- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.621
[
fadime batırdın bu kocayı sen batırdın!!!adamın ocağına incir ocağı diktin..her gün alışveriş her gün alışveriş..bak bi gün kendini kapının önünde bulacan benden sölemesi..
ben bugün detoks yapcamm
sabah beyaz peynir salatalık yedim çay içtim şekersizz
yanıma 3 elma aldım
3 öğün elma yiycem
öğlede eve gitcem zeytinyaglı fasulyem varr belki 1 kaşık ekmeksiz yerim yada yemem amaa sonuçta bugün vücudumu zorlamıcam aç kalcammmm
Al alll
bende küsmüştümya kocama
bu ay okdar abartmışımkiii şimdi biraz önce kredikartı faturam geldi ben böylee
Bide gerizekalı gibi hep nakit çektirmişimm bu ayda maaş gitti :2::2:
Pşşt selamlar.....
be bu gün elmlarımla haşır neşir olcam gene. Stoğum bitti. Akşama gidiim de bol bol alayım bari.... Malum bu ay elmaya talim...
selam kızlar ben geldimm...dün ugrayamadım..çok kalabalık misafirim vardı..pc yi açınca kapatamıyorum işlerde kalıyor o zaman..bu sabah da temizlik yaptım ama hala bitmedi...ahhhh ahhh bu ev işleri ne nankör şey yaaa
Bugun dayanamayip tartildim arkadaslar cunku pantolon yavastan bol gelmeye baslayinca verdim diye dusundum. Fakat sadece 100 gram eksik ciktim. Regl oldum 2. gunu acaba o siskinlik yapmis olabilir mi? Moralim de bozuldu regl yuzunden spor yapamadim diye kendimi de suclu hissediyorum. Yuruyus yapicam bugun, moralim de oldukca bozuldu
benim sana yetişmem lazım öyle yapsam belki kilo veririm ben şimdi kalkıp gidiyorum 2 tane balkonum var onları yıkıyorum sonra yürüme bandına çıkıp 45 dakika yürüyorum kesin sen haftaya beni çok geçersin
ah fadimecigim ah keske
saka bir yana ben de senin beni coook gececegini dusunuyorum zira onca acliga ragmen bu hafta kilo verememisim, gerci cumaya 2 gun var bakalim belki bir fark olur.
Hem rekabet iyidir, asiriya kacmadiktan sonra :) motive eder..
Sen bu hafta gecersin, sonra haftaya ben gecerim falan derken oyle oyle bir bakmissin incecik olmusuz
inşallah hepimiz geçelimmm birbirimizii
bende sana uyuyom bugünn
sabah kahvaltı yaptım peynir + salatalık ile
şimdiye kadar 2 elma 1 bardak yeşil çay içtim
arada amaa çok az zeytinyaglı fasulye yedim dahada akşama akdar bişi yemiycemm
sana uyuyuom betüllll
eveettt
yaza mezun olursam, seneye de bebis olursa, sonraki yaz yine buradayim el mahkum
neyse su kilolar gitsin de saglikla, bir daha bu kdar kontrolsuz almamak icin herseyi yapicam
Klavuzu karga (yani ben) olanın :)))) şaka şaka... Hadi bakalım nihayet kandırdım yani seni.... Gitsin kilolar gelsin güzel kıyafetleeerr.....
canım çoktandır ertelediğim dolgum vardı...dolgu diye gittim kanal tedavisi yaptı doktor...ben bayağı ertelemişim anlayacağın..gitde gel kuşum hayırdır noldukiii
bende dişçiden çok korkarım oyüzden kuzenim doktor istanbulda diş sorunum olunca ona gidiyom başkalarına güvenemiyomm
elimi agzıma sokunca beni boguyon sankii((
sen korkma ama gözlerini yum bitttiiiii
lc olmasa zaten ne yaparız bilmiyorum..orası bizim kurtarıcımız...bende haftasonu siyah kadife bi pantolon aldım..hemide 44 beden!!!yok kız adam benim aldıgımla batmaz asıl köydekiler onu batırcak haberi yok .LCWaIKIKI DEN BİR HIRKA ALDIM PETROL MAVİSİ BİRTANE YELEK ALDIM AMA SPOR SİYAH CEPLİ KEMERLİ KEMERİ ÇIKARDIM TAKMAM BİDE PENYE ALDIM 100 LİRACIK TUTU PARDESÜ YERİNE KOCAYLA GİTCEM HAFTASONU ADAMIN FİATTAN HABERİ YOK .SİYAH AL DİYOR SİYAH SANA YAKIŞIYOR .ASLINDA BENDE SİYAH DÜŞÜNÜYORUM 3 KAHVEM VAR 3 DE SİYAHIM OLSUN
bence şimdi değil reglin bitince tartıl...şu an fazla çıkarsın..Bugun dayanamayip tartildim arkadaslar cunku pantolon yavastan bol gelmeye baslayinca verdim diye dusundum. Fakat sadece 100 gram eksik ciktim. Regl oldum 2. gunu acaba o siskinlik yapmis olabilir mi? Moralim de bozuldu regl yuzunden spor yapamadim diye kendimi de suclu hissediyorum. Yuruyus yapicam bugun, moralim de oldukca bozuldu
yok kızz...o kadarda değilhopiş çay sogudu gelmedin kaldırıyorum çayı artık .kesin dişçide korkudan bayıldın geç geldigine göre
evet yaaa...içim acıyo , bu konuda yazmak bile beni üzüyor...ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum...ARTIK SÖZ BİTTİ...kadınlar kulubu kadınlar klubu olalı böyle arka plan görmedi...
çok sevindim arkada türk bayragı olmasına...
Günaydın gülşekerrr
geçmiş olsunn
25 yaşında kız bunları biliyor olması gerekirr aslında
bence işine gelmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?