- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.221
aminnn evlat acısı kimseye yaşatmasın AllahAynen öyle. Kaç gece dinledim nefesini. Ateşini nefesinden anlarım solunum hızından o kadar çok takip ettim. 5 buçuk yaşında bademcik ameliyatı oldu çok sık ateşlenip(her ay mutlaka) hasta olduğu için. Aradan nerdeyse 5 sene geçti o zamanki alışkanlık hala her gece elimi sırtına değerim ateşine bakarım ateşi var mı diye ki ameliyattan sonra toplasam 3 5 i geçmez hastalandığı. Ha bu iyi mi kesinlikle değil. Rahat olup panik olmadan amaan diye çocuk yetiştimeyi çok isterdim. Bişey olmaz annem diye diye.
Kulak arkasında şişlik gördüm hemen arkasına doktora götürdüm tahliller ultrasonlar ki görmemle götürmem arasına hafta sonu girdi. o iki günde ne senaryolar yazdım ne kurgular sorma. Okula giden çocukların arkasından ağladım pazartesi o kadar doldurdum kendimi. Doktora sonuçları gösterdim temiz annesi dedi ben bittim o an nasıl bi ağlama krizine girmişim
anlatamam doktor da üzüldü yazık. Bu kadar endişeli olduğunu bilseydim hızlandırırdım dedi. Rabbim ilk önce sağlık versin ve kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemesin bir de kimseyi evladı ile sınamasın.
Kuzunu da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bir kızın var sanırım bunun cinsiyeti belli miaminnn evlat acısı kimseye yaşatmasın Allah
çok teşekkür ederim az kaldı inşallah sağlıkla gelir yavrum
evet bir kızım var Allah izin verirse ikinci de kız geliyor :)Bir kızın var sanırım bunun cinsiyeti belli mi
evet bir kızım var Allah izin verirse ikinci de kız geliyor :)
"iki kızın varsa sigortalsın, hayatta ortada kalmazsın.
bir kız bir oğlansa bağ-kur'lusun, döner dolaşır kızın bakar.
iki oğlun varsa yeşil kartlısın. devlet bakarsa bakar, yoksa geçmiş olsun."
Feyzaaaa eksi süper cnm
Ama lütfen daha sağlıklı beslen çok az yiyosun
Oyle 2 köfte 2 çatal salataya olmaz
Menu de miktar görmek istiyorum
Bide ne çorbası olduğunda yaz
varsada Yoksa da ortayaociksin da tatlım
Sporu falan ona göre yaparsın
Hem liste içinde bilelim
Hakkınızda hayırlısı inş.
Ne çok geçmiş birikmiş.ben okuldan yeni geldim
Kilom sabit
Akşama ne pişireceksiniz hanımlar ya nolur fikir verinn
Kizz rakibem naptin oyle durdun durdun dabirz zor oluck ama cumaya seni gecmek icin cabaliycam
Gayet güzel akşam kahvaltı deyince korktum ama sağlıklı yemissin
Oo İrem nasılsın kız bebek işi ne oldu
Amin
Ödemmiş demek ki canım
cumaya 1 gelir kesin
canım ilk etapta kilon yüksekken ve diyete başlayınca inan miktarı azaltmak yetiyor ama diyete alışmış bir vücut bezelyeyi bile kilo yapıyor
Herkes vücudunu kendisi daha iyi bilir ama sen İskender yeyip kilo verirsen ben veremsem picaklarim seni
Ağrıların endişeye sebep olmuştur ılık bir içecek hazirla yanına üç kare bitter ve kendine vakit ayır hem kendin hemde bebeğim için iyi gelir
Senin değil bebeğin kilo vermemesi gerekli tatlım çok endişe ettiysen kontrolde özellikle sor ki onda bile bir mm oynatsalar kg değişiyor , son aylarda bebeğin hareketleri yavaşsa Kordonda aşağı sarkma varsa kilo kaybı söz konusuysa endişe edilmeli senin kilon odemdir birgün farklı yesen bile değişir
Oo rakibe ne yaptın ya
Uzulme kız mutlu ol organların için vücudun için benim görümcemin meto yaşı 23 çıkıyor her sabah 21 km koşuyor kendisi 42 yaşında eee şimdi bı daha düşün üzülmek mi sevinmek mi
Anne olmak bu demek dimi
kız Pınar hatırla tehlikeli zamanlarda eşin yanında miydi bide hemen test al yap 10 gün geçtiyse akşamda olsa varsa çıkar
Güzel menü
Ooo
canım benim eskisi Sinbo idi ama ben bozuldu diye yeni alınca düzeldi hatırla ama bu üstüne çıkınca direk tartan değil sarsıntı yaşayınca tartandan ve kıyafetini bile çıkarsan farkı hemen algılardi
Yenisi Tefal ve farkı öyle algılamıyor elime başka bir ağırlık alıp çıkıp hafisanizi değiştirmek gerekli bende kuzey var o hallediuor hafıza değiştirme işini
Çok uzun değildi ama çok uzun süre kivrandi korktum hemen götürmekte istemedim sonuçta mr bı sürü radyasyon ve emin olmadan boşuna maruz kalmamalıudi simdi gayet iyi abla sade burnu tıkalı grip olmuş enerji yerinde spor bile yaptı benimle
offf Merve çok kötü yakalandıniz canım ya çarçabuk hevsin insallah
evet birde takimdaki tek artı benim ya
tavuk ana aana yemek eşime pilav ve çorbam var yanına salata ayran takılırız
1 hafta flan geciktigi zamnlar oluyodu cnm genel olark gecikir benm zaten o yuzden hemen ole dusunmedm ama busefer surec uzadi sanki bakalm ne cikcakAminn canım teşekkür ederim.hoşgeldin aramıza
Sende hoşgeldin canm
Gelmiş geçmiş olsun canm
Aha ben gibi bi brownici daha.mefkuşum görmesin
Ne kadar eksidesin
Önceden düzenlyse boşuna bekliyosn canısı
bence gerek yok cnmIcecege gerek yok diyosun yani abla
hepimiz birbirimizden güç aliyoruz cnmAbla çok sağolasın evet yanlış yazmisim ama çok sürmez inşaallah 60 li rakamalrida görürüz bura dehşet bir yer enerjiyi hissediyorum sayenizde kilo mulo kalmaz eskiden korkuyordum nasıl vereceğim diye ama sayenizde korkum kalmadi evet abla 80 liydi ama izne ayrıldığım da 79 lu ydu
Hadi inşallah ablaBende çamaşırları toplayıp yerlestirecem
Cuma gitmeden yikadiydim
Son cikanlarida koyayım
Bide yemek yapicam
Bugün mutlaka 30 dk. Sporla acilis yapilacak ins
Hosbuldum abla evet size azimle eslik etmek icin aldim bendePufuduks
İrem hoşgeldin
neler yaptın de hele
Sende bizim gibi kilo aldınmı
Kocasının nar tanesi olmuş pufuduk
Sırf takım açılsın diye kilo aldım ben başka sebep yok amaç sizinle tekrar kilo vermek
Kiz kaç kilosun de heleHosbuldum abla evet size azimle eslik etmek icin aldim bendesadece kartanesi olsun dedim kabul etmedi irem yazdim olmadi sinir oldum bende pufuduk yazdm
Abla ya suan 115.2 yim toimkarnina tartildim sabah aklimdan cikti valla bnde 1 saat once tartildim 106 107ydim enson 9 kilo aldim yaniKiz kaç kilosun de hele
Bebek işi nenoldu
Hayırlı uğurlu olsun .İlk mi olacak yoksa var mı başkaNorth River Canim 6 aydir bebek bekliyoruz 3ay once pkolandim ertesi ay sogan kuruyle temizledim cok sukur.tedaviye baslayacktik bu ay olmasaydi ama bugun cok telasliyim uyandigmdan beri heyecandan elim ayagim titriyo.yarin adet gunum sabah merakimdan duramadim testyaptim 2.cizgi silik cikti bikac saat sonra acile gtcem basim dönüyo sadece sizde bakin hamileyimdir insallah Eki Görüntüle 2211771
Merhaba sagol canim evet ilk olacak rabbim nasip ederse insallahHayırlı uğurlu olsun .İlk mi olacak yoksa var mı başka
Bezelyede karbon oluyor malesef ekmek makarna olur tabikiAkşamki bi lokma brovni ile minik böreği saymazsak ki onlarda aslında diyet için çok değil ama sanki iyi gibi. Ben Ekmeksiz makarnasız yada karnım doymadan diyet yapamam ki.
bence hamilesinnnMerhaba sagol canim evet ilk olacak rabbim nasip ederse insallah
Bende şimdi şimdi gülüyorum. Baba benim için sadece bir kelime...Poni Bon ya anahtar olayına güldüm ama senin o anki sevincinin anahtar çıkmasına da çok üzüldüm canım , ama senin için açıda olsa tecrübe sen kızlarının hep arkasında olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?