Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[

fadime batırdın bu kocayı sen batırdın!!!adamın ocağına incir ocağı diktin..her gün alışveriş her gün alışveriş..bak bi gün kendini kapının önünde bulacan benden sölemesi..

yok kız adam benim aldıgımla batmaz asıl köydekiler onu batırcak haberi yok .LCWaIKIKI DEN BİR HIRKA ALDIM PETROL MAVİSİ BİRTANE YELEK ALDIM AMA SPOR SİYAH CEPLİ KEMERLİ KEMERİ ÇIKARDIM TAKMAM BİDE PENYE ALDIM 100 LİRACIK TUTU PARDESÜ YERİNE KOCAYLA GİTCEM HAFTASONU ADAMIN FİATTAN HABERİ YOK .SİYAH AL DİYOR SİYAH SANA YAKIŞIYOR .ASLINDA BENDE SİYAH DÜŞÜNÜYORUM 3 KAHVEM VAR 3 DE SİYAHIM OLSUN

Bugun dayanamayip tartildim arkadaslar cunku pantolon yavastan bol gelmeye baslayinca verdim diye dusundum. Fakat sadece 100 gram eksik ciktim. Regl oldum 2. gunu acaba o siskinlik yapmis olabilir mi? Moralim de bozuldu regl yuzunden spor yapamadim diye kendimi de suclu hissediyorum. Yuruyus yapicam bugun, moralim de oldukca bozuldu

eda ben isteksiz gidiyorumya köye adamda her dedigimi yapıyo fırsat bu fırsat eksiklerimi alayım dedim çocuklardan bana sıra gelmiyo bide hep zayıflayınca alırım der ertelerim ama nerde yine artılara geçtim sabah dün sogan suyu haşladım içtim ondanmı oldu acaba

selam kızlar ben geldimm...dün ugrayamadım..çok kalabalık misafirim vardı..pc yi açınca kapatamıyorum işlerde kalıyor o zaman..bu sabah da temizlik yaptım ama hala bitmedi...ahhhh ahhh bu ev işleri ne nankör şey yaaa

Pşşt selamlar.....

be bu gün elmlarımla haşır neşir olcam gene. Stoğum bitti. Akşama gidiim de bol bol alayım bari.... Malum bu ay elmaya talim...

bende sana uyuyom bugünn
sabah kahvaltı yaptım peynir + salatalık ile

şimdiye kadar 2 elma 1 bardak yeşil çay içtim

arada amaa çok az zeytinyaglı fasulye yedim dahada akşama akdar bişi yemiycemm
sana uyuyuom betüllll

nerelerdesin nur ya uğramıyon daha eskisi gibi.
bende dün eve gittim akşam saat 7.. alttaki komsuyu düşünmeden açtım süpürgeyi evi çektim..
toz aldım filan yerleri silemedim yeter bukadar dedim..
napim tatilim yoktu bu hafta haftasonuda nöbetim vardı..
işler kaldı akşama
aynen dediğin gibi nankör yapıyon işi ertesi gün hep saç.

hele bide banyo yaptıysan benim evim parkeler hep saç oluyo nefret ediyorum ozamanda sinirlerim bozuluyo

benim sana yetişmem lazım öyle yapsam belki kilo veririm ben şimdi kalkıp gidiyorum 2 tane balkonum var onları yıkıyorum sonra yürüme bandına çıkıp 45 dakika yürüyorum kesin sen haftaya beni çok geçersin

Ah Fadimecigim ah keske
Saka bir yana ben de senin beni coook gececegini dusunuyorum zira onca acliga ragmen bu hafta kilo verememisim, gerci cumaya 2 gun var bakalim belki bir fark olur.
Hem rekabet iyidir, asiriya kacmadiktan sonra :) motive eder..
Sen bu hafta gecersin, sonra haftaya ben gecerim falan derken oyle oyle bir bakmissin incecik olmusuz

inşallah hepimiz geçelimmm birbirimizii

Klavuzu karga (yani ben) olanın :)))) şaka şaka... Hadi bakalım nihayet kandırdım yani seni.... Gitsin kilolar gelsin güzel kıyafetleeerr.....

eveettt
yaza mezun olursam, seneye de bebis olursa, sonraki yaz yine buradayim el mahkum
neyse su kilolar gitsin de saglikla, bir daha bu kdar kontrolsuz almamak icin herseyi yapicam

yazamıı inşallahhhh

Klavuzu karga (yani ben) olanın :)))) şaka şaka... Hadi bakalım nihayet kandırdım yani seni.... Gitsin kilolar gelsin güzel kıyafetleeerr.....

:))) hahaa aynen Gitsin kilolar gelsin güzel kıyafetler !! sevdim bunu

canım çoktandır ertelediğim dolgum vardı...dolgu diye gittim kanal tedavisi yaptı doktor...ben bayağı ertelemişim anlayacağın..
lc olmasa zaten ne yaparız bilmiyorum..orası bizim kurtarıcımız...bende haftasonu siyah kadife bi pantolon aldım..hemide 44 beden!!!

bence şimdi değil reglin bitince tartıl...şu an fazla çıkarsın..

hopiş çay sogudu gelmedin kaldırıyorum çayı artık .kesin dişçide korkudan bayıldın geç geldigine göre
yok kızz...o kadarda değil

kadınlar kulubu kadınlar klubu olalı böyle arka plan görmedi...
çok sevindim arkada türk bayragı olmasına...
evet yaaa...içim acıyo , bu konuda yazmak bile beni üzüyor...ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum...ARTIK SÖZ BİTTİ...

diyet tatlisi yapma girisimi volume2:
firinda elma..
elmanin ortasini delip kuru uzum doldurduk. ustune biraz bal doktuk firina verdik.. pisince ustune light creme fraiche koyarak servis ettik.
sonuc eksi, tuhaf birsey oldu. elma da berbatmis gerci :/
ben de hayalkirikligi icinde 1 dilim uzumlu keki luplettim, tatli yiyecegime kendimi o kadar hazirlamisim ki elma faciasinin uzuntusu ile ancak boyle bas edebildim
bu gece bana yine kondisyon bisikleti yollari gorundu anlayacaginiz

ay gulseker ozaman nişanlısına üzüldüm :))
adam temizler evi artık ))
ama kız bişe diyimmii bende evlenmeden önce hiç iş yapmazdım ama değişiyo evlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…