Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

başını okurken tam kizacadim sonunu iyi baglamisin :))

SANA güveniyorum yasimmmm
Spor sa spor diyetse diyet

Rakip olaraktan Edibe12 istiyorum bu bir meydan okumadir
Bende Edibe12 yi tutuyom

Benim adam gececi calisti şimdi yatiyir
Bulaşık makinesini. Yerleştirdim
Makineye çamaşır koyup ortaligi topladim
O kalkmadan alışverişe gidip geleyim
Hiç cnm istemiyor amaa mecburrrm

Aşk olsun abla yasemini tutuyon haaa neyse bu hafta yasimi de yenerim kazanmaya alıştım zaten

Benim adam gececi calisti şimdi yatiyir
Bulaşık makinesini. Yerleştirdim
Makineye çamaşır koyup ortaligi topladim
O kalkmadan alışverişe gidip geleyim
Hiç cnm istemiyor amaa mecburrrm
Abla Bugün okul tatil evdeyim kafami dışarı cikardimi hemen içeri kaçıyom hava çok soğuk dışarda fırtına var kışı bir atlatsaydik

Oyyy doktor işleri yordu bu saatte kadar hiç birsey yemedim ve suan çok açım tahlildi ultrason Du derken anca
Biseyler ye canım kan sekerin düşer tahlil sonuclari nasıl iyi çıkmıştır inşallah

Hahah hey allahım kız ben beyaz ekmek hiç yemiyorum ki hatta yıllardır yemiyorum kilo aldığımda bile yemedim sevmiyorum ben beyaz ekmeği

Iyi yolculuklar cnm
Hava duzeldimi

Sende az değil ama dikkatli beslen bebeyim
Bu haftada ciss lara biraz dikkat et :)
Biliyon herkesi yüzdesi önemli :)

Hava iyi abla ruzgar fazla yok hatta hafif gunesli ama soguk tabi baya
Merak etme abla dikkat ediyorm cisslarin zaten kimseye yarari yok yemiycem insllah

Bende öyle düşündüm sağol :) hehe rica ederim ayrıca evet peynir benim vazgeçilmezim zaten ve salataları böyle değişik hale getirmeyi seviyorum normalde salatayı yediğim zaman tek başına midem kazınıyor bir süre sonra doyurucu olmuyor ama bu şekilde çok doyurucu oluyor

Abla biraz satis mantigiyla konusmus sanki nasil kilo verince meto duzelmiyormus kilo verip zayif kalanlar nasil yapiyor bende 91kgle basladm 66lardaym hemde nerdeyse 9 aydir yani bence sen kendinde basarirsin. Tabi illaki bi yarari olabillir okadar para sonucta kilo verimini hizlandiriyor yardmci oluyodur diyete ama kendin yapamicgin anlamina gelmez bence

Yedim kizz dayanamadim ama az yedim cok sukur kendmi kontrol edebiliyorm bu hamileligin iyi yanida o oldu tatli krizim hic yok hatta gun icinde hafif bulantilar olmasida yedirmiyor cok abur cubur

Ablam ya kusura bakma yağ oranın kaç çıktı merak ettim ben spor salonunda ölçttürüyordum eskiden ben 88 falanken bile yağ yüksek olmasına rağmen kas da yüksekti hatta spor yapmayan kadın değilde çok düzenli spor yapan kadın gibi demişti kas oranın çok tuhaf demişti biraz bünye meselesi herhalde hep kas oranım yüksek çıkıyor.ama bu çok güzel bişey hele ki kadınlarda ileriki yaşlarda önemli
Ben o tarz şeylere çok inanmıyorum yani sen o diyeti yapsan zaten vericeksin biraz müşteri bağlama gibi konuşmuş sanki bana öyle geliyor belki de bu tipler bilmiyorum
Burda eskiye göre az yağmur yağıyor kar da pek yagmuyor
o yüzden koln deki nehirde az su kalmış
Benzin gemileri tam kapasite gelemiyorlarmis
Benzin fiyatlarda uçtu

Aaa çok şaşırdım abla
Benim rakibim yokk bana rakip olmak isteyen Yok muu??

Oyyy doktor işleri yordu bu saatte kadar hiç birsey yemedim ve suan çok açım tahlildi ultrason Du derken anca

Nasıl geçti canım sonuçları aldın mı

Hahah hey allahım kız ben beyaz ekmek hiç yemiyorum ki hatta yıllardır yemiyorum kilo aldığımda bile yemedim sevmiyorum ben beyaz ekmeği
Aynen böyle çok taze sıcacık olmalı belki diğer türlü bana resmen hamur geliyor
bence de benim kas oranımda yüksek diyetisyen bana sporcumuydun demişti hayır ama hareket etmeyi hep çok sevdim buda buyuk kazanç . Seyda seni bir rakip olarak düşündüm sonra baktım kilo hesabı filan yaptım vazgeçtim

Vay rakibeme bak rüşvet isine girmiş
Beni tutarsanız sınırsız yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…