- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.461
aksam güzel olmuş :)) spor zaten güzelMenüm @seydan94
Sabah (10:00)
1 YK Rus salatası
1 zeytin
1/4 mupiways
2 dilim sucuk
Ara(16;00)
1 minik muz kakaolu
1 fincan sütlü kahve
Akşam(19:00)
4 YK fırında karnabahar( 1 YK çavdar unu 1 bardak süt 1 YK gerçek tereyağı ile beşamel sos yapıp fırına verdim bunun 1/4 u yendi )
3 köfte
Su: 2.5 oldu 3 olur spor : 45dk eliptikPnrrr-12 180 puan
baya büyükmüş tam bana göre :))Eki Görüntüle 2213507 kız buymuş :)
Jillana baslamisin ama ins şişlik yapmazMenüm
Sabah 11
2 haslanmış yumurta beyazı
1 lokma simit
Beyaz peynir maydonoz
2 zeytin
15:00
1 avuç çiğ fıstık ile badem
1 elma
1 bardak kefir
Akşam19
2 karnıyarık küçük
1 köz patates
Bol salata turp pancar havuç
Su 2 litre
Spor jlian level3 120puan
Pnrrr-12
anacım hepsi cok şey bildiklerini sanıp hiç bisey anladiklari yokBu erkekler cinayet sebebi ben spor yapıyorum diye mutluyum adamın şimdi bana dediği
" Senin yaptığında spor mu kosacaksin diyor " acaba nerede kosacagim birde koşmaktan kastı bildiğin maraton
Diyete başladım dikkat ediyorum falan demeAh ahah sorma beninlmkide durmus senin gibi yesem 20 kilo daha veririm diyor 10 kilo vrdi ya.... demezmi sende azim yok eee benden cok yiyosun bide azimsiz diyosun seninkide maraton kosturacak oylemi valla hic anlamiyorum ben bunlari
kuzum sebze yemeklerini 1 tabak yesene kasik hesabı yapmaMenum
Sabah 9:00
2d ekmek 2d peynir donates salatalik biber 8 zeytin
Ogle13:00
2 yk mantar salata yogurt 1d ekmek
Ara 2. Kucuk mandalina
Aksam18:30
4yk kabak yemegi 2yk menemen
Turp roka sogan uclusu ve 1 kase yogurt
Ama doymadim niyeyse
Su 2 lt oluryatana kadar
Sppr 45 dk lesli
zaten olmadığını biliyon cnm en azından akşam meyvenin yanına yogurt ekleseydinÖnce berbat olan menum yazayim
Saat 15:00
1 kuşbaşıli pide
1 bardak ayran
19:00
1 portakal
Çeyrek nar
2 kaşık
3lt su
Anladım canımemeğine sağlık abla bende 77 görmeyi özlemişim hadi bismillah
canim bugün nerdeyse gidecektiler yatağı rahat değilmiş cuma gideceklerde daha gelmişlerken kalsalar tabi çok zorlaniyirum ama dahada yardimci olamam
mesela ben insaallah bugün paylaşacağım
Yasemin söylemiş canım düşük tehlikesine neden olabiliyorKiz neden altan sakın baktirma dedin merak ettim simdi
Benim de benimdeBigün benim adımda altın harflerle yukarıdaki gibi yazılacakmı acaba
İnşallah oda gelir@degistirkendini edada bi geleydi
Bana para tuzağı gibi geldi ablaCanım arkadaşlarım merak edip sormadi
Ne yaptım ne ettim diye ama ben yasemine yaziyom
Diğerleri okumasin :))
Dün gittim önce vücut analizi için tartiya çıktım evdekinden azdı :)
Normal olarak benim değerler berbat
Yağ oranı çok yüksek
Kas oranını sordum çok kötü değil dedi kadın onceden spor yaptığım belliymiş :)
Biz burda diyet yapturmiyoruz yeme şeklini değiştiriyoruz dedi
Sabah yumurta yemicen (yagli kolostrol yapıyor diye :) peynir 1-2 dil siyah ekmek zeytin yeşillik yiyebilin
Öğlen akşamda et türü sebze Salata yoğurt
İkindin arada yoğurt 1 meyve
Pilav makarna patates abur cubur yemicen
Sık sık yiyecenki kan şekeri dengelensin diyor meto hizlansin
Ama sık yedikçe kan şekeri daha çok iner çıkar demedim :)
İf yi sordum, pek bilmiyormuş :)
Ama bunları yapsamda
meto hızlanması yağ hücrelerinin bisey olması için (orasını tam anlamadım ) damla veriyorlar. Önceden igneymis
Haftada 2-3 sefer damla almaya gidilecek
8-10kilo vermek için 20 seans veee 1200 euro bide damlada ne olduguda meçhul
Ben 2 haftadir dikkat etmeye basladim
Önceden verdim yine kendime güveniyorum
Bi sure yalnız deneyim yapamazsam size gelirim diye yırtmaya calistim :)
Su anda bu parayı verecek durumda değilim dedim
Belkide 6 ay sonra 30 kilo vermiş olarak tekrar gelirim dedim :)
Kilo versenizde metobolizmaniz düzelmez diyor
Kilo verince zaten değerler iyilesir dedim
Değerler iyilessede damla almadığım için yag hucreleri aynıymış :)) )
Eşime söyledim fiyatı
Hayatim ben sismanmiyim dedim
Yooo hiç fazlaligin yok dedi :)))))
Sonuç
6 ay sonra yine bi aksiyon olunca olcum yaptırmaya gidecem :))
Ablam ya kusura bakmayağ oranın kaç çıktı merak ettim ben spor salonunda ölçttürüyordum eskiden ben 88 falanken bile yağ yüksek olmasına rağmen kas da yüksekti hatta spor yapmayan kadın değilde çok düzenli spor yapan kadın gibi demişti kas oranın çok tuhaf demişti biraz bünye meselesi herhalde hep kas oranım yüksek çıkıyor.ama bu çok güzel bişey hele ki kadınlarda ileriki yaşlarda önemli
Ben o tarz şeylere çok inanmıyorum yani sen o diyeti yapsan zaten vericeksin biraz müşteri bağlama gibi konuşmuş sanki bana öyle geliyor belki de bu tipler bilmiyorum
Aaa çok şaşırdım abla
Benim rakibim yokk bana rakip olmak isteyen Yok muu??
Nasıl geçti canım sonuçları aldın mı
Bunu görmeden sordum bende :) kızın doktoru ne dedi canım herşey yolundadır inşallah
gecmis olsun canim donmustursun simdiye kadar sonyclar nasil cikti
gecmis olsun canim donmustursun simdiye kadar sonyclar nasil cikti
Oyy kuzum çok ac kalmisin
Sonuçları alınca haber et
Sonuçların hepsi çıkmadı kızlar Bi kısmı salı çıkacak bir kısmı 1 hafta sonra bugün çıkanlara baktıaskrhpozitif Merve in nasılsın ne oldu sonuçlar çıktı mı
Hey allamBu erkekler cinayet sebebi ben spor yapıyorum diye mutluyum adamın şimdi bana dediği
" Senin yaptığında spor mu kosacaksin diyor " acaba nerede kosacagim birde koşmaktan kastı bildiğin maraton
2 kaşık yedim ablakuzum sebze yemeklerini 1 tabak yesene kasik hesabı yapma
Vucudunu az yemeye alistirma
Arada Meyvenin yanına yoğurt yada kuruyemis olsun
Bide ne ekmekleri olduğunu yazalım
Spora 2 millemi başlasan acaba Bikac hafta sonra artirirsin
zaten olmadığını biliyon cnm en azından akşam meyvenin yanına yogurt ekleseydin
Troid için ilaç kullanman gerekiyormu cnmSonuçların hepsi çıkmadı kızlar Bi kısmı salı çıkacak bir kısmı 1 hafta sonra bugün çıkanlara baktı
9 tüp kan verdim bugün tiroit ve safra kesesine de ultrasonla bakıldı
Hamilelikte çıkan tiroiddeki nodul hala duruyormus. Bazı değerler yüksek çıktı ama çıkmayan sonuçları bekleyelim dedi ondan sonra daha net konuşabiliriz dedi safra kesesi deki taşlar için buda ameliyat dedi ama aciliyeti yok dedi anlicaniz tam net bisey yok
Gulsimaya gelince doktorumuz acildeki çocuk doktorunun verdiği ilaçları bırakırdı. Ek gıda için 180 günü bitirsin dedi. Kilosu biraz az dedi ama hastalıktan vermiştir toparlar dedi gülsimanın şurubu teke düştü antibiyotik boşuna kullanmışız ona canım sıkıldı
Heee yogurt kısmı çıkmamış tek 2 kș. Yazıyor :))2 kaşık yedim
Ben bugünün menüsünü yaziyim
Sabah ve öğlen13.30
2 dilim fırında kızarmış ekmek
1 çay kaşığı gerçek tereyağı
2 çay kaşığı şekersiz ayva reçeli
Beyaz peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Akşam 18.00( az sonra yicem)
2 dilim et
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 yapcam :)
Başka da bişey yememek için şimdiden yazdım menüyü
Bu erkekler cinayet sebebi ben spor yapıyorum diye mutluyum adamın şimdi bana dediği
Kızlar alışverişten gelince eşimle kahvaltı yaptik 16.00 gibi
Acaba 19-20 gibi yogurt falanmi yesem yoksa bisey yemeyim mi
Su anda cnm istemiyor bisey ama bilemedim
Yavas yavas acikmaya başladım zatenBence enazindan tarcinli bi yogurt yiyebilliran abla yoksaa gece acikirsin sen bide gec yatiyorsun
Şuan için bisey vermedi abla tsh 1 tsh 2 VS onlar daha çikmadi şekerim 89 çıktı ama gizli şeker daha çikmadiTroid için ilaç kullanman gerekiyormu cnm
Safrakesesi taşı olduğunu bilmiyodum yada konuştuk hatirlamiyom
Arada mide agrin oluyormu yada akut ağrı
Taslarin kırılıp alınması mümkün degilmiki
Ben de baya mideme zarar veriyodu
Bide arada çok fena akut ağrı oldu olecem zannettiydim
Aldirinca geçti
Kız içinde canını sıkma cnm onların bunyeleri kuvvetlidir birden toparlar
Yazmayı unutmuşumHeee yogurt kısmı çıkmamış tek 2 kș. Yazıyor :))
bende aciktim valla abla liste olmasa çoktan yemistimYavas yavas acikmaya başladım zaten
Bisey yiyim bari :))
Aynen seydacim birde benim boy kısa bu kilodayim koşup yazık mi edeyim dizlerimeKoşmak iyi değilmiş boşver bi kere her zaman düzenli yağabişiceğin sporu yapmak lazım ben hergün koşamam yani imkansız bişey ama evinde eliptik var yapabilirsin mesela
Evet ama onların durum biraz kötü yanı çok fazla böyle şeyler görmüyor çocuklarMantıklı çocuklarda yemesin zaten ya
Hepsi aynı bunlarınAh ahah sorma beninlmkide durmus senin gibi yesem 20 kilo daha veririm diyor 10 kilo vrdi ya.... demezmi sende azim yok eee benden cok yiyosun bide azimsiz diyosun seninkide maraton kosturacak oylemi valla hic anlamiyorum ben bunlari
kabak az olmuş canım senin kilonda 6-8 arası yiyebilirsin benceMenum
Sabah 9:00
2d ekmek 2d peynir donates salatalik biber 8 zeytin
Ogle13:00
2 yk mantar salata yogurt 1d ekmek
Ara 2. Kucuk mandalina
Aksam18:30
4yk kabak yemegi 2yk menemen
Turp roka sogan uclusu ve 1 kase yogurt
Ama doymadim niyeyse
Su 2 lt oluryatana kadar
Sppr 45 dk lesli
Akşam bı ara daha yapabilorsin pide yedim diye aç bırakma kendini bı süt vs ara yap emziriyorsun bide gece çok uyanıyor canım kiz 1 tane inciri süte doğra bı tık kaynatın acayipte sut yapi yor al sana ara öğünÖnce berbat olan menum yazayim
Saat 15:00
1 kuşbaşıli pide
1 bardak ayran
19:00
1 portakal
Çeyrek nar
2 kaşık yoğurt
3lt su
Fotoda daha büyük çıkmış abla 4/1 i bı lokmalikaksam güzel olmuş :)) spor zaten güzel
baya büyükmüş tam bana göre :))
Jillana baslamisin ama ins şişlik yapmaz
Bana kalsa biraz kilo verdikten sonra sıkılasmak için yap derim
Akşam yoğurt ta olabilirdi patates gereksiz
Bide hafta içi turpada dikkat et cnmc
anacım hepsi cok şey bildiklerini sanıp hiç bisey anladiklari yok
Sen 50 kilomusunda kosucan
Diyete başladım dikkat ediyorum falan deme
Ben halimden memnunum de
Çaktırmadan ver kilonu
Sözde kendi verdi diye hava atiyor
Bence ara yapmalisinKızlar alışverişten gelince eşimle kahvaltı yaptik 16.00 gibi
Acaba 19-20 gibi yogurt falanmi yesem yoksa bisey yemeyim mi
Su anda cnm istemiyor bisey ama bilemedim
Neyse canım olur öyle arada bizde kuzeyde viralde boşu boşuna antibiyotik kullanmistikAnladım canım
Yasemin söylemiş canım düşük tehlikesine neden olabiliyor
Benim de benimde
İnşallah oda gelir
Bana para tuzağı gibi geldi abla
Sonuçların hepsi çıkmadı kızlar Bi kısmı salı çıkacak bir kısmı 1 hafta sonra bugün çıkanlara baktı
9 tüp kan verdim bugün tiroit ve safra kesesine de ultrasonla bakıldı
Hamilelikte çıkan tiroiddeki nodul hala duruyormus. Bazı değerler yüksek çıktı ama çıkmayan sonuçları bekleyelim dedi ondan sonra daha net konuşabiliriz dedi safra kesesi deki taşlar için buda ameliyat dedi ama aciliyeti yok dedi anlicaniz tam net bisey yok
Gulsimaya gelince doktorumuz acildeki çocuk doktorunun verdiği ilaçları bırakırdı. Ek gıda için 180 günü bitirsin dedi. Kilosu biraz az dedi ama hastalıktan vermiştir toparlar dedi gülsimanın şurubu teke düştü antibiyotik boşuna kullanmışız ona canım sıkıldı
Hey allam
2 kaşık yedim abla
Yok be süper değil böyle şeyler benim mideme dokunuyor aklın kalmasın kuzu ay keşke atmasaydimOff supermis 
Afiyet olsun
evet çok biliyorlar oturdukları yerdenGuzel menu begendim
Ah ah cok biliyolar zaten hepbosver kuzum sen daha iyi billirsin kendini
Bence enazindan tarcinli bi yogurt yiyebilliran abla yoksaa gece acikirsin sen bide gec yatiyorsun
Saglikli beslenmeyle o da düşer cnmŞuan için bisey vermedi abla tsh 1 tsh 2 VS onlar daha çikmadi şekerim 89 çıktı ama gizli şeker daha çikmadi
Kötü olan kolesterol yüksek çıktı
sen aç durma cnm Bi tarçınlı süt iç bisey olmazbende aciktim valla abla liste olmasa çoktan
eskilerde yemek saklama durumu baya varmışEvet ama onların durum biraz kötü yanı çok fazla böyle şeyler görmüyor çocuklar
Dün kuzeye puzzle almıştım iki tane çocuk bana da babam alacak dedi hay yarabbim benim uyuza da verr birini tekrar alırım sana dedim ama puzzlelari çok kıymetli vermedi içimde kaldı mesela bide onlara alacağım gidincebizde yokluk gördük bilirim benim öz ve öz halam (ki şuan mal yüzünden küstü bize ki evide o aldı yine o kustu ) evde sucuk pişirmiş ben kucukmusum ben onlardayken paylaşmamak için mutfak kapısını kapatıp beni eve göndermiş bı çocuk ne kadar sucuk yiyebilirdi acabada
Bak hafizam o kadarda iyi değilmiş :)) hiç hatirlamiyomMefkurem işte safra kesesinde vardı abla konuşmuştuk o zaman da ameliyat dedilerdi ameliyat kapalı ameliyat oluyormuş zatende emzirdigim için acele etmeyelim dediler ara ara ağrı yapıyor abla fazla acı yada asitli şeyler tukettiigmde falan
İncirim yok canımAkşam bı ara daha yapabilorsin pide yedim diye aç bırakma kendini bı süt vs ara yap emziriyorsun bide gece çok uyanıyor canım kiz 1 tane inciri süte doğra bı tık kaynatın acayipte sut yapi yor al sana ara öğün
süt içemem ki abla ben havuç falan yerim belkiSaglikli beslenmeyle o da düşer cnm
sen aç durma cnm Bi tarçınlı süt iç bisey olmaz
Öyle yapıyorum abla mümkün mertebe kaçıyorum onlardanBak hafizam o kadarda iyi değilmiş :)) hiç hatirlamiyom
Dokunan şeylere dikkat etmeye çalış o zaman cnm
haklısın abla hayat boyu birşeyler e bağımlı olma mantıklı degil şuan gunun yogunlugu baskin sonra yorum yapacağımYağ hücreleri kilo verince küçülur ama yok olmaz
Kadının dedigide safsata ömür boyu damlami alacaz
Damla bile alsan yinede diyet veriyor zaten :)
dikkat etmezsek kilo almaya elverişli bünye ne yaparsan yap geri alır
Bogazimizi tutacaz, spor yapıp kas oranimizi artiracaz
Gorumcen bekarmi kaç yaşında
ablacim beni tuttuğun için çok teşekkür ederim inşallah boşa cikarmamBu hafta kimler rakip oldu bakalım
Benim gördüğüm
@Habinar
@Sweetyy83
@kkkmevsim5
istikrar1986
Ben @eyledi ye teklif ettim ama görünmedi kaçtı heralde :)
Herkes rakibini bulsun
Bide kim kimi tutuyor gorelim bakalım
Bu hafta listeye girecegi için aysenuru tutuyorum
Sevilayla yasim arasinda karar veremedim
Ama yasim bu hafta guzel bi eksi hediye edecektir bize
Onu tutayim :) ) )
bende sürekli sohbete dahil olmak istiyorum ama meşguliyetlerİyi gunler bayanlar baya gec oldu gelemedim ben gecmiain sonuna gelmeden bi is cikiyor cvplari yazacakken sonra actigimda bi bes on sayfa daha birikiyor cenesi dusukler gwvmisten sohbete gelemiyorum bi turlu
canım evimin sultaniyim yaş 32 benimde iki erkek evladım var biri 2.5 yaşında biride 11 aylik
bu yarışın galibiyle haftaya yarışmak isterim
Vay bahar senden hiç beklemezdimgöreceksin
Tatlım sen cocukmusunda cici bebe yiyon :)) Meyvenin yanında kuruyemis yada yoğurt olsunKizlar menu yazip gecmise.bakicam.
Menu
Sabah 11.00
Brokilili yumurta
2 dilim.ekmek
1 dilim.peynir
Domatea salatalik
Ara 15.00
Yarim.muz
2 tane cici bebe
Aksam 18.00
3 tane icli kofte
2 su bardagi ayran
Bol salata
2.5 lt su leslie 1 30 pPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?