Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmisnolsun canım tabi kardan ayrılmadılar üşüttü
pilavdan donenin kaşığı kırılsın biz bu yola baş koyduk :)
yıl sonu hedefi 78.5 ben bu gün 81 çıktım 15 günüm var o 78 görülecek diye kendi kendime söylenmiştim galiba o yüzden pilav falan canım istemedi aralık sonu 78 kiloyuuum rahat rahat demek için pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnnn

Kendime ayrı yemek yapsam iyi olacak ama o zaman da diğer yemek mutlaka dökülüyor. Eşim az az yiyor..zaten zamanım da olnıyor.böyle de olmuyor .napçamı şaştım yaa.

Bu arada 35 dk yürüyüş yaptım
35.3 =105 puan
@Pnrrr-20

Pınarı etiketliyorduk değil mi?

At gibi hatunsunuz demek istemiş aslında
istikrar1986
canım biz bu mevzuyu hallettik

İt düşse bacağı kırılır bizim evde şu anda

İlerleyen zamanlar için
Evet diyorum

Beni beni beni unuttun sırf sana inat eridim
inşallah

Guzelim ben kilodan bahsetmiyorumki

Senin daha azimli ve dikkatli olmanı istiyorum
tamam abla inşallah demek dahada yansıtmam gerekiyor
istikrar1986
@Edibe12
Listeye hoşgeldiniz canlarım
Eminim sizinle beraber daha guclenecez

Edibe başladığından beri istikrarın cok güzel cnm
O yüzden sana süpriz yapmak istedim :))
çok sagolasin ablacim inşallah takım ruhuna uygun hareketlerle kısa sürede hedeflerimize ulasiriz

istikrar1986 tatlim boyumu sormuşsun yeni gordumi 1.58 kısayım canim
Sağol canım merak ettiğim den sordum
herkese huzur sevgi ve şifa olsun inşallah 5 dk yollamaya çalıştım enerjiyi :)
abla ben bu enerji isini bir turlu anlamadım mesela nasıl elde ediliyor

Oğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
Allah şifa versin ben

Ne konuşması ne anlatıcaksın.
Çok merak ettim şu an :)))
Ne bilmiyorum ama başarılar diliyorum :)))))

Olsun yapıp da yememek ne demek
es geçilmemeli
geçiştirilmemeli :))

iyi geceler gülüüümm sana azıcık ağrıların hafiflesin diye enerji yollamayı deniyeyim işe yararsa yarın yazarsın
Hazır bugün elin değmişken bana da iştahım kapansın canım istemesin diye birşeyler yollasan yaaa :)))

gülüm zaten enerji biziz
şöyle özetleyeyim tüm canlılar hücrelerden oluşuyoruz ya hücrelerin için de atom parçacıkları onların için de notronlar protonlar ve çekirdek var çekirdeğin içinde iste KUARK denilen enerji var ve bu enerji sürekli titreşim halinde sinyaller yayıyor aynı radyo dalgası gibi düşün , tüm bedenimiz titreşen enerjilerden oluşuyor ve biz bir enerji okyanusun da yaşıyoruz , özetle bu böyle ... düşüncelerin ve sözcüklerin hatta renklerin bile enerji titreşimi var bunu ısaac newtonlar ainstanlar v.s. zamanın da kanıtlamış sonrası daha derin incemeler v.s. ile bilim dünyasınca seneler seneler önce zaten biliyor bilmeyen biz normal insanlarız çekim yasası diyip duruyorum ya olumlu cümleler olumlu düşünceler kurun diyoruz işte bu yüzden çünkü çekim yasası der ki benzer enerjiler benzerlerini çeker iyi yada kötü aklımız da ne varsa neyi en çok söylüyorsan mıknatıs gibi benzerlerini çeker bunların toplamına birden kuantum düşünce tekniği deniyor
yaydığımız enerjiyi görüntüleyen bir makine bile icat edilmiş adı da kirlian fotoğrafçılığı

Hazır bugün elin değmişken bana da iştahım kapansın canım istemesin diye birşeyler yollasan yaaa :)))
yollamaya gerek kalmadı gülüm iştahım kapansın canım istemesin yazdığın an da bilinç altın dediklerin olsun diye çalışmaya başladı bile :)

Ne konuşması ne anlatıcaksın.
Çok merak ettim şu an :)))
Ne bilmiyorum ama başarılar diliyorum :)))))
benim oğlanın okulun da bütün son sınıflara korku kaygılarından nasıl kurtulup istedikleri bireyler olma gücünün kendilerin de olduğunu : çekim yasası , imajinasyon, afirmasyon, eft(duygusal özgürleştirme tekniği) ve suyu nasıl kullanıp başaracaklarını aslın da kendilerin de sonsuz güç ve bilgeliğin doğuştan var olduğunu anlatıcam allahın izniyle gülüm

yollamaya gerek kalmadı gülüm iştahım kapansın canım istemesin yazdığın an da bilinç altın dediklerin olsun diye çalışmaya başladı bile :)
O zaman bem hergün canım istemiyo hamurişi sevmiyom
makarnadan nefret ediyom
Ekmel şişkinlik yapiyo rahatsız ediyo
Pasta içimi bayiyo falan desem işe yarar mı ki

Kimdi o "beyin çok aptaldır ne desen inanır diyen"soğan cüceloğlu mu öyle birşey :)

Üfff süpermiş
Oğlunuz kaçıncı sınıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…