Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kilom var abla 59,7
ufaktan ben de 55 e ilerlesem mi, biraz daha mı bunu korumaya çalışsam acaba bilemedim.

Baş: 103.500
Gün: 101.00
Fark: 2.500
Yüzde 2.41

Süper eksi canım, maşallah

Hava baya fırtına beklentisi şeklinde canım sağ salim gidin gelin

Insallah boyle giderse ama aksamada feribotlar iptal olur heralde

Aynen abla takvimimide yaptm bi degisik geliyor hala tam alisamadim icimde bi bebek olduguna :)

Aa cok sasirdim artik parasi olan zayiflicak heralde cok fena bi durummus ama gercekmi acab orasisa supheli yapan varmi acaba
Yag orani olcturmek iyimis abla kilo verince gene gidersn hem yagdanmi gidiyor ogrenmis olursun

Baş: 103.500
Gün: 101.00
Fark: 2.500
Yüzde 2.41

Supersin masallah eylem

Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 68.6
Fark 1.3
%1.86

Cok guzel cnm kilo az olunca yuzdede super olmus

Geçen hafta 82,3
Güncel 79.0
Fark -3.3

Mefkurem
Tatlım ordan bi %4 mü gitmiş sanki
Bu hafta böyle olsun haftaya yavaşlıcam merak etme

Kizz mehlika naptin oylee masallah ama bence cok hizli vermekte iyi degil kiz biraz frenle kendini ki giden kilolar kalici olsun

Gunaydin kizlar alintilarim gitmis kb suan hastamedeyim kan verdim sonuc bekliyrm doktor gorunmez diye bakmadi sonuca gore bakacakmis canim sıkıldı ya

Ultasonla bakmak icinmi kan verdin aslinda ole bakmasi daha kolay olurdu sasirdim. Bende gorunmeyebillir kalp atisini duymam diye gittim hatta vajinal ultrason yapar belki diye dusunuyordm ama 8 haftalik oldugundn gorundu cok sukur. Yaz bizede cnm ne oldu sonuc diye

Cok guzel cnm kilo az olunca yuzdede super olmus

Kizz mehlika naptin oylee masallah ama bence cok hizli vermekte iyi degil kiz biraz frenle kendini ki giden kilolar kalici olsun
Haklısın canım, genelde hızlı giriş yapıyorum, artık yavaş ve sakin eksilerle olur inşallah ilerlemeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…