Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.421
Aslanım baharım yawBen sevilayi tutuyorum o sporsuz bile verebiliyor yaseminin işi zor
Kamilenin neyi eksik der ve kamilecim veririm oyumu
Aynen canım bana da öyle demiştiAynen böyle çok taze sıcacık olmalı belki diğer türlü bana resmen hamur geliyor
bence de benim kas oranımda yüksek diyetisyen bana sporcumuydun demişti hayır ama hareket etmeyi hep çok sevdim buda buyuk kazanç . Seyda seni bir rakip olarak düşündüm sonra baktım kilo hesabı filan yaptım vazgeçtim
Sen beni çiğ çiğ yersin kızAynen canım bana da öyle demişti
Neden neden neden hadi rakip olalım bu hafta verdim zaten önümüzdeki hafta vermem zor
45dk eliptik yaptım üstünden 45dk daha geçti 1 minik muzu kakaolayip sütlü kahve ile huplettiyorum akşamda sabah ki kahvaltı için bir yarım saat extra hareket edeceğim hem yatmadan önce metoda çalışsın
Bu arada sabah
1 YK Rus salatası
2 dilim sucuk
1 zeytin
1/4 mafiways yedim (sanırım doğru yazdım ) valla tadına baktım eşim değiştirdik fikir ver dediği için bir lokma eder zaten bu hafta eğitimdeydi eve gelenleri bı bilseniz siz
Ya valla cok zor veliside ogretmenideO sırada oğlan geldi yanıma kusura bakmayarım kalmış hoşgeldin tekrar
İki deli bir arada olmuyo ekim cidden
Eline sağlık pınarcım
Hiççç sorma benim oğlanda 1. Sınıfda ses çıkaracam diye bi gün yüz felci geçirecem
Delirdi gene
Mesaj alinmistir geregi yapilacak______HEDEFLERİMİZ GELSİNNNNN ____
@mefkurem
100.1-1.5=98.6
@Sweetyy83
73 - 1.1=71.9
@seydan94
68.6 - 1=67.6
@nanekekik
72.8 - 0.9=71.9
@pnrrr-20 66.4 - 0.6=65.8
@Mehlikatun
79.01 - 1.2=77.9
Habinar
73.9 - 1.2=72.7
@askrhpozitif
87.3 - 0.8=86.5
@eyledi
101 - 1.5=99.5
@Zey-has
111.5 - 2=109.5
@istikrar1986
78.3 - 1.3=77
@Edibe12
94.3 - 1.3=93
@kkkmevsim5
82 - 1.5=80.5
@Tgcervanne0133
79.1-1.1=78
@ekim2009
81.2 - 0.8=80.4
HEDEFLER MINUMUMDUR
FAZLASI BAS GOZ USTU YAPILIRRRRR
sagol canim cumlemizin insGeçmişi bir güzel okudum benim kıza teli verdim küçüğü uyutana kadar oynasın diye gel gör ki alıntılar uçmuş artık hatırladigim kadarıyla
@Keseli kanguru kuzu gülsima karnimdada çok hareketli idi şimdide öyle @Poni Bon artı 200cok güzel
@Pufuduks canım görünmemesi çok normal beta hcg daha düşüktür birde kiloda varya sana tavsiyem alttan sakın baktirma ve kilo için tebrikler
E ElbetOlacak gazan mübarek olsun
istikrar1986 çok güzel gitmiş birde şu yoğunlugun bitse kv ne zaman gidecek
bugun benim.spor gunum temizlik bitti bi dinleneyim yemegi yapip bende spora basliycamBen beğendim
accik daha simartsan ne var bu Garibi
Yarışma mi nerde nerde biz ordayız seve seve
Afiyet olsun canım güzel menü ilk sayfada spor puanlari var misal yürüyüş 2 puanda 60*2 = 120 puan deyipPnrrr-12 etiketliyoruz haftanın birincisini seçip not alıyor puanlari
İyi geceler canım benimki de uyusa spor yapacakrim ama inat etti bugün hala ayakta
Canım ben bitkilerden bu konuda korkuyorum ve rezeneyi istersen sürahi ile iç değişmez ilk üç ay gaz çok normal çünkü
Kiz ben aç kalmadim hiçZuhal abla duymasın
Her takıma bir deli lazım
ay çok korkuyorum
he valla guzel slogan ama aklima biseu takildi cumali kim olcak ben azcik nanekekik yakisir diye dusundum amaKk evimiz zuhal agamiz
hee onu dogru dedin
gecmis olsun canim donmustursun simdiye kadar sonyclar nasil ciktiBende kaçıyorum herkes gitti sanırım sabah dahiliyeye gidicem hamilelikte troit vardı ona baktirayim ultrasonda nodul falan çıkmıştı bu aralar saçlarım falan çok dökülüyor hemde kan değerlerine baktirayim artı birde gülsimayı doktoruna gostericem yarınki plan hastahane anlicaniz
Canim ekmek yoktu mecburen yedim bidaha olmaz zaten az yemistimAfiyet olsun canım. Yalnız haşhaşlı çok yağlı olmuyor mu? Hedefe ulaşana kadar yapma bence
Pidenin boyutunu merak ettim, umarım çok büyük değildir.
Hay Allah turtayı yemişsin, yeni gördüm. Afiyet olsun, iyi kararında kalmış. Herkesi kendim gibi bilip tepsiyi toptan götürecek zannediyorum
Mehlika'yı tahmin ediyordum ama Eylem de dereceye girmiş. Tebrik ederim arkadaşlar.
Çok iyi afiyet olsun. kahvaltı için değişik fikirler arıyordum, bakayım kapya bulabilirsem bundan yapayım
14. takımı çok cesur gördüm
Akşama kadar portakal yetti mi, nasıl dayandın?
Ay benim de korkulu rüyam
Hedefim tam bana uygun kaptanım, teşekkür ederim. Hatta ben 1.5 hedefleyeyim de 1.3 garanti olsun
Çok doğru bir karar vermişsin latteyi seçerekPeynirli salata olayı resmen senin menülerinle hayatıma girdi ve resmen her akşam yesem sıkılmam gibi geliyor, üstelik bu kadar doyurucu olacağı hiç aklıma gelmezdi. Bunun için tekrar sana teşekkür ederim
Kolay gelsin. Hüma'ya bakacak kimse var mı yoksa o da mı seninle gelecek?
Böyle sıradışı menüler de lazım arada
ben kamile 33 yasindayim bi kizim oglum var kizim ikinci sinifa gudiyor oglan 3.5 yasinda ogretmenim 157 boy 82 kiloyum durum buabla tebrik ederim çok güzel vermissin inşallah burda olmaya calisacagim
tamam canım yarisalim rakibimi yakindan tanımak isterim
Gunaydinnlar mutlu haftasonlari olsun insallah
Gunaydin degil artik iyi aksamlar diyim ben sizeGünaydın herkese
Günün planını yaparak başladım
Neler yapacağımı planladım ki Cumartesi hep kaçamak olurdu bende hepiniz benim gibisinizdir inşallah İdeal kiloya kadar
Allah motivemize istikrarımıza nefsimize zeval vermesin aminnnn
bugu temuzlik vardi yaptim bi mutfagi biraktim oda zaten yarina kadar yine kirlenir yarin yapicam az sonra yemwk yapip spor yapicam ablaBugün ne planlar var anlatın bakalım
Ben gidebilirsem alışverişe gidecem
Sebze yok evde
Yumurtada kalmadı
Dışarısı soguk kapalı yağmurlu
Hiç çıkasım yok
Kahvaltıda mecbur tost türü yiyecem
Sonra giderim heralde
aman abla bilmedigin seye okadar para verne ne gerek var kac kere vasardin yine yaparsin esinincvpta guzelmis ah bu adamlarCanım arkadaşlarım merak edip sormadi
Ne yaptım ne ettim diye ama ben yasemine yaziyom
Diğerleri okumasin :))
Dün gittim önce vücut analizi için tartiya çıktım evdekinden azdı :)
Normal olarak benim değerler berbat
Yağ oranı çok yüksek
Kas oranını sordum çok kötü değil dedi kadın onceden spor yaptığım belliymiş :)
Biz burda diyet yapturmiyoruz yeme şeklini değiştiriyoruz dedi
Sabah yumurta yemicen (yagli kolostrol yapıyor diye :) peynir 1-2 dil siyah ekmek zeytin yeşillik yiyebilin
Öğlen akşamda et türü sebze Salata yoğurt
İkindin arada yoğurt 1 meyve
Pilav makarna patates abur cubur yemicen
Sık sık yiyecenki kan şekeri dengelensin diyor meto hizlansin
Ama sık yedikçe kan şekeri daha çok iner çıkar demedim :)
İf yi sordum, pek bilmiyormuş :)
Ama bunları yapsamda
meto hızlanması yağ hücrelerinin bisey olması için (orasını tam anlamadım ) damla veriyorlar. Önceden igneymis
Haftada 2-3 sefer damla almaya gidilecek
8-10kilo vermek için 20 seans veee 1200 euro bide damlada ne olduguda meçhul
Ben 2 haftadir dikkat etmeye basladim
Önceden verdim yine kendime güveniyorum
Bi sure yalnız deneyim yapamazsam size gelirim diye yırtmaya calistim :)
Su anda bu parayı verecek durumda değilim dedim
Belkide 6 ay sonra 30 kilo vermiş olarak tekrar gelirim dedim :)
Kilo versenizde metobolizmaniz düzelmez diyor
Kilo verince zaten değerler iyilesir dedim
Değerler iyilessede damla almadığım için yag hucreleri aynıymış :)) )
Eşime söyledim fiyatı
Hayatim ben sismanmiyim dedim
Yooo hiç fazlaligin yok dedi :)))))
Sonuç
6 ay sonra yine bi aksiyon olunca olcum yaptırmaya gidecem :))
baaaak sen alttan dalgada gecermus bak nasil veriyorum ben bu hafta ezecem hwpiniziBen sevilayi tutuyorum o sporsuz bile verebiliyor yaseminin işi zor
Sen beni çiğ çiğ yersin kız
Ben sevilayi tutuyorum o sporsuz bile verebiliyor yaseminin işi zor
Hadi ordan rol çalmaVay rakibeme bak rüşvet isine girmiş
Beni tutarsanız sınırsız yeşil çay
Vay bahar senden hiç beklemezdimgöreceksin
Ama benimki sınırsızHadi ordan rol çalma
Yeşil çay benden
Gizunun yaşına bakmam kilo versen bile kendini kapinin önünde buluverin :)))Selam olsun hatunlaaar, napar ne edersiniz, ben bu gidişle ya kovulacam, ya bişey olacak.
Öyle sadece kilo vermekle olmuyo, rapor ver bakem mehlikademeden verem ben oyy oyyy
Birinci de olsan mefkuşun gözetimi altındasın akıllı ol
Dünden beri dahanda yoğunum, bu gece yatarken bol bolmyazacağım inşallah, kayınvalidemle ilgililenme durumu var, bugün 3. Ziyarete geldik.
Görüşmeküzere kızlar.
Tamam anlatırım ızun uzun ))Gizunun yaşına bakmam kilo versen bile kendini kapinin önünde buluverin :)))
Akşam gelde anlat neler yapiyon
Kv nin nesi varki
Bide sırrını yazman lazım unutma
bi dahakine seni tutarım :)Aşk olsun abla yasemini tutuyon haaaneyse bu hafta yasimi de yenerim kazanmaya alıştım zaten
Oyy kuzum çok ac kalmisinOyyy doktor işleri yordu bu saatte kadar hiç birsey yemedim ve suan çok açım tahlildi ultrason Du derken anca
Burasıda rüzgarlı ya dün baya iyiydiiAbla Bugün okul tatil evdeyim kafami dışarı cikardimi hemen içeri kaçıyomhava çok soğuk dışarda fırtına var kışı bir atlatsaydik
her kilo verip koruyan sanki bisey mi kullanıyorAbla biraz satis mantigiyla konusmus sanki nasil kilo verince meto duzelmiyormus kilo verip zayif kalanlar nasil yapiyor bende 91kgle basladm 66lardaym hemde nerdeyse 9 aydir yani bence sen kendinde basarirsin. Tabi illaki bi yarari olabillir okadar para sonucta kilo verimini hizlandiriyor yardmci oluyodur diyete ama kendin yapamicgin a
Yağ oranı yüzde 46 çok fazlaAblam ya kusura bakmayağ oranın kaç çıktı merak ettim ben spor salonunda ölçttürüyordum eskiden ben 88 falanken bile yağ yüksek olmasına rağmen kas da yüksekti hatta spor yapmayan kadın değilde çok düzenli spor yapan kadın gibi demişti kas oranın çok tuhaf demişti biraz bünye meselesi herhalde hep kas oranım yüksek çıkıyor.ama bu çok güzel bişey hele ki kadınlarda ileriki yaşlarda önemli
Ben o tarz şeylere çok inanmıyorum yani sen o diyeti yapsan zaten vericeksin biraz müşteri bağlama gibi konuşmuş sanki bana öyle geliyor belki de bu tipler bilmiyorum
Aaa çok şaşırdım abla
Benim rakibim yokk bana rakip olmak isteyen Yok muu??
Nasıl geçti canım sonuçları aldın mı
ohhh masallah iyice spor45dk eliptik yaptım üstünden 45dk daha geçti 1 minik muzu kakaolayip sütlü kahve ile huplettiyorum akşamda sabah ki kahvaltı için bir yarım saat extra hareket edeceğim hem yatmadan önce metoda çalışsın
Bu arada sabah
1 YK Rus salatası
2 dilim sucuk
1 zeytin
1/4 mafiways yedim (sanırım doğru yazdım ) valla tadına baktım eşim değiştirdik fikir ver dediği için bir lokma eder zaten bu hafta eğitimdeydi eve gelenleri bı bilseniz siz
Ben kimse gelmiyor diye şikayet ediyom :)İyi gunler bayanlar baya gec oldu gelemedim ben gecmiain sonuna gelmeden bi is cikiyor cvplari yazacakken sonra actigimda bi bes on sayfa daha birikiyor cenesi dusukler gwvmisten sohbete gelemiyorum bi turlu
Yok kuzum ben verirmiyim o kadar paraaman abla bilmedigin seye okadar para verne ne gerek var kac kere vasardin yine yaparsin esinincvpta guzelmis ah bu
Gecmi kalktınızBen bugünün menüsünü yaziyim
Sabah ve öğlen13.30
2 dilim fırında kızarmış ekmek
1 çay kaşığı gerçek tereyağı
2 çay kaşığı şekersiz ayva reçeli
Beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00( az sonra yicem)
2 dilim et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 yapcam :)
Başka da bişey yememek için şimdiden yazdım menüyü
Çok güzel olmus tatlisimTamam anlatırım ızun uzun ))
Yazdım seni de etiketledim ki ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?