Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen 2 canlı olduğun için 2 katı tatluuk şirinsin , cidden yaa şimdiye kadar hamiller hep bana çok şirin görünüyor onu fark ettim:)
Canımsın
Kesinlikle banada hamisler tatlı gelir birde kıyamam yazık nasilda iki caniyla uğraşıyor mantığında olurdum:)

Ben zaten evekusuyum disarlarda helede uzun süreli kalmak hiç bana göre değil
Aynı ben:)
Millet diyoki çocukları büyüttün tam hayatını yasayacagin zaman bebek istedin diye
Diyorum asıl doğurunca hayatımı yasiyacam evimde bebemle oh mis gibi :)
AVM gidiyorum her seferinde kendime birşeyler bakiyim diyorum amma afakanlar basıyor sonra bakarım diyip gecictiriyorum

Sağol canımmbenim, hasretlikten zayıflıyorum gibi olacak ama o kadar kolay olsaydı dimi
İnşallah senden de bekliyoruz güzel sonuçlar

Oyy kıyamam
Eskiden öyleydi ya benimde annem toplantılarıma gelirdi şimdi ana babalar daha bilincli

Oyy kıyamam
Eskiden öyleydi ya benimde annem toplantılarıma gelirdi şimdi ana babalar daha bilincli

Hoşgeldin ablam

Üzümünü ye bağını sorma bacım:)
Ödem vardı demekki,tebrik ederim

Küçük kızı acile gotuyoruz kızlar bir toparlanmadik

Cok gecmis olsun canim ya

Sagol cnm.
Karnibaharlari kucuk kucuk dograyip suda hasliyorum sonr suzerken suyunu atmiyorum sogudukdan sonra o suyla yag un besamelsos gbi ama daha acik halini yapiyorum corba kivaminda yani un 1 yk kadar yetiyor 2 kiside sonra taneleri ekliyorm kaynatiyorm cok lezzetli oluyor :)

Aksam yarim elma cnm evt biraz meyve agirlikli olmus farkinda degilim

dün sabah
iki minicik dilim börek
pastırmalı yumurta
bol yeşillik
zeytin peynir ve çay
(kahvaltıda annem kardeşim vardı ve sofrada herşey çok çekiciydi ama en az hasarla kalktım)

Akşam bir kepçe kıymalı bezelye yemeği
etli bulgur pilavı bol yeşillik ve 1 kaşık yoğurt
bi de minik börek bide lokmalık brovni.
çay ve filtre kahve bi de gün içinde su

günaydın kızlar
nasılsınız
ben haftasonunu pek iyi geçirmedim
ağrım çok vardı pek de bi iş yapmadım ama neden oldu bilmiyorum
bir de anlamsız bir sıkıntı gerginlik vardı üzerimde hayırlara vesile olsun inşallah

kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Sağlığında, yeme içmende problem varmıydı ki, ben şahsen her hamileliğimde hep kilo verdim, son aya kadar yiyemiyodum, hamdolsun bebeklerim sağlıklı doğdu ama.
Anormal değişimler yoksa kormana gerek yok, ama herzaman doktora sormakta fayda var )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…