- 27 Kasım 2018
- 119
- 224
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.201
Çoook güzel kararlar45 dk eliptigimi yaptım geldim kendime sözüm var bir ay boyunca aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamak yok ve haftada 5 gün en az 500 calori yakacagim hemen geçmiş yapmalıyım
Gayet güzel akşam kahvaltı deyince korktum ama sağlıklı yemissin2.12.pazar
11.30 gibi
1dil tb Ekm.
2 ks menemen
Peynir
Domates
5 zeytin
1 kș. Mihlama (yeğen ekstra bizim için yapmış mecbur tadına baktım)
1 çatal bal
Arabada bikac badem
Yarım ayran
Eve gelince 22.00
Kıymalı 2 yumurta
2 zeytin
1 çatal Peynir
Suda sporda yok yolda 1 bar. Falan icmisimdir
Gelince içmeye basladim
Bu 2 günü gayet iyi atlattigimi dusunuyorum
Burda olmasam neler yerdim neler :))
Ama yarin artı çıkarsam yolculuktan ve şu icmemekten olabilir
Oo İrem nasılsın kız bebek işi ne olduMefkusumm canim ablam 2 haftadir bi gruba girmeyi dusunuyodum mesajin ilac gibi geldi valla ellerin dert gormesin insallah beni hatirlayip dusunup mesaj atman beni cok mutlu etti tesekkur ederimm
AminGünaydın 9. Takımın aZimli kızları
Sizin için bol kilo vermeli benim içinde en azından almadigim bir hafta olsun
Ödemmiş demek ki canımEvveet süper ve enerjik dolu bir güne başlıyoruz,
Tartıyla barıştım da biraz bu sabah ayıptır söylemesi
82,3 olan cuma kilom
80,9 oldu
Hehheyyt
Ylnız neden bu kadar ani iniş çıkışlar anlamış değilim
cumaya 1 gelir kesinGunaydin kizlar bugun erkenciyim ozaman direk tartiyi soliyim
Cuma 67.5
Guncel 67.4
Fark - 100gr
Normalden erken tartildim onunda farki var bence
canım ilk etapta kilon yüksekken ve diyete başlayınca inan miktarı azaltmak yetiyor ama diyete alışmış bir vücut bezelyeyi bile kilo yapıyordün sabah
iki minicik dilim börek
pastırmalı yumurta
bol yeşillik
zeytin peynir ve çay
(kahvaltıda annem kardeşim vardı ve sofrada herşey çok çekiciydi ama en az hasarla kalktım)
Akşam bir kepçe kıymalı bezelye yemeği
etli bulgur pilavı bol yeşillik ve 1 kaşık yoğurt
bi de minik börekbide lokmalık brovni.
çay ve filtre kahve bi de gün içinde su
Ağrıların endişeye sebep olmuştur ılık bir içecek hazirla yanına üç kare bitter ve kendine vakit ayır hem kendin hemde bebeğim için iyi gelirgünaydın kızlar
nasılsınız
ben haftasonunu pek iyi geçirmedim
ağrım çok vardı pek de bi iş yapmadım ama neden oldu bilmiyorum
bir de anlamsız bir sıkıntı gerginlik vardı üzerimde hayırlara vesile olsun inşallah
Senin değil bebeğin kilo vermemesi gerekli tatlım çok endişe ettiysen kontrolde özellikle sor ki onda bile bir mm oynatsalar kg değişiyor , son aylarda bebeğin hareketleri yavaşsa Kordonda aşağı sarkma varsa kilo kaybı söz konusuysa endişe edilmeli senin kilon odemdir birgün farklı yesen bile değişirkilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Oo rakibe ne yaptın yaGünaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 74.4
Bugün 73.6
-800
Uzulme kız mutlu ol organların için vücudun için benim görümcemin meto yaşı 23 çıkıyor her sabah 21 km koşuyor kendisi 42 yaşında eee şimdi bı daha düşün üzülmek mi sevinmek miO suntayı yeyince Allah canımı alıyor sankim yaaa. Ben de gelirken sıcacık poğaçalar karaköy börekleri ya da simitler alırdım bugün tomatis salatalık attım çantayaBugün ben bilem üzüldüm halime
Anne olmak bu demek dimiyooo her zamanki gibi yedim içtim aslında
bi gece öncede doktordaydım bi sıkıntı yoktu çok şükür ama ne biliyim kilo verdiğimi görünce endişelendim
kız Pınar hatırla tehlikeli zamanlarda eşin yanında miydi bide hemen test al yap 10 gün geçtiyse akşamda olsa varsa çıkarKizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugunartik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Güzel menüGünaydın arkadaşlar dün akşam kaynım geldi biraz telasliydim yazamadım ilk önce menümü paylaşayım.
Sabah 11.30
2 yumurta
2 ceviz
1 türk kahvesi
Ara
Fitre kahve
Akşam
Ebe gümeci
Tavuk haşlama
1 su bardağı yogurt
Gece
5 badem
5 fındık
3 antep fıstığı
Yeşil çay
OooŞimdi bayaaa bi uzunca yolum var, ben bu yolu araçla değil yürüyerek gideceğim.
Bakalım ne kadar sürecek
canım benim eskisi Sinbo idi ama ben bozuldu diye yeni alınca düzeldi hatırla ama bu üstüne çıkınca direk tartan değil sarsıntı yaşayınca tartandan ve kıyafetini bile çıkarsan farkı hemen algılardiKızlar baskülüm bozulmuş
Çok uğraştım pilini değiştirdim olmadı
Ne alsam acaba
Şimdi kafamda deli sorular bu baskül ne zamandır bozuk ben kilo veriyormuydum
Yoksa tersimi
Offf
Almışken çok ucuz bisey alma
En azından orta halli olsun
Markayi bana sorma
North River baharda degistiydi tartisini
Nete bak istersen
Çok uzun değildi ama çok uzun süre kivrandi korktum hemen götürmekte istemedim sonuçta mr bı sürü radyasyon ve emin olmadan boşuna maruz kalmamalıudi simdi gayet iyi abla sade burnu tıkalı grip olmuş enerji yerinde spor bile yaptı benimleOyyy cnm benim yaaa
Kanama uzunmu sürdü cm
Son zamanlarda çok gezmeye gittiniz biraz evde otur:)
Çarşamba 103.500
Pazartesi: 101.500
Fark -2
Yuppiiiiiiiii
Kızlar kilo bildirimi
Cuma 69.9
Bugün 69.5
Fark 400 gram
Bildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim
Kizlar yoldan vs. Den kesin artiyimdir diye düşünüyordum
Korjarak çıktım Tartıya
Ben sokkkk
Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3
Gecdn cuma 87,8
Bugün 87,2
offf Merve çok kötü yakalandıniz canım ya çarçabuk hevsin insallahÇok sık uyandı abla da ben çok fenayım ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik kv gitti Sinopta
evet birde takimdaki tek artı benim yaSeni uykusuzluk çok etkiliyor
Kuzey nasil
cuma 69.5
bugun 68.6
fark -900
tavuk ana aana yemek eşime pilav ve çorbam var yanına salata ayran takılırız
Ne çok geçmiş birikmiş.ben okuldan yeni geldim
Kilom sabit
Akşama ne pişireceksiniz hanımlar ya nolur fikir verinn
Kesinlikle canım istemezken nasıl yiyebiliyorum zaten nasıl bir kafa Allah'ım çarçabuk düzelt didemin kitabını da bulamadım geçen yine baktım yoktu netten alacağım artıkÇoook güzel kararlar
Artık, yok dayanamadım yedimler
Bizim lugatimizda yoookkkkyoookkkk
Aminn canım teşekkür ederim.hoşgeldin aramızaMerhaba canım arkadaşlarım,
Geri dönmenize çok ama çok sevindim. 85 kilo civarlarında izne ayrılmıştım. Bir süre korudum ama veremeyince döneyim dedim. Baktım ki grup dağılmış. Diğer grupların hiç birine başlamak içimden gelmedi. Tesadüfen geldiğinizi görünce heyecanla katılayım dedim. 10 kilomu da aldım geldim. 95 kilo oldum rezil bir durum derken sizin de çoğunlukla aldığını görünce ne yalan söyleyeyim biraz rahatladım. Gerçi boyumun 1.60 olduğu düşünülürse hala en tombik benim, siz üzülmeyinBen fark edene kadar baya yazışmışsınız, hepsini okuyamadım yarın sabahtan itibaren hem diyete ve menü yazmaya hem de aktif olarak yazmaya başlıyorum. Hepinizi çok özlemişim Kilo aldıkça sağlığımda bozuluyor. Bu sefer başarmak zorundayım başka şansım yok, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Hatta hedefimi 65 olarak güncellemek istiyorum. 9. takım olarak birincilik tahtını bırakmayalım. Mefkurem istersen 85 olana kadar free listede kalayım, takım ortalaması düşmesin. Bu sefer düzenli olarak spor yapmayı düşünüyorum. Kondisyon bisikleti de aldım.
Bu aradaPoni Bon ve @Keseli kanguru bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. @askrhpozitif senin de bebeğin hayırlı olsun, güle güle büyüt. @seydan94 ben de senin menüleri takip etmeyi düşünüyorum, @Habinar Yaseminciğim gibi
Mefkurem burada saat farkı TR'ye göre üç saat, seninle gece muhabbetlerini özledim. Evde değilsin galiba şimdi, dönünce muhabbet ederiz
Yarın görüşmek üzere
Sende hoşgeldin canmSelaminaleykum kizlar
Ben eski kartanesi yani irem
Gelmiş geçmiş olsun canmSlm kızlar ben hiç uyumadım kuzey grip oluyor ama sorun bu değil birden bı hapsurdu burnündan öylece kan geldi damar çatlamistir çocuklarin hassas desemde
kafanı bir yere vurdun mu diye sordum evet peteğe vurdum dedi(ki şiddetli Bursa aglardi hiç aglamadi ) birde midem bulanıyor deyince evham yapıp takipte kaldım zaten kendiside mızir mızir hic uyumadı
Biraz önce sordum mide bulantısı yok hiçbir yeri agrimiyor
Sonuç yine nazar değdi bence bu çocuğa ne zaman nazar değer o zaman böyle mızir mızir konuşup durur
Gözümden değil tüm hücrelerimden uyku akıyor
Aha ben gibi bi brownici daha.mefkuşum görmesindün sabah
iki minicik dilim börek
pastırmalı yumurta
bol yeşillik
zeytin peynir ve çay
(kahvaltıda annem kardeşim vardı ve sofrada herşey çok çekiciydi ama en az hasarla kalktım)
Akşam bir kepçe kıymalı bezelye yemeği
etli bulgur pilavı bol yeşillik ve 1 kaşık yoğurt
bi de minik börekbide lokmalık brovni.
çay ve filtre kahve bi de gün içinde su
Ne kadar eksidesinkilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Önceden düzenlyse boşuna bekliyosn canısıKizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugunartik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Oldum olası böyle diyet yaptım belki yanlış ama hani çok şeyde gözüm kalırsa diyeti çabuk bozarım diye düşündüm. Başkalarının emeğine tabiki haksızlık etmek istemem.Takımlarda bunun için daha çok kilo verebiliyoz :)) soyle düşün cnm
Sen 1 hafta cok dikkat ettin elinden geleni yaptın güzel Bi eksi gördün
Ben salladım kaçamak yaptım spor yapmadım vs.
Benim yüzümden takımın yüzdesi düştü
Bu elinden geleni yapanlara haksızlık degilmi
Tabi uğraşır çabalar ama bazen istediğimiz sonucu alamayız. Buna kimsenin lafı olmaz
Makine değiliz sonuçta
Burda kimseye aç kal yeme denmiyor
Aksine az yiyenlere kızıyoruz :))
Amaç sağlıklı beslenip yuklerimizden biran önce kurtulmak
Bide canının çok istedigi biseyi cuma tartıdan sonra sabah yada oglen yiyebilirsin :)
Kitapta çoğunluk kendi kilo serüvenini anlatıyor zaten cnm arada bilgilerde varKesinlikle canım istemezken nasıl yiyebiliyorum zaten nasıl bir kafa Allah'ım çarçabuk düzelt didemin kitabını da bulamadım geçen yine baktım yoktu netten alacağım artık
Tmm cnm sen nasıl istersenOldum olası böyle diyet yaptım belki yanlış ama hani çok şeyde gözüm kalırsa diyeti çabuk bozarım diye düşündüm. Başkalarının emeğine tabiki haksızlık etmek istemem.
Şöyle yapsak madem bu ara beni listeye alma ben bu kurallara biraz adapte olayım sonra devam eder listeye girerim. Yine buralarda olurum ama ortalamayı etkilemem olur mu.
aynen öyle canımAnne olmak bu demek dimi
74,3ten düştüm 600 gr yaniNe kadar eksidesin
Ne kadar yerinde bir tabir. bir aylıkken de aynı sızı 10 yaşındayken de. Siz büyüyorsunuz ama o hiç büyümüyor sadece sorunlar büyüyoraynen öyle canım
bir arkdaşım anneliği bitmek bilmeyen yürek sızısı olarak tanımlıyor
hayatta hem bu kadar korkutucu hem de güzel olabilen birşey var mı acaba, ne enteresan di mi?Ne kadar yerinde bir tabir. bir aylıkken de aynı sızı 10 yaşındayken de. Siz büyüyorsunuz ama o hiç büyümüyor sadece sorunlar büyüyor
Aynen oyle. Birgün oturdum dedim insan hayatta varlığına her dakika şukredip geri döndüğünde acaba tekrar aynı kaygılara korkulara gücüm yeter mi olsamı ki diye düşündüğü tek şey evlat heralde dedim.hayatta hem bu kadar korkutucu hem de güzel olabilen birşey var mı acaba, ne enteresan di mi?
ahhhhh anlamaz mıyımAynen oyle. Birgün oturdum dedim insan hayatta varlığına her dakika şukredip geri döndüğünde acaba tekrar aynı kaygılara korkulara gücüm yeter mi olsamı ki diye düşündüğü tek şey evlat heralde dedim.
Yanlış ifade etmek istemem. İki evladım var Allah bağışlarsa her an şükrederim benim oldukları için yavrum oldukları için ama bu akılla en başa bekarlığıma gitsem çocuk yapar mıydım bundan emin değilim. 11 olacak oğlum yakında her an tetiktesin öksürse acaba neden, yemese acaba neden ,doktora götür yürek ağızda bi hastalansa yüreğin yanar . oğlum çok sık hastalandı çok yıprattı kendini de bizi de. Felaket senaryoları yazardım kafamda. Gece ohh be deyip deliksiz uyuduğum hiçbir gün olmadı 11 senedir. Aslında anlatamadım ama işte anlarsın heralde. Yani tam da bitmeyen yürek sızısı. Ben ben diye başlayan bana diye devam eden cümleleriniz bile bitiyor. o kadar yani
Evet ablacimSen emzirmiyomusun zeynep
Icecege gerek yok diyosun yani ablaZeynep daha yeni başladın sağlıklı dengeli beslen cnm
Sen kaçamak yapmayıp suyunu içip spor yaparsan gayet güzel veriyorsun
Abla çok sağolasın evet yanlış yazmisim ama çok sürmez inşaallah 60 li rakamalrida görürüz bura dehşet bir yer enerjiyi hissediyorum sayenizde kilo mulo kalmaz eskiden korkuyordum nasıl vereceğim diye ama sayenizde korkum kalmadi evet abla 80 liydi ama izne ayrıldığım da 79 lu yduÇok geçmiş olsun kolay gelsin cnm
78.5 mu yazacaktin
Kilon aklımda değil cuma 80 li biseydi heralde
Aynen öyle. Kaç gece dinledim nefesini. Ateşini nefesinden anlarım solunum hızından o kadar çok takip ettim. 5 buçuk yaşında bademcik ameliyatı oldu çok sık ateşlenip(her ay mutlaka) hasta olduğu için. Aradan nerdeyse 5 sene geçti o zamanki alışkanlık hala her gece elimi sırtına değerim ateşine bakarım ateşi var mı diye ki ameliyattan sonra toplasam 3 5 i geçmez hastalandığı. Ha bu iyi mi kesinlikle değil. Rahat olup panik olmadan amaan diye çocuk yetiştimeyi çok isterdim. Bişey olmaz annem diye diye.ahhhhh anlamaz mıyım
kızımı uyutana kadar dün epey uğraştım bugün kreşe gidecek erken kalkacak diy erken uyusun istedim ama kavga dövüş yatırdım resmen
uykuya daldı bir ara gittim yanına kıpırdamadan uyuyor (eeeee normali bu ama di mi) gittim nefesini kontrol ettim ki bişe mi oldu diye böyle de paniğim
Allah can sağlığı versin evlatlarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?