- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.241
Çok değil canm senin kilon için. Ben 2.ayda 5 kilo verdim. Kzımda da vermiştim o kadar tiksinti filan kızım 4 kg doğmuştu74,3ten düştüm 600 gr yani
canım başlarda kilo vermek normal de ne biliyim son ayda aksine daha çok almam gerekiyor yaÇok değil canm senin kilon için. Ben 2.ayda 5 kilo verdim. Kzımda da vermiştim o kadar tiksinti filan kızım 4 kg doğmuştu
Gözün aydın irem@nanekekik Canim 6 aydir bebek bekliyoruz 3ay once pkolandim ertesi ay sogan kuruyle temizledim cok sukur.tedaviye baslayacktik bu ay olmasaydi ama bugun cok telasliyim uyandigmdan beri heyecandan elim ayagim titriyo.yarin adet gunum sabah merakimdan duramadim testyaptim 2.cizgi silik cikti bikac saat sonra acile gtcem basim dönüyo sadece sizde bakin hamileyimdir insallah Eki Görüntüle 2211771
Aynen ödem olablir illaki içine kurt düştüyse dr git canm için rahatlasıncanım başlarda kilo vermek normal de ne biliyim son ayda aksine daha çok almam gerekiyor ya
neyse endişe edip de kötüyü çağırmayacağım belki ödem vardı belki az yedim bişe oldu düştü kilom
bi gün önce doktordaydım bi aksilik olsa görürdü heralde
haftasonu gergin geçti belki o yüzden çok taktım
Sagolasin ama inanasim gelmiyo acilde kesin sonuc cikar insallah bakarlarsa tabiGözün aydın irem
canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim anca fırsatım oldu kusura bakmaMerhaba canım arkadaşlarım,
Geri dönmenize çok ama çok sevindim. 85 kilo civarlarında izne ayrılmıştım. Bir süre korudum ama veremeyince döneyim dedim. Baktım ki grup dağılmış. Diğer grupların hiç birine başlamak içimden gelmedi. Tesadüfen geldiğinizi görünce heyecanla katılayım dedim. 10 kilomu da aldım geldim. 95 kilo oldum rezil bir durum derken sizin de çoğunlukla aldığını görünce ne yalan söyleyeyim biraz rahatladım. Gerçi boyumun 1.60 olduğu düşünülürse hala en tombik benim, siz üzülmeyinBen fark edene kadar baya yazışmışsınız, hepsini okuyamadım yarın sabahtan itibaren hem diyete ve menü yazmaya hem de aktif olarak yazmaya başlıyorum. Hepinizi çok özlemişim Kilo aldıkça sağlığımda bozuluyor. Bu sefer başarmak zorundayım başka şansım yok, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Hatta hedefimi 65 olarak güncellemek istiyorum. 9. takım olarak birincilik tahtını bırakmayalım. Mefkurem istersen 85 olana kadar free listede kalayım, takım ortalaması düşmesin. Bu sefer düzenli olarak spor yapmayı düşünüyorum. Kondisyon bisikleti de aldım.
Bu aradaPoni Bon ve @Keseli kanguru bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. askrhpozitif senin de bebeğin hayırlı olsun, güle güle büyüt. @seydan94 ben de senin menüleri takip etmeyi düşünüyorum, @Habinar Yaseminciğim gibi
Mefkurem burada saat farkı TR'ye göre üç saat, seninle gece muhabbetlerini özledim. Evde değilsin galiba şimdi, dönünce muhabbet ederiz
Yarın görüşmek üzere
Kızın için çok gusel bir doğum günü olmuş abla Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu ömürler versibSlamlarrrr can kuslarim yaseminli yeşil caylarim
Cok şükür evimizee sağ salim geldik
Yollar cok kalabalıktı
2 gundur 12 saat yollardaydik bide şehir içi var bide
Malesef wc korkusuna 2 gundur doğru dürüst şu içemedim
Eve geç gelincede geç yemis oldum eşim yemeğe gidelim dediydi ama istemedim evde kahvaltilik atistirdim
Herkesler iyimii
Beni ozledinizmi
Hoşgeldin iremcimSelaminaleykum kizlar
Ben eski kartanesi yani irem
Çok geçmiş olsun canım çocuklara kötü olunca annelerede otomatikman yansıyor inşallah şimdi daha iyidirkuzey okuyuver annesi enam takar bizde şu hastalık kasvet modundan bir an önce çıkmak istiyorum vallaSlm kızlar ben hiç uyumadım kuzey grip oluyor ama sorun bu değil birden bı hapsurdu burnündan öylece kan geldi damar çatlamistir çocuklarin hassas desemde
kafanı bir yere vurdun mu diye sordum evet peteğe vurdum dedi(ki şiddetli Bursa aglardi hiç aglamadi ) birde midem bulanıyor deyince evham yapıp takipte kaldım zaten kendiside mızir mızir hic uyumadı
Biraz önce sordum mide bulantısı yok hiçbir yeri agrimiyor
Sonuç yine nazar değdi bence bu çocuğa ne zaman nazar değer o zaman böyle mızir mızir konuşup durur
Gözümden değil tüm hücrelerimden uyku akıyor
Kedidir o kediEvveet süper ve enerjik dolu bir güne başlıyoruz,
Tartıyla barıştım da biraz bu sabah ayıptır söylemesi
82,3 olan cuma kilom
80,9 oldu
Hehheyyt
Ylnız neden bu kadar ani iniş çıkışlar anlamış değilim
Çikolatalar engel bence tartıya şeker hemen ödem tutuyorGunaydin kizlar bugun erkenciyim ozaman direk tartiyi soliyim
Cuma 67.5
Guncel 67.4
Fark - 100gr
Normalden erken tartildim onunda farki var bence
Canım kilo ile alakalı olsaydı benim büyük kız hiç gelisemezdi 7 ay boyunca tek lokma yiyemedim yedikçe de kustum o senin depolarından alicani alıyor ilk kızım 3480 doğdu ikincide normal yedim 3250 dogdukilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Gayet güzelGünaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 74.4
Bugün 73.6
-800
Hadi hayırlısı inşallah canım hamisler çoğalıyor hepiniz benim doğurmami bekliyormussunuz insan bana o zaman eşlik ederdiKizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugunartik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
arzum kullanıyorum bende şimdilik saglamKızlar baskülüm bozulmuş
Çok uğraştım pilini değiştirdim olmadı
Ne alsam acaba
Şimdi kafamda deli sorular bu baskül ne zamandır bozuk ben kilo veriyormuydum
Yoksa tersimi
Offf
Süper cuma kaçtın kiÇarşamba 103.500
Pazartesi: 101.500
Fark -2
Yuppiiiiiiiii
Kız Ayşenur c e değip gitme geneHanimalr çok yogunum kayınvalidem hasta bize getirdik bir süre bizde görümcem bakacak bir iki güne toparlanirim kaptan bir iki güne toparlanirim inşallah menü yazacağım geçmişe bakamadım kilo bildirimi yapayım da 68.5 geçmiş kilom 79 muydu
Gayet güzel canımKızlar kilo bildirimi
Cuma 69.9
Bugün 69.5
Fark 400 gram
Vay be abla o kadar yolculuk yap banamisin demesin masallahBildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim
Kizlar yoldan vs. Den kesin artiyimdir diye düşünüyordum
Korjarak çıktım Tartıya
Ben sokkkk
Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3
Kekigim o kadar uykusuzluk çok normalKızlar 73.9 çıktım ama hiç uyumadigim için +300 bence hiçbirsey
Şuan iyiyim abla istifra edip tuvalete bol bol çıktıktan sonra terleyince düzeldim çok şükürAaa sen midembagirsak usutmeside olmuşun cnm
Muz haşlanmış patates falan yemeye çalış
Suyuda ihmal etme
Güzelcuma 69.5
bugun 68.6
fark -900
Balik yapıcam ben dünden çorbm var birde salata yaparim
Ne çok geçmiş birikmiş.ben okuldan yeni geldim
Kilom sabit
Akşama ne pişireceksiniz hanımlar ya nolur fikir verinn
Helal olsun valla45 dk eliptigimi yaptım geldim kendime sözüm var bir ay boyunca aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamak yok ve haftada 5 gün en az 500 calori yakacagim hemen geçmiş yapmalıyım
O zaman sizlere çok iş düşüyor abla bizim listeye girebilmemiz icinSoyledimmiydi acaba
Bu hafta listeye gireceklerden güzel eksiler bekliyirum
Yuzdemiz güzel olursa dereceye göre 1-2 izinli arkadaşı listeye alabiliriz
Tabi kurallara uyanlari :) )
Listeye eksi yuzdeyle girecekleri için hesap kitap yapmamız lazım :)
Sorma valla bahar bir kara bulut dolanıyor ama hayırlısıofff Merve çok kötü yakalandıniz canım ya çarçabuk hevsin insallah
kız hayırlı olsun bebiş geliyor@nanekekik Canim 6 aydir bebek bekliyoruz 3ay once pkolandim ertesi ay sogan kuruyle temizledim cok sukur.tedaviye baslayacktik bu ay olmasaydi ama bugun cok telasliyim uyandigmdan beri heyecandan elim ayagim titriyo.yarin adet gunum sabah merakimdan duramadim testyaptim 2.cizgi silik cikti bikac saat sonra acile gtcem basim dönüyo sadece sizde bakin hamileyimdir insallah Eki Görüntüle 2211771
Direk bakmıyolar haberin olsunSagolasin ama inanasim gelmiyo acilde kesin sonuc cikar insallah bakarlarsa tabi
hadi inşallah canımCanım kilo ile alakalı olsaydı benim büyük kız hiç gelisemezdi 7 ay boyunca tek lokma yiyemedim yedikçe de kustum o senin depolarından alicani alıyor ilk kızım 3480 doğdu ikincide normal yedim 3250 dogdu
Ablacim.oglum 18 aylik oldu sukur ek gidayi da guzel alıyor gunlerde kisa şükür sıkıntı olmuyor cok fazla borcum.var tutmam lazimEmzirirken oruç tutman doğrumu onu bilemedim
Cuma günü tartıldigimda 103 kiloydumcanım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim anca fırsatım oldu kusura bakma
Kızın için çok gusel bir doğum günü olmuş abla Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu ömürler versib
Hoşgeldin iremcim
Çok geçmiş olsun canım çocuklara kötü olunca annelerede otomatikman yansıyor inşallah şimdi daha iyidirkuzey okuyuver annesi enam takar bizde şu hastalık kasvet modundan bir an önce çıkmak istiyorum valla
Kedidir o kedi
Çikolatalar engel bence tartıya şeker hemen ödem tutuyor
Canım kilo ile alakalı olsaydı benim büyük kız hiç gelisemezdi 7 ay boyunca tek lokma yiyemedim yedikçe de kustum o senin depolarından alicani alıyor ilk kızım 3480 doğdu ikincide normal yedim 3250 dogdu
Gayet güzel
Hadi hayırlısı inşallah canım hamisler çoğalıyor hepiniz benim doğurmami bekliyormussunuz insan bana o zaman eşlik ederdi
arzum kullanıyorum bende şimdilik saglam
Süper cuma kaçtın ki
Kız Ayşenur c e değip gitme gene
Gayet güzel canım
Vay be abla o kadar yolculuk yap banamisin demesin masallah
Kekigim o kadar uykusuzluk çok normal
Şuan iyiyim abla istifra edip tuvalete bol bol çıktıktan sonra terleyince düzeldim çok şükür
Güzel
Helal olsun valladaha ben baslayamadim
O zaman sizlere çok iş düşüyor abla bizim listeye girebilmemiz icin
Sorma valla bahar bir kara bulut dolanıyor ama hayırlısı
kız hayırlı olsun bebiş geliyor
Hadi bakalim cuma günü sonuç ne olacak aslında benim bir de çarşamba günü var o günde sonucu merak etmiyor değilimOlsunnn buda çok güzel süpriz oldu
Bizde cuma daha çok seviniriz
kac test var elinde birini aksam birini sabah yap.ayy ben heyecan yaptim.bir rakibem vardi haftasi dolmadan hamis mi yoksaKizz aksine cok merak ediyorm ama eczaci dediki sabah yap testi yoksa dogru cikmiyabiliyor bende beni yaniltmasin diye sabahi bekliyorm geceden idrarda birikiyormus daha net oluyormus
canım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim anca fırsatım oldu kusura bakma
Kızın için çok gusel bir doğum günü olmuş abla Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu ömürler versib
Hoşgeldin iremcim
Çok geçmiş olsun canım çocuklara kötü olunca annelerede otomatikman yansıyor inşallah şimdi daha iyidirkuzey okuyuver annesi enam takar bizde şu hastalık kasvet modundan bir an önce çıkmak istiyorum valla
Kedidir o kedi
Çikolatalar engel bence tartıya şeker hemen ödem tutuyor
Canım kilo ile alakalı olsaydı benim büyük kız hiç gelisemezdi 7 ay boyunca tek lokma yiyemedim yedikçe de kustum o senin depolarından alicani alıyor ilk kızım 3480 doğdu ikincide normal yedim 3250 dogdu
Gayet güzel
Hadi hayırlısı inşallah canım hamisler çoğalıyor hepiniz benim doğurmami bekliyormussunuz insan bana o zaman eşlik ederdi
arzum kullanıyorum bende şimdilik saglam
Süper cuma kaçtın ki
Kız Ayşenur c e değip gitme gene
Gayet güzel canım
Vay be abla o kadar yolculuk yap banamisin demesin masallah
Kekigim o kadar uykusuzluk çok normal
Şuan iyiyim abla istifra edip tuvalete bol bol çıktıktan sonra terleyince düzeldim çok şükür
Güzel
Helal olsun valladaha ben baslayamadim
O zaman sizlere çok iş düşüyor abla bizim listeye girebilmemiz icin
Sorma valla bahar bir kara bulut dolanıyor ama hayırlısı
kız hayırlı olsun bebiş geliyor
@nanekekik Canim 6 aydir bebek bekliyoruz 3ay once pkolandim ertesi ay sogan kuruyle temizledim cok sukur.tedaviye baslayacktik bu ay olmasaydi ama bugun cok telasliyim uyandigmdan beri heyecandan elim ayagim titriyo.yarin adet gunum sabah merakimdan duramadim testyaptim 2.cizgi silik cikti bikac saat sonra acile gtcem basim dönüyo sadece sizde bakin hamileyimdir insallah Eki Görüntüle 2211771
kac test var elinde birini aksam birini sabah yap.ayy ben heyecan yaptim.bir rakibem vardi haftasi dolmadan hamis mi yoksailk mi olacak olursa
canim yas kactiAynen cnm ilk olucak hayirlisiysaayay bitane aldim 2 alsam olurmus dur kiz sabahi beklicem smdi negatif cikar bide hemen uzulmiyim
Insallah bakarlar bakmazlarsa onlar icin kotu olur ille kusup ortaligi batirmak mi gerekiyo 6 aydir bekliyorum doktorum izinde belirti olunca acile git emin olmadan haplara devam etme dedi dicem 2 gun daha bekleyemem vallaDirek bakmıyolar haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?