- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.261
Tebrik ederim ablacım çok güzel bir anı olmuşgeldim kızlarrr
konuşmanın 40 dk olması lazımdı ben 1saat 20 dk konuşmuşum özel dersi olanlar kalktı salonun yarısı hala oturuyordu ve anlatmak istediğim her şeyi anlatamadım bile yine de çok güzel tepkiler ve övgüler aldım . konuşma metnine bakamadım bile kürsüde konuşunca kağıda bakılamıyormuş :)) kız öğrencilerden 4 tanesiyle fazladan 1 saat ayakta dikilip konuştuk bir gün bir yerlerde oturup çay kahve içip konuşsak olur mu diyor kuzucuklar soru sorup durdular çok tatlılardı yaaa
fm lerin hepsi tm lerden de sadece benim oğlanın sınıfı vardı benim oğlanla arkadaşları bir şey kapmamış eve gelince oğlumdan öğrendim eşim işta fen matematikçiler zeki olunca anlamış senin türkçe matematikçi oğlunla arkadaşları gerizekalı olduğu için bir şey kapmamıştır dedi :)
çok yoruldum bir de ablam kardeşlerim aradı onlarlada konuştuk anca geldim kızlar benim için değişik bir anı oldu öğrenciler için de inşallah faydalı olmuştur , faydalı oldu mu bana not verin dedim bir kişi 9 geri kalan 10 verdi:)
bencede açmalısınyuotube kanalın var mı diye soranlar yok diyince mutlaka açman lazım diyenler bile oldu demek ki faydalı olmuş bir şeyler almışlar :)
sağ ol gülüm zaman kısıtlaması olması hiç hoş değilmiş ama :)
sunumdan sunuma koşacak kadar olmadım daha ama en azından bu sayede kendime verdiğim sözü tutmuş oldum
Menum gelsin
12:00
Pırasalı peynirli omlet(2 yumurta, 1kk peynir)
Domates
Salatalik
7 yeşil zeytin
16:30
1 kupa kahve
1dilim fındık ezmeli ekmek
19:30
1 kepçe şehriye corbasi
1 tabak pırasa yemeği
1 büyük bardak ayran
2,3 çatal havuç lahana salatasi
Su en az 2 ye tamamlanacak
iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 zeytin yaginda kızarmış yumurta peynir zeytin biraz marul maydanoz domates 1 dl tb ekmek 1 bardak cay
Ara
1 avuç kaju
Öğlen
1 gofret 1 kurabiye 2 bitter ( kan sekerimmi düştü bilmiyorum şekerli şeyler yemek istedim onuda öğlen yemeğine saydim)
Aksam 17.30
Bir tb taze fasulye bir kaç dilim salatalık turşusu bir kase yoğurt
2 lt yi geçti bitki çayı
Kızım rahatsızdı spor yapamadim yarın leslie yapacam
Kuzu öğlen olmamış keşke bitterin yanına Bi tarçınlı süt Bi kahve yapıp öyle gecistirseymissin tatlı ihtiyacınıiyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1 zeytin yaginda kızarmış yumurta peynir zeytin biraz marul maydanoz domates 1 dl tb ekmek 1 bardak cay
Ara
1 avuç kaju
Öğlen
1 gofret 1 kurabiye 2 bitter ( kan sekerimmi düştü bilmiyorum şekerli şeyler yemek istedim onuda öğlen yemeğine saydim)
Aksam 17.30
2 lt yi geçti bitki çayı
Bende menumu yazayim:
1 kuru incir bardak su
Kahvaltı 12:00
1 dilim ekmek, ceyrekten az simit
1 yumurtanin beyazi (sarisini esim yedi)
1kk peynir, 4zeytin
2ceviz, 3badem ve domates
Ara 15:00 (komsuda)
1 turk kahvesi
1 bademsekeri, 1 lokum, 1hurma
Ara 16:15
Yarim yesil elma
Yarim muz
1 kucuk mandalina
Aksam 18:30
1 tabak kremali tavuk bonfile yemegi (pismis haliyle 2 yk kadar makarna vardi icinde) ve 1 kase Salata
Ara 20:00
1 caybardagi sicak sut, 2 kare bitter
2lt Su
Abla cok cok yogun bi gundu anca simdi bakabildim gecmise gidip gelicem ins toptan cvplaE ElbetOlacak kamile sen niye gorunmedin tatlım
Kur ne kuzu anlat heleSabah acil çıktım dısarıda netim yoktu bildirim yapamadım, ama eksiye düşememişim, kür faydalı olacak inşallah.
Bugün zencefil limon aldım bol bol, yarın sabah kür yapmaya baslıyorum, kilo direncimin zorlandıgı kısımlardayım yine hadi hayırlısı.
Kız benimkide dışarda yediriyor işteAh canim ya baharda demis cubuk kraker falan iyi geliyormus bende okumustm Allah saglik versin canim bi yandan kilo vermene yardmci olur aslindaiyi tarafindan bakmak gerekirse kiz kilo bildirim yapsana cumalari enazindan neden ugramiyon hic
sukur benim cok hafif hafif bulanip geciyor
Aslinda kilo vermeye calismiyorum ben zaten hep 65-66 arasiydm 10 aydir falan burda o kiloya dustugumden beri bi almanya tatili yaptm orda birden 3 haftda 69lara cikmistm oda cabuk geldigi gbi gitti pek bsi anlamadim. Suanda menulerim dolu dolu yani tabi saglikli beslenmeye dikkat ediyorm sadece.
Ama kilo vermek bile ilk zamanlar olaganmis yani verende cok oluyor kotu etkilenmez bebek diye biliyorum cnm.
Spor simdilik yapmiyorum arada yuruyus disinda ama bakicam bi hamilelik pilatesi falan veyatta yuruyuse basliycam sık sık.
Merak ettim bakicam smdi ama ben cok seviyodum hamilelikten sonrada yiyemezsem
Ohh senden iyiisi yok esin yapsin yemegi sende gezmeyemi gidiyonAnne ogul gezin yemeklerde hazir olsun
ah ah benim esim hep hazirci hatta simdiden diyo cocuk olunca beni boslamican dmi ödu kopuyo ihmal edilcek diye
Şaka ettim tmm tmmSaçmalama Kizzzzkafa goz girmiyim şimdi sana
Aşk olsun abla işte yeter ki aşk olsunBulmusunuz kukla gibi adamlari oynatın bakalım :))))
yok canım bu kadarda azcik içmiş olamazsınBugünkü menümü size yazayım:
Sabah kalkınca; 1 bardak sıcak limonlu su ve 2 adet gün kurusu kayısı.
Kahvaltı: 2 dilim ekmek ve 2 parça peynir, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen: 2 parça tulum Peyniri, 2 ceviz.
Öğleden sonra: 1 kaşık fıstık ezmesi, 1 kaşık kuşburnu marmelatı, 1 dilim ayva.
Akşam: (Daha yemedim) 2 parça pirzola ve salata
Su: 0.5 Lt
Su içemiyorum
eliptik kullanma canım doktorunu dinle sen 200cal yakacaksin diye riske girme 200 çal az ye helede o kiloda eliptik zaten doğru değil dizlerin içinUyandigimda dis fircalamadan su bile icemiyorum huy oldu bende o yuzde dahada kotu oluyorum kalkip dis fircalamk beni bitiriyor kasiklarim cok agriyo ögürmekten napacam bilmiyorum ya
Midem hep şiş cok rahatsiz oluyorum canim ya hic aklima gelmedi bildirim yapmak diyet yapmadigim icin ama katilacam canim djyetisyene gitcem haftaya yoksa boyle duzensiz devam etmemeliyim doktorda istirahat et dedi havada buz gibi yuruyus de bitti eliptigede binme dedi ama ben aksamlari yavasta olsa suruyorum
çok sevindim abla senin adına ayrıca aslında tm lerin sosyal ve duygusal zekası daha ileri olmalı bence ama şimdi düşündüm bir fm ci olarak bilim söz konusu dimigeldim kızlarrr
konuşmanın 40 dk olması lazımdı ben 1saat 20 dk konuşmuşum özel dersi olanlar kalktı salonun yarısı hala oturuyordu ve anlatmak istediğim her şeyi anlatamadım bile yine de çok güzel tepkiler ve övgüler aldım . konuşma metnine bakamadım bile kürsüde konuşunca kağıda bakılamıyormuş :)) kız öğrencilerden 4 tanesiyle fazladan 1 saat ayakta dikilip konuştuk bir gün bir yerlerde oturup çay kahve içip konuşsak olur mu diyor kuzucuklar soru sorup durdular çok tatlılardı yaaa
fm lerin hepsi tm lerden de sadece benim oğlanın sınıfı vardı benim oğlanla arkadaşları bir şey kapmamış eve gelince oğlumdan öğrendim eşim işta fen matematikçiler zeki olunca anlamış senin türkçe matematikçi oğlunla arkadaşları gerizekalı olduğu için bir şey kapmamıştır dedi :)
çok yoruldum bir de ablam kardeşlerim aradı onlarlada konuştuk anca geldim kızlar benim için değişik bir anı oldu öğrenciler için de inşallah faydalı olmuştur , faydalı oldu mu bana not verin dedim bir kişi 9 geri kalan 10 verdi:)
3 kaşık pekmez neden kiSabah Eki Görüntüle 2216425
Ekmeği de yemedim
Akşam 16.00 2 dlm ekmek 5 kaşık haşlanmış börülce acı bşber turşusu (4 tane frenk biberi ) 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık pekmez
Spor yok(şimdilik. Ben çocuklar erken yatarsa 9.30 10 gibi .o zaman yapmaya çalışıyorum.sabahtan yapamıyorym)
Su 2 lt
Emzirdiğin için güzel menü fındık ezmesi filan gormedim benMenum gelsin
12:00
Pırasalı peynirli omlet(2 yumurta, 1kk peynir)
Domates
Salatalik
7 yeşil zeytin
16:30
1 kupa kahve
1dilim fındık ezmeli ekmek
19:30
1 kepçe şehriye corbasi
1 tabak pırasa yemeği
1 büyük bardak ayran
2,3 çatal havuç lahana salatasi
Su en az 2 ye tamamlanacak
Afiyet olsunBende menumu yazayim:
1 kuru incir bardak su
Kahvaltı 12:00
1 dilim ekmek, ceyrekten az simit
1 yumurtanin beyazi (sarisini esim yedi)
1kk peynir, 4zeytin
2ceviz, 3badem ve domates
Ara 15:00 (komsuda)
1 turk kahvesi
1 bademsekeri, 1 lokum, 1hurma
Ara 16:15
Yarim yesil elma
Yarim muz
1 kucuk mandalina
Aksam 18:30
1 tabak kremali tavuk bonfile yemegi (pismis haliyle 2 yk kadar makarna vardi icinde) ve 1 kase Salata
Ara 20:00
1 caybardagi sicak sut, 2 kare bitter
2lt Su
Kizlar cok berbat haldeyim benide araniza alir misinizaglayasim var resmen ya
hoşgeldin az sonra Zuhal abla gelir ki neden ağlıyorsunMefkurem kaptanım takimi baya bi inceledim bu takimla devam etmek istiyorum
İki hafta once 13. Takima girdim ama ertesi gunu rahatsizlandim ve telefona bakmamam gerekiyordu. Simdi cok sukur daha iyiyim ama sizinle devam etmek istiyorum sorun olmaz degil mi 13. Takima bilac kez yazdim listede degildim zaten
Rakibem gofret kurabiyeylemi yenecen beniiyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
Ara
1 avuç kaju
Öğlen
Aksam 17.30
2 lt yi geçti bitki çayı
Şimdi dışardan geldimoşgeldin az sonra Zuhal abla gelir ki neden ağlıyorsun
Eger listeye girmediysen sorun olmaz cnmMefkurem kaptanım takimi baya bi inceledim bu takimla devam etmek istiyorum
İki hafta once 13. Takima girdim ama ertesi gunu rahatsizlandim ve telefona bakmamam gerekiyordu. Simdi cok sukur daha iyiyim ama sizinle devam etmek istiyorum sorun olmaz degil mi 13. Takima bilac kez yazdim listede degildim zaten
Kur ne kuzu anlat hele
Kız benimkide dışarda yediriyor iştekendi yaptığı o
Şaka ettim tmm tmm
Aşk olsun abla işte yeter ki aşk olsun
yok canım bu kadarda azcik içmiş olamazsın
eliptik kullanma canım doktorunu dinle sen 200cal yakacaksin diye riske girme 200 çal az ye helede o kiloda eliptik zaten doğru değil dizlerin için
çok sevindim abla senin adına ayrıca aslında tm lerin sosyal ve duygusal zekası daha ileri olmalı bence ama şimdi düşündüm bir fm ci olarak bilim söz konusu dimi
3 kaşık pekmez neden ki
Emzirdiğin için güzel menü fındık ezmesi filan gormedim ben
[QUOgorm"Sweetyy83, post: 58249520, member: 599814"]iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
Ara
1 avuç kaju
Öğlen
Aksam 17.30
2 lt yi geçti bitki çayı
Gecen sefer ben 76 larda zorlanmıstım ya biraz, hatta bir ay diyetisyene baslamıstım.Sabitmisin bebegim
Ne kürü
Kilo direnci diye bisey yoktuki onuda nerden cikardin :)
Dur daha bismillah yeni başladık
Unut o piskoloji senGecen sefer ben 76 larda zorlanmıstım ya biraz, hatta bir ay diyetisyene baslamıstım.
ne bileym psikolojık olaak oyle olacak gibi geliyor
Oo eksidesin canımAbla cok cok yogun bi gundu anca simdi bakabildim gecmise gidip gelicem ins toptan cvpla
Bildirimimi de yapay
Cuma 80.4
Pzt 80
-400
İns cumaya 79 olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?