- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.661
yıl sonu hedefi 78.5 ben bu gün 81 çıktım 15 günüm var o 78 görülecek diye kendi kendime söylenmiştim galiba o yüzden pilav falan canım istemedi aralık sonu 78 kiloyuuum rahat rahat demek için pilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnnnGecmisnolsun canım tabi kardan ayrılmadılar üşüttü
pilavdan donenin kaşığı kırılsın biz bu yola baş koyduk :)
iyi geceler gülüüümm sana azıcık ağrıların hafiflesin diye enerji yollamayı deniyeyim işe yararsa yarın yazarsınKızlar bugünde kendime ayırıp erken yatacağım ve yarin bomba gibi geliyorum :) heryerim ağrıyor ya
Cok gecmis olsun cnmOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
Kendime ayrı yemek yapsam iyi olacak ama o zaman da diğer yemek mutlaka dökülüyor. Eşim az az yiyor..zaten zamanım da olnıyor.böyle de olmuyor .napçamı şaştım yaa.Boyumuzda kilomuzda aynı :)
kuzum hem ekmek hem makarna hemde çorba çorbanın yanında ekmek yeme zaten çorbada ekmek hadi cuma deyip geçelim
heyecan var mı abla
Oo iddealiyiz
Hiç içimiz gitmedi ne var ki
aa geçen ben rüyamda 3 tane erkek çocuğu gördüm buna yorayim bari
canım biz bu mevzuyu hallettik
inşallahİt düşse bacağı kırılır bizim evde şu anda
İlerleyen zamanlar için
Evet diyorum
Beni beni beni unuttun sırf sana inat eridim
tamam abla inşallah demek dahada yansıtmam gerekiyorGuzelim ben kilodan bahsetmiyorumki
Senin daha azimli ve dikkatli olmanı istiyorum
çok sagolasin ablacim inşallah takım ruhuna uygun hareketlerle kısa sürede hedeflerimize ulasirizistikrar1986
@Edibe12
Listeye hoşgeldiniz canlarım
Eminim sizinle beraber daha guclenecez
Edibe başladığından beri istikrarın cok güzel cnm
O yüzden sana süpriz yapmak istedim :))
Sağol canım merak ettiğim den sordumistikrar1986 tatlim boyumu sormuşsun yeni gordumi 1.58 kısayım canim
abla ben bu enerji isini bir turlu anlamadım mesela nasıl elde ediliyorherkese huzur sevgi ve şifa olsun inşallah 5 dk yollamaya çalıştım enerjiyi :)
Allah şifa versin benOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
Çok geçmiş olsun ne oldu canımOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
Ne konuşması ne anlatıcaksın.@askrhpozitifNorth River sağ olun kızlar alnımın akıyla halledicem allahın izniyle zaten konulara vakıfım yazılı olmasa bile sorun yok saatlerce anlatabilirim, sanırım ondan rahatım, sadece doğru sılama ve etkileyici olması için uğraştım biraz
Çok geçmiş olsun aman dikkat et ateş çok önemliOğlanı acile getirdik ateş 40 derece
Serum taktılar
Olsun yapıp da yememek ne demekdün akşam sanki canım pilav çekti gibime geldi benimkiler yedi ben de yarın hala canım isterse yerim dedim bu akşam ki yemeğin yanına pilav uygundu yine pişti, eşim az da patates yap dedi biraz haşlayıp sonra az zeytin yağında vok tavada çevire çevire yavaşça kızartıyorum ya kendime de haşlanmışından yarım patates kadarını ayırıp salata yapayım dedim kırmızı pancar almış eşim rengi de kırmızı olur ya az da merakımdan sonuç ne mi oldu ben bol yeşillikli küçücük pancarlı patates salatasıyla 1 kase yoğurt yedim pilavdan 2 kaşık kalmış eşim o da senin hakkın ye diye yine yapıştı , canıma sordum istiyor musun diye yok istemiyormuş yine yemedim :))))
epi topu pilav yemedim yazacam çeyrek sayfa yazı yazmışım sanırım benim canım sohbet çekiyorrr:)
Hazır bugün elin değmişken bana da iştahım kapansın canım istemesin diye birşeyler yollasan yaaa :)))iyi geceler gülüüümm sana azıcık ağrıların hafiflesin diye enerji yollamayı deniyeyim işe yararsa yarın yazarsın
gülüm zaten enerji bizizcanım biz bu mevzuyu hallettik
inşallah
tamam abla inşallah demek dahada yansıtmam gerekiyor
çok sagolasin ablacim inşallah takım ruhuna uygun hareketlerle kısa sürede hedeflerimize ulasiriz
Sağol canım merak ettiğim den sordum
abla ben bu enerji isini bir turlu anlamadım mesela nasıl elde ediliyor
Allah şifa versin ben
yollamaya gerek kalmadı gülüm iştahım kapansın canım istemesin yazdığın an da bilinç altın dediklerin olsun diye çalışmaya başladı bile :)Hazır bugün elin değmişken bana da iştahım kapansın canım istemesin diye birşeyler yollasan yaaa :)))
benim oğlanın okulun da bütün son sınıflara korku kaygılarından nasıl kurtulup istedikleri bireyler olma gücünün kendilerin de olduğunu : çekim yasası , imajinasyon, afirmasyon, eft(duygusal özgürleştirme tekniği) ve suyu nasıl kullanıp başaracaklarını aslın da kendilerin de sonsuz güç ve bilgeliğin doğuştan var olduğunu anlatıcam allahın izniyle gülümNe konuşması ne anlatıcaksın.
Çok merak ettim şu an :)))
Ne bilmiyorum ama başarılar diliyorum :)))))
ben neler neler pişirip tadına bile bakmıyorum bir bilsen :)))Olsun yapıp da yememek ne demek
es geçilmemeli
geçiştirilmemeli :))
O zaman bem hergün canım istemiyo hamurişi sevmiyomyollamaya gerek kalmadı gülüm iştahım kapansın canım istemesin yazdığın an da bilinç altın dediklerin olsun diye çalışmaya başladı bile :)
ben neler neler pişirip tadına bile bakmıyorum bir bilsen :)))
Üfff süpermişbenim oğlanın okulun da bütün son sınıflara korku kaygılarından nasıl kurtulup istedikleri bireyler olma gücünün kendilerin de olduğunu : çekim yasası , imajinasyon, afirmasyon, eft(duygusal özgürleştirme tekniği) ve suyu nasıl kullanıp başaracaklarını aslın da kendilerin de sonsuz güç ve bilgeliğin doğuştan var olduğunu anlatıcam allahın izniyle gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?