- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.641
heyecan yok gülüm biraz sabırsızlıkla mutluluk karışımı bir şey var , o zaten heyecan yaa diyeceksin ama heyecan pek denmez nerede konuşma yapacağımı da gördüm dün 270 öğrenci ve bir kaç hoca olacak galiba , zaten zihnim de kaç kez canlandı konuşmam o yüzden sanki 20-30 kez konuşma yapmışım gibi rahatım :)Boyumuzda kilomuzda aynı :)
kuzum hem ekmek hem makarna hemde çorba çorbanın yanında ekmek yeme zaten çorbada ekmek hadi cuma deyip geçelim
heyecan var mı abla
Oo iddealiyiz
Hiç içimiz gitmedi ne var ki
aa geçen ben rüyamda 3 tane erkek çocuğu gördüm buna yorayim bari
Valla abla ben senin yerine çok heyecanlıyımevet pazartesi öğleden sonra 2 de okul da olucam onu da sağ selamet atlatıp çarşamba doktor işlerini halledettim mi bu ay rahatım artık :))
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok guzelllAyy en sonunda yukleyebildim bu aksam okuldan eve yururken cektigim fotografi burasi benim her sabah ve her aksam okula gidip geldiğim yol :)
amin ablamherkese huzur sevgi ve şifa olsun inşallah 5 dk yollamaya çalıştım enerjiyi :)
Etiketler havada uçuşmuş bende etiket yapıyım bari
Habinar yasimcim sağol tatlım senin gibi rakibeyle tekrar yarışmak isterim ama bir dahaki sefere ben yenecem
North River baharcim birbirimizi biliyoruz gerisi hikaye at gibi yarışsakta bu kilolar gidecek
@tugcekrblt sağol tatlım inşallah haftaya daha iyi gider senide tebrik ederim
Pnrrr-12 hamis mezunumuzu tekrar tebrik ederim
Salona 3 gün gidiyorum güya pınar seansı cumartrsiye almışım gidemiyorum değiştiremiyorumda ocakta değişecek hafta içine alacam Pazartesi Çarşamba perşembe salıya da jilian ablamı koydum :)
Kuzum dikkat edersen pek kilo almazsın sağlıklı beslenmeye devam
olur tabikide
Mefkurem geçmiş olsun abla
Yutkunmak ne büyük veli nimetmis
Izdirap şuan yutkunmak
ikinize de mezunuyetin hayırlı olsun ballı kaymağım, ayy pınarım az kalsın analı oğullu diyecektim kız yoksa içime mi doğdu oğlun mu olacak acep
içiyorum canım içmediğim çay kalmadı yarın doktora sonuç göstermeye gidince boğazımı da gostericemSagol canim benim
Oo hadi bakalim ocaktan sonra cossucaksin ozaman
Insllah canim ya bakalim olabildigince dikkat ediyorum simdilik sorun yok
Ah ah hasta olunca insan neresi agrisa canı ord olurmus gercektende oyle. Acil sifalar dilerim cnm bol bol cay ic
Offf of beni benden aldin
Cok sagol ekimcimm
Ay acabaahayirlisi canimm kiz, erkek saglikli olsunda ama esime kalsa erkek istiyor
Sakin olmann iyi birşey abla hadi alnının akıylaheyecan yok gülüm biraz sabırsızlıkla mutluluk karışımı bir şey var , o zaten heyecan yaa diyeceksin ama heyecan pek denmez nerede konuşma yapacağımı da gördüm dün 270 öğrenci ve bir kaç hoca olacak galiba , zaten zihnim de kaç kez canlandı konuşmam o yüzden sanki 20-30 kez konuşma yapmışım gibi rahatım :)
Ahu ahhh bilse kiz ister erkekler anneye düşkün benim eşimin hep sitemi bir kızı olsun çok istiyor kıskanıyor biziSagol canim benim
Ah ah hasta olunca insan neresi agrisa canı ord olurmus gercektende oyle. Acil sifalar dilerim cnm bol bol cay ic
Cok sagol ekimcimm
Ay acabaahayirlisi canimm kiz, erkek saglikli olsunda ama esime kalsa erkek istiyor
yok sana bebek koyacaklar :)
Kayrami çok geçmiş olsun canım benimOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
bismillah aniden çıktı ateşi 40 derece ne demek rabbim esirgesin şifa versinOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
sağlıklı hayırlı evlat olsun tabi ki cinsiyet önemli değil ama ne bileyim tam parmaklarım yazmak üzereyken fark ettim içimden öyle geçmiş :)Sagol canim benim
Cok sagol ekimcimm
Sonra veriyorlar cnm
Gecmis olsun canim Rabbim şifa versin garipler başladı benim oglanda geceleri öksürükten uyuyamıyor bazen burdada çok çocuk hastaOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
aklıma geldi biz küçükken öksürdük mü ki ben bir başladım mı kış boyu ciğerlerim söküle söküle öksürürdüm annem gece yatmadan sırtıma göğsüme viks sürerdi iyi de gelirdiGecmis olsun canim Rabbim şifa versin garipler başladı benim oglanda geceleri öksürükten uyuyamıyor bazen burdada çok çocuk hasta
Gecmisnolsun canım tabi kardan ayrılmadılar üşüttüOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
pilavdan donenin kaşığı kırılsın biz bu yola baş koyduk :)dün akşam sanki canım pilav çekti gibime geldi benimkiler yedi ben de yarın hala canım isterse yerim dedim bu akşam ki yemeğin yanına pilav uygundu yine pişti, eşim az da patates yap dedi biraz haşlayıp sonra az zeytin yağında vok tavada çevire çevire yavaşça kızartıyorum ya kendime de haşlanmışından yarım patates kadarını ayırıp salata yapayım dedim kırmızı pancar almış eşim rengi de kırmızı olur ya az da merakımdan sonuç ne mi oldu ben bol yeşillikli küçücük pancarlı patates salatasıyla 1 kase yoğurt yedim pilavdan 2 kaşık kalmış eşim o da senin hakkın ye diye yine yapıştı , canıma sordum istiyor musun diye yok istemiyormuş yine yemedim :))))
epi topu pilav yemedim yazacam çeyrek sayfa yazı yazmışım sanırım benim canım sohbet çekiyorrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?