Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle deme bizim evde bayram havası yaşanıyor tatil diye boşver karın tadını çıkarsın bebeler
Aman dilek çıkarsınlar napim
Çamaşır içeri dışarı ıslak ıslak kurutacak yer yok
Bende temizliğin tadını çıkarayım sabredecez yapcak bişey yok

Abla uykusuzluk da cok etkiliyor ya yarin bi guzel uyu kimbillir neler olur o yuzden takma kafana bosa degil yani bidhaki haftaya yatirim olur hem 600gr da cok guzel

Kiz daha ne olsun masallah kilo az olunca da az gidiyor bence

Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam tek tek mesajlara cevap yazıyordum sonra o kadar yorgun ve uykusuz hissettim ki sadece okudum cevap yazamadım.
Dün iyi geçti, birazdan yazacağım menümü.
Şimdi doktor sırası bekliyorum, tiroidlerime 2 yıldır baktırmadım, aynı dozda kullanıyorum ilacı da. Tahlil bugün yapılırsa diye aç geldim. Eve dönünce tartılacağım. Listede değilim diye acele etmedim. Ama unutmuşum Tr saaatiyle en son kaçta bildirim yapılmalıydı? Bir daha ona da dikkat edeyim.

Bence direniyor abla çok az vermekte yaramıyor her eksi candır
Aman size bari geleyim ne bu canım kar kar Yok burda
Eksi gayet güzel moralini boşuna bozuyorsun
Aynen abla ama bu kadar dikkat edince insan iyi bir eksi görmek istiyor işte ite kaka değilde güzel güzel düşse
Aman dilek çıkarsınlar napim
Çamaşır içeri dışarı ıslak ıslak kurutacak yer yok
Bende temizliğin tadını çıkarayım sabredecez yapcak bişey yok
ngetir bana atarız kurutmaya bizde çay içeriz ohh miss

Geçmiş olsun abla moral bozmak yok öyle ya da böyle verecez ama az ama çok hep birlikte başladık ne güzel eğlenerek veriyoruz tadını çıkartalım hemde 600 az değil ki tebrikler
Üzüldüm ama moral bozmadım cnm
Yeseydim kendime kızardım
Yemedimde
Yapacak bisey yok

Hem kendi 900 u beğenmiyor hem bana 600 iyi diyor :))

Abla Mefkurem tariflerin nasıl oldu keki merak ediyorum özellikle evdeyin yapayım bende
Çok az çıkıyor cnm küçük borcam kadar
Daha bakmadım tadına bilmiyom tadı nasıl oldu
Atarım birazdan
Abla uykusuzluk da cok etkiliyor ya yarin bi guzel uyu kimbillir neler olur o yuzden takma kafana bosa degil yani bidhaki haftaya yatirim olur hem 600gr da co
hem detoks yapıp hemde olan eksininde gitmesi biraz sinir bozucu
Ama bisey yemediğim için icim rahat en azından

Abla o degilde dun ben eve dondurma aldim esimde kiziyo bi hasta ol goruscez diye bugun yemeyi dusunuyorm ama korkuyorumda
çok canın istediyse az bisey ye cnm

TR saatiyle 14.00 cnm

Şimdi yazdıklarınızı daha ayrıntılı okuyacağım ama şöyle göz gezdirdiğim kadarıyla ekside herkes. Allah aşkına az eksi filan diye üzülmeyin. Biz kararlı bir şekilde sağlıklı beslenmeye devam edersek eninde sonunda gidecek bu kilolar. Varsın bir hafta -100 olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…