Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doğan cüceloğlumu bilmem de ben 3-4 senedir pek çok kere dedim saftirip aptaldır diye şimdi ki zamn mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez , hayalle gerçeği de ayırt edemez :)
olmaz neden dersen bilinç altı cümle içinde ki herhangi bir kelimeyi de tek başına anlayabilir makarnadan nefret ediyorum dersen sadece makarnaya odaklanabilir yada pastaya o yüzden kilo vermek yerine sürekli zayıflamak kelimesini kullanıyoruz bilinç altı vermek kelimesini boş verip kiloya odaklanabilir diye sen sadece bedenimin ihtiyacı olan sağlıklı şeylerle besleniyorum ihtiyacım kadarıyla doyuyorum desen kafii

Ortaokul yıllarında tv deki bir belgeselde düşünce gücüyle yapılan şeyleri görüp de kaşıkları bükmeye çalışan bir insan olarak
konu çok dikkatimi çekti.bundan sonra hergün ben de kendime böyle olumlu telkinler yapicam çok sağol.

o da lise son 12. sınıf evde beni dinlemiyor öff inanmıyorum öyle şeylere diyor sıpa arkasını dönüp odasına gidiyor belki okulda dinler :)
He he
Şimdi herkes arkadaşları falan seni takdir edince bakışı değişir inşallah.
Yine de
Ufacık bebeler ebeveyni birşey deyince olmaz öğretmenim öyle demedi diyor (ebeveyn de öğretmen olduğu halde )evde annesin
Yapçak birşey yok :)

yap tabi gülüm her olumlama bilinç altı toprağına ekilen tohumdur ne kadar çok tekrar edersen o kadar çok tohum ekersin yarınlarına filizlenir yani hayatında sağlığınla maddiyatla ilişkiler de nasıl bir konum da olmak istiyorsan ona odaklanıp özellikle de hayalini kurman geleceğine şekil vermen ipleri eline almak oluyor , bilinç altı sözlerden etkilerin ama görsel resim yada hayalden çok daha hızlı etkilenir o yüzden hayal et hayatın değişsin :)

okul müdürü de aynı böyle söyledi :))

Tmm canım sağol :)

Evet Canim Bende oğlanın ayak tabanlarına viks sürüp temiz çorap giydiriyorum iyi geliyor oksuregi hemen kesiyor benim oglanin oksuregi genelde gece basliyor gunduz bi sikinti yok cok sukur bide doğal öksürük surubu kullanıyorum bal ve kekikli kışı bir atlatsaydik 2 gundur her yer buz çimlerin üstü bembeyaz kar yağmis gibi don olmus

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugünde kendime ayırıp erken yatacağım ve yarin bomba gibi geliyorum :) heryerim ağrıyor ya
Bende yatacam yarında okul tatil her gün soğukta okula gitmek zor hele iki yaramazla :)) kışın ortasında ter döktüruyorlar :) canları sağolsun inşallah
iyi geceler canim

ekimin canı sohbet çeker mefkurenin kulağı çınlar topiğe gelirrrrrr
hoş geldin sultanım ne yapan nasılsın
sen de 2 li haneleri gördün demiii
Kuzum kızdan fırsat buldukça arada baktım ama gelemedim
Daha yeni evlerine bıraktım geldim
Pijamalarımı giyip öksürük çayını yaptım içip yaticam

kar yağsa biraz yumuşardı hava yoksa ayaz var gibi donduruyor hele de sabah iyice sıkı giyinin gülüm

Kuzum kızdan fırsat buldukça arada baktım ama gelemedim
Daha yeni evlerine bıraktım geldim
Pijamalarımı giyip öksürük çayını yaptım içip yaticam
torundan ciddi ciddi geçti hastalık sana inşallah çabuk atlatırsın rabbim şifa versin ,rahat bir uyku uyuyup sabaha daha iyi uyanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…