Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amma yazmışsınız yaavf bitiremedim :))
kızlar saat 21:30 gösteriyor pc duvardaki saatim 21:33 bir deneme yapıcam nanekekiğin bildirim listesini açtım önüme 5 dk bir enerji ve sevgi şifa yollama çalışması denemesi bu saatte değişiklik iyi ruh hali hisseden olursa yazabilir mi hadi bismillah

heyecan yok gülüm biraz sabırsızlıkla mutluluk karışımı bir şey var , o zaten heyecan yaa diyeceksin ama heyecan pek denmez nerede konuşma yapacağımı da gördüm dün 270 öğrenci ve bir kaç hoca olacak galiba , zaten zihnim de kaç kez canlandı konuşmam o yüzden sanki 20-30 kez konuşma yapmışım gibi rahatım :)

evet pazartesi öğleden sonra 2 de okul da olucam onu da sağ selamet atlatıp çarşamba doktor işlerini halledettim mi bu ay rahatım artık :))
Valla abla ben senin yerine çok heyecanlıyım

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ayy en sonunda yukleyebildim bu aksam okuldan eve yururken cektigim fotografi burasi benim her sabah ve her aksam okula gidip geldiğim yol :)
Çok guzelll
herkese huzur sevgi ve şifa olsun inşallah 5 dk yollamaya çalıştım enerjiyi :)
amin ablam

Sagol canim benim

Salona 3 gün gidiyorum güya pınar seansı cumartrsiye almışım gidemiyorum değiştiremiyorumda ocakta değişecek hafta içine alacam Pazartesi Çarşamba perşembe salıya da jilian ablamı koydum :)

Oo hadi bakalim ocaktan sonra cossucaksin ozaman

Kuzum dikkat edersen pek kilo almazsın sağlıklı beslenmeye devam

olur tabikide

Mefkurem geçmiş olsun abla

Insllah canim ya bakalim olabildigince dikkat ediyorum simdilik sorun yok

Yutkunmak ne büyük veli nimetmis

Izdirap şuan yutkunmak

Ah ah hasta olunca insan neresi agrisa canı ord olurmus gercektende oyle. Acil sifalar dilerim cnm bol bol cay ic

Offf of beni benden aldin

ikinize de mezunuyetin hayırlı olsun ballı kaymağım , ayy pınarım az kalsın analı oğullu diyecektim kız yoksa içime mi doğdu oğlun mu olacak acep

Cok sagol ekimcimm
Ay acabaa hayirlisi canimm kiz, erkek saglikli olsunda ama esime kalsa erkek istiyor

içiyorum canım içmediğim çay kalmadı yarın doktora sonuç göstermeye gidince boğazımı da gostericem

Sakin olmann iyi birşey abla hadi alnının akıyla
Ahu ahhh bilse kiz ister erkekler anneye düşkün benim eşimin hep sitemi bir kızı olsun çok istiyor kıskanıyor bizi
Mefkurem abla bana mezuniyet sapkasi verceklermi bu aslanın yanına
yok sana bebek koyacaklar :)

askrhpozitif North River sağ olun kızlar alnımın akıyla halledicem allahın izniyle zaten konulara vakıfım yazılı olmasa bile sorun yok saatlerce anlatabilirim, sanırım ondan rahatım, sadece doğru sılama ve etkileyici olması için uğraştım biraz

sağlıklı hayırlı evlat olsun tabi ki cinsiyet önemli değil ama ne bileyim tam parmaklarım yazmak üzereyken fark ettim içimden öyle geçmiş :)

dün akşam sanki canım pilav çekti gibime geldi benimkiler yedi ben de yarın hala canım isterse yerim dedim bu akşam ki yemeğin yanına pilav uygundu yine pişti, eşim az da patates yap dedi biraz haşlayıp sonra az zeytin yağında vok tavada çevire çevire yavaşça kızartıyorum ya kendime de haşlanmışından yarım patates kadarını ayırıp salata yapayım dedim kırmızı pancar almış eşim rengi de kırmızı olur ya az da merakımdan sonuç ne mi oldu ben bol yeşillikli küçücük pancarlı patates salatasıyla 1 kase yoğurt yedim pilavdan 2 kaşık kalmış eşim o da senin hakkın ye diye yine yapıştı , canıma sordum istiyor musun diye yok istemiyormuş yine yemedim :))))
epi topu pilav yemedim yazacam çeyrek sayfa yazı yazmışım sanırım benim canım sohbet çekiyorrr:)

Gecmis olsun canim Rabbim şifa versin garipler başladı benim oglanda geceleri öksürükten uyuyamıyor bazen burdada çok çocuk hasta
aklıma geldi biz küçükken öksürdük mü ki ben bir başladım mı kış boyu ciğerlerim söküle söküle öksürürdüm annem gece yatmadan sırtıma göğsüme viks sürerdi iyi de gelirdi

Oğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
Gecmisnolsun canım tabi kardan ayrılmadılar üşüttü
pilavdan donenin kaşığı kırılsın biz bu yola baş koyduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…