- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.021
Sorma arabanın içinde kapana sıkışmış gibi hissettim zaten, açlık ve bana uzatılan abur cuburlarkuzum o stresde onumu dusunuyon zaten fazla yememisin
Sıkma canını bidaha da tedbirli ol
patates yerine yumurta Peynir tercih etsene cnm
Kız ben hala şifremi kaydetmedim ne telefona ne bilgisayara, misafir de benimdir kesinOhhh nihayet geçmiş bitti
Akşam misafir vardı gelemedim
Aç olduğumu söylemişmiydim :)))
Bu saatte edibeyle misafirlerden başka kimse yoktur :))
***9.Takim 599. Etap***mefkurem(102.3/)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye Bt.21.11.2018 bk:104.3 H: 68
Sweetyy83(74.4/)mezun üye Bt:21.11.2018 bk:75.1 H:65
seydan94(69,9/)mezun üye Bt:21.11.2018 bk:70.5 H:60
nanekekik(73,6/)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye Bt:21.11.2018 bk:74.1 h:60
Pnrrr-20(67,5/)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye Bt :21.11.2018 bk: 69.4 H:?
Mehlikatun(82.3/)mezun uye Bt :21.11.2018 bk.82,1 H:65
eyledi(103.5/)557.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye Bt:22.11.2018 bk.:103,8 H:80
Izindekiler
Habinar (67/74,2)528. Etapta izine ayrılan üye, yüzdesi x e bölündü
askrhpozitif(64/87,8/)536.etapta izine ayrilan üye, yüzdesi x e bölündü
Zey-has(107.7/112.1)554.etapta izine ayrılan üye, yüzdesi x e bölündü
istikrar1986(79,4/80,2/)594.etapta izne ayrilan üye, yüzdesi x e bölündü
Edibe12(85.7)534.etapta Bildirimsiz izine ayrılan üye
Kkkmevsim5 (72.5)450.etapta izine ayrılan üye, yüzdesi x e bölündü
Deneme suresindeki üyeler
pulbiberiye(69,5/)Bt :27.11.2018 bk.70 H:54
aynurarda.(/70,5/)Bt :28.11.2018 bk.71,6 H:56
Tgcervanne0133 ( ) Bt:05.12.2018 Bk:? H:?
Free canlar
Ekim2009 (80,5/)
tugcegrblt

Poni Bon(83,4/)
_Rosebud_(74,3/)
Pufuduks ( )
Eskiye göre yüzde yüz fark var cnmSorma arabanın içinde kapana sıkışmış gibi hissettim zaten, açlık ve bana uzatılan abur cuburlarResmen korku filmi gibiydi. Neyse geçti çok şükür. Ben de kendimi daha kararlı hissediyorum. Gerçi benim sorunum istikrar. Umarım böyle devam ederim.
Patetesi çok seviyorum, değişik kahvaltı yapmak da bütün gün beni bi mutlu etti ki sorma. Ama merak etme listede olsam perşembe günü yapmam öyle şeyler
İyi gecelerBurda bi zayıflatma yeri var
Senelik 3000 euro falan tutuyormuş :)
Güya meto hızlandırıcı iştah kesici bi iğne vuruyorlar, haftalık
Bu hafta aksiyon varmış vücut analizini parasız yapıyorlar
Yarın 11 de randevum var oraya gidecem yağ orani vs. Olcturmeye
Sabahtan tartılirim beni tatmin etmezse ordan gelince bidaha tartılirim
Bu günlük bu kadar
İyi geceler
İnşallah leptinleriniz iyi çalışıyordur :)
Çocuklarda mışıl mışıl uyusunlar
Bi 68 e duseyimde cnm inş.Mefkurem neden hedefin 68? Benim aklımda 65 diye kalmış.
Yok sen üye olarak gorunuyon :)Kız ben hala şifremi kaydetmedim ne telefona ne bilgisayara, misafir de benimdir kesin
Aynen ben sare ismini çok seviyorum hatta kuzenim koymamış olsaydı Beren yerine sare koymayı düşünüyordumsare çok güzelmiş
bi de benim ismim de çiçek ismi kızım da defne ya acaba yine öyle mi koysak dedik
ama güzel bi isim bulamadım
öyle birşey aklına gelen olursa fikirlere açığım
Çiçek isimlerinden gidersen;sare çok güzelmiş
bi de benim ismim de çiçek ismi kızım da defne ya acaba yine öyle mi koysak dedik
ama güzel bi isim bulamadım
öyle birşey aklına gelen olursa fikirlere açığım
Edibe benim bir teknem var canım balık istediğinde denize çıkıp balık tutarım:) sadece kendi tuttuğum taze balığı yerim başka hiç balık almam. Bu çok büyük bir lüks gerçekten. Önce ki gece eşimle kardeşim gitti balığa bereketli bir geçeymiş çok balık tutmuşlar hem dağıttık hem de yedikİkimiz de bugün balık tercih etmişiz. Stresli birgün yaşadım ama balık bana her türlü iyi geliyor
Harika bir menü afiyet olsun. Poşe yumurta ne bu arada?
Poniciğim hamileler menü yazmıyor mu sanki hiç senin menünü görmedim.
ayyyy inşallah duruyordurJasminium84 kizimda Bi isim listesi oluşturmuştum yarın Bi bakayım duruyor mu
başak güzel geldi kulağıma ama eşim kesin bi kulp takar offff yaaaaAynen ben sare ismini çok seviyorum hatta kuzenim koymamış olsaydı Beren yerine sare koymayı düşünüyordum
Hmmmm anladımm canım öyle de olabilir ama çiçek ismi de genelde çok klasik isimler ben bi tek başak demet lale bi de Mine ismini çok seviyorum ama farklı isimler var mı hiç duymadım bitki ismi olarak
sağol canımÇiçek isimlerinden gidersen;
Nergis, sedef, açelya gibi ismler böyle gider, seçenek çok aslında ama seçene sormalı )))
Ben şimdiki aklım olsa ilk kızıma İstanbul adını verirdim, çok da güzel taşırmış diyorum, ah işte neden çekiniyoruz bazı seylerden ödün veriyoruz bilmiyorum ki.
Kolay gelsin sana canım, zor ama güzel bi arayış sonuçta )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?