Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canim daha kucuktur gorunmez diye hic yatma kan ver 2000den yuksek olursa gorunur ultrasonda dedi kaniniver ondan sonra sonuca gore bakarim dedi

Hoşgeldin tekrar bayılıyorum el emeği göz nuru hocalara bende rölyef kursuna gidiyorum çok severek yapıyorum
Bahar oğlanı kreşe verince başlarsın rahat edersin hemde annen rahatsız çocuk oyun ilgi ister az daha sık dişini
Aman herkeste bi trip canim karşıma kim çıkarsa ona yaziyom bu aralar pek aktif olamiyorum haftaya istersen senle rakip olalım yasemincim
Olalım bakalım
Ebru,hat,çini,seramik ve minyatür.
Maşallah sana
Bende yatiyorum iyi uykular kizlar

Bu arada feribot hava sartlari yuzunden iptal oldu o yuzden sabahtan gidemiycez bursaya hava iyi olursa aksama gidicez artik hayirlisi olsun insallah.
İyi yolculuklar dikkat et kendine hasta felan olma
İğneyide ilk defa duyduk bi git bakalım abla merak ettim
Gunaydinnn

Bi ara uyandım
Sabah erkende olsa tartilip kahvaltı yapacam diye düşündüm çok actim
bi baktım daha saat 2
Geri uyudum şu anda da tekgözlü yaziyorum :)
Saat 6.15

İstanbul mu kız istanbul çok güzel ama çok karışık çocuk bi dengesiz bişey olurdu
Ahhhh senin o balıklar tekne hiç hayalimden gitmiyor eylem Allah bizede nasip etsin
Biz buralarda bayat gözleri çökmüş balık yemekten bıktık mis gibi taze taze afiyet olsun

Baş: 103.500
Gün: 101.00
Fark: 2.500
Yüzde 2.41
Super
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 68.6
Fark 1.3
%1.86
bı superde burda

Benim kilom var abla 59,7
ufaktan ben de 55 e ilerlesem mi, biraz daha mı bunu korumaya çalışsam acaba bilemedim.

Süper eksi canım, maşallah
Tuğçe kendini tart bu işe girecek piskoposu var mı ona göre bak benim kardeş 58 kg diyete başladı diyetteyim diye eskiden yemedigini yiyor
Gunaydin kizlar alintilarim gitmis kb suan hastamedeyim kan verdim sonuc bekliyrm doktor gorunmez diye bakmadi sonuca gore bakacakmis canim sıkıldı ya
Canım doğrusu bu 2000 altı HCG de kese görünmez yaklaşık 7000 civarı kalp atımı pınarın 137000 li birseydi de çıktı hepsi neredeyse harekete başlayacakmış zaten onun
Kan isteyip sabırlı olan bir doktor alttan bakayım diye acele eden bir doktordan her zaman daha iyidir ilk bebek acele ediyorsun ama doğrusunu yapmış doktorun
Geçen hafta 82,3
Güncel 79.0
Fark -3.3

Mefkurem
Tatlım ordan bi %4 mü gitmiş sanki
Bu hafta böyle olsun haftaya yavaşlıcam merak etme
Vay süper kız zaten engel gelmiş 4 üstü verilmiyor artık
Bencede pınar listeye gir çık mezun ol
Günaydın kızlar
Geçen cuma 74,2
Bu cuma 73,9
Fark -300
%0,40
Tartımı değiştirdim bu tartı fazla gösteriyor yada öbürü eksik çünkü eşimde 1 kilo fazla gösteriyor dedi
tartı farkıda vardır canım sen bunu baz al artık

Baş: 103.500
Gün: 101.00
Fark: 2.500
Yüzde 2.41
Sayfayi ne güzel açmışsın eylemcim
Süperr gitmissg cok tebrikler

Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.9
Bugün 68.6
Fark 1.3
%1.86
Şeyda çok cok iyii tatlimmmmm bukadar beklemiyodum

Benim kilom var abla 59,7
ufaktan ben de 55 e ilerlesem mi, biraz daha mı bunu korumaya çalışsam acaba bilemedim.
kiz soylemedinki kilonu nerden bilem :) yağ oranın ve goruntun iyiyse rakama takilma cnm

Geçen hafta 82,3
Güncel 79.0
Fark -3.3

Mefkurem
Tatlım ordan bi %4 mü gitmiş sanki
Bu hafta böyle olsun haftaya yavaşlıcam merak etme
Şimdi ben buna kizsammi sevinsemmi bilemedim
Ama vermisin artik
Sevineyim bari

pinarrrrr harikasin cnm
Tmm hedefi öyle yaparız ilkimezunumuz olursun

Günaydın kızlar
Geçen cuma 74,2
Bu cuma 73,9
Fark -300
%0,40
Tartımı değiştirdim bu tartı fazla gösteriyor yada öbürü eksik çünkü eşimde 1 kilo fazla gösteriyor dedi
Ben senin tartiyi unuttuydum rakamı görünce bu ne dedim

İyi gunler herkeseee
tesekkur ederim canim cok iyi oldu darisi basina

ho dan hosgeldini anladim hosbylduk canim

hosbulduk tatlim nasilsin buyormu baby kocaman olmustur simdi

Günaydın kızlar
Geçen cuma 74,2
Bu cuma 73,9
Fark -300
%0,40
Her eksi candır canım hem dediğin gibi tarti farkı vardır belki
Geçen cuma:73.6
Bugunn: 72.8
Fark: -800
Yüzde: 1.09
Tebrikler canım
İyi gunler herkeseee
tesekkur ederim canim cok iyi oldu darisi basina

ho dan hosgeldini anladim hosbylduk canim

hosbulduk tatlim nasilsin buyormu baby kocaman olmustur simdi
büyüyorlar valla canım 2 side çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…