Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aksam güzel olmuş :)) spor zaten güzel

baya büyükmüş tam bana göre :))

Jillana baslamisin ama ins şişlik yapmaz
Bana kalsa biraz kilo verdikten sonra sıkılasmak için yap derim

Akşam yoğurt ta olabilirdi patates gereksiz
Bide hafta içi turpada dikkat et cnmc
Bu erkekler cinayet sebebi ben spor yapıyorum diye mutluyum adamın şimdi bana dediği
" Senin yaptığında spor mu kosacaksin diyor " acaba nerede kosacagim birde koşmaktan kastı bildiğin maraton
anacım hepsi cok şey bildiklerini sanıp hiç bisey anladiklari yok
Sen 50 kilomusunda kosucan

Ah ahah sorma beninlmkide durmus senin gibi yesem 20 kilo daha veririm diyor 10 kilo vrdi ya.... demezmi sende azim yok eee benden cok yiyosun bide azimsiz diyosun seninkide maraton kosturacak oylemi valla hic anlamiyorum ben bunlari
Diyete başladım dikkat ediyorum falan deme
Ben halimden memnunum de
Çaktırmadan ver kilonu
Sözde kendi verdi diye hava atiyor

kuzum sebze yemeklerini 1 tabak yesene kasik hesabı yapma
Vucudunu az yemeye alistirma
Arada Meyvenin yanına yoğurt yada kuruyemis olsun
Bide ne ekmekleri olduğunu yazalım
Spora 2 millemi başlasan acaba Bikac hafta sonra artirirsin

Önce berbat olan menum yazayim

Saat 15:00
1 kuşbaşıli pide
1 bardak ayran

19:00
1 portakal
Çeyrek nar
2 kaşık

3lt su
zaten olmadığını biliyon cnm en azından akşam meyvenin yanına yogurt ekleseydin

Anladım canım
Kiz neden altan sakın baktirma dedin merak ettim simdi
Yasemin söylemiş canım düşük tehlikesine neden olabiliyor
Bigün benim adımda altın harflerle yukarıdaki gibi yazılacakmı acaba
Benim de benimde
İnşallah oda gelir
Bana para tuzağı gibi geldi abla

Bunu görmeden sordum bende :) kızın doktoru ne dedi canım herşey yolundadır inşallah

gecmis olsun canim donmustursun simdiye kadar sonyclar nasil cikti

gecmis olsun canim donmustursun simdiye kadar sonyclar nasil cikti

Oyy kuzum çok ac kalmisin
Sonuçları alınca haber et

askrhpozitif Merve in nasılsın ne oldu sonuçlar çıktı mı
Sonuçların hepsi çıkmadı kızlar Bi kısmı salı çıkacak bir kısmı 1 hafta sonra bugün çıkanlara baktı
9 tüp kan verdim bugün tiroit ve safra kesesine de ultrasonla bakıldı
Hamilelikte çıkan tiroiddeki nodul hala duruyormus. Bazı değerler yüksek çıktı ama çıkmayan sonuçları bekleyelim dedi ondan sonra daha net konuşabiliriz dedi safra kesesi deki taşlar için buda ameliyat dedi ama aciliyeti yok dedi anlicaniz tam net bisey yok
Gulsimaya gelince doktorumuz acildeki çocuk doktorunun verdiği ilaçları bırakırdı. Ek gıda için 180 günü bitirsin dedi. Kilosu biraz az dedi ama hastalıktan vermiştir toparlar dedi gülsimanın şurubu teke düştü antibiyotik boşuna kullanmışız ona canım sıkıldı
Bu erkekler cinayet sebebi ben spor yapıyorum diye mutluyum adamın şimdi bana dediği
" Senin yaptığında spor mu kosacaksin diyor " acaba nerede kosacagim birde koşmaktan kastı bildiğin maraton
Hey allam
2 kaşık yedim abla

Troid için ilaç kullanman gerekiyormu cnm

Safrakesesi taşı olduğunu bilmiyodum yada konuştuk hatirlamiyom
Arada mide agrin oluyormu yada akut ağrı
Taslarin kırılıp alınması mümkün degilmiki

Ben de baya mideme zarar veriyodu
Bide arada çok fena akut ağrı oldu olecem zannettiydim
Aldirinca geçti

Kız içinde canını sıkma cnm onların bunyeleri kuvvetlidir birden toparlar

Guzel menu begendim

Ah ah cok biliyolar zaten hep bosver kuzum sen daha iyi billirsin kendini

Kızlar alışverişten gelince eşimle kahvaltı yaptik 16.00 gibi
Acaba 19-20 gibi yogurt falanmi yesem yoksa bisey yemeyim mi
Su anda cnm istemiyor bisey ama bilemedim

Bence enazindan tarcinli bi yogurt yiyebilliran abla yoksaa gece acikirsin sen bide gec yatiyorsun

Şuan için bisey vermedi abla tsh 1 tsh 2 VS onlar daha çikmadi şekerim 89 çıktı ama gizli şeker daha çikmadi
Kötü olan kolesterol yüksek çıktı
Heee yogurt kısmı çıkmamış tek 2 kș. Yazıyor :))
Yazmayı unutmuşum
Yavas yavas acikmaya başladım zaten
Bisey yiyim bari :))
bende aciktim valla abla liste olmasa çoktan yemistim

Koşmak iyi değilmiş boşver bi kere her zaman düzenli yağabişiceğin sporu yapmak lazım ben hergün koşamam yani imkansız bişey ama evinde eliptik var yapabilirsin mesela
Aynen seydacim birde benim boy kısa bu kilodayim koşup yazık mi edeyim dizlerime
Mantıklı çocuklarda yemesin zaten ya
Evet ama onların durum biraz kötü yanı çok fazla böyle şeyler görmüyor çocuklar
Dün kuzeye puzzle almıştım iki tane çocuk bana da babam alacak dedi hay yarabbim benim uyuza da verr birini tekrar alırım sana dedim ama puzzlelari çok kıymetli vermedi içimde kaldı mesela bide onlara alacağım gidince bizde yokluk gördük bilirim benim öz ve öz halam (ki şuan mal yüzünden küstü bize ki evide o aldı yine o kustu ) evde sucuk pişirmiş ben kucukmusum ben onlardayken paylaşmamak için mutfak kapısını kapatıp beni eve göndermiş bı çocuk ne kadar sucuk yiyebilirdi acabada kıskandı
Ah ahah sorma beninlmkide durmus senin gibi yesem 20 kilo daha veririm diyor 10 kilo vrdi ya.... demezmi sende azim yok eee benden cok yiyosun bide azimsiz diyosun seninkide maraton kosturacak oylemi valla hic anlamiyorum ben bunlari
Hepsi aynı bunların
kabak az olmuş canım senin kilonda 6-8 arası yiyebilirsin bence
Menü güzel sporda pınarı etiketlemeyi unutma
Önce berbat olan menum yazayim

Saat 15:00
1 kuşbaşıli pide
1 bardak ayran

19:00
1 portakal
Çeyrek nar
2 kaşık yoğurt

3lt su
Akşam bı ara daha yapabilorsin pide yedim diye aç bırakma kendini bı süt vs ara yap emziriyorsun bide gece çok uyanıyor canım kiz 1 tane inciri süte doğra bı tık kaynatın acayipte sut yapi yor al sana ara öğün
Fotoda daha büyük çıkmış abla 4/1 i bı lokmalik
Kızlar alışverişten gelince eşimle kahvaltı yaptik 16.00 gibi
Acaba 19-20 gibi yogurt falanmi yesem yoksa bisey yemeyim mi
Su anda cnm istemiyor bisey ama bilemedim
Bence ara yapmalisin
Neyse canım olur öyle arada bizde kuzeyde viralde boşu boşuna antibiyotik kullanmistik
Off supermis 
Afiyet olsun
Yok be süper değil böyle şeyler benim mideme dokunuyor aklın kalmasın kuzu ay keşke atmasaydim
Guzel menu begendim

Ah ah cok biliyolar zaten hep bosver kuzum sen daha iyi billirsin kendini

Bence enazindan tarcinli bi yogurt yiyebilliran abla yoksaa gece acikirsin sen bide gec yatiyorsun
evet çok biliyorlar oturdukları yerden

eskilerde yemek saklama durumu baya varmış

Bak hafizam o kadarda iyi değilmiş :)) hiç hatirlamiyom
Dokunan şeylere dikkat etmeye çalış o zaman cnm

İncirim yok canım
Saglikli beslenmeyle o da düşer cnm
sen aç durma cnm Bi tarçınlı süt iç bisey olmaz
süt içemem ki abla ben havuç falan yerim belki

haklısın abla hayat boyu birşeyler e bağımlı olma mantıklı degil şuan gunun yogunlugu baskin sonra yorum yapacağım
ablacim beni tuttuğun için çok teşekkür ederim inşallah boşa cikarmam

İyi gunler bayanlar baya gec oldu gelemedim ben gecmiain sonuna gelmeden bi is cikiyor cvplari yazacakken sonra actigimda bi bes on sayfa daha birikiyor cenesi dusukler gwvmisten sohbete gelemiyorum bi turlu
bende sürekli sohbete dahil olmak istiyorum ama meşguliyetler

istikrar1986 canim bende seni taniyayim rakibime gore gardimi alayim dimi
canım evimin sultaniyim yaş 32 benimde iki erkek evladım var biri 2.5 yaşında biride 11 aylik
[/QUOTE="kkkmevsim5, post: 58154513, member: 918592"]baaaak sen alttan dalgada gecermus bak nasil veriyorum ben bu hafta ezecem hwpinizi[/QUOTE]beni ezersen herkesi ezmis olursun

Vay bahar senden hiç beklemezdim göreceksin
bu yarışın galibiyle haftaya yarışmak isterim

Tatlım sen cocukmusunda cici bebe yiyon :)) Meyvenin yanında kuruyemis yada yoğurt olsun
Sabah çok güzel
İçli köfteyi konuşmuştuk ama yarin olmasin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…