Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amannn uzuldugun şeye bak cnm Allah dermansiz dert vermesin
Kilo çözümü olmayan bisey degilki
Aglayarak da verilmiyor :))
Saglikli dengeli beslenip suyunu içip sporunu yapacan olduuuu bittiiii:)
Haklisin canim sadece motivasyona ihtiyacım var:)
Dedigin gibi Ellah dermansiz dert vermesin zira su son 15 gunum hayatımın en kotu gunleriydi haliyle diyet miyet aklimin ucundan gecmedi sukur yavas yavas toparliyorum:)

Abla burdayım burdayım da aşırı yorgunum bütün gün doğru düzgün tele bile bakamadım iş yoğundu çok sabah -300 gramdı
Çok guxrl bir eksi canım
Benim bu hafta hedef 1.5 kg abla inşallah
hedef benimde enazz 1, 5 bakalkm regl olabilseydim iyiydi

Akşam olmamış canım
Hoşgeldin geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyilesirsin

Tekrar hosgeldin yona
Rahatsızım demişsin
Paylaşım kuralına uyabilecekmisin cnm
Ne kadar çok gelirsen o kadar çok takimla kaynasir motive olursun

Bide baştan uyarayım :) )) burası disiplinli bir takım aynı zamanda samimi eğlenceli sicak:) ))

Kaptnim surekli burdayım İnsallh duzenli paylasim yaparim ama belki gecmisi vs cok okuyamam:) ama iyilestikce okuurum elbet.
Disipline oyle cok ihtiyacim varki hic taviz vermeyin bana kaptanim:)

Guzel menu cnm afiyet olsun

Begendim bu kürü fayda edersede yaz :)

Ne zaman ne kadar içiliyor

Yarın daha dikkatli olacam abla dexosu tartı öncesi yapıyım ozaman yarın mumkun oldugunca karbonlar uzak olacam menüyü de yazacam söz veriyorum :)

Oooo baya geç olmuş eve dönüş

Ayyy mesajlara bi sondan bi baştan baktım başım döndü :))) arada kacirdiklerim oldumu bilmiyorum
Diğer menuleri alıntı yaptım sonra bakicam

Bi kendime geleyim kahvemi içeyim :))

Aksam cok gecistirme olmus bence nasil duruyorsun oyle bi salata yogurt bari olsaydi

Hosgeldin cnm insallah sen istikrarli olursan kilolarda 1er 2şer gider sıkma canini
Bu arada ben pinar 25 yasindaym suaralar hamilelikle ugrasiyorum zamanla kaynasiriz insallah

Kaptnim surekli burdayım İnsallh duzenli paylasim yaparim ama belki gecmisi vs cok okuyamam:) ama iyilestikce okuurum elbet.
Disipline oyle cok ihtiyacim varki hic taviz vermeyin bana kaptanim:)
oo tam yerine geldin hem sever hem kızar sonra yıne sever

Guzel menu cnm afiyet olsun

Begendim bu kürü fayda edersede yaz :)
Faydasını kesinlikle gordum, tecrube ettim yani ama sen yapabilirmisin ki bilemedim şimdi

Ne zaman ne kadar içiliyor
ben 10 gün kadar yapmıştım ama daha uzun sure de yapılsa zararı olur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…