- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.061
Evet canim daha kucuktur gorunmez diye hic yatma kan ver 2000den yuksek olursa gorunur ultrasonda dedi kaniniver ondan sonra sonuca gore bakarim dediUltasonla bakmak icinmi kan verdin aslinda ole bakmasi daha kolay olurdu sasirdim. Bende gorunmeyebillir kalp atisini duymam diye gittim hatta vajinal ultrason yapar belki diye dusunuyordm ama 8 haftalik oldugundn gorundu cok sukur. Yaz bizede cnm ne oldu sonuc diye
Hoşgeldin tekrar bayılıyorum el emeği göz nuru hocalara bende rölyef kursuna gidiyorum çok severek yapıyorumAdı:Tuğçe
Yaşı:28
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2 bucuk
Emziriyormusun:hayir
Meslek:El sanatları usta öğreticisiyim
Şu anda çalışıyomusun:çalışmıyorum
Boy:165
Kilo:80.5
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :90+
Kilo alma nedeniniz :hamilelik,emzirme,stres
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Mersinde yasıyorum.stres anlarında kendimi mutfakta bulanlardanim.101 kilo ile başladım diyete geçen cuma 80.5 tim..Yarın tartı gününden itibaren aktif olarak aranızdayım.
Bahar oğlanı kreşe verince başlarsın rahat edersin hemde annen rahatsız çocuk oyun ilgi ister az daha sık dişiniPerşembe menüsü
Benim vardi 7 ye yakındı hemde ama yemek yeme ataklarından ziyade açlıkta el ayak titremesi ve yemekten sonra uyku ağırlık söz konusuydu bunun icin ogunleri atlamamak gerek ki cok acikip bunlar yasamamak gereklo ama ilaç kullanmadım spor ve diyetle normale indi inusilin ayrı bir test zaten
Kız ben çeyrek depoya geldimi güllerim hem araç için dibini görmek iyi değil hemde garantici bir tipim ben eşimde tam tersi ben almasam almaz . Sen çalışma olayını sormussun evet iş hayatını inanılmaz özledim rüyalarıma bile giriyor ve o sabah çok mutlu uyanıyorum ama şimdi saatlerde alınmadı sabah karanlıkta anneme bırakmak zorundayım yine birakacaktim bu sene ama en emin bacağında sorun çıktı ameliyat olacak sadece doktor erteleyebikdigimiz kar yaşı genç diyor ve kuzey annemi çok yoruyor o işte kaldı ben bu sene de evdeyim ama seneye Allah kerim
Afiyet olsun canım
bence o streste sıkıntı değil seni rahatlattigi düşünülunve belki bedenine iyi bile gelmistir
Başarırsin bence bu defa daha iyi gidiyorsun
Eskinin çılbıri yeni moda poşe oldu canım
Afiyet olsun canım
Cee deyip kayboluyorsun
Yasemin iki dk iş kızım buna mi üşeniyorsun ya kalda aklın başına gelsin
canım akşam 4 sdilim ekmek olmuş birde inusilinden şüphe ediyorsan lütfen sahur yap böyle daha da zor olur senin için
Aman herkeste bi tripcanim karşıma kim çıkarsa ona yaziyom bu aralar pek aktif olamiyorum haftaya istersen senle rakip olalım yasemincim
Maşallah sanaEbru,hat,çini,seramik ve minyatür.
İyi yolculuklar dikkat et kendine hasta felan olmaBende yatiyorum iyi uykular kizlar
Bu arada feribot hava sartlari yuzunden iptal oldu o yuzden sabahtan gidemiycez bursaya hava iyi olursa aksama gidicez artik hayirlisi olsun insallah.
İğneyide ilk defa duyduk bi git bakalım abla merak ettimBurda bi zayıflatma yeri var
Senelik 3000 euro falan tutuyormuş :)
Güya meto hızlandırıcı iştah kesici bi iğne vuruyorlar, haftalık
Bu hafta aksiyon varmış vücut analizini parasız yapıyorlar
Yarın 11 de randevum var oraya gidecem yağ orani vs. Olcturmeye
Sabahtan tartılirim beni tatmin etmezse ordan gelince bidaha tartılirim
Bu günlük bu kadar
İyi geceler
İnşallah leptinleriniz iyi çalışıyordur :)
Çocuklarda mışıl mışıl uyusunlar
Gunaydinnn
Bi ara uyandım
Sabah erkende olsa tartilip kahvaltı yapacam diye düşündüm çok actim
bi baktım daha saat 2
Geri uyudum şu anda da tekgözlü yaziyorum :)
Saat 6.15
İstanbul mu kız istanbul çok güzel ama çok karışık çocuk bi dengesiz bişey olurduÇiçek isimlerinden gidersen;
Nergis, sedef, açelya gibi ismler böyle gider, seçenek çok aslında ama seçene sormalı )))
Ben şimdiki aklım olsa ilk kızıma İstanbul adını verirdim, çok da güzel taşırmış diyorum, ah işte neden çekiniyoruz bazı seylerden ödün veriyoruz bilmiyorum ki.
Kolay gelsin sana canım, zor ama güzel bi arayış sonuçta )))
Ahhhh senin o balıklar tekne hiç hayalimden gitmiyor eylem Allah bizede nasip etsinEdibe benim bir teknem var canım balık istediğinde denize çıkıp balık tutarım:) sadece kendi tuttuğum taze balığı yerim başka hiç balık almam. Bu çok büyük bir lüks gerçekten. Önce ki gece eşimle kardeşim gitti balığa bereketli bir geçeymiş çok balık tutmuşlar hem dağıttık hem de yedik
Sıkma canını her doktor farklı şekild e ilgileniyor. Daha çok küçük olduğu içindir sen merak etmeGunaydin kizlar alintilarim gitmis kb suan hastamedeyim kan verdim sonuc bekliyrm doktor gorunmez diye bakmadi sonuca gore bakacakmis canim sıkıldı ya
SuperBaş: 103.500
Gün: 101.00
Fark: 2.500
Yüzde 2.41
bı superde burdaKilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 68.6
Fark 1.3
%1.86
Tuğçe kendini tart bu işe girecek piskoposu var mı ona göre bak benim kardeş 58 kg diyete başladı diyetteyim diye eskiden yemedigini yiyorBenim kilom var abla 59,7
ufaktan ben de 55 e ilerlesem mi, biraz daha mı bunu korumaya çalışsam acaba bilemedim.
Süper eksi canım, maşallah
Canım doğrusu bu 2000 altı HCG de kese görünmez yaklaşık 7000 civarı kalp atımı pınarın 137000 li birseydi de çıktı hepsi neredeyse harekete başlayacakmış zaten onunGunaydin kizlar alintilarim gitmis kb suan hastamedeyim kan verdim sonuc bekliyrm doktor gorunmez diye bakmadi sonuca gore bakacakmis canim sıkıldı ya
Vay süper kız zaten engel gelmiş 4 üstü verilmiyor artıkGeçen hafta 82,3
Güncel 79.0
Fark -3.3
Mefkurem
Tatlım ordan bi %4 mü gitmiş sanki
Bu hafta böyle olsun haftaya yavaşlıcam merak etme
Bencede pınar listeye gir çık mezun olBende bildireyim ozaman:
Cuma 67.5
Guncel 66.4
Fark - 1.1
Yuzde 1.66
Normalde bu kilolardaydim hep almanyada birden 2-3 kilo almistm o yuzden kolay gitti sanirim
Mefkurem abla benim hedefi 66 yapalimmi haftayada mezun olurum cok zorlamiyim kendimide bebiside
tartı farkıda vardır canım sen bunu baz al artıkGünaydın kızlar
Geçen cuma 74,2
Bu cuma 73,9
Fark -300
%0,40
Tartımı değiştirdim bu tartı fazla gösteriyor yada öbürü eksik çünkü eşimde 1 kilo fazla gösteriyor dedi
Sayfayi ne güzel açmışsın eylemcimBaş: 103.500
Gün: 101.00
Fark: 2.500
Yüzde 2.41
Şeyda çok cok iyii tatlimmmmm bukadar beklemiyodumKilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 68.6
Fark 1.3
%1.86
kiz soylemedinki kilonu nerden bilem :) yağ oranın ve goruntun iyiyse rakama takilma cnmBenim kilom var abla 59,7
ufaktan ben de 55 e ilerlesem mi, biraz daha mı bunu korumaya çalışsam acaba bilemedim.
Şimdi ben buna kizsammi sevinsemmi bilemedimGeçen hafta 82,3
Güncel 79.0
Fark -3.3
Mefkurem
Tatlım ordan bi %4 mü gitmiş sanki
Bu hafta böyle olsun haftaya yavaşlıcam merak etme
pinarrrrr harikasin cnmBende bildireyim ozaman:
Cuma 67.5
Guncel 66.4
Fark - 1.1
Yuzde 1.66
Normalde bu kilolardaydim hep almanyada birden 2-3 kilo almistm o yuzden kolay gitti sanirim
Mefkurem abla benim hedefi 66 yapalimmi haftayada mezun olurum cok zorlamiyim kendimide bebiside
Ben senin tartiyi unuttuydum rakamı görünce bu ne dedimGünaydın kızlar
Geçen cuma 74,2
Bu cuma 73,9
Fark -300
%0,40
Tartımı değiştirdim bu tartı fazla gösteriyor yada öbürü eksik çünkü eşimde 1 kilo fazla gösteriyor dedi
tesekkur ederim canim cok iyi oldu darisi basinaHoşgeldin kamilee. Gözün aydın tayin işi iyi olmuş
Biz nisa ya karat verdik. Arkadaşın kızının ismi de gülnihal çok hoş geliyor bana
Erkeklerde var bu sanırım ama kahkaha attım neleri düşünüyolar diye :)
Yok artık :) ne kalmş şunun surasnda 7 ay sonra kucağnda
İyiymş bu
ho dan hosgeldini anladim hosbylduk canimGüzel tabiki ama ben 3 çocuktan sonra öyle büyük işlere giremem hiç cesaret edemiyorum
konmariyi ekim @ekim2009 bize öğretmişti onun sayesinde baya düzenleme öğrenip kadınla tanışmıştık evin çok küçükmüş ama kullanışlı hale getirince sevimli oluyor küçük evler ev ahalisiyle gayet samimi içiçe güzel kalabalık olunca zor ama benim evde küçük eşyalar sığmıyor çocuklar büyüdükçe çok zorr
hoşgeldiniz tanışalım o zaman
bahar buralarda bulamayız
instada bi kadın varya ben onun gibi ganimetci görmedim dünyalarıı götürüyor almanyaya
ho
eylem kar yağıyor şu anda donuyoruz
öbür niki neydi abla kkmevsimmiydi
aç senin çocuk merve doyur şu bebeyi taş gibi uyusun
geçen markette gördüm diyeti bozar diye almadım şeker çok diye diyette işe yararmı ki
ihale takip dosya evrak işleri canım
ay ekim bu adamlar yaşlanınca napacaz biz benimkide içerde kek yapıyor
ay kötü olmuş kadın çekmiş baya Allah şifa versin benim kv olduda şimdi koşuyor maşallah diyeyim aman
yok artık pınar 7 ay kalmış şurda
hosbulduk tatlim nasilsin buyormu baby kocaman olmustur simdiHosgeldin canim tayininde ilçeye çıkmış sonunda sevindim
İsim bulana kadar baya zorlanmistim ben ismi gibi çok güleç Asya da çok hoş
Bi belirti yok canım henuz
Hayırlısı
Üstüne mi gördün acaba
Kucağına aldığın günlerinde hep birlikte göreceğiz inşallah
Uyuyormustur annesi fazla yorduysan kendini ondan da olur
Tek sorunu açlık olsun kuzu
Çok geçmiş olsun canım yemeseydin iyiydi ama geçmiş gitmiş artık takilma
Hoşgeldin Tuğçe aramiza
bu taş Bana mı Dun azıcık atarliydi.
Yinede güzel eksiGeçen cuma:73.6
Bugunn: 72.8
Fark: -800
Yüzde: 1.09
Her eksi candır canım hem dediğin gibi tarti farkı vardır belkiGünaydın kızlar
Geçen cuma 74,2
Bu cuma 73,9
Fark -300
%0,40
Tebrikler canımGeçen cuma:73.6
Bugunn: 72.8
Fark: -800
Yüzde: 1.09
büyüyorlar valla canım 2 side çok şükürİyi gunler herkeseee
tesekkur ederim canim cok iyi oldu darisi basina
ho dan hosgeldini anladim hosbylduk canim
hosbulduk tatlim nasilsin buyormu baby kocaman olmustur simdi
Olsun canım senin bu hafta kötü geçti birde uykusuzluk çok fark ettiriyor uyudum bari bu gece hanımefendiGünaydın kızlar tartı memnun etmedi carsamba daha iyi bir sonuç görmüştüm aslinda
Cuma:87,8
Bugun:87,3
Fark:0,5
Yuzde%0,57
güzel ekşi tebriklerGeçen hafta 80.5
Bu hafta 79.1
Fark:1.4
Eksiler geliyor ya biz ona bakalımGünaydın kızlar tartı memnun etmedi carsamba daha iyi bir sonuç görmüştüm aslinda
Cuma:87,8
Bugun:87,3
Fark:0,5
Yuzde%0,57
Dünkü mumbara rağmen çok güzel gitmis :)) tekrar tebrikler cnmGeçen hafta 80.5
Bu hafta 79.1
Fark:1.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?