Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aminnn evlat acısı kimseye yaşatmasın Allah
çok teşekkür ederim az kaldı inşallah sağlıkla gelir yavrum

evet bir kızım var Allah izin verirse ikinci de kız geliyor :)

"iki kızın varsa sigortalsın, hayatta ortada kalmazsın.

bir kız bir oğlansa bağ-kur'lusun, döner dolaşır kızın bakar.

iki oğlun varsa yeşil kartlısın. devlet bakarsa bakar, yoksa geçmiş olsun."

Haklisin abla, amin insallah

Ne çok geçmiş birikmiş.ben okuldan yeni geldim
Kilom sabit
Akşama ne pişireceksiniz hanımlar ya nolur fikir verinn

Ben yazdan attigim bamye vardi onu yaptm esimde pek sevmiyor ama dunden kofte patates var onlardan yesin

Kizz rakibem naptin oyle durdun durdun da birz zor oluck ama cumaya seni gecmek icin cabaliycam

Kiz ben basta dediydim ya.pazaretsiden pazartesiye tartilioyordum kendi basladigim diyetimde.hep 1.4. 1.3 1. Kilo gidiyordu haftalik.gecen pazartesi 70dim.bu pazartesi de 68.6.o yuzden cumaya gore olcemem acikcasi.haftalik kayip olarak bakiyorum.[/QUOTE]

Masallah valla

3 aydir felan zaten ben ovulasyon zamanina denkgetirmeye calisiyorm cocuk dusundugmuz icin oladabillir tbi ama bende hic bi belirtisi yok diye ben suphelenmedm basta bide 1 hafta falan geciktigi zamnlar oluyordu adetimin ama yapicam test bende heycanlndm

1 hafta flan geciktigi zamnlar oluyodu cnm genel olark gecikir benm zaten o yuzden hemen ole dusunmedm ama busefer surec uzadi sanki bakalm ne cikcak

Icecege gerek yok diyosun yani abla
bence gerek yok cnm
Dediklerimi yap yeter :))

Emzirirken oruç tutman doğrumu onu bilemedim

hepimiz birbirimizden güç aliyoruz cnm
Kv ne kadar kalacak sende

Hosbuldum abla evet size azimle eslik etmek icin aldim bende sadece kartanesi olsun dedim kabul etmedi irem yazdim olmadi sinir oldum bende pufuduk yazdm

North River Canim 6 aydir bebek bekliyoruz 3ay once pkolandim ertesi ay sogan kuruyle temizledim cok sukur.tedaviye baslayacktik bu ay olmasaydi ama bugun cok telasliyim uyandigmdan beri heyecandan elim ayagim titriyo.yarin adet gunum sabah merakimdan duramadim testyaptim 2.cizgi silik cikti bikac saat sonra acile gtcem basim dönüyo sadece sizde bakin hamileyimdir insallah

Hayırlı uğurlu olsun .İlk mi olacak yoksa var mı başka

Poni Bon ya anahtar olayına güldüm ama senin o anki sevincinin anahtar çıkmasına da çok üzüldüm canım , ama senin için açıda olsa tecrübe sen kızlarının hep arkasında olacaksin
Bende şimdi şimdi gülüyorum. Baba benim için sadece bir kelime...
Kızıma haksızlık yaptılar diye eşimn ailesini sildim hepten görüşmüyorum evlat başka bişeymiş ya bizimkiler çok ayırdı kız çocuğu diye ah ah neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…