içmende problem varmıydı ki, ben şahsen her hamileliğimde hep kilo verdim, son aya kadar yiyemiyodum, hamdolsun bebeklerim sağlıklı doğdu ama.kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?