Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım bana da öyle demişti
Neden neden neden hadi rakip olalım bu hafta verdim zaten önümüzdeki hafta vermem zor

45dk eliptik yaptım üstünden 45dk daha geçti 1 minik muzu kakaolayip sütlü kahve ile huplettiyorum akşamda sabah ki kahvaltı için bir yarım saat extra hareket edeceğim hem yatmadan önce metoda çalışsın
Bu arada sabah
1 YK Rus salatası
2 dilim sucuk
1 zeytin
1/4 mafiways yedim (sanırım doğru yazdım ) valla tadına baktım eşim değiştirdik fikir ver dediği için bir lokma eder zaten bu hafta eğitimdeydi eve gelenleri bı bilseniz siz

Mafiways ne kiz

Ya valla cok zor veliside ogretmenide
Mesaj alinmistir geregi yapilacak
sagol canim cumlemizin ins

bugun benim.spor gunum temizlik bitti bi dinleneyim yemegi yapip bende spora basliycam

Kk evimiz zuhal agamiz
hee onu dogru dedin
he valla guzel slogan ama aklima biseu takildi cumali kim olcak ben azcik nanekekik yakisir diye dusundum ama

gecmis olsun canim donmustursun simdiye kadar sonyclar nasil cikti

Canim ekmek yoktu mecburen yedim bidaha olmaz zaten az yemistim
abla tebrik ederim çok güzel vermissin inşallah burda olmaya calisacagim
tamam canım yarisalim rakibimi yakindan tanımak isterim
ben kamile 33 yasindayim bi kizim oglum var kizim ikinci sinifa gudiyor oglan 3.5 yasinda ogretmenim 157 boy 82 kiloyum durum bu

Gunaydinnlar mutlu haftasonlari olsun insallah

Gunaydin degil artik iyi aksamlar diyim ben size
bugu temuzlik vardi yaptim bi mutfagi biraktim oda zaten yarina kadar yine kirlenir yarin yapicam az sonra yemwk yapip spor yapicam abla

aman abla bilmedigin seye okadar para verne ne gerek var kac kere vasardin yine yaparsin esinincvpta guzelmis ah bu adamlar

Ben bugünün menüsünü yaziyim
Sabah ve öğlen 13.30
2 dilim fırında kızarmış ekmek
1 çay kaşığı gerçek tereyağı
2 çay kaşığı şekersiz ayva reçeli
Beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00( az sonra yicem)
2 dilim et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 yapcam :)

Başka da bişey yememek için şimdiden yazdım menüyü

Selam olsun hatunlaaar, napar ne edersiniz, ben bu gidişle ya kovulacam, ya bişey olacak.
Öyle sadece kilo vermekle olmuyo, rapor ver bakem mehlika demeden verem ben oyy oyyy
Birinci de olsan mefkuşun gözetimi altındasın akıllı ol
Dünden beri dahanda yoğunum, bu gece yatarken bol bolmyazacağım inşallah, kayınvalidemle ilgililenme durumu var, bugün 3. Ziyarete geldik.
Görüşmeküzere kızlar.

Gizunun yaşına bakmam kilo versen bile kendini kapinin önünde buluverin :)))
Akşam gelde anlat neler yapiyon
Kv nin nesi varki

Bide sırrını yazman lazım unutma

Aşk olsun abla yasemini tutuyon haaa neyse bu hafta yasimi de yenerim kazanmaya alıştım zaten
bi dahakine seni tutarım :)

Oyyy doktor işleri yordu bu saatte kadar hiç birsey yemedim ve suan çok açım tahlildi ultrason Du derken anca
Oyy kuzum çok ac kalmisin
Sonuçları alınca haber et

Abla Bugün okul tatil evdeyim kafami dışarı cikardimi hemen içeri kaçıyom hava çok soğuk dışarda fırtına var kışı bir atlatsaydik
Burasıda rüzgarlı ya dün baya iyiydii
her kilo verip koruyan sanki bisey mi kullanıyor
Para tuzağı bence
Saglikli oldugunuda sanmıyorum

Yağ oranı yüzde 46 çok fazla
Kas da 52 kilo, oran olarak yazmıyor

Senin kilona uygun pınar vardı o da gitti :)
Bakıp birini bulalım

ohhh masallah iyice spor
a alıştın

Rus salatası patates mayonezli olan degilmi
Cok değil ama hiç doyurucu olmamış sabah

İyi gunler bayanlar baya gec oldu gelemedim ben gecmiain sonuna gelmeden bi is cikiyor cvplari yazacakken sonra actigimda bi bes on sayfa daha birikiyor cenesi dusukler gwvmisten sohbete gelemiyorum bi turlu
Ben kimse gelmiyor diye şikayet ediyom :)
aman abla bilmedigin seye okadar para verne ne gerek var kac kere vasardin yine yaparsin esinincvpta guzelmis ah bu
Yok kuzum ben verirmiyim o kadar para
Bide ne olduğu belli değil
Zaten kadin beni kandiramicagini anlayınca yüzü düştü :)

Gecmi kalktınız
Ben beğendim cnm güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…