- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.301
Haklisin canim sadece motivasyona ihtiyacım var:)Amannn uzuldugun şeye bak cnm Allah dermansiz dert vermesin
Kilo çözümü olmayan bisey degilki
Aglayarak da verilmiyor :))
Saglikli dengeli beslenip suyunu içip sporunu yapacan olduuuu bittiiii:)
Çok guxrl bir eksi canımAbla burdayım burdayım da aşırı yorgunum bütün gün doğru düzgün tele bile bakamadım iş yoğundu çok sabah -300 gramdı
hedef benimde enazz 1, 5 bakalkm regl olabilseydim iyiydiBenim bu hafta hedef 1.5 kg abla inşallah
Akşam olmamış canımMenüm
Sabah 9.30
Kuru soğanlı yumurta (1.5 yumurta kadar)
3 zeytin
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Salatalık
Öğle 2.30
1 muz
Yarım su bardağı tarçınlı süt
Akşam 6.30
1 kase yoğurtlu makarna
Su 3 lt
Spor yok
Hoşgeldin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyilesirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Yonahime
Yaşı:22
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:yok
Emziriyormusun:hayir
Meslekgrenci
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:1.62
Kilo:75
Hedef:54
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :bu yaz 65 kgydim sonra moldu bilmiyorum stres hastalik derken bi baktim 10 kilo almisim://
Bize kısaca kendini anlatırmısın:bekar 22 yasinda cipcitir olmasi gereken yas ve zamanda donbili dombili dolasan bi kizim malesef:///
Su an evdeyim is vs yok biraz rahatsizligim oldu telefona cok fazla bakamiyorum ama İnsallah daha iyi olup kilocuklarida Tek Tek vericem:))
Tekrar hosgeldin yona9.TAKIM KATILIM FORMU
Meslekgrenci
Kilo alma nedeniniz :bu yaz 65 kgydim sonra moldu bilmiyorum stres hastalik derken bi baktim 10 kilo almisim://
Bize kısaca kendini anlatırmısın:bekar 22 yasinda cipcitir olmasi gereken yas ve zamanda donbili dombili dolasan bi kizim malesef:///
Su an evdeyim is vs yok biraz rahatsizligim oldu telefona cok fazla bakamiyorum ama İnsallah daha iyi olup kilocuklarida Tek Tek vericem:))
Sagol canim teşekkürler:)Çok guxrl bir eksi canım
hedef benimde enazz 1, 5 bakalkm regl olabilseydim iyiydi
Akşam olmamış canım
Hoşgeldin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyilesirsin
Ayyyy inşallah yaaaedef benimde enazz 1, 5 bakalkm regl olabilseydim iyiydi
Kaptnim surekli burdayım İnsallh duzenli paylasim yaparim ama belki gecmisi vs cok okuyamam:) ama iyilestikce okuurum elbet.Tekrar hosgeldin yona
Rahatsızım demişsin
Paylaşım kuralına uyabilecekmisin cnm
Ne kadar çok gelirsen o kadar çok takimla kaynasir motive olursun
Bide baştan uyarayım :) )) burası disiplinli bir takım aynı zamanda samimi eğlenceli sicak:) ))
Menum
Sabah(10:30)
2 YK yulaf
4 YK yoğurt
1 kivi
Öğle(14:00)
Büyük kase salata 60g süzülmüş balıkla
Ara(16:30)
1 küçük fincan sütlü kahve
2 hurma
Akşam(19:00)
4 köfte
Salata
1 bardak ayran
Su:3 lt oldu
Kürü soranlar olmuş yazayım hemen kızlar ))
Gecen sene tugce mi yapmıştı sanki hanginizdi hatırlayamadım, bende faydasını gormustum.
bir su bardağı sıcak suya, t. kaşığı toz zencefil(yeni baslarken bir çay kasıgı kullanmıştım)
yarım limon ve bir cay k. bal koyup karıştırıyoruz.
Metobalizmayı hızlandırması mı dersiniz, gn boyu verdiği enerjiyimi dersiniz, hele de su kış aylarında inanılmaz etkili olduguna inanıyorum.)))
Yalnız zencefil ve limonun kan sulandırıcı özelliğini göz önunde bulundurarak kullanalım. Özel durumunuz varsa şayet uyarmıs olayım hani ))
oldum abla 3 aylıktı gülsima ayın 11 de gelmesi gerekirdiAyyyy inşallah yaaa
Doğumdan sonra oldunmu cnm
Ne zaman ne kadar içiliyorKürü soranlar olmuş yazayım hemen kızlar ))
Gecen sene tugce mi yapmıştı sanki hanginizdi hatırlayamadım, bende faydasını gormustum.
bir su bardağı sıcak suya, t. kaşığı toz zencefil(yeni baslarken bir çay kasıgı kullanmıştım)
yarım limon ve bir cay k. bal koyup karıştırıyoruz.
Metobalizmayı hızlandırması mı dersiniz, gn boyu verdiği enerjiyimi dersiniz, hele de su kış aylarında inanılmaz etkili olduguna inanıyorum.)))
Yalnız zencefil ve limonun kan sulandırıcı özelliğini göz önunde bulundurarak kullanalım. Özel durumunuz varsa şayet uyarmıs olayım hani ))
Emzirirken düzensizlikler olabiliyor cnmoldum abla 3 aylıktı gülsima ayın 11 de gelmesi gerekirdi
Yarın daha dikkatli olacam abla dexosu tartı öncesi yapıyım ozaman yarın mumkun oldugunca karbonlar uzak olacam menüyü de yazacam söz veriyorum :)Guzelim ben sabah akşam kötü demedimki
Sorun artıda olmaman da değil
Geçen gun Aysenura dediğim gibi takim ruhu disiplini
Bende alışverişe gittim inan okadar cnm çuko cektiki normalde hemen arabada yerdim
Ama takima bunu nasıl yazacam diye vazgectim
Haftasonu zaten biraz relaks oluyoruz
Hafta ici bari daha dikkatli olalım
Ayrıca sıfır kaçamak gidip sabit te olabilirsin yada az eksi
Bazen vücudumuz şaşırtıyor bizi
Her zaman dediğim gibi biz elimizden geleni yapalım da gerisini tartı bilir :)
Ben senin potansiyelini biliyorum istersen çok güzel verebiliyosun
Niye gr larla zaman kaybedesinki
Ayrıca sana detoks da yap demiyorum sadece kaçamak olmasın
İlla yapicam dersende perşembe yap
Detoks sonrasi en ufak bisey artı getirebilir
1 gün yeter
Oooo baya geç olmuş eve dönüşŞu an 1 litreye yakın daha içtim, 1.5 lt oldu bile.
Tamam dediğin gibi alt alta yazarım :)
Akşam için et yapmadık, onun yerine süzme yoğurtlu kırmızı lahana salatası yedim.
Sporumu da bitirdim eve gidiyorum şimdi :)
Kıymalı canım, ama çok yiyemem zaten.
Tamam söz suya alıştırcam kendimi
Tatlicim ben sana guvenmesem, seni bilmesemYarın daha dikkatli olacam abla dexosu tartı öncesi yapıyım ozaman yarın mumkun oldugunca karbonlar uzak olacam menüyü de yazacam söz veriyorum :)
Evet ablaEmzirirken düzensizlikler olabiliyor cnm
Korunuyon dimiiiii :)))
Tatlicim ben sana guvenmesem, seni bilmesem
Niye o kadar dil dökeyim
MEnümü de kondurayım suraya
Sabah 9:00
1 fincan cay
1 kk peynir
1 az yagda yumurta
15:00
3 marula sarılmış ev yapımı etsiz çigköfte 4 kasık salcalı bulgur pilavına tekabül eder sanıyorum
1 bardak ayran
akşam 19:00
3 dilimportakal
yarım kivi
Su 1,5 lt
spor 70 dk yürüyüşPnrrr-12
9.TAKIM KATILIM FORMU
Meslekgrenci
oo tam yerine geldinKaptnim surekli burdayım İnsallh duzenli paylasim yaparim ama belki gecmisi vs cok okuyamam:) ama iyilestikce okuurum elbet.
Disipline oyle cok ihtiyacim varkihic taviz vermeyin bana kaptanim:)
Faydasını kesinlikle gordum, tecrube ettim yani ama sen yapabilirmisin ki bilemedim şimdiGuzel menu cnm afiyet olsun
Begendim bu kürü fayda edersede yaz :)
ben 10 gün kadar yapmıştım ama daha uzun sure de yapılsa zararı olur mu bilmiyorumNe zaman ne kadar içiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?