Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yalnız şimdiden söylimm bu diyet biraz pahalıya patlar sana...acıktıkça et acıktıkça et yiyosun..elmaları yedin sıra köydeki ineklerdee

sorması ayıp ama (o zaman sormaaa) yaş kaç yewrumm????lise yıllarının üzerinden bayaa bir zaman geçmiş gibi konuştundaacaba dedim hani yaşıtmıyız acabaa???

kızlar 2 saate neler yazmışsınız 1 tencere sarma sardım offff 1 saate biter .akşam kına var yarın dügün var yemegim hazır olsun .yarın kocayı alıp alışverişe gidicem bende artık mekik çekmeye karar verdim günde 200 çeksem yeter birazda yan hareketler yaparım

ben hareket hiç etmiym yaa
çok üşengecimm
en fazla yaptıgım spor evde tv izlerken bacaklarımı kaldırıp indirmek

off sarma dedin beni kalbimden vurdun fadimeeekaralahanamı yoksa???farketmez hepsi makbulümdür yeterki sarma olsun..

ben köye giderken dükkan diyetimi yapsam hazır inek kesiliyo

slmmmmm milletttt.....ben geldiiimm....
internetim o kadar yavaş kiii...deliricem..eşime dua ediyorum sürekli bana vınn aldıgı için:)
,

bu arada kendime kondisyon bisikleti aldım..evde koşu bandı var ama onu sevemedim bri türlü..ama bisikletle çok sıkı fıkı arkadas olmayı planlıyorummm...bi gelsin bi gelsin...sauna esofmanımla birlikte eriyip biticem inşaallah..

Ayyy hakkaten böyle diyete can kurban bee.... Ohh be yaşasın..... Özzgürce et yicem, ayyy bayıldım ben buna :)))))) Kilo alırsam ben bu diyetle korkuyom yaff...

hoşgeldin nurkelebekkk
iyi her gün hareket et bisikletinle
benim gibi üşengeçlik etme :)))

Ayyy hakkaten böyle diyete can kurban bee.... Ohh be yaşasın..... Özzgürce et yicem, ayyy bayıldım ben buna :)))))) Kilo alırsam ben bu diyetle korkuyom yaff...

:)))
yok yok yapta gör bak her gün kilo vereceksinnn
protein troidlerin çalışmasını hızlandırıyoMUŞŞ

evt cnm bu hafta şaftım kaydı cumayı bıle es gecmısım en kötu telden face gırebılıyorum ordan msjla ulastırmaya calısırım ama dedıgın gıbı gunde 5 dkıkada olsa yazmalıyım belkı butun msjlara okdr ayrıntılı cvp veremem ama okudugum kadarına cevp vermelıyım bana oklava felan yanı tekrar kusuruma bakmayn bu hafta ıcın

Hakkaten biraz pahalı olcak sankim. Ama etten baya bi uzak kaldığım için şimdilik göze alabiliyorum...... Tavuğa dayancaz artık.... Et içinde çok şükür kurban geliyor. Bir hayır sahibi çıkar herhalde.... :))))

Yaş 28 canımcım hatta bir ay sonra 29 olcam abbooooow..... liseden mezun olalı 10 yıl oldu Ben o zamanda şişkoydum kompleksliydim agresiftiim ama perdelerimi kaldırıınca kedi gibiydim :))))))

afiyet olsun kuşumm

haha buldummm kurban bayramında etraf etten görülmez artıkk
tam dukan zamanı

asma yapragı benimkiler anca onu severler yogurtlu
yaa olsun farketmez...yeterki sarma olsun..

nur bacım buradan ayrılma...işin özü bu...burası terapi gibi aslında..dışardan bakan "aaa , bak şunlara, tüm gün gırgır şamata yapıyolar " diye düşünebilir ama onlarda olayın parçası..burada olmak (en azından benim için) diyetde olduğumun farkında olmak demek, sorumluluk demek, cuma bildirimi demek..e işe birde muhabbetde ekleyince tadından yenmiyo tabii..ne kadar online o kadar yağ dermişim şimdi ki doğruluğuda tartışılabilir yanii.

evet , şanslısın kurban yaklaştı...bendemi tekrar dukan yapsam ne...bak benide heveslendirdin şimdiii29 demek..ee bana yaklaşmışsın diyemiycem , yaşımıda sölemicemmsen lisedeyken şişkoymuşsun ben ömrüm boyunca şişkoydum yaa..offf off hatırlamak istemiyorum geçmişimi...üstüne bende perde çekmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…