Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum o stresde onumu dusunuyon zaten fazla yememisin
Sıkma canını bidaha da tedbirli ol
patates yerine yumurta Peynir tercih etsene cnm
Sorma arabanın içinde kapana sıkışmış gibi hissettim zaten, açlık ve bana uzatılan abur cuburlar Resmen korku filmi gibiydi. Neyse geçti çok şükür. Ben de kendimi daha kararlı hissediyorum. Gerçi benim sorunum istikrar. Umarım böyle devam ederim.
Patetesi çok seviyorum, değişik kahvaltı yapmak da bütün gün beni bi mutlu etti ki sorma. Ama merak etme listede olsam perşembe günü yapmam öyle şeyler

Burda bi zayıflatma yeri var
Senelik 3000 euro falan tutuyormuş :)
Güya meto hızlandırıcı iştah kesici bi iğne vuruyorlar, haftalık
Bu hafta aksiyon varmış vücut analizini parasız yapıyorlar
Yarın 11 de randevum var oraya gidecem yağ orani vs. Olcturmeye
Sabahtan tartılirim beni tatmin etmezse ordan gelince bidaha tartılirim

Bu günlük bu kadar
İyi geceler
İnşallah leptinleriniz iyi çalışıyordur :)
Çocuklarda mışıl mışıl uyusunlar

Mefkurem neden hedefin 68? Benim aklımda 65 diye kalmış.

Eskiye göre yüzde yüz fark var cnm
Eminim boyle devam edeceksin
Artık negatif düşünüp kötüyü çağırma
Çok iyisin ve boyle gidecek
Burda olduğun surecede başka alternatifin yok :))

İyi geceler

sare çok güzelmiş

bi de benim ismim de çiçek ismi kızım da defne ya acaba yine öyle mi koysak dedik
ama güzel bi isim bulamadım
öyle birşey aklına gelen olursa fikirlere açığım
Aynen ben sare ismini çok seviyorum hatta kuzenim koymamış olsaydı Beren yerine sare koymayı düşünüyordum
Hmmmm anladımm canım öyle de olabilir ama çiçek ismi de genelde çok klasik isimler ben bi tek başak demet lale bi de Mine ismini çok seviyorum ama farklı isimler var mı hiç duymadım bitki ismi olarak

sare çok güzelmiş

bi de benim ismim de çiçek ismi kızım da defne ya acaba yine öyle mi koysak dedik
ama güzel bi isim bulamadım
öyle birşey aklına gelen olursa fikirlere açığım
Çiçek isimlerinden gidersen;
Nergis, sedef, açelya gibi ismler böyle gider, seçenek çok aslında ama seçene sormalı )))
Ben şimdiki aklım olsa ilk kızıma İstanbul adını verirdim, çok da güzel taşırmış diyorum, ah işte neden çekiniyoruz bazı seylerden ödün veriyoruz bilmiyorum ki.
Kolay gelsin sana canım, zor ama güzel bi arayış sonuçta )))

Edibe benim bir teknem var canım balık istediğinde denize çıkıp balık tutarım:) sadece kendi tuttuğum taze balığı yerim başka hiç balık almam. Bu çok büyük bir lüks gerçekten. Önce ki gece eşimle kardeşim gitti balığa bereketli bir geçeymiş çok balık tutmuşlar hem dağıttık hem de yedik

Ilk önce dün ku menümü yazayım
Sabah 09.00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Yeşillik
Öğle 12.00
1 tane mantar köftesi
4 kasım yayla çorbası
2 lahana sarması
Salata
Ara 16.00
2 aktivia
Akşam 20.00
Bakım
Salata

başak güzel geldi kulağıma ama eşim kesin bi kulp takar offff yaaaa

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…