- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.421
günaydın canımGünaydın herkese
O zaman
Suyunu iç
Harekete geç
Kuzum günaydın safra olabilir mide bulantusi kusma sırtta ağrı bu belirtiler ona ait olabilirGünaydın kızçeler...
Çalışmaya çalıştığım bir Salıdan herkese merhabalar...
Dün size yazdıktan sonra sızıp kalmışım sabaha kadar hiç uyanmamışım. Üşütme gibi değil ama açıkçası ne olduğunu da bilmiyorum. Annem safra kesesinden şüpheleniyor, o anlamsız ağrı sırtıma vuruyor çünkü. Şubat ayında mide bağırsak operasyonunda safra keseme bakılmıştı sorun yoktu ama 10 ay geçti üzerinden bilemedim açıkçası.
Şimdi düne göre daha iyiyim ama hala halsiz ve derin mide ağrılıyım. Geçecek Allahın izniyle....
inşallah çarçabuk akşam olur dinlendirin canimdün akşam epey iyiydim ama şimdi biraz ağrım başladı
sabah erken uyandım ya heralde yorgunluktan diye düşünüyorum canım
neyse sabırrrr, akşama dinlenirim inşallah :)
Günaydın canım hoşgeldin çok şükür güzel geçiyor senin nasıl geciyorMerhabalar kardeş takım nasıl geçiyor haftanız, bol eksili bir hafta olur inşallah.
günaydınGünaydınlar
Dünkü eksiler nereye gittiBen sabitim yaaama bugün çok dikkatliyim.yemeğim pişiyor .saçmalamamak için hazır. :)
Sen yolu yarıladın o zaman -500 oldun di mi :)
Selam hande
Nasılsın canım ???
günaydın canım
Kuzum günaydın safra olabilir mide bulantusi kusma sırtta ağrı bu belirtiler ona ait olabilir
inşallah çarçabuk akşam olur dinlendirin canim
Günaydın canım hoşgeldin çok şükür güzel geçiyor senin nasıl geciyor
günaydın
Halledersin senSlm canım iyiyim sen nasılsın ? Kardeş takımda buluştuk yinePes etme canım benim de haftasonu kaçamağım yüzünden +600 deyim bu hafta çok dikkat ediyorum..
evdeki herkes aynı yemeği yedi, sadece ben rahatsız oldum ama belki de yemektendir bilemedim.
halen devam ediyor, dünkü kadar şiddetli olmasa da.
ben fazla zekiyim anlamamisim kiz haha oda iyimis ama
günaydın canım
Kuzum günaydın safra olabilir mide bulantusi kusma sırtta ağrı bu belirtiler ona ait olabilir
inşallah çarçabuk akşam olur dinlendirin canim
Günaydın canım hoşgeldin çok şükür güzel geçiyor senin nasıl geciyor
günaydın
çok şükür canım, daha iyiyim :)[/QUOTE]az sulu birşey yiyeydin ya
çiğköfteyi de çok severim. afiyet olsun tatlım :)
teşekkür ederim canım
sağolasın abla
ne olduğunu bilmiyorum, üşütünce böyle olmuyor aslında ama herşey olabilir.
ben ameliyattan çıkıp spora gitmiş insan olarak dün gitmedim spora . düşün ne kadar kötüydüm
şimdi idare ediyorum şükür
geçmiş olsun canım
sonuçları aldınız mı
bilmiyorum canım, olasılıklar içinde
menün iyi olmuş abla, arada yemen gerekiyordu zaten.
bugün ve çarşamba sabah kahvaltılarında 1 dilim olabilir bence
bitki çayı böbreğe napıyor ki?
günaydın tatlım
nasıl oldun, daha iyi misin
çok sağol abla haftaya insallahSen bilin kuzum
Rakip istedin
Bende sana buldum :)))
canım artılar eksi olur olurda senle aramizda cok fark var hem cumaya cok az varNiye olmasın canım sonuçta ne artılar eksi oldu ben gördüm burda daha önce
Güzel menü olmuş aslında bence ama sadece ekmek biraz fazla geldi bana akşam özellikle
Hoşgeldinnnn diyeyim bende canım
Benimde Abur cubur gibi bir alışkanlığım vardı şimdi yine bazen gelse de artık eskisi kadar yok sağlıklı beslenme zamanla kazanılıyor kesinlikle sağlıklı da çok lezzetli şeyler olabiliyormuş
Daha iyi olmana sevindim cnmgünaydın kızlar
kürkçü dükkanındayım 4 gün sonra
geçmişe bakamadım beni alıntılayanlar harici
umarım herkesin keyfi yerindedir herşey yolundadır
güzel bir hafta olsun hepimize
Maşallah tatlım tum gunu dolu dolu geçirmişsinGünaydın :)
Akşam eve gittim temizliğimi yaptım yemeğimi yedim, sonra spora. Geldim, biraz uzanıp uyudum. Ama verimli bir gün oldu.
ne ameliyatı olmustunki tatlımGünaydın kızçeler...
Çalışmaya çalıştığım bir Salıdan herkese merhabalar...
Dün size yazdıktan sonra sızıp kalmışım sabaha kadar hiç uyanmamışım. Üşütme gibi değil ama açıkçası ne olduğunu da bilmiyorum. Annem safra kesesinden şüpheleniyor, o anlamsız ağrı sırtıma vuruyor çünkü. Şubat ayında mide bağırsak operasyonunda safra keseme bakılmıştı sorun yoktu ama 10 ay geçti üzerinden bilemedim açıkçası.
Şimdi düne göre daha iyiyim ama hala halsiz ve derin mide ağrılıyım. Geçecek Allahın izniyle....
Oooo sabahada enerjik baslanmissssBiraz sonra dünkü listemi, sporumu yazayım size. Sabah da gittim spora. Öyle iyi geldi ki. Şimdiden 2 lt su da içtim. Bomba gibiyim
fazla bitki çayı bobreklere iyi değil cnm fazla yoruyormenün iyi olmuş abla, arada yemen gerekiyordu zaten.
bugün ve çarşamba sabah kahvaltılarında 1 dilim olabilir bence
bitki çayı böbreğe
Heee iyi o zaman :) )Yani düne göre sabitim abla
Hemen hemen hergün tartıldığım için
Hâlâ cumaya göre -300
Kız ben kaç gündür hastayımZuhal abla geçmiş olsun dün akşam girememiştim sen de mi hasta oldun.amanın herkes hasta kızlar dikkat edin kendinize.
Ohhhh ne güzel şimdiden uyku depola :)))Gunaydinlarrr
oglen olmus ama ben anca uyandim
Sende bizdenmisin :))Slm canım iyiyim sen nasılsın ? Kardeş takımda buluştuk yinePes etme canım benim de haftasonu kaçamağım yüzünden +600 deyim bu hafta çok dikkat ediyorum..
Aaaa hiç dikkatimi cekmemisti :))Mefkus ablam profildeki kelebek gitsemiydi
ehhh ablacım, ama cumartesiye göre falan daha iyiDaha iyi olmana sevindim cnm
Burnun acildimi
Maşallah tatlım tum gunu dolu dolu geçirmişsin
ne ameliyatı olmustunki tatlım
Herkesde aynı olmaz belki ama
Safra kesesi taşı bende bazen mideme taş oturmuş gibi olurdu
Oooo sabahada enerjik baslanmissss
Sabah sporu cok imrendiğim ama yapamadığım bisey
fazla bitki çayı bobreklere iyi değil cnm fazla yoruyor
Dün 1 tane içtim
Bugün ağrı geçmiş baya
Aslında fazla kahvede dokunuyor bana
Heee iyi o zaman :) )
Aslinda akşamları karbona biraz dikkat etsen hedefide geçersin
Ben min. Hedef koydum
Kız ben kaç gündür hastayım
Ama hergun gecmis olsun demenize gerek yok :))) öksürük ten hiç kaliteli uykum yok sersem gibiyim
Hasta hasta yaptım abla grip oldum hep unutuyorum sormayı senin öksürük geçtimi nasıl olsun benim oglanda sabaha kadar öksürükten uyuyamadibaşlangıçta yapma zaten cnm
Önemli olan önce menulerini duzene sokman
Oooo rakibem de yapmış spor
Yarin daha çok yapmam lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?