Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Soyledimmiydi acaba

Bu hafta listeye gireceklerden güzel eksiler bekliyirum

Yuzdemiz güzel olursa dereceye göre 1-2 izinli arkadaşı listeye alabiliriz
Tabi kurallara uyanlari :) )
Listeye eksi yuzdeyle girecekleri için hesap kitap yapmamız lazım :)

45 dk eliptigimi yaptım geldim kendime sözüm var bir ay boyunca aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamak yok ve haftada 5 gün en az 500 calori yakacagim hemen geçmiş yapmalıyım
Çoook güzel kararlar

Artık, yok dayanamadım yedimler
Bizim lugatimizda yoookkkkyoookkkk

Gayet güzel akşam kahvaltı deyince korktum ama sağlıklı yemissin
Mefkusumm canim ablam 2 haftadir bi gruba girmeyi dusunuyodum mesajin ilac gibi geldi valla ellerin dert gormesin insallah beni hatirlayip dusunup mesaj atman beni cok mutlu etti tesekkur ederimm
Oo İrem nasılsın kız bebek işi ne oldu
Günaydın 9. Takımın aZimli kızları
Sizin için bol kilo vermeli benim içinde en azından almadigim bir hafta olsun
Amin
Ödemmiş demek ki canım
Gunaydin kizlar bugun erkenciyim ozaman direk tartiyi soliyim

Cuma 67.5
Guncel 67.4
Fark - 100gr

Normalden erken tartildim onunda farki var bence
cumaya 1 gelir kesin

canım ilk etapta kilon yüksekken ve diyete başlayınca inan miktarı azaltmak yetiyor ama diyete alışmış bir vücut bezelyeyi bile kilo yapıyor
Herkes vücudunu kendisi daha iyi bilir ama sen İskender yeyip kilo verirsen ben veremsem picaklarim seni

Ağrıların endişeye sebep olmuştur ılık bir içecek hazirla yanına üç kare bitter ve kendine vakit ayır hem kendin hemde bebeğim için iyi gelir
kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Senin değil bebeğin kilo vermemesi gerekli tatlım çok endişe ettiysen kontrolde özellikle sor ki onda bile bir mm oynatsalar kg değişiyor , son aylarda bebeğin hareketleri yavaşsa Kordonda aşağı sarkma varsa kilo kaybı söz konusuysa endişe edilmeli senin kilon odemdir birgün farklı yesen bile değişir
Günaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 74.4
Bugün 73.6
-800
Oo rakibe ne yaptın ya
Uzulme kız mutlu ol organların için vücudun için benim görümcemin meto yaşı 23 çıkıyor her sabah 21 km koşuyor kendisi 42 yaşında eee şimdi bı daha düşün üzülmek mi sevinmek mi
yooo her zamanki gibi yedim içtim aslında
bi gece öncede doktordaydım bi sıkıntı yoktu çok şükür ama ne biliyim kilo verdiğimi görünce endişelendim
Anne olmak bu demek dimi
Kizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugun artik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
kız Pınar hatırla tehlikeli zamanlarda eşin yanında miydi bide hemen test al yap 10 gün geçtiyse akşamda olsa varsa çıkar

Güzel menü
Şimdi bayaaa bi uzunca yolum var, ben bu yolu araçla değil yürüyerek gideceğim.
Bakalım ne kadar sürecek
Ooo
Kızlar baskülüm bozulmuş
Çok uğraştım pilini değiştirdim olmadı
Ne alsam acaba
Şimdi kafamda deli sorular bu baskül ne zamandır bozuk ben kilo veriyormuydum
Yoksa tersimi
Offf
canım benim eskisi Sinbo idi ama ben bozuldu diye yeni alınca düzeldi hatırla ama bu üstüne çıkınca direk tartan değil sarsıntı yaşayınca tartandan ve kıyafetini bile çıkarsan farkı hemen algılardi
Yenisi Tefal ve farkı öyle algılamıyor elime başka bir ağırlık alıp çıkıp hafisanizi değiştirmek gerekli bende kuzey var o hallediuor hafıza değiştirme işini

Almışken çok ucuz bisey alma
En azından orta halli olsun
Markayi bana sorma
North River baharda degistiydi tartisini

Nete bak istersen

Oyyy cnm benim yaaa
Kanama uzunmu sürdü cm

Son zamanlarda çok gezmeye gittiniz biraz evde otur:)
Çok uzun değildi ama çok uzun süre kivrandi korktum hemen götürmekte istemedim sonuçta mr bı sürü radyasyon ve emin olmadan boşuna maruz kalmamalıudi simdi gayet iyi abla sade burnu tıkalı grip olmuş enerji yerinde spor bile yaptı benimle
Çarşamba 103.500
Pazartesi: 101.500
Fark -2
Yuppiiiiiiiii

Kızlar kilo bildirimi
Cuma 69.9
Bugün 69.5
Fark 400 gram

Bildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim

Kizlar yoldan vs. Den kesin artiyimdir diye düşünüyordum
Korjarak çıktım Tartıya
Ben sokkkk

Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3

Gecdn cuma 87,8
Bugün 87,2

Çok sık uyandı abla da ben çok fenayım ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik kv gitti Sinopta
offf Merve çok kötü yakalandıniz canım ya çarçabuk hevsin insallah

Seni uykusuzluk çok etkiliyor
Kuzey nasil
evet birde takimdaki tek artı benim ya

cuma 69.5
bugun 68.6
fark -900

Ne çok geçmiş birikmiş.ben okuldan yeni geldim
Kilom sabit
Akşama ne pişireceksiniz hanımlar ya nolur fikir verinn
tavuk ana aana yemek eşime pilav ve çorbam var yanına salata ayran takılırız

Çoook güzel kararlar

Artık, yok dayanamadım yedimler
Bizim lugatimizda yoookkkkyoookkkk
Kesinlikle canım istemezken nasıl yiyebiliyorum zaten nasıl bir kafa Allah'ım çarçabuk düzelt didemin kitabını da bulamadım geçen yine baktım yoktu netten alacağım artık

Aminn canım teşekkür ederim.hoşgeldin aramıza
Selaminaleykum kizlar
Ben eski kartanesi yani irem
Sende hoşgeldin canm
Gelmiş geçmiş olsun canm

Aha ben gibi bi brownici daha.mefkuşum görmesin
kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Ne kadar eksidesin
Kizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugun artik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Önceden düzenlyse boşuna bekliyosn canısı

Oldum olası böyle diyet yaptım belki yanlış ama hani çok şeyde gözüm kalırsa diyeti çabuk bozarım diye düşündüm. Başkalarının emeğine tabiki haksızlık etmek istemem.
Şöyle yapsak madem bu ara beni listeye alma ben bu kurallara biraz adapte olayım sonra devam eder listeye girerim. Yine buralarda olurum ama ortalamayı etkilemem olur mu.

Kesinlikle canım istemezken nasıl yiyebiliyorum zaten nasıl bir kafa Allah'ım çarçabuk düzelt didemin kitabını da bulamadım geçen yine baktım yoktu netten alacağım artık
Kitapta çoğunluk kendi kilo serüvenini anlatıyor zaten cnm arada bilgilerde var
Sonuna çocuk beslenmesini eklemiş orası güzel

Tmm cnm sen nasıl istersen
O yüzden zaten min. 2 hafta deneme süresi oluyor
Her türlü hazır olmayan listeye alınmıyor

hayatta hem bu kadar korkutucu hem de güzel olabilen birşey var mı acaba, ne enteresan di mi?
Aynen oyle. Birgün oturdum dedim insan hayatta varlığına her dakika şukredip geri döndüğünde acaba tekrar aynı kaygılara korkulara gücüm yeter mi olsamı ki diye düşündüğü tek şey evlat heralde dedim.
Yanlış ifade etmek istemem. İki evladım var Allah bağışlarsa her an şükrederim benim oldukları için yavrum oldukları için ama bu akılla en başa bekarlığıma gitsem çocuk yapar mıydım bundan emin değilim. 11 olacak oğlum yakında her an tetiktesin öksürse acaba neden, yemese acaba neden ,doktora götür yürek ağızda bi hastalansa yüreğin yanar . oğlum çok sık hastalandı çok yıprattı kendini de bizi de. Felaket senaryoları yazardım kafamda. Gece ohh be deyip deliksiz uyuduğum hiçbir gün olmadı 11 senedir. Aslında anlatamadım ama işte anlarsın heralde. Yani tam da bitmeyen yürek sızısı. Ben ben diye başlayan bana diye devam eden cümleleriniz bile bitiyor. o kadar yani

ahhhhh anlamaz mıyım
kızımı uyutana kadar dün epey uğraştım bugün kreşe gidecek erken kalkacak diy erken uyusun istedim ama kavga dövüş yatırdım resmen
uykuya daldı bir ara gittim yanına kıpırdamadan uyuyor (eeeee normali bu ama di mi) gittim nefesini kontrol ettim ki bişe mi oldu diye böyle de paniğim
Allah can sağlığı versin evlatlarımıza

Çok geçmiş olsun kolay gelsin cnm
78.5 mu yazacaktin
Kilon aklımda değil cuma 80 li biseydi heralde
Abla çok sağolasın evet yanlış yazmisim ama çok sürmez inşaallah 60 li rakamalrida görürüz bura dehşet bir yer enerjiyi hissediyorum sayenizde kilo mulo kalmaz eskiden korkuyordum nasıl vereceğim diye ama sayenizde korkum kalmadi evet abla 80 liydi ama izne ayrıldığım da 79 lu ydu

Aynen öyle. Kaç gece dinledim nefesini. Ateşini nefesinden anlarım solunum hızından o kadar çok takip ettim. 5 buçuk yaşında bademcik ameliyatı oldu çok sık ateşlenip(her ay mutlaka) hasta olduğu için. Aradan nerdeyse 5 sene geçti o zamanki alışkanlık hala her gece elimi sırtına değerim ateşine bakarım ateşi var mı diye ki ameliyattan sonra toplasam 3 5 i geçmez hastalandığı. Ha bu iyi mi kesinlikle değil. Rahat olup panik olmadan amaan diye çocuk yetiştimeyi çok isterdim. Bişey olmaz annem diye diye.
Kulak arkasında şişlik gördüm hemen arkasına doktora götürdüm tahliller ultrasonlar ki görmemle götürmem arasına hafta sonu girdi. o iki günde ne senaryolar yazdım ne kurgular sorma. Okula giden çocukların arkasından ağladım pazartesi o kadar doldurdum kendimi. Doktora sonuçları gösterdim temiz annesi dedi ben bittim o an nasıl bi ağlama krizine girmişim
anlatamam doktor da üzüldü yazık. Bu kadar endişeli olduğunu bilseydim hızlandırırdım dedi. Rabbim ilk önce sağlık versin ve kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemesin bir de kimseyi evladı ile sınamasın.
Kuzunu da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…